VOLLERS TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VOLLERS TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.873.420

Publication

29/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehoudt aan he Beigisc Staatsle 1111

111,11111011

Ondernemingsnr : 0838873420 Benaming

(voLuit) : VOLLERS TRANS (verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kaaien 218-220 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Uittreksel voorstel van fusie door overneming in de zin van artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, Vollers Belgium NV, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, Vollers Trans BVBA

[Uittreksel fusievoorstel dd. 12 september 2014]

N Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1/ VOLLERS BELGIUM, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Kaaien 218-220,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0430.449.871,

Deze vennootschap heeft volgens artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

« Het kopen, verkopen, controleren, meten, wegen, bemonsteren, stapelen en stouwen van koopwaren en handelsgoederen, het bevrachten, charteren, laden en lossen van schepen, wagens en wagons, het vervoeren en bewerken op straat, in magazijnen en stapelplaatsen van aile goederen en koopwaren; het regelen en controleren van magazijnwerk en aile soortgelijke werkzaamheden der koophandel, betreffende of betrekking hebbende op commissionair-expediteur, het leveren van alle diensten inzake opslag en transport van aile goederen, met alle vervoersmiddelen, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doe

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders.

Het doel kan gewijzigd worden bij beslissing van de Algemene Vergadering, gehouden ten overstaan van een Notaris en mits inachtneming van de voorschriften van de vigerende wetgeving.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs, »

Zij wordt hierna 'Vollers Belgium' of `Overnemende Vennootschap' genoemd.

2/ VOLLERS TRANS, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Kaaien 218-220.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0838.873.420

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze vennootschap heeft volgens artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

« Vervoer voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, met inbegrip van het behandelen, stapelen, bemonsteren, controleren, meten, wegen en stouwen van koopwaren en handeisgoederen, het bevrachten, charteren, laden en lossen van schepen, wagens en wagons, het vervoeren en bewerken in magazijnen en stapelplaatsen en alle soortgelijke werkzaamheden der koophandel, levering van alle diensten inzake opslag en transport van aile goederen, met elle vervoersmiddelen, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap zal alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen met inbegrip van de financiering van alle roerende en onroerende verrichtingen kunnen realiseren die van aard zijn haar maatschappelijk doel te realiseren, te ontwikkelen of te vergemakkelijken.

Zij kan zich rechtstreeks of onrechtstreeks interesseren voor alle ondernemingen met een gelijkaardig of verwant doel. De vennootschap mag daarenboven alle vormen van zekerheid geven voor haar verplichtingen en verplichtingen van derden (al dan niet verbonden vennootschappen).

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. »

Zij wordt hierna 'Vollers Trans of 'Overgenomen Vennootschap/Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

De naamloze vennootschap Vollers Belgium zal, in haar hoedanigheid van Ovememende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de Overgenomen Vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vollers Trans.

B/ Waardering en ruilverhouding

1 Kapitaal

(1)Het maatschappelijk kapitaal van Vollers Belgium NV bedraagt op heden EUR 3.335.148,00 en wordt vertegenwoordigd door 29.550 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

(ii)Het maatschappelijk kapitaal van Vollers Trans BVBA bedraagt op heden EUR 19.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 19.000 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

2 Waardering

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen opteren om de ruilverhouding te berekenen op basis van de discounted cash flow waarde van de vennootschappen.

Gelet op de groepsstructuur waarbij beide vennootschappen volledig behoren tot dezelfde groep, i.e, de Vollers Group, en waarbij de rechtstreekse (meerderheids)aandeelhouder van de bij de fusie betrokken vennootschappen identiek is (i.e. Vollers Group GmbH & Co KG), beslissen de bestuursorganen om, na andere gebruikelijke waarderingsmethoden te hebben overwogen, de waardering van beide vennootschappen te baseren op discounted cash flow als zijnde de meest relevante waarderingsmethode voor de bepaling van de toe te passen ruilverhouding. Er zijn geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering geweest.

De discounted cash flow waarde van de Ovememende Vennootschap bedraagt EUR 6.110.693,00. De discounted cash flow waarde van de Overgenomen Vennootschap bedraagt EUR 110.575,00.

3 Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de bovenvermelde waardering is als volgt:

Vollers Belgium

Discounted cash flow waarde EUR 6.110.693,00

Aantal aandelen 29.550

Waarde per aandeel EUR 206,79

Vollers Trans

Discounted cash flow waarde EUR 110.575,00

Aantal aandelen 19.000

Waarde per aandeel EUR 5,82

4 Ruilverhouding

.1

5,82 = 0,02815789

206,79

Op basis van bovenstaande ruilverhouding zal het aantal uit te reiken aandelen voor 1 aandeel Vollers Trans 0,02816789 aandelen Vollers Belgium bedragen.

Bijgevolg zullen er aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap in vergoeding in totaal 535 nieuwe aandelen worden uitgereikt.

Er wordt geen opleg in geld betaald,

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

C/ Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt Naar aanleiding van de fusie worden er 535 nieuwe aandelen uitgereikt.

Daar de aandelen van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap op naam luiden zal uiterlijk binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de raad van bestuur van de Ovememende Vennootschap in het aandelenregister van de Ovememende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen als een gevolg van de fusie met de Overgenomen Vennootschap:

-de identiteit van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap;

-het aantal bijkomende aandelen van de Ovememende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het

fusiebesluit;

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door de raad van bestuur namens de Overnemende Vennootschap en de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap worden ondertekend.

Het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap zal na goedkeuring van de fusie worden vernietigd.

D/ Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 juli 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen,

E/ Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 juli 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

FI Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

G! Opdracht commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

Voor-Ohouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

In samenspraak met alle aandeelhouders wordt voorgesteld om, overeenkomstig de bepalingen van artikel 695 W. Venn., te verzaken aan het opstellen van het verslag van de commissaris met betrekking tot de fusieverrichting, en dus tevens aan het ter beschikking stellen ervan.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 694 § 2 juncto 602 W. Venn, zal een inbreng in natura verslag opgemaakt worden in hoofde van de Overnemende Vennootschap.

De bezoldiging die aan de commissaris toegekend wordt voor het opmaken van het controleverslag inzake de inbreng in nature ingevolge de geplande fusie bedraagt duizend Euro (EUR 1.000,00).

HI leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders/zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap en Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

I/ Statutenwijzigingen

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het noodzakelijk om het doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie, teneinde die activiteiten van de Overgenomen Vennootschap, dewelke zij op heden nog effectief uitoefent en tot op datum van de fusie nog zal uitoefenen, en die niet voorzien zijn in het huidige maatschappelijk doel van de Overnemende vennootschap, te omvatten, meer bepaald:

"De vennootschap zal elle industriële, commerciële, financiële verrichtingen met inbegrip van de financiering van aile roerende en onroerende verrichtingen kunnen realiseren die van aard zijn haar maatschappelijk doel te realiseren, te ontwikkelen of te vergemakkelijken.

Zij kan zich rechtstreeks of onrechtstreeks interesseren voor elle ondernemingen met een gelijkaardig of verwant doel. De vennootschap mag daarenboven aile vormen van zekerheid geven voor haar verplichtingen en verplichtingen van derden (al dan niet verbonden vennootschappen)."

Artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap zat tevens worden aangepast teneinde de kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen ingevolge deze fusie, op te nemen

J/ Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap is geen eigenaar van onroerende goederen in Vlaanderen en/of Brussel, noch bezit zij enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen waarvan de overdracht naar aanleiding van de fusie tot toepassing van de verplichtingen onder het Vlaamse Bodemdecreet en/of de Brusselse Bodemordonnantie leidt.

Bijgevolg zal het voorstel tot fusie niet als een overeenkomst betreffende de overdracht van grond worden beschouwd.

[Uittreksel uit de resoluties van de enige zaakvoerder dd 12 september 2014]

"Tenslotte beslist de enige zaakvoerder om mevrouw Annemie Wittemans en/of mevrouw Nadine Crocaerts, c/o BDO Juridische Adviseurs BCVBA, 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 7211, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigden en hen te belasten met de ondertekening van de formulieren I met het oog op de publicatie van de genomen beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,"

Voor eensluidend uittreksel

Annemie Wittemans

Gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd

- het fusievoorstel

- notulen van de vergadering van de raad van bestuur houdende een bijzondere volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/02/2014
ÿþ ''ELE14.i; Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudi aan he l3elgisc Staatsbl I!II/IIIIIllh!I/!II/III/III/III/llhIIIIllhiii!iii!

f3ereed ter cdifiz esIbcltiharrk vara !Ïce ;plui to Anf;;-erpea, op

1 7 FEOs 2014

Griffie ,

Ondernemingsnr ; 0838.873.420

Benaming

(voluit) : Vollers Trans

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kaaien 218-220, B-2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Onstiag

Uittreksel van de eenparige schriftelijke besluiten van de enige vennoot van 10 februari 2014:

NEEMT AK'T'E van het ontslag van Dimona BV Comm. V.A. (met maatschappelijke zetel te Notenstraat 11, 1880 Kapelle-op-den-Bos, België, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0809.548.241 (RPR Brussel) en met de heer Luc Jacobs als vaste vertegenwoordiger) als zaakvoerder. Dit ontslag gaat in op 13 december 2013.

BESLUIT om een bijzondere volmacht te verlenen aan elke zaakvoerder als ook aan juffrouw Aurélie Schatte, juffrouw Fanny Guilbert, de heer Amaud Smeets, de heer Raphael Piront en de heer Damien Conem, advocaten bij Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Keizerslaan 3, 1000 Brussel, België, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Raphael Piront

lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste brz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

19/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 17.12.2013 13687-0412-032
05/12/2014
ÿþ1 Jr

i

11

II

~1 ~z 1~ J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

*19218209*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op Z 6 NOV. 7Q1it

Griffie



Ondernemingsnr : 0838.873.420 Benaming (voluit) : VOLLERS TRANS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kaaien 218-220

2030 Antwerpen

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNAME -ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Met blijkt uit twee akten verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op eenendertig oktober tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; DAT:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VOLLERS TRANS" gevestigd te 2030 Antwerpen, Kaaien 218-220, de overgenomen vennootschap, bij wijze van fusie is overgenomen door de naamloze vennootschap "VOLLERS BELGIUM" gevestigd te 2030 Antwerpen, Kaaien 218-220, overnemende vennootschap;

- het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehcud onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap;

- vanaf één juli tweeduizend veertien de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap;

- de vennootschap heeft opgehouden te bestaan;

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden : de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Juridische Adviseurs, met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, The Corporate Village  Elsinore Building, Da Vincilaan 9 bus E6, en haar werknemers, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de Overgenomen Vennootschap, in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP ROLVOET- GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

expeditie van de akte met één volmacht aangehecht





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2013
ÿþ Mal Word 11.1

1-:1 ` .- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0838.873.420

Benaming

(voluit) : Vollers Trans

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kaaieriîtg-1220 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 1 juni 2012

"De vergadering stemt in met de benoeming van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, kantoorhoudend te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 66 bus 13 als commissaris voor een periode van 3 jaar en dit tot de algemene vergadering van 2014. BDO Bedrijfsrevisoren Burg., Ven. CVBA duidt de heer Erik Thuysbaert als haar vaste vertegenwoordiger aan. De opdracht geldt voor de boekjaren die afsluiten per 30/06/2012, 3010612013 en 3010612014."

Antwerpen, 5 november 2012

Voor éénsluidend verklaard afschrift

Matijs Brand Luc Jacobs

Zaakvoerder Zaakvoerder

MONlTE

23

BELGISCH

UR BELG" f~ erpol^gd t

^~~~' !,r ter griffie van de

01- 1013op ~ :14f ..AIV n

STAATSBL De elfeer

Griffie

1111

*1301 531

11/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 06.12.2012 12658-0484-029
15/09/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~,W Peet/ fer gr ffle van de Rechtbank Gcop: ndeI7e AINwerpen. Op

n ç cc- 7nii

Griffie

*11139509

pl

V= beht aai Beti Staal

Ondernemingsnr : 0838.873.420

Benaming : VOLLERS TRANS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kaaien 218-220

2030 Antwerpen

Onderwerp akte :CORRECTIE

Uittreksel vóór registratie

Uit akte verleden voor geassocieerd notaris Ellen Flies, te Hamme, op vierentwintig augustus tweeduizend en elf, blijkt dat de burgerlijke vennootschap in de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen.; DIMONA, met zetel te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Notenstraat 11, benoemd tot zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VOLLERS TRANS, in haar hoedanigheid van zaakvoerder vast! :j vertegenwoordigd wordt door de heer JACOBS Luc, wonende te 1880 Kapelle-op-denBos, Notenstraat 11 (en!i niet door de heer Vollers Lüder zo als eerder verkeerdelijk vermeld).

,;

---VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL--- t;

;_` Ellen Flies

Geassocieerd notaris te Hamme

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2011
ÿþ mod 2.1



Lul~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







" ~.v ~ ~. a 'r-a R1!

nit Koophan e Ârrteerpoa, aº%

3 0 AUG, 2011

Griffie

111111111111111llllllllnl

*11136925*

b

s

Ondememingsnr : 3 $ $ 3 e 420

Benaming : VOLLERS TRANS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kaaien 218-220

2030 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel vóór registratie

Uit een akte verleden te Hamme voor geassocieerd notaris Ellen Files te Hamme, op vierentwintig augustus, tweeduizend en elf blijkt dat :

1. De vennootschap naar Duits recht Vollers Group GmbH & Co. KG, met zetel te Duitsland, 28217 Bremen,; [ Speicherhof 308, handelsregisternummer Amtsgericht Bremen HRA25116HB lj 2. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen DIMONA,:

met zetel te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Notenstraat 11, ondememingsnummer 0809.548.241.

- een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "VOLLERS; TRANS"

- de maatschappelijke zetel is te2030 Antwerpen, Kaaien 218-220

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum waarop zij rechts-j persoonlijkheid verkrijgt.

- het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend (19.000,00,00) euro en is volstort tot beloop vanj zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro, verdeeld in negentienduizend (19000) aandelen zonder nominale; ;i waarde.

;; De vennootschap naar Duits recht Vollers Group GmbH & Co. KG, tekent in op negenduizend zeshonderd negentig (9690) aandelen en volstort deze in geld tot beloop van drieduizend honderd tweeënzestig euro (¬ 3.162,00). Het door hem nog te volstorten gedeelte beloopt aldus zesduizend vijfhonderd achtentwintig euro (¬ : 6.528,00).

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen DIMONA,:; tekent in op negenduizend driehonderd en tien (9310) aandelen en volstort deze in geld tot beloop van drieduizend achtendertig euro (¬ 3.038,00). Het door haar nog te volstorten gedeelte beloopt aldus zesduizend;; ji tweehonderd tweeënzeventig euro (¬ 6.272,00).

- de genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Fortis Bank NV;

- de vennootschapneemt alle verbintenissen over die voor rekeningen ten name van de vennootschap jt oprichting zijn aangegaan te rekenen één augustus tweeduizend en elf.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.!, De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek:; van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. i'

- De vennootschap heeft als doel: ;F

Vervoer voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, met inbegrip van het behandelen, Stapelen, bemonsteren, controleren, meten, wegen en stouwen van koopwaren en handelsgoederen, het;: bevrachten, charteren, laden en lossen van schepen, wagens en wagons, het vervoeren en bewerken injt magazijnen en stapelplaatsen en alle soortgelijke werkzaamheden der koophandel, leveren van alle diensten;, inzake opslag en transport van alle goederen, met alle vervoersmiddelen, en al wat daarmede rechtstreeks ofj onrechtstreeks verband houdt. De vennootschap zal aile industriële, commerciële, financiële verrichtingen, met;, inbegrip van de financiering van alle roerende en onroerende verrichtingen kunnen realiseren die van aard zijn j: haar maatschappelijk doel te realiseren, te ontwikkelen of te vergemakkelijken.

Zij kan zich rechtstreeks of onrechtstreeks interesseren voor alle ondernemingen met een gelijkaardig of verwant doel. De vennootschap mag daarenboven alle vormen van zekerheid geven voor haar verplichtingen;; en verplichtingen van derden. (al dan niet verbonden vennootschappen.)

= Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet;: vennoten;

,j De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.

1.

nnexes du Mon

liJr-pehouden ii aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen ~iij Tiët Bagisch Staárgblad --09109/201I-- -Annexes duIVIónil+CIIr bëlgë

mod 2.1

- Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

- De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand oktober om tien uur ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

- Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten  of hun vertegenwoordigers  uiterlijk vijf dagen vô3r de vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering;

-elk aandeel geeft recht op één stem;

- het maatschappelijk jaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar; - het batig saldo van de balans, na aftrok van de algemene onkosten maakt de netto winst van de vennootschap uit;

- op deze winst wordt jaarlijks vijf procent opgenomen voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is;

- op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen;

- bij vereffening verdelen de vereffenaars, na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet op dezelfde wijze is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

De gelijkheid met de niet afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. De maatschappelijke zetel wordt bij de oprichting gevestigd te 2030 Antwerpen, Kaaien 218-220.

2. Het eerste maatschappelijk jaar begint te lopen op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf.

3. De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen in tweeduizend en twaalf.

4. De oprichters benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur :

- de vennootschap naar Duits recht Vollers Group GrnbH & Co. KG, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Brand Matijs, geboren te Delft, op zestien december negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te Amsterdam (Nederland), Johannes Verhulststraat 80hs met Nederlandse nationaliteit, paspoort document nummer NPLPJPF41.

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen DIMONA, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Vollers Lüder Hinrich Walter, geboren te Bremen (Duitsland), op 19 mei 1939, wonende te Bremen (Duitsland), Fohlenweide 40, met Duitse Nationaliteit, identiteitskaartnummer 2041157630.

wiens mandaten onbezoldigd zijn en die verklaren hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

5. Er wordt thans geen commissaris benoemd.

6. Volmacht wordt verleend aan HLB SEFICO Accountants en Belastingconsulenten BV o.v.v. CVBA,

bedienden of aangestelden, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, onder meer

bij het ondernemingsloket, de administratie van de belastingen en de BTW.

---VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.---

Ellen Flies

Geassocieerd notaris, te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte van 24 augustus 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VOLLERS TRANS

Adresse
KAAIEN 218-220 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande