WATERPROOFING TRADING CENTER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WATERPROOFING TRADING CENTER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.617.484

Publication

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 18.07.2013 13337-0011-026
25/07/2013
ÿþmod 11.1

W In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lVelerqelegd ter gritlie wn C4 1ceopltiantfel ie Antwerpen

mi..i.J ~ IR 2013 G rifbÎ Qrfff!!r.

v(

behr

aar

Bel

Staa

u I IB







Ondernemingsnr : 0404.617.484

Benaming (voluit) : Waterproofing Trading Center

(verkort) : WTC

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : D'Herbouvillekaai 80

2020 Antwerpen

Onderwerp akte :NV : Geruisloze Fusie - Ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Benoit Meert op 12 juli 2013, neergelegd voor registratie dat:

Een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders werd gehouden van de naamloze;

vennootschap 'WTC" met zetel te 2020 Antwerpen, D'Herbouvillekaai 80, ondememingsnummer 0404.617,484;

waarop met éénparigheid van de stemmen volgende beslissingen werden genomen: "

EERSTE BESLISSING: Kennisname van het fusievoorstel

I. De vergadering neemt kennis van en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige; i; aandeelhouder, hier vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart dat het fusievoorstel op de maatschappelijke; zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de enige aandeelhouder kosteloos een; ;; afschrift heeft kunnen verkrijgen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 15 april 2013 door de bestuursorganen van de Overgenomen; Vennootschap, de naamloze vennootschap 'WTC" met zetel te 2020 Antwerpen, D'Herbouvillekaai 80,; ;; ondernemingsnummer 0404.617.484 enerzijds, en van de Overnemende Vennootschap, "ANTWERPS TEER  ; ;; EN ASPHALTBEDRIJF", in het kort "ATAB", waarvan de zetel geves-'tigd is te 2020 Antwerpen D'Herbouvillekaai 80, RPR Antwerpen ondernemingsnummer 0406.317.459anderzijds, in toepassing van artikel; ;; 719 van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd, in hoofde van de Overgenomen; ;1 Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 23 met 2013 en bekendgemaakt; in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 juni 2013 onder nummer 13083101 bij uittreksel overeenkomstig; artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen en in hoofde van de Overnemende Vennootschap op de; griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 23 mei 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het; ;f Belgisch Staatsblad van 3 juni 2013 onder nummer 13083102 bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het! ;; Wetboek van vennootschappen.

ll. De enige aandeelhouder verklaart in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam een kopie te; ;; hebben ontvangen, desgevallend per elektronische post indien hij daarrmee heeft ingestemd, van het; ;; fusievoorstel in toepassing van artikel 720, §1, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

b) De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum; van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken, in; r toepassing van artikel 720, §2 van het Wetboek van vennootschappen, te weten

1° het fusievoorstel;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is; 3° de verslagen van de bestuursorganen (en de verslagen van de commissaris) over de laatste drie ;; boekjaren;

4° het halfjaarlijks financieel verslag als bedoeld in artikel 13 van het koninklijk besluit van 14 november 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten van financiële instrumenten die zijn toegelaten tot de verhandeling ;; op een gereglementeerde markt.

;; 4° Verzaking door de enige aandeelhouders en houders van andere effecten met stemrecht, overeenkomstig; artikel 720, §2 in fine van het Wetboek van vennootschappen, aan tussentijdse cijfers.

;; De enige aandeelhouder kon op zijn verzoek, desgevallend per elektronische post indien hij daarmee heeft; ingestemd, kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de in artikel 720, §2 van; het Wetboek van vennootschappen bedoelde stukken, met uitzondering van het fusievoorstel.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel. Een kopie van het fusievoorstel wordt "ne varietur" ondertekend door de voorzitter en door ondergetekende notaris en zal in het dossier van laatstgenoemde bewaard blijven.

Het originele exemplaar blijft door de Vennootschap bewaard.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

TWEEDE BESLISSING: Fusiebesluit - Ontbinding - Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Ontbinding zonder vereffening en vermogensovergang naar de Overnemende Vennootschap

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 15 april 2013 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd en bekendgemaakt als voormeld, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt, Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap tot een zelfde besluit komt, de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig geacht

verricht te gijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

3. Juridishe datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van heden.

4. Bevoor echte aandelen of effecten

Er zijn in de Overgenomen Vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

werden toegekend.

5. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigend.msoverganq

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap goed. Het vermogen van de Overgenomen Vennootschap omvat alle activa en passiva, die alle, zonder uitzondering en zonder voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de Ovememende Vennootschap, zoals deze blijken uit de staat van actief en passief van de Overgenomen Vennootschap vastgesteld op 31 december 2012.

7. Onroer nde " oederen

De Overgenomen Vennootschap heeft verklaard geen eigenaar te zijn van onroerende goederen noch titularis

van enig onroerend zakelijk recht.

8. Andere bestanddelen van het overgenomen vermogen

De overgang van het geheel vermogen van de Overgenomen Vennootschap op de Overnemende Vennootschap omvat benevens de activa  en passiva bestanddelen die hierboven werden opgesomd, tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de Overgenomen Vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid,

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

alle eventuele optierechten waarvan de Overgenomen Vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels, De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de Overgenomen Vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

alle intellectuele rechten omvattende ondermeer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de Overgenomen Vennootschap titularis of beneficiaris is;

wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de Overnemende Vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen teneinde de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving terzake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de Overgenomen Vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de Overnemende Vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking, om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, met uitzondering van de bijzondere bepalingen betreffende de tegenwerpelijkheid van de fusie opgenomen in artikel 683 van het Wetboek van vennootschappen.

Het archief van de Overgenomen Vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de Ovememende Vennootschap bewaard. De schuldvorderingen in het voordeel van de Overgenomen Vennootschap en deze bestaande ten laste van -de-Overgenomen-Vennootschapp-ongeacht-of ze-door-.hypotheek. en-andere--zekerheden-en-voorrechten-zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoLfdlmn

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

mod ii.i

gewaarborgd gaan over op de Overnemende Vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de Overgenomen Vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de Overgenomen Vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De Overnemende Vennootschap treedt in de rechten en plichten van de Overgenomen Vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de Overnemende Vennootschap. Aile eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

DERDE BESLISSING: Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer HAUTMAN Frank, voornoemd, evenals aan de bvba "VMW Accountants" met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645 bus 4, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 476.384.915 evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Benoit MEERT

Samen neergelegd

-afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

belikitr 2n

aan het

Belgisch

Staatsblad

03/06/2013
ÿþ MO Wafd 11.1

i c S In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i i





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

2 3P

Griffie

Ondememingsnr : 0404.617.484

Benaming

(voluit) : Waterproofing Trading Center

(verkort) : WTC

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : d'Herbouvillekaai 80, 2020 Antwerpen 2, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Op 15 april 2013 is overeenkomstig art. 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de raden van bestuur van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP ANTWERPS TEER- EN ASPHALTBEDRIJF, MET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE 2020 ANTWERPEN 2, D'HERBOUVILLEKAAI 80.

Deze vennootschap is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0406.317.459, onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0406.317.459.

De vennootschap werd opgericht op tweeëntwintig maart negentienhonderd achtenzestig, bij akte verleden voor notaris Baudouin Cols te Antwerpen, verschenen in bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertien april negentienhonderd achtenzestig, onder nummer 709-3.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van tien oktober negentienhonderd drieëntachtig. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig oktober negentienhonderd drieëntachtig, onder nummer 2602-6/7.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van vierentwintig februari negentienhonderd negenentachtig. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig maart negentienhonderd negenentachtig, onder nummer 890325-41,

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van vier december negentienhonderd tweeënnegentig. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel veschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig december negentienhonderd tweeënnegentig, onder nummer 921222-527.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van negenentwintig maart negentienhonderd vierennegentig. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig april negentienhonderd vierennegentig, onder nummer 94042054.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de gewone algemene vergadering van vijftien november tweeduizend en één. De notulen van deze vergadering zijn bij uitreksel verschenen in bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven december tweeduizend en één, onder nummer 20011207-548.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van drie april tweeduizend en zeven. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig april tweeduizend en zeven, onder nummer 20070426/0062013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

a e }

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Namens haar tekenen:

1)Dhr Theuns Dirk, gedelegeerd bestuurder, wonende te België, 2910 Essen, Kleine Horendonk 9 , met rijksregisternummer 63.09.05-341-22.

2)Dhr Koschitzky Jonathan, bestuurder, wonende te Israël, 43264 Ra'anana Hatayasim Street 5, met paspoortnummer BA789656.

Zij wordt hierna ook de "overnemende vennootschap" genoemd.

2.0E NAAMLOZE VENNOOTSCHAP WATERPROOFING TRADING CENTER, GEVESTIGD TE 2020 ANTWERPEN 2, D`HERBOUVILLEKAAI 80

peze vennootschap is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0404.617.484 en als BTW-belastingplichtige onder het nummer BE 0404.617.484.

Vennootschap werd opgericht onder de naam "N.V. ALBITUM" blijkens akte verleden voor Notaris Joseph Verbist te Antwerpen op drie oktober negentienhonderd vijfentwintig, openbaargemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig oktober negentienhonderd vijfenvijftig, onder nummer 26.192.

Re naam werd gewijzigd van "N.V. ALBITUM" in "HOBOKEN DAKWERKEN" en de statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van elf april negentienhonderd zevenennegentig. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig april negentienhonderd zevenennegentig, onder nummer 970430-585.

De naam werd gewijzigd van "HOBOKEN DAKWERKEN" in "WATERPROOFING TRADING CENTER" en de statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van veertien januari tweeduizend. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier februari tweeduizend, onder nummer 20000204.

IDe statuten werden laatst gewijzigd bij besluit van de algemene vergadering van vijftien november tweeduizend en één. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven december tweeduizend en één, onder nummer 20011207-547

Namens haar tekenen:

1)Atab NV, vertegenwoordigd door Dhr Theuns Dirk, bestuurder, wonende te België, 2910 Essen, Kleine Horendonk 9 , met rijksregisternummer 63.09.05-341-22.

2)Dhr Hautman Frank, bestuurder, wonende te België, 9500 Geraardsbergen, Voldersstraat 134, met rijksregisternummer 66.09.30-155-06.

Zij wordt hierna ook de "overgenomen vennootschap" genoemd.

In aanmerking nemende dat de raden van bestuur van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van Waterproofing Trading Center NV met toepassing van de artikelen 671 ev. van het Wetboek van Vennootschappen zal overgaan op de vennootschap Antwerps Teer- en Asphaltbedrijf NV, verbinden de raden van bestuur van genoemde vennootschappen zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt het volgende vastgesteld:

(a)De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen: De fusie zal doorgevoerd worden tussen:

De Naamloze Vennootschap Antwerps Teer- en Asphaltbedrijf, met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen 2, d'Herbouvillekaai 80 die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

De vennootschap heeft voor doel het in- en verkopen van teer, bitume, asfalt,chemische produkten en al hun onderprodukten, bouwmaterialen, het vervaardigen van aile produkten op basis van teer, bitume, asfalt, teerderivaten, petroleumderivaten en alle scheikundige produkten, het vervaardigen van asfaltpapier, roofing, geasfalteerde jute, geasfalteerd glasvlies, geasfalteerd weefsel, geasfalteerd asbest en isoleerprodukten; alle aannemingen van openbare en private werken, opmaken van plannen en bestekken en alles wat hiermede of rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt; algemene bouwonderneming; de bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd; het uitvoeren van alle asfaltwerken voor bouw- en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

wegenis, zowel deze waar het asfaltprodukt het hoofdbestanddeel vormt als in samenstellingen waarvan het slechts een onderdeel vormt, bij voorbeeld in een samenstelling met metaal, kurk, houtvezels, kunststoffen, beton, enzovoort, de opslag van alle vloeibare produkten, enzovoort, het uitbaten van tankinrichtingen, tankschepen, tankauto's en tankwagons, in het algemeen het uitbaten van alle inrichtingen en afsluiten van handelsovereenkomsten dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks in verbinding staan met haar doel.

De vennootschap kan bij middel van inbrengst, afstand, inschrijving, deelneming, aankoop van aandelen of andere waarden, aansluiting bij een andere vennootschap of bij welke ander middel ook, deelnemen in andere maatschappijen en ondernemingen, dewelke hetzelfde doel of een gedeelte ervan hebben of die zouden kunnen bijdragen tot het uitbreiden van haar handel.

De naamloze vennootschap Waterproofing Trading Center, gevestigd te 2020 Antwerpen 2, d'Herbouvillekaai 80 die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

De vennootschap heeft voor doel:

Kopen en verkopen, import-export en alle driehoekshandel, bewerken, fabriceren en plaatsen van alle asphalt- en asphaltbitumen-producten, en alle grondstoffen voor handel, nijverheid en bouwbedrijf, brandstoffen onder welke vorm ook, verwarmingstoestellen en alle machienen daartoe betrekkelijk, het al voor eigen rekening of voor derden.

De vennootschap is gerechtigd betreffende alle roerende en onroerende goederen, materiaal en installaties, aankopen te doen, huurcellen af te sluiten, te bouwen, verkopen of uit te wisselen.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of gelijksoortig doel nastreven of waarvan het doel in samenhang met het hare staat.

Algemene bouwwerken beperkt tot coördinatie van werkzaamheden uitgevoerd door onderaannemers; uitvoering van dakdichtingswerken met synthetische stoffen; uitvoering van metalen daken en gevels.

(b)Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

(c)De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er worden dan ook geen maatregelen voorgesteld.

(d)Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Aan de bestuurders van de overnemende en de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

(e)Overige bepalingen:

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap en de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 671 e.v. van het Wetboek Vennootschappen, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, om het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergaderingen van de aandeelhouders die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen. Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling om al het nodige te doen voor de voornoemde neerlegging van dit fusievoorstel, wordt verleend aan: Theuns Dirk, Gedelegeerd bestuurder van Antwerps Teer- en Asphaltbedrijf NV en WTC.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende raden van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 juni 2013. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen dcor de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 10 mei 2013.

De bestuursorganen van de overnemende vennootschap en van de overgenomen vennootschap verbinden zich ertoe dit fusievoorstel aan de respectievelijke algemene vergadering van de aandeelhouders voor te leggen, met oog op het doorvoeren van deze met fusie door overneming gelijkgestelde transactie.

Opgemaakt te Antwerpen op 15 april 2013 in 4 exemplaren. Elke raad van bestuur van de bij de fusie betrokken vennootschappen erkent twee door of namens alle raden van bestuur, getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Voor eensluidend afschrift,

Md] Je/ fre.44.«,,,,,,,,kjd e4er.-

Dirk Theuns

Bestuurder

Frank Hautman

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

+ 3 7

~ I Voor-I

Op de laatste blz. van , uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/05/2013
ÿþMod Word 11.1

Eri-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel teliïfierpen, op

~ 4-- ME) __20:1

1,111111111

30762 9

Ondernemingsar : 0404.617.484

Benaming

(voluit) : Waterproofing Trading Center

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : d'Herbouvillekaai 80, 2020 Antwerpen 2, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming bestuurder - gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 29 juni 2012.

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Marc Van Cleemput als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur,

De vergadering neemt kenfis van het ontslag van de heer Marc Van Cleemput als bestuurder van de vennootschap.

De vergadering benoemt Frank Hautman, Voldersstraat 134, 9500 Geraardsbergen, rijksregisternummer 66.09.30.155.06, als bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar eindigend op de jaarlijkse Algemene Vergadering van aandeelhouders van 2018 met onmiddelijke ingang,

De leden van de Raad van Bestuur nemen kennis van de mededeling per brief dd 28 juni 2012 van bestuurder Atab NV van de aanstelling van de heer Dirk Theuns als vaste vertegenwoordiger en dit in de plaats van Koschitzky Hartley.

Voor eensluidend afschrift,

Dirk Theuns

Bestuurder

Frank Hautman

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voc

behot

aan

Belgi

Staat;

24/05/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoud aan he Belgisc Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

, ; "

W. .2feF.'e.t3cLi,.i

Griffie " ~ ~ ~~~ ~'

Ondernemingsnr : 0404.617.484

Benaming

(voluit) : Waterproofing Trading Center

(verkort) : WTC

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : d'Herbouvillekaai 80, 2020 Antwerpen 2, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 29 juni 2012.

De vergadering besluit éénparig om Wouters, Van Merode & C° Bedrijfsrevisoren B.V.B.A., met als vaste vertegenwoordiger Dirk Wouters, te herbenoemen als commissaris voor een periode van drie jaar, eindigend op de jaarlijke Algemene Vergadering van aandeelhouders van 2015.

Voor eensluidend afschrift,

Dirk Theuns

Bestuurder

Frank Hautman

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 17.08.2012 12422-0203-029
15/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 31.08.2011 11539-0479-031
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 30.07.2010 10391-0155-032
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 14.07.2009 09420-0042-031
16/07/2008 : AN001463
06/08/2007 : AN001463
28/08/2006 : AN001463
14/08/2006 : AN001463
28/09/2005 : AN001463
28/06/2005 : AN001463
09/11/2004 : AN001463
22/10/2004 : AN001463
24/09/2003 : AN001463
10/07/2003 : AN001463
06/12/2002 : AN001463
29/06/2002 : AN001463
07/12/2001 : AN001463
11/08/2001 : AN001463
17/05/2001 : AN001463
04/02/2000 : AN001463
25/06/1999 : AN001463
01/06/1999 : AN001463
04/09/1997 : AN1463
24/07/1997 : AN1463
24/07/1997 : AN1463
22/04/1994 : AN1463
01/01/1993 : AN1463
07/10/1992 : AN1463
01/01/1992 : AN1463
10/01/1991 : AN1463
30/06/1989 : AN1463
01/01/1989 : AN1463
01/01/1988 : AN1463
16/07/1986 : AN1463
01/01/1986 : AN1463
21/06/1985 : AN1463

Coordonnées
WATERPROOFING TRADING CENTER

Adresse
D'HERBOUVILLEKAAI 80 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande