VZW FIGHTING SPORTS PROMOTION

Divers


Dénomination : VZW FIGHTING SPORTS PROMOTION
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 537.385.146

Publication

12/08/2013
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art 1.

De vereniging draagt als naam  Fighting Sports Promotion

Al de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken uitgaande van de vereniging moeten haar naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolg door de woorden  vereniging zonder winstoogmerk .

Art 2.

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Kuiltjesstraat 75, 2360 Oud-Turnhout. Deze mag

overgebracht worden naar een andere plaats in hetzelfde arrondissement bij besluit van de Raad van Bestuur.

Art 3.

TITEL I : NAAM, ZETEL, DOEL en DUUR van de vereniging

Zij mag alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen en helpen realiseren. Zij kan ook doch slechts op bijkomstige wijze, alle handelsdaden stellen, socio-culturele activiteiten organiseren voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend ten goede komt aan het maatschappelijk doel waarvoor zij werd opgericht.

Ondergetekenden :

De heer Van Bladel Dirk, Rubensstraat 126, 2300 Turnhout NN 70 08 31 047 64

Beslissen hierbij tot de oprichting van een vereniging zonder winstoogmerk, waarvan zij de statuten als volgt samenstellen.

Het aanleren, het doen beoefenen, het bevorderen en promoten van de bokssport in al zijn verschijningsvormen, doch hoofdzakelijk thaibox, kickbox & MMA.

Het organiseren, deelnemen aan en medewerking verlenen aan boksevenementen, gala s, stages, sportvakanties, teambuildingactivteiten en seminaries ivm boksen.

De heer Gys Jan, Kuiltjesstraat 75, 2360 Oud-Turnhout NN 78.06.07 025 87

De heer Massimiliano Castro, Steenweg Op Mol 90 b 2, 2300 Turnhout NN 80.05.06 059 21

De vereniging heeft tot doel :

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Fighting Sports Promotion

België

Onderwerp akte : Oprichting

*13304503*

(afgekort) :

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Zetel : Kuiltjesstraat 75

0537385146

2360

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Oud-Turnhout

Griffie

Neergelegd

08-08-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Art 4.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde worden ontbonden.

TITEL II : LEDEN

Art 5.

De vereniging is samengesteld uit effectieve leden met stemrecht en toegetreden leden zonder stemrecht. Het aantal leden is onbeperkt. Het aantal van de effectieve leden mag evenwel niet minder bedragen dan drie. De lijst of het register van de leden dient steeds aanwezig te zijn op de zetel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art 6.

1)

De effectieve leden zijn :

a. De oprichters

b. de personen die op voorstel van tenminste twee effectieve leden als effectief lid worden aanvaard bij besluit van de algemene vergadering genomen met de meerderheid van twee derde van de aanwezige effectieve leden.

2)

Over het toetreden van de leden wordt beslist door de Raad van Bestuur met gewone meerderheid van stemmen;

3)De toegetreden leden ontvangen het verslag van de algemene vergaderingen. Overwegingen van toegetreden

leden worden voorgelezen bij de eerstvolgende algemene vergadering;

4) Tot uitsluiting van de werkende leden kan slechts door de Algemene Vergadering worden uitgesproken met

een meerderheid van twee/derde van de uitgebrachte stemmen;

De Raad van Bestuur kan de leden die zich aan een zware overtreding van de statuten of van de normen van eer

en welvoeglijkheid schuldig hebben gemaakt, schorsen tot aan de beslissing van de algemene vergadering.

Art 7.

Jaarlijks bepaalt de Algemene Vergadering de ledenbijdrage, die niet hoger mag zijn dan ¬ 750

Art 8. Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet per aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht of door een bestuurder voor ontvangst afgetekend. De betaalde bijdrage is niet terugvorderbaar. Elke bijeenkomst van de vereniging is vrij toegankelijk voor elk lid, behoudens tuchtzaken.

TITEL III : ALGEMENE VERGADERING

Art 9.

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Bij diens afwezigheid zal de vergadering voorgezeten worden door een bestuurder die de voorzitter heeft aangewezen. Bij afwezigheid van de voorzitter of diens aangeduide vervanger leidt de oudste van de aanwezige werkende leden de vergadering.

Art 10

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur bij gewone brief of postkaart, ondertekend door de secretaris in naam van de Raad van Bestuur, die minstens acht dagen voor de vergadering aan ieder effectief lid wordt gestuurd. De agenda wordt vermeld in het oproepingsbericht.

Art 11.

Elk werkend lid heeft in geval van zijn/haar aanwezigheid één stem. Stemmen bij volmacht aan een effectief lid is toegelaten. Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld dat per brief naar de werkende leden verstuurd wordt en dat op de zetel van de vereniging ter inzage ligt van elke belanghebbende, samen met de aanwezigheidslijsten.

Art 12.

De algemene vergadering is uitsluiten bevoegd voor het:

- Opmaken en wijziging van de statuten

- Jaarlijks goedkeuren van het werkingsverslag en de rekening en van de beleidsnota en de begroting.

- Benoemen en afzetten van leden van de Raad van Bestuur

- Uitsluiten van een lid

- Ontbinden van de vereniging

- De benoeming van één (der) commissaris(sen)

Art 13.

De Algemene Vergadering, genaamd jaarvergadering, moet eenmaal per jaar worden bijeengeroepen op 1 juni.

Op ieder ogenblik kan een buitengewone algemene vergadering van de vereniging worden bijééngeroepen door

een beslissing van de Raad van Bestuur of op vraag van minsten één vijfde van de effectieve leden.

Iedere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping.

Alle effectieve leden moeten erop worden uitgenodigd.

TITEL IV : RAAD van BESTUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De Raad van Bestuur bestaat enkel uit werkende leden. De bestuurders worden benoemd en ontslagen door de Algemene Vergadering. Er zullen maximaal 3 bestuurders zijn. In principe wordt een bestuurder voor 6 jaar benoemd. Wanneer een mandaat vroegtijdig openvalt, zal de eerstvolgende Algemene Vergadering een plaatsvervanger benoemen voor de resterende duur van het oorspronkelijk mandaat,zulke benoeming is slechts nodig indien het aantal beneden de 3 zou komen. De Raad van Bestuur verkiest onder zich een voorzitter, secretaris en penningmeester.

De kandidaturen moeten worden ingediend uiterlijk twee maanden voor de jaarlijkse algemene vergadering op welke agenda de benoeming zullen voorkomen voor alle mandaten die vacant zijn of komen voor de volgende Algemene Vergadering. De verkiezing gebeurt schriftelijk en geheim in twee redens : in de tweede stemronde wordt gestemd over die kandidaturen die in de eerste stemronde de meeste stemmen behaalden, waarbij het aantal kandidaten voor de tweede stemronde het aantal te begeven mandaten omvat plus één, tenzij er meer dan drie mandaten te begeven zijn, in welk geval men bij het aantal te begeven mandaten er twee bijtelt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art 15.

De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging in de meest ruime zin, enkel beperkt door wat de wet of de statuten van de Algemene Vergadering voorbehoudt. De Raad vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitenrechterlijke handeling. Ten behoeve van de uitvoering van haar beslissingen kan de Raad van Bestuur een volmacht verlenen aan één bestuurder of zelfs een aan een derde.

Zij kan ook volmachten verlenen voor een bepaalde (soorten) opdrachten, en de voorwaarden en beperkingen van zulke volmachten bepalen. Tevens vertegenwoordigen de voorzitter en de secretaris de vereniging en dit gezamenlijk optredend. Deze moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enig besluit van de Raad of van enige machtiging.

Dezelfde wijze van vertegenwoordiging geldt voor het optreden in rechte.

Art 16.

De Raad van Bestuur vergadert telkens het belang van de vereniging zulks vereist en telkens wanneer de voorzitter de bestuurders hiertoe uitnodigt. Van elke samenkomst wordt een verslag opgesteld dat op de zetel van de vereniging ter inzage ligt van elke belanghebbende. Elke beslissing wordt bij gewone meerderheid genomen. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Een bestuurder kan zich niet door een volmachtdrager laten vertegenwoordiger.

Art 17.

Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot éénendertig december. De Raad van Bestuur bereidt de begroting en de rekeningen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse algemene vergadering. Het eerste werkjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en veertien;

Art 18.

Alleen de algemene vergadering kan de statuten wijzigen. Tot wijziging van de statuten kan slechts besloten worden indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien twee derden van de werkende leden aanwezig zijn. Wordt dit aantal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, deze tweede vergadering kan een geldig besluit nemen ongeacht het aantal aanwezige leden. Voor elke statutenwijziging is bovendien de goedkeuring van een meerderheid van 2/3 van de aanwezige leden vereist tenzij voor de wijziging van de doelstellingen van de vereniging waarvoor de unanimiteit vereist is van de aanwezige leden.

Art 19

Om over te gaan tot de ontbinding van de vereniging gelden dezelfde regels als voor de statutenwijziging zonder

doelwijziging, zoals omschreven in artikel 18.

Art 20

In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging benoemt de Algemene Vergadering 1 of meerdere

vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheden en de vereffeningvoorwaarden.

Art 21

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een doel dat het

beste van de huidige vereniging overneemt;

TITEL V : BEGROTING EN REKENING

TITEL VI : WIJZIGING VAN STATUTEN

TITEL VII : ONTBINDING EN VEREFFENING van de vereniging

TITEL VIII : HUISHUIDELIJK REGELEMENT

Art 22

In aanvullen van deze statuten kan de vereniging een huishoudelijk reglement opstellen.

Na de oprichting zijn de oprichters onmiddellijk meteen in voltallige algemene vergadering bijeengekomen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

hebben :

Aangesteld als bestuurders voor een periode die in principe eindigt na zes jaar :

- Van Bladel Dirk

- Gys Jan

- Massimiliano Castro

En hebben de bestuurders in raad vergaderd en hebben aangeduid als dagelijks bestuur :

- als voorzitter, Van Bladel Dirk, voornoemd;

- als secretaris, Gys Jan, voornoemd

- als penningmeester, Massimiliano Castro, voornoemd;

Te Turnhout, 5 augustus 2013

Van Bladel Dirk Gys Jan Massimiliano Castro

09/07/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Wuu~i~uu~iiwi

>15098fi 9`~

u1111

Neergelegd ter grittie vaas RECHTBANK VAN KOOPLIANUEL

3 0 lUel 2015

ANTWERPEN afdeling TURNROUT Soe c+feafie

Ortdernemingsnr : 0537.385.146

Benaming

(voluit) : VZW FIGHTING SPORTS PROMOTION

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : KUILTJESSTRAAT 75, 2360 OUD TURNHOUT

Onderwerp akte : ONTBINDING VZW

NA EEN ALGEMENE VERGADERING (ZIE VERSLAG IN BIJLAGE), GEHOUDEN OP 11/04/2015 TE KUILTJESSTRAAT 75, 2360 OUD-TURNHOUT, IS HET BESTUUR OVEREENGEKOMEN DE VZW, WEGENS GEEN ACTIVITEIT, TE ONTBINDEN EN VOLLEDIG AF TE SLUITEN MET INGANGSDATUM 24/04/0215.

DIT WORDT UITGEVOERD DOOR DE PENNINGMEESTER, DHR CASTRO.

BOEKEN EN BESCHEIDEN WORDEN, GEDURENDE DE VOORGESCHREVEN WETTELIJKE TERMIJN, BEWAARD OP HET ADRES: KUILTJESSTRAAT 75, 2360 OUD-TURNHOUT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VZW FIGHTING SPORTS PROMOTION

Adresse
Zetel : KUILTJESSTRAAT 75, 2360 OUD TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande