VLAAMSE KICKBOXING EN MIXFIGHT ORGANISATIE, AFGEKORT : VKBM2O OF VKBMMO

Association sans but lucratif


Dénomination : VLAAMSE KICKBOXING EN MIXFIGHT ORGANISATIE, AFGEKORT : VKBM2O OF VKBMMO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 431.878.543

Publication

07/02/2014
ÿþ M002.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



,a44.w1.,,...0 , lok yik111C.' valt UC.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 JAN, 20t4

TJ5NHOUT

ngItriffier,

Ondernemingsnr- 0431.878.543

Benaming

(voluit) : Vlaams Kickboxing, Muaythai en Mixfight Organisatie

(verkort) : VKBM2O

Rechtsvorm : vzw

Zetei : Rode Kruisstraat 2 - 2360 Oud-Tumhout

Onderwerp akte : Statutenwijziging -zetetwijziging

Uittreksel uit de akte:

De algemene vergadering van 1 september 2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 2 wordt gewijzigd als volgt:

De zetel van de vereniging is gevestigd te Woffputstraat 149 bus 201, 9040 Gent en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 5 wordt gewijzigd als voglt:

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 18 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

in overleg met de aangesloten verenigingen zal een intern reglement worden opgesteld en toegezonden. Elke club of vereniging die is aangesloten, bezit en behoudt zijn eigen autonomie in zoverre dat de toegepaste regels niet strijdig zijn met de gangbare reglementen.

ARTIKEL 24 wordt gewijzigd als volgt:

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MOD2.2



Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan het Belgisch Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van' het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

Staatsblad





ARTIKEL 26 wordt gewijzigd ais volgt:

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 21 dagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten. De bijeenkomst zelf moet uiterlijk de veertigste dag na het verzoek plaatsvinden.

Te Gent, op 1 september 2013,

Van Acker Patrick Geerts Dirk

Voorzitter Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VLAAMSE KICKBOXING EN MIXFIGHT ORGANISATIE, …

Adresse
RODE KRUISSTRAAT 2 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande