W.M. GRIMON

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : W.M. GRIMON
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.832.001

Publication

05/03/2012
ÿþOndernemingsnr : C~ " Q 3 2 0 04

Benaming (voluit) : W.M. Grimm'

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Het Gemaal 5 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 07/02/2012

Op heden zeven februari tweeduizend en twaalf, zijn de partijen :

1. De Heer Willy Gustaaf GREMON, wonende te 2930 Brasschaat, Het Gemaal 5, echtgenoot van Mevrouw Mirjam Harriet Soesman.

2. Mevrouw Mirjam Harriet Soesman, wonende te 2930 Brasschaat, het Gemaal 5, echtgenote

van Willy Gustaaf GRIMON

Overeengekomen :

- vanaf heden een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap

onder de firma onder de naam "W.M. Grimon", met maatschappelijke zetel te 2930

Brasschaat, Het Gemaal 5;

- voor een onbepaalde duur;

met een kapitaal van 1.000,00 euro.

De partijen verklaren en erkennen dat volgend kapitaal is ingebracht :

4.000,00 euro in speciën, door storting op de bankrekening van de vennootschap.

'Voorvermelde inbreng werd als volgt door de partijen gedaan :

1) De Heer Willy Gustaaf GRIMON brengt 500,00 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor hij een participatie in het kapitaal ontvangt in verhouding tot zijn inbreng, hetzij vijftig procent van het kapitaal van de vennootschap;

2) Mevrouw Mirjam Harriet Soesman brengt 500,00 euro in door middel van inbreng in geld waardoor zij een participatie in het kapitaal ontvangt in verhouding tot haar inbreng, hetzij vijftig procent van het kapitaal van de vennootschap.

De partijen verklaren dat de statuten luiden als volgt :

Artikel 1. Naam

De vennootschap is opgericht als een handelsvennootschap onder de vorm van een

vennootschap onder firma onder de naam "W.M. Grimon".

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : ftècto î Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Neam en handtekening.

Mod POF 11.1

(y~rj111 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Illiflhl~INIII I~IRI~VN~!

*iaoaeeov

ffeergereÿd de Retitïbod'

Sr~li ~rx1;-d; " 2-1 FER. 2012

Griffie

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

xi til z - vervolg Mud PDF 11.1

Artikel 2. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en ,voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Arikel 3. Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Het Gemaal 5. De zaakvoeders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen of agentschappen op te richten zowel in België als in het buitenland.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- Het plaatsen en herstellen van vloerbekleding, zowel tapijten als parket, planken of laminaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland. - De verkoop van alle producten voor tapijt- en vloerrenovatie, herstelling of onderhoud; De aan- en verkoop van tapijten, parketvloeren, planken, laminaat en alle andere producten die nodig zijn voor het plaatsen in de meest uitgebreide zin;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële en financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 euro.

Artikel 7. Benoeming - ontslag

!De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten. Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer Willy Gustaaf =GRIMON, wonende te 2930 Brasschaat, Het Gemaal 5, echtgenoot van Mevrouw Mirjam Harriet Soesman.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 12. Algemene vergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening alsook de kwijting aan de zaakvoerder(s) omvatten.

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in het bezit. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Voorbehouden 4aan

het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Voer"

bi-4100[iekl

a 1n ~1Bi.

hie:lgOch

SnatsblaiD1

j

LI; ` I - vervolg Mcd PU 11.1

Yen alle tijden kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 14. Boekjaar - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de jaarrekening op.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en dertien .

Aldus opgemaakt te Brasschaat op 7 februari 2012 in zoveel originelen als er partijen zijn waarvan elke partij erkent er een ontvangen te hebben.

Tegelijk neergelegd: 1 originele oprichtingsakte 07/02/2012

Willy Gustaaf Grimon

Zaakvoerder

Cr~ rie ksdi5iu hlz v,m Iu4_8 vermeiden ReCio . idbarm en hoedanigheid ,,,3n de in5trumenterende notaris, hetzij ~ ~n dw l;aroulc=lnf~n}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegentivcurdigFn

Verso . iVaam en handte4,entnél,

Coordonnées
W.M. GRIMON

Adresse
HET GEMAAL 5 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande