VOCAR VORMINGSCENTRUM VOOR ARTISTIEKE RECREATIE

Association sans but lucratif


Dénomination : VOCAR VORMINGSCENTRUM VOOR ARTISTIEKE RECREATIE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 424.076.674

Publication

03/01/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voo behou

aan

Belgie Staatsl

II

11

NEERGELEGD

23 -12- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAleinde MECHELEN

Ondememingsnr : 0424.076.674

Benaming

(vole) VOCAR Vormingscentrum voor Artistieke Recreatie

(verkort) :

Rechtsvorm VZW

Zetel: Breendonkdorp 77 2870 Puurs

Onderwerp akte : ONTBINDING VEREFFENING

Ingevolge bijzondere algemene statutaire vergadering van de vzw VOCAR Vormingscentrum voor Artistieke Recreatie de dato 30 november 2013 , werd unaniem besloten lot vrijwillige ontbinding en vereffening van de vereniging, dit als gevolg van de optie beslist op de jaarlijkse statutaire vergadering van 1-8 april 2013.

Deze bijzondere algemene statutaire vergadering kan dit initiatief nemen daar aan de quorum van aanwezigheid en meerderheid werd voldaan.

Deze bijzondere algemene vergadering beslist unaniem wat volgt in verband met de bestemming der materialen en goederen:

1. de materialen en de goederen die behoren tot de vereniging worden overgedragen naar de soortgelijke feitelijke vereniging "kunstatelier VOC-ART die in de plaats komt met dezelfde zetel, zodat het gebruik door derden op dezelfde wijze als tot hiertoe kan blijven gebeuren

2.na betaling en inning van de nog komende saldo blijven de gelden van de vereniging op de bestaande rekening en zullen ten laatste op 30 november 2014 overgedragen worden naar de rekening van "kunstatelier voc-ARr. Deze gelden zullen dan benut kunnen worden om de verdere werking van "kunstatelier VOC-ART' te ondersteunen en het voortbestaan te verzekeren.

De archièven en boekhouding zullen te 2870 Puurs, Breendonkdorp 77, bewaard worden

Er wordt unaniem verklaard dat de VZW schuldenvrij is

De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten, behoudens voormelde bestaande rekening, en stelt vast dat de vereniging definitief opgehouden heeft te bestaan.

Gezien de voorgaande verrichtingen, geven navolgende bestuurders hun ontslag en vervolgens geeft de vergadering zonder enig voorbehoud algehele kwijting aan voormelde bestuurders voor hun mandaat

De Heer François De Bruyn;

De Heer Hendrik Van Dyck;

De Heer Dionies De Groof;

Mevrouw Marie-Aline Dhondt

De Heer Jan Michiels.

Wordt aangesteld tot bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank, de diensten van de BTW en eventuele andere administraties, aile formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de doorhaling van inschrijving, aangifte van stopzetting en neerlegging van stukken: Marie-Aline Dhondt, voornoemd, met macht een derde natuurlijke en/of rechtspersoon in de plaats te stellen.

MARIE-ALINE DHONDT

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VOCAR VORMINGSCENTRUM VOOR ARTISTIEKE RECREA…

Adresse
BREENDONKDORP 77 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : Breendonk
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande