WALTER VAN GASTEL MECHELEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WALTER VAN GASTEL MECHELEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.132.041

Publication

29/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0420.132.041.

Benaming

(voluit) : Walter Van Gastel Mechelen

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 17, 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : geruisloze fusie door overneming

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jacques VAN ROOSBROECK, geassocieerd notaris te Merksem, stad Antwerpen, die zijn collega vervangt die wettelijk belet is , meester Erik VAN TRICHT, geassocieerde notaris te Merksem, stad Antwerpen op twintig december tweeduizend dertien "Ter Registratie aangeboden op het 11de Registratiekantoor van Antwerpen", dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van naamloze vennootschap 'W&D INVEST", met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Stationsstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met ondernemingsnummer 0450.344.373,

Er werden volgende beslissingen genomen:

Vaststellingen met betrekking tot de fusievoorstellen

- Een gezamenlijk fusievoorstel werd opgemaakt door de raden van bestuur van de naamloze vennootschap W&D INVEST (hierna ook overnemende vennootschap genoemd), van de naamloze vennootschap WALTER VAN CASTEL MECHELEN en van de naamloze vennootschap WALTER VAN CASTEL BALEN (hierna ook over te nemen vennootschap(pen) genoemd) op 30 september 2013,

- In uitvoering van het laatste lid van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, werden de fusievoorstellen voor de naamloze vennootschap W&D INVEST en voor de naamloze vennootschap WALTER VAN GASTEL MECHELEN en voor de naamloze vennootschap WALTER VAN GASTEL BALEN gezamenlijk neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout op 18 oktober 2013 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 29 oktober 2013 onder het nummer 13164359 voor de naamloze vennootschap W&D INVEST, onder het nummer 13164361 voor de naamloze vennootschap VAN GASTEL MECHELEN en onder het nummer 13164360 voor de naamloze vennootschap VAN GASTEL BALEN.

Goedkeuring van de fusie

Na kennisname, bespreking en goedkeuring van de voorgaande verslagen, beslissen de vennootschappen de geruisloze fusie door overname van de naamloze vennootschap WALTER VAN CASTEL MECHELEN en van de naamloze vennootschap WALTER VAN CASTEL BALEN door de naamloze vennootschap W & D INVEST, door te voeren.

De overnemende vennootschap zal hierdoor het ganse vermogen, zowel actief als passief, bekomen van de over te nemen vennootschappen.

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 juli 2013 voor beide over te nemen vennootschappen.

Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moesten worden.

Ingevolge de ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschappen,

-komt er een einde aan de mandaten van de bestuurders van de over te nemen vennootschappen. Er wordt hen geen bijzonder voordeel toegekend. Door de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening van de overnemende vennootschap za! er hen automatisch kwijting verleend zijn voor het door hen gevoerde bestuur.

-zullen de aandelen van de over te nemen vennootschappen onmiddellijk vernietigd worden.

- Fiscale verklaringen in kader van de fusie

De vergadering stelt vast dat de doorgevoerde geruisloze fusie door overname fiscaal dient beschouwd te worden als een fiscaal neutrale verrichting ingevolge de overdracht van de universaliteit van goederen en schulden van de over te nemen vennootschappen aan de overnemende vennootschap, die beantwoordt aan alle fiscale voorschriften terzake. (artikelen 211 en 212 van het Wetboek van de inkomstenbelasting, artikel 11 en 18 §3 van het B.T.W.-Wetboek en artikel 117 van het Wetboek der registratierechten). Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Mal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 0 JAN. 2011

KOOPHAegi. TURNHOUT

De griffier

1 0 8696*

Vo beho aan Belg Staat:

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Overgang van onroerende goederen

Ingevolge de doorgevoerde geruisloze fusie zijn door de overdracht van de universaliteit van de goederen

en schulden van de over te nemen vennootschappen een aantal onroerende goederen overgegaan naar de

overnemende vennootschap.

Het betreft de volgende percelen:

-De naamloze vennootschap WALTER VAN GASTEL MECHELEN verklaart eigenaar te zijn van gronden met opstaande constructies te Sint-Katelijne-Waver, tweede kadastrale afdeling (in de akte van 21 april 2008 waarbij een erfpacht werd gevestigd op het geheel, ook het onroerend goed SKW genoemd) volgens de aankoopakten met een totale oppervlakte van 25.170 vierkante meter en volgens de laatste kadastrale uittreksel met een totale oppervlakte van 24.369 vierkante meter.

In de akte van 21 april 2008, verleden voor geassocieerd notaris Philippe Degomme te Brussel, werd de erfpacht gevestigd op deze onroerende goederen, in deze akte, zijn de verschillende delen opgedeeld en beschreven als volgt:

1.Een perceel grond, warmoesgrond, gelegen De Peuters, op het kadaster gekend onder sectie D, volgens een vroegere akte als deel van nummer 410/f/4, 410/d/3, 410/k/4 en 409/1, thans nummer 410/t13.

2.Een perceel grond, warmoesgrond, gelegen De Peuters, op het kadaster gekend onder sectie D, volgens een vroegere akte als deel van nummer 410/f/4, 410/d/3, 410/k/4 en 409/1, thans nummer 410/z/3.

3.Een perceel grond met de constructies op dit perceel, met name een magazijn, gelegen aan de Mechelsesteenweg +148, op het kadaster gekend onder sectie D, volgens een vroegere akte als deel van nummer 410/f/4, 410/d/3, 410/k14 en 409/1, thans nummer 410/d/3.

4.Een perceel grond met de constructies op dit perceel, met name een magazijn, gelegen aan de Mechelsesteenweg +144, op het kadaster gekend onder sectie D, volgens een vroegere akte als deel van nummer 410/b14 en 410/c14, thans nummer 409/m.

5.Een perceel grond met de constructies op dit perceel, met name een huis, gelegen aan de Me-chelsesteenweg 142, op het kadaster gekend onder sectie D, volgens een vroegere akte als deel van nummer 410/f/4, 410/d/3, 410/k14 en 409/1, thans nummer 410/m/4.

6.Een perceel grond met de constructies op dit perceel, met name een grootwarenhuis, gelegen aan de Mechélsesteenweg 146, op het kadaster gekend onder sectie D, volgens een vroegere akte als deel van nummer 410/d/4, 410/e/4, 410/h/4, 410/t13 en 410/z/3, thans nummer 410/p/4.

Geen overdracht van eigendomsrecht

Door de geruisloze fusie is er een overgang van rechtswege van de onroerende goederen, doch komt er geen overdracht van onroerend goed tot stand.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL meester Jacques Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen, vervangende meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen, wettelijk belet

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift buitengewone algemene vergadering dd. 20 december 2013

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2013
ÿþmlii u uuiniiii Hi

*13164361*

b

Mod Wo[d 57.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J a

RECHTBANKJ VAN KOOPHANDEL

1 8 OKT, 2013

TURNHOUT

fI riffier,



Ondernemingsnr : 0420.132.041

Benaming

(voluit) : WALTER VAN GASTEL MECHELEN

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : STATIONSSTRAAT 17, 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Fusievoorstel inzake de geruisloze fusie door overneming van de NV WALTER VAN GASTEL MECHELEN en de NV WALTER VAN GASTEL BALEN door de NV W&D INVEST.

Met het oog op het doorvoeren van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna fusie) in overeenstemming met de artikelen 676 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen (hierna W. Venn.) zijn de bestuusdess \Jan de naamloze vennootsctsap W&D \Sy'J ST NV, de bestuurders van de naamloze vennootschap WALTER VAN GASTEL MECHELEN en de bestuurders van de naamloze vennootschap WALTER VAN GASTEL BALEN op datum van 30 september 2013 samengekomen met het oog op het gezamenlijk opstellen van een voorstel tot fusie dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijk algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen, tenzij toepassing van de Wet van 8 januari 2012.

Zijn hier bijeengekomen:

1.De raad van bestuur van de naamloze vennootschap "W&D INVEST', met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Stationsstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout, met als ondernemingsnummer; 0450.344.373.

Volgende bestuurders zijn aanwezig of vertegenwoordigd:

-De heer Carl M.F. Liekens, wonende te 2440 Geel, Stationsstraat 13, gedelegeerd bestuurder; -Mevrouw Ann-Sophie Liekens, wonende te 2440 Geel, Stationsstraat 13, bestuurder.

Voornoemde naamloze vennootschap "W&D INVEST' wordt hierna cok genoemd "overnemende3 vennootschap".

2.De raad van bestuur van de naamloze vennootschap "WALTER VAN GASTEL MECHELEN", met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Stationsstraat 17, ingeschreVen in het rechtspersonenregister te Turnhout,* met als ondernemingsnummer 0420.132.041.

Volgende bestuurders zijn aanwezig of vertegenwoordigd:

-De heer Cari M.F. Liekens, wonende te 2440 Geel,. Stationsstraat 13, gedelegeerd bestuurder, -Mevrouw Ann-Sophie Liekens, wonende te 2440 Geel, Stationsstraat 13,. bestuurder.

Voornoemde naamloze vennootschap "WALTER VAN GASTEL MECHELEN" wordt hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap vermeld onder nummert".

3.De raad van bestuur van de naamloze vennootschap "WALTER VAN GASTEL BALEN", met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Stationsstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met als ondernemingsnummer 0448.235.119.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Volgende bestuurders zijn aanwezig of vertegenwoordigd:

-De heer Carl M.F. Liekens, wonende te 2440 Geel, Stationsstraat 13, gedelegeerd bestuurder; -Mevrouw Ann-Sophie Liekens, wonende te 2440 Geel, Stationsstraat 13, bestuurder.

Voornoemde naamloze vennootschap "WALTER VAN GASTEL BALEN" wordt hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap vermeld onder nummer 3".

Comparanten verklaren een voorstel te doen betreffende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna: fusie), waarbij het gehele vermogen van de NV "WALTER VAN GASTEL MECHELEN", over te nemen vennootschap vermeld onder nummer 2, en het gehele vermogen van de NV "WALTER VAN GASTEL BALEN", over te nemen vennootschap vermeld onder nummer 3, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaan op de NV "W&D INVEST', die reeds houdster is van alle 3.406 aandelen (100%) van de NV "WALTER VAN CASTEL MECHELEN" en aile 6.600 aandelen (100%) van de NV " WALTER VAN CASTEL BALEN",

Om te voldoen aan artikel 719 van het W. Venn., leggen ondergetekenden volgend FUSIEVOORSTEL neer dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen, tenzij toepassing kan worden gemaakt van de Wet van 8 januari 2012 waarin werd opgenomen dat onder vastgelegde voorwaarden een naamloze vennootschap kan overgaan tot een geruisloze fusie zonder uitdrukkelijke goedkeuring van de algemene vergadering.

A. Identificatie van de bij de fusie betrokken vennootschappen

De fusie zal worden doorgevoerd door:

1.De overnemende vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap "W&D INVEST", met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Stationsstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met als ondernemingsnummer 0450.344.373.

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het beheren, verwerven en vervreemden van roerende en onroerende goederen, het participeren in en

besturen van andere vennootschappen, het verhuren van personenwagens en vrachtwagens.

Het uitoefenen van het dagelijks bestuur in andere vennootschappen en het verstrekken van allerlei

diensten aan derden, zoals:

-instaan voor de boekhouding, administratie en het algemeen financieel beleid;

-instaan voor marketing, promotie en publiciteit;

-instaan voor het personeelsbeleid.

Het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, huren of verhuren van onroerende goederen. De opsomming

is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking

van haar doel in de ruimste zin."

2.De over te nemen vennootschap vermeld onder nummer 2, zijnde de naamloze vennootschap "WALTER VAN CASTEL MECHELEN", met zetel te 2440 Geel, Stationsstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met als ondememingsnummer 0420.132.041.

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het kweken en verhandelen van bloemen, sierplanten, geneeskrachtige planten, fruit en groenten; het uitbaten van een onderneming voor het snijden en snoeien van bomen en,voor het uitvoeren en invoeren van diverse land- en tuinbouwwerken voor rekening van derden, als voor eigen rekening, zowel in open lucht als in serres. Zij mag daartoe de nodige planten, zaden, meststoffen en andere producten aan- en verkopen, evenals bijhorende producten, zoals sierstukken, tuinmeubelen en --benodigdheden, in het algemeen, alle zaken en voorwerpen die dienstig, of alleen maar bevorderlijk zijn bij het exploiteren van een tuin- of landbouwbedrijf.

De vennootschap zal haar activiteiten mogen voeren in het binnen- als in het buitenland, zowel in groot- als in kleinhandel.

Dit alles is niet aanduidend en niet beperkend.

De vennootschap mag alle onroerende, industriële, commerciële en financiële verplichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp,"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.De over te nemen vennootschap vermeld onder nummer 3, zijnde de naamloze vennootschap "WALTER VAN GASTEL BALEN", met zetel te 2440 Geel, Stationsstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met als ondernemingsnummer 0448.235.119.

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het kweken, telen en bewaren van groenten, bloemen en planten. De aan- en verkoop van al deze producten en aanverwante artikelen, inclusief potterie, kerstmaterialen en dergelijke, en alle mogelijke benodigdheden en machines, in het groet en in het klein, de in- en uitvoer ervan, en dit alles in de ruimst mogelijke zin opgenomen.

In het algemeen gesteld, het uitbaten van een volwaardig land- of tuinbouwbedrijf of bloemisterij, alsmede alle verrichtingen en werkzaamheden die van aard zijn de realisatie en het doel te vergemakkelijken, te begunstigen en te verwezenlijken.

De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel alle roerende en onroerende, financiële en commerciële verrichtingen stellen?

B. De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "W&D INVEST", wordt met retroactieve werking vastgesteld op 1 juli 2013.

Vanaf 1 juli 2013 worden verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschappen, boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap. De sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Diverse bepalingen

1.Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

2.Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

D. Bodemsaneringsdecreet

Overeenkomstig het Bodemsaneringsdecreet worden terreinen, begrepen in een fusie door overneming, beschouwd als een overdacht van terreinen waarvoor door de overdragers van deze terreinen (Le. de over te nemen vennootschappen) bij Ovam een bodemattest dient te worden verkregen. De overdragers zijn verplicht de inhoud van dit bodemattest mee te delen aan de overnemende vennootschap.

Over te nemen vennootschap vermeld onder nummer 2 is eigenaar van volgende percelen gelegen te S int-Katelijne-Waver  2e kadastrale afdeling bezwaard met erfpacht en waarvoor een contract onroerende financieringshuur werd afgesloten:

1.Een perceel grond, warmoesgrond, gelegen De Peuters, gekadastreerd of het geweest zijnde wijk D,

-Volgens titel; deel van nummers 410F4, 410D3, 41014 en 409L

-Volgens recent kadastraal uittreksel nummer 410 T3

Op datum van 27.05.2013 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

2.Een perceel warmoesgrond, gelegen De Peuters, gekadastreerd of het geweest zijnde wijk D,

-Volgens titel: deel van nummers 410F4, 41,0D3, 410K4 en 409L

-Volgens recent kadastraal uittreksel nummer 410 Z 3

Op datum van 27.05.2013 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

3.a) Een perceel grond, gelegen aan de Mechelsesteenweg +148, gekadastreerd of het geweest zijnde wijk

D,

-Volgens titel: deel van nummers 410F4, 410D3, 410K4 en 409L

-Volgens recent kadastraal uittreksel nummer 410 D 3

Op datum 22.07.2013 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 Inhoud van het bodemattest

De grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 15.09.2000.

2.2Docurnenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

DATUM: 15.09.2000

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek, Mechelsesteenweg 148 te 2860 St. Katelijne Waver (11111/1718).

AUTEUR: Gedas Bouw En Infrastructuur NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

b) De constructies op het perceel onder 3 a, alsmede alle onroerende goederen uit hun aard of door incorporatie, slaande op een magazijn.

D, 4.a) Een perceel grond gelegen aan de Mechelsesteenweg +144, gekadastreerd of het geweest zijnde wijk

-Volgens titel: deel van nummers 410B4 en 410C4

-Volgens recent kadastraal uittreksel nummer 409 M

Op datum van 27.05.2013 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

" 2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten'

b) De constructies op het perceel onder 4 a, alsmede alle onroerende goederen uit hun aard of door incorporatie, slaande op een magazijn.

5.a) Een perceel grond gelegen aan de Mechelsesteenweg 142, gekadastreerd of het geweest zijnde wijk D,

-Volgens titel deel van nummers 410F4, 410D3, 410K4 en 409L

-Volgens recent kadastraal uittreksel nummer 410 M 4

Op datum van 27.05.2013 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

" 2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

b) De constructies op het perceel onder 5 a, alsmede alle onroerende goederen uit hun aard of door incorporatie, slaande op een huis.

6.a) Een perceel grond gelegen aan de Mechelsesteenweg 146, gekadastreerd of het geweest zijnde wijk D,

-Volgens titel nummers 410D4, 410E4, 410H4, 410T3 en 410Z3

-Volgens recent kadastraal uittreksel nummer 410 P 4

Op datum van 01.08.2013 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud: "2 Inhoud van het bodemattest

~ é .n,2y i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

b) De constructies op het perceel onder 6 a, alsmede alle onroerende goederen uit hun aard of door incorporatie, slaande op een grootwarenhuis.

Over te nemen vennootschap vernield onder nummer 3 is eigenaar van volgende percelen, gelegen te Balen, le kadastrale afdeling bezwaard met erfpacht en waarvoor een contract onroerende financieringshuur werd afgesloten:

1.Een perceel grond gelegen Rosselaersche bruels, gekadastreerd of het geweest zijnde wijk A, volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel nummer 1073.

Op datum van 27.06.2013 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

"2 inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1.1 Extra informatie

Op basis van een inventarisatie werden op dit perceel in het kader van voorzorgsmaatregelen zinkassen

verwijderd. Het onderzoeksverslag "Verwijdering Zinkassen Noorderkempen  Fase 3  Balen" werd opgesteld

door Ecorem NV op 10.09.2012.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

2.Een perceel grond gelegen Rosselaersche bruels, gekadastreerd of het geweest zijnde wijk A, volgens titel en recent kadastraal uittreksel nummer 1071C.

Op datum van 27.05.2013 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

" 2 inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten."

3.a) Een perceel grond gelegen Olmensebaan 44, gekadastreerd of het geweest zijnde wijk A,

-Volgens titel 1072B en 1072C

-Volgens recent kadastraal uittreksel nummer 1072K

Op datum van 27.05.2013 werd een bodemattest afgeleverd met volgende inhoud:

Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

b) de constructies op het perceel 3 a alsmede alle onroerende goederen uit hun aard of door incorporatie slaande op een tuincentrum met toebehoren.

E. Statutenwijziging

Ter gelegenheid van de fusie zullen de statuten van de overnemende vennootschap 'W&D INVEST NV" aangepast worden aan de vigerende wetgeving en meer in het bijzonder aan het Wetboek van Vennootschappen en de wijzigingen hieraan aangebracht.

F. Slotverklaring

De bestuursorganen van respectievelijk de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 van het W. Venn. om, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergadering van aandeelhouders die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van elke der betrokken vennootschappen neer te leggen.

Opgemaakt in negen exemplaren te Geel op datum van 30 september 2013.

' ~?y " ,.

II

Carl M.F. Liekens

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ibch Staalblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 26.07.2013 13357-0573-016
13/08/2012
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Motl Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0420.132.041

Benaming

(voluit) : Walter Van Gastel Mechelen

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Louislei 5, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders / Wijziging zetel

(Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en van de raad van bestuur beiden gehouden dd. 26/07/2012)

Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genomen:

1. Het ontslag van mevrouw Diane METS als bestuurder en van de naamloze vennootschap W&D Invest vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Walter Van Gastel als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder wordt met ingang per 26/07/2012 aanvaard.

2. De benoeming van mevrouw Ann-Sophie LIEKENS tot bestuurder en van de heer Carl M.F. LIEKENS tot bestuurder en tot gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 26/07/2012 tot de algemene vergadering te houden in 2018 over het boekjaar 2017.

3. De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt overgebracht naar 2440 Geel, Stationsstraat 17 en dit met ingang vanaf 26/07/2012.

Carl M.F. LIEKENS, gedelegeerd bestuurder

Neergelegd ter grine Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 2 AU. 2012

ilitinqq11,1gqpu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.07.2012 12312-0454-015
26/08/2011
ÿþVoorbehouden aan het Reigiach Staatsbias

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+11130832

Ondernemingsnr : 0420.132.041

Benaming WALTER VAN GASTEL MECHELEN

(volwit):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Louislei 5, 2930 Brasschaat, België

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS EN AFGEVAARDIGD BESTUURDER

Uit het verslag van de algemene vergadering van 2 mei 2011 blijkt dat de mandaten van de bestuurders en afgevaardigd bestuurder komen te vervallen op deze algemene vergadering. De vergadering beslist volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar: Mevrouw Diane Mets en de NV W&D INVEST (0450.344.373) welke als vaste vertegenwoordiger de heer Walter Van Gastel heeft aangeduid.

afgevaardigd bestuurder. Het mandaat loopt over

tol een periode van zes jaar.

ri) Voor eensluidend afschrift

NV W&D Invest, afgev. bestuurder

Onmiddellijk daarop beslist de Raad van Bestuur om de NV W&D Invest te herbenoemen als

vertegenwoordigd door

Walter Van Gastel

Vaste vertegenwoordiger

Op de Laatste blz. van Luik f3 vermenen : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nienj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2011
ÿþMod29

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

EGD

na neerlegging ter griffie va

'toor- ~~nMIIIIIIIVI~I NI 20 -07- 2011

t3/3:î o o fis: " iiiaoes3" GRIFFIE RECHTBANK ven

aelgtsv1 KOOPHANDEL te MECHELEN

Staat5t:Eas





" rafle

Ondemerrtirtgsr+.r : 0420.132.041

3enamin WALTER VAN GASTEL MECHELEN

(volssst) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 146, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België

OnUererp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de raad van bestuur wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap

met ingang van 1 juli 2011 verplaatst naar:

LOUISLEI 5

2930 Brasschaat

Voor eensluidend afschrift

W&D INVEST NV

Afgevaardigd bestuurder

vertegenwoordigd door

Walter Van Gastel

vaste vertegenwoordiger

Op de taaiste biz. van 4.K 13 vermelden : getto, : Naam en hoedanigheid van de instrusnenteressde notaris. hetzij van de perso(o)nteen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2011- Annexes du Moniteur belge

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 21.06.2011 11175-0029-016
20/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 18.05.2010 10118-0453-015
31/08/2009 : ME053355
25/06/2009 : ME053355
21/05/2008 : ME053355
29/05/2007 : ME053355
09/05/2007 : ME053355
21/10/2005 : ME053355
16/05/2005 : ME053355
01/06/2004 : ME053355
05/06/2003 : ME053355
16/05/2003 : ME053355
12/09/2001 : ME053355
25/07/2000 : ME053355
14/04/1999 : ME053355
19/03/1999 : ME053355
06/06/1990 : ME53355
01/01/1988 : ME53355
01/01/1986 : ME53355

Coordonnées
WALTER VAN GASTEL MECHELEN

Adresse
STATIONSSTRAAT 17 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande