VITESSA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VITESSA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.985.949

Publication

16/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

w ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 5 DEC. 2014

afdeling Antwerpen







9223196`







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wommelgem (B. 2160), Lindenlaan 33

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 28 november 2014, nog te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VITESSA" werd opgericht, als volgt

1) Vennoten; 1. De heer VERBIST Erio Pauline Julius Aloïs, zelfstandige, geboren te Deurne op zes mei negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2160 Wommelgem, Lindenlaan 33, (rijksregistemummer 66.05.06357.78).

Mevrouw BOONS Tessie Marceline Florent, bediende, geboren te Berchem op negen december negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 2160 Wommelgem, Lindenlaan 33, (rijksregisternummer 77.12.09-332.32).

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "VITESSA".

3) Zetel: gevestigd te Wommelgem (B. 2160), Lindenlaan 33.

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel :

-Het geven van opleidingen en adviezen op het gebied van de algemene beleidsvorming van de onderneming, het verstrekken aan vennootschappen en ondernemingen van beheersadviezen in alle sectoren, - het geven van opleidingen, seminaries en cursussen aan partikulieren.

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut;

het oprichten en uitbaten zowel in binnenland als in buitenland, van één of meerdere horecabedrijven (hotel, restaurant en drankgelegenheden) tea-rooms, snackbars, eethuizen, verbruiksalons, café's en alle andere horeca-aktiviteiten in de meest ruime zin van het woord

Het stellen van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten stellen zoals onroerende goederen aan- en verkopen, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, huren en verhuren, verkavelen, renoveren, en dergelijke meer, met het oog op het beheer en de opbrengst. Zij mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik, verwerven, bezitten of toestaan. Zij mag tevens onroerende goederen huren en verhuren of onroerende goederen gratis terbeschikking stellen van één of enkele van haar bestuurders ais alternatieve vorm van bezoldiging ter vergoeding van diensthun prestaties. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst, Zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden. Kortom zij mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen, alsook onroerende zakelijke rechten. De vennootschap mag derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten.

- Het stellen van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Zij mag ondermeer alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en de verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; Zij mag roerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VITESSA

(verkort) :

050 5. 985.949

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kortom zij mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van roerende goederen, alsook roerende rechten.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van diezelfde ondernemingen.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, al dan niet door middel van de uitoefening van een mandaat ais bestuurder, volmachtdrager, lid van een directiecomité of vereffenaar, en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtsreeks of onrechtreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

- Het bij wijze van inschrijving, inbreng, aankoop, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven en aanhouden van een belang of deelnemingen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland. Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een deelneming aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.Te dien einde zal zij alle commerciële, financiële, industriële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het hiervoor vermeld maatschappelijk doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijke doel.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichters tekenen in op alle aandelen, onderschrijven elk van deze aandelen volledig docr middel van inbreng in geld en volstorten elk van deze aandelen ten belope van één/derde, zodat zij elk respectievelijk nog hierna gemelde bedragen dienen te volstorten:

-De heer Eric VERBIST heeft ingetekend op vijfenzeventig (75) aandelen waarop aldus nog 9.300 euro te volstorten blijft.

-Mevrouw Tessie BOONS heeft ingetekend op vijfentwintig (25) aandelen waarop aldus nog 3.100 euro te volstorten blijft.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer 001-7432780-37 bij BNP Panbas Fortis Bank.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

8) Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om twintig (20.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Eric VERBIST, voornoemd. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd,

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede disndag van de maand juni 2016 om 20.00 uur,

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook aile verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en en meer in het bijzonder alle handelingen gesteld door voornoemde heer Eric Verbist sedert 1 september 2014.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 28 november 2014

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 26.07.2016 16358-0413-012

Coordonnées
VITESSA

Adresse
LINDENLAAN 33 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande