WAF PRODUCTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WAF PRODUCTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 550.814.005

Publication

06/05/2014 : Uittreksel uit oprichtingsakte
Tekst :

Uit de onderhandse akte opgemaakt te Antwerpen dd. 1 april 2014, blijkt dat tussen:

1, De heer Jurgen HELLEMONS, wonende te 4818TJ BREDA, Turnstraat 14,

identiteitskaartnummer IHP4H78K4,6304135M1609271NLD

2. Mevrouw Nathalie HELLEMONS, wonende te 2018 Antwerpen, Lamorinierestraat

31/37, identiteitskaartnummer IY81P5993,6806101F1512247NLD

een handeisvennootschap met de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma werd opgericht met volgende statuten:

Artikei 1. Vorm, maatschappelijke naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma.

Haar maatschappelijke naam luidt WAF PRODUCTS. De vennootschap heeft geen andere maatschappelijke naam dan die welke hiervoor werd vermeld.

Artikei 2. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Goedehoopstraat 19 bus 1

Artikei 3. Doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, volgende activiteiten ontwikkelen:

online venoop van gebruiksariikelen algemene consultancy;

hetverienen van administratievedienstprestaties;

- het verlenen van advies enpraktische hulp aan bedrijven in binnen- en buitenland;

het organiseren van meetings;

technisch support, ondersteuning en begeleiding;

hetdeelnemenin ofde directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en hetbestuurvan om het even welke

Op de laatste blz."variTù?R~B"vè>meiaën"~'"Rëëfô

bevoegd de rechispersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Lu5&lâ-vervolg

ondernemingen en vennootschappen, artiesten;hetoptredenalsvereffenaar,

hetbegeleiden, adviseren en managen van ondernemingen (natuurlijke-of rechtspersonen);

uitvoeren van alleriei klussen;

hetaanleggen van een onroerenden roerend vermogen, alsmede het behouden, het beheren in de ruimste zin van hetwoorden het oordeelkundig uitbreiden ervan; de veriiuuren handel in onroerende en roerende goederen; dit ailes uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam en zonderinbreukteplegen op de wet van zes aprilnegentienhonderdvijfennegentiginzakedesecundairemarkten.hetstatuut van en het toezicht op de beleggingsonderneming, de bemiddelaars en de

beleggingsadviseurs;

- de aankoop, verhuur, terbeschikkingstellen, onderhouden verkoop van aile roerendegoederen-desgevallendtenbehoevevaneigenhandetsverrichtingenof voorhandelsverrichtingen van derden -zoals aile soorten voertuigen, vaartuigen, materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft-en hardware; hetaanvragen, verwerven, verhandelenenexploiterenvanlicenties, octrooien, merken en dergelijke.

Devennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerendeen onroerendeverrichtingendoen,diekunnenbijdragentothetverwezenlijkenvanhet maatschappelijk doel, met inbegrip van : het deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan hetdoelin nauwverband met hare staat,

kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek ofin pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze activiteiten kunnen ook als tussenpersoon of als bemîddelingsagent uitgeoefend

worden.

De vennootschap is door haar doel niet tot het bînnenland beperkt en kan dit ook in het buitenland verwezenlijken.

Artikei 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf 01/04/2014. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid op het ogenblik van de neerlegging van de door de wet vereiste afschriften en uîttreksels op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel van haar maatschappelijke zetel.

Artikei 5. Maatschappelijk Kapitaal en inbrengen

1. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zesduizendtweehonderd euro (6.200,00 €), volledig volstort, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het wordt als volgt onderschreven:

a) door de heer HELLEMONS Jurgen, wonende te 4818 TJ Breda, Turnstraat 14, voornoemd, ten belope van drieduizendhonderd euro (3100,00 €), wat vijftig (50) aandelen vertegenwoordigt.

b) door mevrouw HELLEMONS Nathalie, wonende te 2018 Antwerpen, Lamorinierestraat 31/37 voornoemd, ten belope van drieduizendhonderd euro (3100,00 €), wat vijftig (50) aandelen vertegenwoordigt.

2. Vaststelling van de volstorting

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

Op de laatste blz. van Lyjj
bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso, : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

UtflSIS-vervolg

Staatsblad

-3 T3

•M

3. De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van aile vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze overdracht die verplicht zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met

de eventuele meer-en minderwaarden.

4. De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en de plichten die eraan verbonden zijn.

5. Wanneer een vennoot uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn in toetreding, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden recht hebben op de

waarde van de aandelen.

Artikei 6. Wijzigingen van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van aile vennoten, verenigd in algemene vergadering. Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikei 7. Aansprakelijkheid van de vennoten

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

Artikei 8. Aantal, toeiating, uittreding en overlijden der vennoten.

1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2. Tot de eventuele toeiating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij éénparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na de publicatie van zijn toetreding.

3. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten. De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor de vijftiende dag volgend op de

publicatie van zijn vertrek.

4. In geval van uittreding van een vennoot waardoor het aantal vennoten onder het wettelijk bepaalde minimum komt, is die uittreding bovendien slechts effectief vanaf het ogenblik dat in

vervanging wordt voorzien.

5. In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging. Het overlijden van een vennoot, waardoor er minder dan twee vennoten tn de vennootschap zouden zijn, heeft dus niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. De overige vennoot zal binnen een termijn van zes maanden een nieuwe vennoot aanstellen of opteren voor de omvorming van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Lwi�B-vervolg

Artikei 9. Bevoegdheden der vennoten.

De vennoten delegeren aile beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één of meerdere van de vennoten, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap.

De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van contrôle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

Artikei 10. Aanduiding en herroeping van de zaakvoerder.

De vennoten benoemen met éénparigheid van stemmen één of meerdere niet-statutaire zaakvoerders. Als zaakvoerders komen enkel die personen in aanmerking die meerderjarig en handelsbekwaam zijn. Indien het zaakvoerderschap wordt uitgeoefend door een vennootschap, geldt deze voorwaarde voor haar wettelijke vertegenwoordiger.

Het mandaat van de zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen.

In geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot van de vennootschap.

In dat geval is de vennoot-zaakvoerder ertoe gehouden zijn verbintenissen na te leven overeenkomstig artikei 9, par. 3, alinéa 3 van onderhavige statuten. In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij éénparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, door middel van een wijziging der statuten, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

Artikei 11. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals het is vastgelegd in

artikei 1 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om aile daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstîg zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij mag, zonder dat deze opsomming limitatief is, personeel aanwerven en afdanken, materiaal aankopen, de schuldvorderingen innen, handelseffecten aanvaarden, elke verzekeringspolis tekenen, rechtsvorderingen instellen, enz.

Hij heeft het recht beleggtngen te doen in aandelen, obligaties, en andere, zonder dat deze belegging het karakter mag hebben van een deelneming, in de zin van artikei 1, alinéa 4 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Hij mag evenwel, op zijn eigen verantwoordelijkheîd, en buiten het geval bepaald in artikei 12, eerste alinéa van onderhavige statuten, voor de daden van dagelijks beheer, de

maatschappelijke handtekening delegeren aan een (of meer) venno(o)t(en) of bediende(n) Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij onafhankelijk van elkaar aile beslissingen nemen en de vennootschap verbinden. Enkel indien de aankoopwaarde van de verbintenis het bedrag van tienduizend euro (10.000,00 €) overschrijdt, dienen zij verplicht met éénparigheid op te treden als collège van zaakvoerders.

Artikei 12. Bezoldiging der vennoten.

Aile mandaten zijn onbezoldigd. De jaarlijkse algemene vergadering kan een bezoldiging

toekennen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

LUl�B-vervolg

Artikei 13. Jaarrekeningen van de vennootschap.

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren ïn overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en het wetboek der vennootschappen.

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op éénendertig december afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering, gehouden op de laatste maandag van juni om vijftien uur van het jaar dat volgt op de afsluiting van het boekjaar.gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats bepaald door de zaakvoerders.

Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op één januari en eindigt het op éénendertig deoember van elk jaar.

Artikei 14. Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap

1. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en

afschrijvingen, maakt de netto-winst uit van de vennootschap.

2. De vennoten, verenigd în algemene vergadering, zullen bij éénparigheid beslissen:

- over de bestemming van het resultaat en/of

- de bestemming van een deel van de netto-winst naar een reservefonds.

Artikei 15. Ontbinding van de vennootschap.

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee. Zie artikei 8,5.

Artikei 16. Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren doortoedoen van een of meer vennoten, aangeduid doorde vennoten verenigd in algemene vergadering, overeenkomstig artikei 178 en volgende van het wetboek der vennootschappen

De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding

tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Artikei 17. Diversen.

Ailes wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door het wetboek van vennootschappen. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikei der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen

aantasten.

BESCHIKKINGENVANVOORBIJGAANDEAARD

De oprichters treffen nog eenparig volgende beslissingen :

- het eerste maatschappelijk jaar vangt aan op één april tweeduizend veertien en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien.

- de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zestien op zevenentwintig juni, om vijftien uur (27/06/2016 - 15.00u) en plaats bepaald in artikei 13 van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


t ,*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luîttfâ-vervolg

- In het kader van de mogelijkheden geboden door artikei 13 bis van het wetboek der vennootschappen, verklaart de vergadering samengesteld als gezegd dat de verbintenissen die werden aangegaan voor de vennootschap in oprichting hierbij bekrachtigd worden.

- mevrouw Nathalie HELLEMONS, wordt door de vergadering voor onbepaalde duur benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap. Zij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

- het mandaat van mevrouw Nathalie HELLEMONS is onbezoldigd, tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist.

- Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt gegeven aan: Acco Accountantskantoor Burg. BVBA, ON0423.338.286, met zetel te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 177-179, om bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank aile nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen, om de formaliteiten te vervullen inzake registratie van B.T.W., met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stcpzetting van werkzaamheid.

Hellemons Nathalie Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
17/04/2015
ÿþMod PDF 9t.1

110-e a; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 IIIMI112111 u

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Benaming (voluit) : 0550.814.005

(verkort) : WAF PRODUCTS

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Goedehoopstraat 19 bus 1, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Sluiting vereffening

Tekst :

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 18 maalt 2015, gehouden op de maatschappelijke zetel, werd met eenparigheid van stemmen het volgende beslist:

1. De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder en beslist de

vennootschap te ontbinden. De aandeelhouders wensen gebruik te maken van de wet van 19 maar 2012 welke de procedure van de vennootschappen vereenvoudigt. De aandeelhouders wensen hiervan gebruik te maken en gaan over tot onmiddelijke sluiting vereffening van de vennootschap.

2. De vergadering neemt kennis van de staat van actief en passief per 28 februari 2015, waaruit blijkt dat er geen schulden meer zijn en verklaren zich akkoord met de opgenomen vorderingen.

3. Er wordt geen vereffenaar aangeduid.

4. De vergadering keurt de vereffeningsrekening goed.

5. Ten gevolgen van den ontbinding en vereffening van de vennootschap, neemt de zaakvoerder, mevrouw Nathalie Hellemons, kennis van het einde van het mandaat. Er wordt kwijting en décharge verleend voor het beheer tijdens de periode voorafgaand aan huidige ontbindingsdatum.

6. De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard blijven bij mevrouw Nathalie Hellemons, Lamorinierestraat 31/37 te 2018 Antwerpen.

7. De vergadering machtigt de burg. bvba Acco Accountantskantoor te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 177-179, en al haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, en die elke afzonderlijk kunnen handelen, om de deze beslissing en eventueel voorgaande wijzigingen door te voeren bij de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en deze en eventueel voorgaande besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingdiensten en ander overheidsinstellingen.

Nathalie Hellemons,

Zaakvoerder

Rechtbankvan croaphandel

Antwerpen

0 T APR. 2015

afdeling,,AnffintwQrpen

ri

Coordonnées
WAF PRODUCTS

Adresse
GOEDEHOOPSTRAAT 19, BUS 1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande