VOSSEMEREN IMMOBILIEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VOSSEMEREN IMMOBILIEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.095.276

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.07.2014 14360-0538-013
19/04/2012
ÿþ Hod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *12076591 P von de

behouden V,1rr,

aan het 0 6 APR, 2012

Belgisch _ Staatsblad Griffie



Ondernemingsnr : r 5 ?"

Benaming

(voluit) : VOSSEMEREN IMMOBILIËN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Kontich, Koningin Astridlaan 1 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 5 april 2012,

vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van

koophandel, waaruit blijkt dat:

1.De heer DOM Danny, geboren te Duffel op 30 januari 1977, wonende te 2550 Kontich, Handstraat 8.

2.De heer DE GEYL ER Werner Yvonne Arthur, geboren te Antwerpen op 7 augustus 1978, wonende te

2060 Antwerpen, Maasstraat 41,

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met de naam 'VOSSEMEREN IMMOBILIËN'.

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich, Koningin Astridlaan 1 bus 2.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in belgië als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

1. Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling. De uitbating, de valorisatie de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onmerende leasing.

2. De participatie voor eigen rekening, onder welke vorm het ook zij in de oprichting, ontwikkeling, omvormingen controle van alle ondernemingen, belgische of buitenlandse commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering op aankoopoptie veredeling of op iedere andere wijze.

3. Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel, of administratief hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

4. Tussenpersoon in de handel, als makelaar in onroerende goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair

5. De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling.

6. De verhuring van installaties, uitrusting en materieel,

7. De raadgeving, de dienstverlening en bemiddeling in de ruimste zin inzake onroerende goederen en rechten, en inzake onroerende en roerende beleggingen, ter uitzondering evenwel van alle bewerkingen die tot de bevoegdheid behoren der bank of financiële instellingen of der wisselagenten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten.

8. De algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer; het toezien op de bouwwerkzaamheden ( onder meer ruwbouw, installatie, afwerking); het uitvoeren van studies en het verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning en landschaparchitectuur, onder meer het ontwerpen van tuinen en parken; het leiden van- belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen; de activiteiten van bouweconomisten; de uitwerking van projecten op bet gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw en het verkeer.

9. De verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname).

10. Verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van behorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam, en handtekening.

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge van de beste oplossing. 11. Algemene auditactiviteiten; het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten; de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek; onder meer het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaften van informelle aan de bedrijfsleiding; onder meer het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie.

12. Onder meer de uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid; onder meer het testen en analyseren van materialen, producten en installaties in verband met hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen of met lastenkohier, labotesten en -analyses in verband met de werking, de veroudering en de veiligheid van materieel en installaties; het testen van bouwelementen.

13. De coördinatie van onroerende werkzaamheden met inbegrip van onroerende werkzaamheden buiten de gereglementeerde werkzaamheden.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

14. de aan- en verkoop van meubelen, binnenhuisdecoratle enzovoorts, stofferen van onroerende goederen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden: vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen In alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of aanverwant is met het hare.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op aile kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

-door de heer DOM Danny, voornoemd, ten belope van vijftig (50) aandelen, voor een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00);

-door de heer DE GEYTER Wenser, voornoemd, ten belope van vijftig (50) aandelen, voor een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00);

Het gehele kapitaal is geplaatst en is volledig volstort zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De aandelen zijn steeds op naam. in de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

indien er meerdere vennoten zijn, worden de aandelen van een vennoot overgedragen onder de levenden of wegens overlijden overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen, eventueel genuanceerd door bestaande aandeelhoudersovereenkomsten.

Reserves, verdeling van de winst:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Bestuur en de vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

..

..g.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de"

rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

De oprichters stellen aan tot niet-statutair zaakvoerders:

1) de heer Danny DOM, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur.

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2assist" met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Groenstraat 53, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondememingsnummer 0871.532.132,RPR Antwerpen, en dit voor onbepaalde duur.

Overeenkomstig artikel 61 tweede paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen, nemen de oprichters Kennis van de aanstelling van de heer Wemer DE GEYTER, voornoemd ais vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon - zaakvoerder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2assist".

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op derde vrijdag van de maand juni om 17.00 uur.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op vrijdag 20 juni 2014.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013.

Niet-benoeming commissaris

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan Coone & Partners Accountants met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Plantinkaai 10, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar aile formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om aile formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor ontledend uittreksel.

(get.) Dick Van Laere, geassocieerd notaris.

tegelijk neergelegd : afschrift akte.



Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.09.2015 15612-0060-013
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 29.07.2016 16369-0055-013

Coordonnées
VOSSEMEREN IMMOBILIEN

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 1, BUS 2 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande