VT-CONSULT

Divers


Dénomination : VT-CONSULT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 550.770.354

Publication

24/04/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

11.Jaarvergadering : Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand juni om veertien uur, op het adres van de maatschappelijke zetel. De uitnodiging tot deze vergadering mogen verstuurd worden per fax, per mail of per brief  al dan niet aangetekend. De beslissingen van de jaarvergadering gebeuren bij gewone meerderheid van stemmen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per fax, per mail of per brief  al dan niet aangetekend. De uitnodiging moet de dagorde vermelden. De beslissingen van de buitengewone algemene vergaderingen gebeuren bij éénparigheid van stemmen. Ingeval aandelen gescheiden zijn in vruchtgebruik en in naakte eigendom, zal de vruchtgebruiker alleen alle maatschappelijk rechten uitoefenen verbonden aan deze aandelen. Alle vergaderingen zullen worden voorgezeten door De heer Verstraeten Tom. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en vijftien.

12. Resultaatverdeling : Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, provisies en belastingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Over de winstverdeling en de reservevorming zal beslist worden door de jaarvergadering bij gewone meerderheid. De winstverdeling zal gebeuren naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Er mag geen winst uitgekeerd worden zolang er overgedragen verlies is.

13. Volmacht : De vennoten hebben met éénparigheid van stemmen besloten volmacht te verlenen aan de heer Verstraeten Tom, wonende te 2243 Pulle-Zandhoven, Boudewijnlaan 95, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, evenals alle formaliteiten en publicaties te vervullen die tengevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer het ondernemingsloket, de griffie van de rechtbank van koophandel, de diensten van de B.T.W., Registratie en Domeinen, Vennootschapsbelasting, het ondernemingsloket enz.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Verstraeten Tom

Zaakvoerder

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

25/02/2015
ÿþ Mod 2.1

-rff`< i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe van de akte



Rechtbank van koophandel

Antweroen

13 FEB. 2015

afdeliarffr§lwerpen



lallllllllllldllll

<15030fi36*

19

01

L

s

Ondernemingsnr : 0550770354

Benaming

(volu,t) : VT-Consult

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Boudewijnlaan 95 te 2243 Zandhoven {Pulle)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Ingevolge een beslissing van de zaakvoerder van 15 januari 2015 wordt beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap, opgericht op datum van 7 april 2014 en verschenen in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 21 april 2014, met ingang van 24 januari 2015 over te brengen naar de Viesenboslaan 48 te 2242 Pulderbos-Zandhoven.

Verstraeten Tom

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VT-CONSULT

Adresse
BOUDEWIJNLAAN 95 2243 PULLE

Code postal : 2243
Localité : Pulle
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande