VONDELS KLEINFRUIT

Société en commandite simple


Dénomination : VONDELS KLEINFRUIT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 889.464.363

Publication

10/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staâtsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.~Za,oaao"

111

bel a,

BE

Sta

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

7.741MM7011

Griffie

Ondernemingsnr : 0889.464.363

Benaming

(voluit) : Vondels Kleinfruit IN VEREFFENING

(verkort) ` - -

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Vondel 33a

2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Uittreksel uit het verslag van de buitengewonen algemene vergadering

De commissaris leest het verslag voor welke door hem werd opgemaakt voor de vereffening van de vennootschap.

Met eenparigheid van stemmen treedt de vergadering de besluiten van dit verslag bij, keurt de rekeningen goed en geeft zonder enig voorbehoud algehele décharge aan mevr. Meeuwis Kirsten voor haar beheer als vereffenaar van de vennootschap .

De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat gcv Vondels Kleinfruit definitief opgehouden heeft te bestaan op 28/01/2012

De vergadering beslist dat de boéken en bescheidien zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard bij mevr. Meeuwis Kirsten Vondel 33a 2960 Brecht , die dit op haar neemt.

Meeuwis Kirsten

Vereffenaar

18/11/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerge¬ o d ter griffie van de Rechtbank van Koopbant',' ;,r Antwerpen

op 11

De Griffier,

Ondarnerrir%gsnr : 0889.464.363

`c^rtG_r^[no

(voluit) : Vondels Kleinfruit

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Vondel 33A, 2960 Brecht

r-.!" tc : Ontbinding - benoeming van vereffenaar

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 31 juli 2011 blijkt dat de volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen:

liiiIIIIIIIIII~IIII~IIIAII V

*111]36]5*

UI

Eerste besluit:

De vergadering beslist met ingang van heden de vennootschap te ontbinden en stelt haar in staat van

vereffening.

Tweede besluit:

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat mevrouw Meeuwis Kirsten geboren te Wilrijk op 9 februari 1970, wonende te Vondel 33A, 2960 Brecht, van rechtswege ontslagnemend is.

Derde besluit:

De vergadering beslist mevrouw Meeuwis Kirsten, voornoemd, aan te stellen als vereffenaar voor de ontbinding van de Comm.V Vondels Kleinfruit, met zetel te Vondel 33A, 2960 Brecht, ingeschreven in het rechtpersonenregister 0889.464.363.De vergadering beslist dat de vereffenaar haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van koophandel van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Vierde besluit:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht en mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Zij mag onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Vijfde besluit:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Ludo Vergauwen, Tuinwijk 10, 2960 Brecht, die te dien einde woonstkeuze kan doen, individueel bevoegd, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatssteling, teneinde de vervulling van formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te

verzekeren.

Op ce leaíste blz var Luik B vermeiden . Recto lNeam en hoedanigheid van de instrf:menierende nata+is, herzij van de persoto)n(eni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te v£liegenwoerdigen

Yak'so : blaam en handtekening.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Notulen van de buitengewone algemene vergadering

- Kopie van het vonnis tot bevestiging van de benoeming van mevrouw Meeuwis Kirsten als vereffenaar

fn'r,auden

ân het

" Fstgisch

"

~ ~

Meeuwis Kirsten Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam an handtekening

Coordonnées
VONDELS KLEINFRUIT

Adresse
VONDEL 33 A 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande