VSSS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VSSS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.917.455

Publication

16/12/2014
ÿþ Mal Wottl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 5 . i .~{ S -5---

Benaming

(voluit) : VSSS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2580 Putte, Warandestraat 22

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Martine ROBBERECHTS, notaris te Zaventem, op 26 november 2014, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

1) ER DOOR : De heer JEGASOTHY Kujendran, geboren te Jaffna (Sri Lanka) op twee maart

negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2580 Putte, Warandestraat 22;

EN zijn echtgenote;

Mevrouw MAHALINGAM Tharmatha, geboren te Jaffna (Sri Lanka) op drie juni negentienhonderd

tweeëntachtig, wonende te 2580 Putte, Warandestraat 22.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM ; "VSSS".

3) ZETEL : 2580 Putte, Warandestraat 22.

4) DOEL ; De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Handel in al zijn vormen en meer bepaald de import en export, aan- en verkoop zowel aan kleinhandel als groothandel, met in het bijzonder:

-aan- en verkoop van sim- en herlaadkaarten inzake telecommunicatie;

-verkopen en afsluiten van abonnementen inzake telecommunicatie;

-seminaries, adviesverlening aan bedrijven, makelarij inzake telecommunicatie.

Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen: de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende of onroerende goederen;

Het aandelen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Alle vormen van consultancy en adviesverlening, voor zover deze niet voorbehouden zijn aan de gereglementeerde beroepen, tenzij de vennootschap zelf voldoet aan de wettelijke vereisten terzake.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Managementactiviteiten van holdings en andere: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

111181111101111



~.:.. ~ ~U a



/ 3 -12- 201

RECHTBANK vanOtOHHE EN DEL I

ANTWERPEN, a M



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verbad staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬

18.600, 00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën als volgt:

1. De heer JEGASOTHY Kujendran, wonende 2580 Putte, Warandestraat 22, brengt in drieduizend honderd euro (3.100,00¬ ), ten belope van vijftig (50) aandelen;

2. Mevrouw MAHALINGAM Tharmatha, wonende te 2580 Putte, Warandestraat 22, brengt in drieduizend honderd euro (3.100,00¬ ), ten belope van vijftig (50) aandelen;

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren toepassing te maken van artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek en de aandelen in te schrijven in het aandelenregister op de respectievelijke naam van elke echtgenoot. De lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen zullen aldus eigen zijn aan de echtgenoot op wiens naam de aandelen ingeschreven zijn in het aandelenregister.

Elk der aandelen is volgestort ten belope van 1f3de. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00),

7) BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Werden benoemd tot gewone zaakvoerders voor onbepaalde duur : - de heer JEGASOTHY Kujendran, wonende te 2580 Putte, Warandestraat 22, voornoemd;

- mevrouw MAHALINGAM Tharmatha, wonende te 2580 Putte, Warandestraat 22, voornoemd,

8) BESTUURSBEVOEGDHEID: Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders, Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 19:00 uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld in de oproepingsbrief. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2016.

11) WINSTVERDELING: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.ln geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennaotschappen.De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de oprichtingsakte

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 29.08.2016 16521-0107-013

Coordonnées
VSSS

Adresse
WARANDESTRAAT 22 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande