VRIJE ZWEMMERS ANTWERPEN

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIJE ZWEMMERS ANTWERPEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.986.624

Publication

30/12/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RIECé-:TBA-N-K

KOOPHANDEL

1 9 DEC. 2011

III

" 11197507

ANTWERPE_N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr.: 410986624

Benaming Vrije Zwemmers Antwerpen

(voluit) :

(afgekort) : VZA

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Regentstraat 13 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontbinding, vereffening en sluiting

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 16 december 2011

Beslissing tot ontbinding en vereffening van de vereniging, sluiting van de vereffening

Na te hebben vastgesteld dat twee derde van de werkende leden aanwezig is, zodat rechtsgeldig kan worden beraadslaagd en gestemd over het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging, legt de voorzitter dit voorstel ter bespreking en stemming voor.

De vergadering besluit met unanimiteit om de vereniging Vrije Zwemmers Antwerpen vzw met onmiddellijke ingang te ontbinden, omdat de activiteiten bij gebrek aan medewerkers gestaakt moesten worden en er geen uitzicht op verbetering van die toestand is. Nu de vereniging reeds sinds 1 januari 2010 geen werkzaamheid meer ontplooit, kan worden vastgesteld dat er geen openstaande vorderingen of schulden meer zijn en dat derhalve geen vereffenaar meer behoeft te worden aangesteld. De nog beschikbare tegoeden kunnen zonder meer aan de door de algemene vergadering aangewezen verenigingen worden overgemaakt.

De algemene vergadering beslist het batige saldo van het verenigingsvermogen, na aftrek van de kosten voor bekendmaking van dit besluit in het Belgisch Staatsblad, over te maken aan de volgende verenigingen met een soortgelijk oogmerk: 4000 euro aan feitelijke vereniging Turnkring De Toekomst, met zetel te Sint-Andriesplaats 1, bus B2, 2000 Antwerpen, 4000 euro aan feitelijke vereniging De Vredekring, met zetel te Palinckstraat 91, 2100 Deurne, 4000 euro aan de FROS-zwemcel provincie Antwerpen, met zetel te Herentalsesteenweg 30, 2230 Herselt, en het saldo aan de sp.a wijkkern Seefhoek-Stuivenberg-Dam, met zetel te Regentstraat 13, 2060 Antwerpen, die allemaal sportieve, culturele en sociale activiteiten ontplooien voor gewone mensen, in het bijzonder in de wijk waar de vereniging actief was. De secretaris Jan Somers en de penningmeester Alfons Vranckx worden belast met de uitvoering van de vereiste financiële verrichtingen en de afsluiting van de rekeningen van de vereniging.

De algemene vergadering verleent decharge aan de bestuurders en sluit de vereniging definitief af.

(get.)

Jan SOMERS, secretaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VRIJE ZWEMMERS ANTWERPEN

Adresse
REGENTSTRAAT 13 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande