WEBERHODELFEDER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEBERHODELFEDER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.918.331

Publication

12/11/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergel?9d ter griffie van de Rechtbai3 ~

`'~~ ~~ F~.iv..'. ' " -+~" r

van

3 0 OKT. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0539.918.331

Benaming

(voluit) : WEBERHODELFEDER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "starter"

Zetel : Lange Leemstraat 368B te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming - volmachten

Uittreksel uit de notulen van de Vergadering van de vennoten d.d. 25 oktober 2013:

Met eenparigheid van stemmen beslist de Vergadering om dhr. Pierre CIGRANG te benoemen tot gewone

zaakvoerder van de Vennootschap, met ingang vanaf heden, voor onbepaalde duur,

Met eenparigheid van stemmen beslist de Vergadering om de heren Florian FEDER, Niklaus HODEL en Matthias WEBER, allen zaakvoerder, ieder afzonderlijk, volgende volmacht te verlenen:

Afzonderlijk handelend de Vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigen in alle aangelegenheden die binnen het dagelijks bestuur vallen in elk van de volgende aangelegenheden:

(a) ln naam van de Vennootschap, alle brieven, kisten, pakketten, colli's, aangetekend of niet, hebbende een aangegeven waarde of niet, van het bestuur der posterijen, van het bestuur der douane en accijnzen, van alle vervoerbedrijven en van de spoorwegen in ontvangst nemen; aile in bewaring gegeven stukken aannemen; cognossementen, vrachtbrieven en alle andere vereiste documenten en kwijtschriften ondertekenen,

(b) Alle inventarissen van goederen en waarden die aan de Vennootschap toebehoren, opmaken.

(c) Ten aanzien van de Post alle overeenkomsten sluiten die passend of nodig zijn voor de goede dienstverlening en, in het bijzonder, om als lastgever de machtigingen ondertekenen om alle' ' briefwisseling af te halen, het bedrag van postwissels en -assignaties, effecten, kwijtschriften en alle andere; waarden geadresseerd aan de Vennootschap ontvangen en daarvoor kwijting of afrekening geven.

(d) Afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van aankopen voor een bedrag van hoogstens EUR 20.000,00 per aankoop of overeenkomst.

(e) Alle geldsommen en waarden die voor om het even welke reden verschuldigd zijn aan de Vennootschap in hoofdsom, interesten of bijkomende bedragen, innen en in ontvangst nemen van de Nationale Bank van België, de Belgische Schatkist, de openbare kassen en besturen, alle vennootschappen of fysieke personen; decharge en ontlasting geven in naam van de Vennootschap van alle ontvangen sommen of waarden, telkens tot maximaal EUR 20.000,00 per transactie of geheel van samenhangende transacties.

(f) In naam en voor rekening van de Vennootschap bij het bestuur der postcheques en bij alle financiële instellingen, rekeningen openen, er verrichtingen op doen en ze sluiten, telkens tot maximaal EUR; 20.000,00 per transactie of geheel van samenhangende transacties.

(g) Uitgeven, trekken, accepteren, verhandelen en endosseren van alle betalingseffecten mandaten, cheques en overschrijvingen, telkens tot maximaal EUR 20.000,00 per transactie of geheel van samenhangende transacties, met dien verstande dat voormelde grens voor letters of credit wordt vastgesteld op EUR 200.000,00.

(h) Alle belastingen of taksen van welke aard ook regelen; alle pleegvormen vervullen; vermindering, opheffing of kwijtschelding te vorderen; bezwaarschriften indienen.

(i) Kwijting geven voor de aan de Vennootschap verschuldigde en betaalde bedragen.

(j) Alle documenten tekenen en/of formaliteiten vervullen die namens de Vennootschap moeten getekend of vervuld worden ter uitvoering van door de Vennootschap aangenomen besluiten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het tekenen van alle documenten en het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de Kruispuntbank van Ondernemingen van deze besluiten.

(k) Ten aanzien van de RSZ alle aangiften, inclusief correcties, doen, bezwaarschriften indienen, kwijtschelding van boeten en verwijlintresten vorderen.

Op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

+13170170*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(I) Ingeval van Juridische betwistingen en met het oog op gerechtelijke procedures, advocaten, gerechtsdeurwaarders, scheidsrechters, deskundigen en desgevallend notarissen aanstellen; instrueren om over te gaan tot dagvaarding en verzet of beroep aantekenen; waar vertegenwoordiging door een raadsman niet wettelijk vereist is persoonlijk verschijnen en pleiten, hetzij als eiser, hetzij als verweerder; burgerlijke partijstelling doen; aangiften van schuldvorderingen doen; kennisnemen van aile titels en stukken; vonnissen en arresten bekomen.

(m) Ten aanzien van alle mogelijke overheden en instanties (inclusief de Staat, de Provincies, de Gewesten en Gemeenschappen, de Gemeenten en de openbare besturen, met inbegrip van het ondernemingsloket -- KBO) namens de Vennootschap alle mogelijke verklaringen, attesten, aanvragen, administratieve beroepen, bezwaarschriften indienen.

(n) Ondertekenen en in ontvangst nemen van alle gewone en aangetekende briefwisseling in verband met voorgaande bevoegdheden.

(o) De Vennootschap vertegenwoordigen buiten en in rechte, ais eiser en als verweerder, met inbegrip van, doch niet beperkt tot, het aangaan van dadingen en het afsluiten van overeenkomsten in verband met voorgaande bevoegdheden.

Voor eensluidend uittreksel

dhr. Florian FEDER, zaakvoerder

- dhr. Niklaus HODEL, zaakvoerder

Op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2013
ÿþjº%®

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

tn111u~i~u~~ndi~me

*131554 0*

Neergelegd ter griffie von de gerr4tfiartrs van h'Qapharrdei te Antwerpen, oF

Griffie ® 3 OKT. 2013

11(1

Ondernemingsnr X 0 5 39 " 9 1 8. 3 3 1 Benaming (voluit) : Weberhodelfeder

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Starter"

Zetel : Lange Leenstraat 368B

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting - Benoemingen - Overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 1 oktober 2013 blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken

!;1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Starter" en draagt de naam "WEBERHODELFEDER".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

Zolang de vennootschap de vorm heeft van een S-BVBA, moet de naam steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (starter)" of "S-BVBA".

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 3688.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden,

4. Vennoten

1. De heer FEDER Florian, geboren te München (Duitsland) op vier september negentienhonderd tweeëntachtig, ingeschreven te 2000 Antwerpen, Lange Koepoortstraat 46 maarij verblijvende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 368B, die heeft ingeschreven op vijftig aandelen.

2. De heer HODEL Niklaus Andreas, geboren te Bern (Zwitserland) op zeven negentienhonderd vierentachtig, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 368B, die heeft; ingeschreven op vijftig aandelen.

3. De heer WEBER Matthias Mario, geboren te München (Duitsland) op vijfentwintig juni negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 82288 Kottgeisering (Duitsland), Johann-Gerum-Weg'; 6, die heeft ingeschreven op vijftig aandelen.

5. Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DERTIG EURO NUL CENT (¬ 30,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een;; gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort in geld.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor dei vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst op voorstel van de zaakvoerder(s).

Zolang de vennootschap de vorm heeft van een S-BVBA, wordt van de nettowinst tenminste vijfentwintig procent (25%) voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

in~

mod 11.1

deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve gelijk is aan het verschil tussen het wettelijk minimumkapitaal van een BVBA ten belope van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro nul eurocent (¬ 18.550,00) en het bedrag van het geplaatste kapitaal.

Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen.

Indien dit saldo niet volstaat om alle gestorte inbrengen integraal terug te betalen en indien alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, dan worden de gestorte inbrengen proportioneel terugbetaald. Indien dit saldo niet volstaat om aile gestorte inbrengen integraal terug te betalen en indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, dan wordt het bruto-vereffeningssaldo in eerste orde aangewend om de volstortingsgraad voor alle aandelen te verminderen tot die van de aandelen met de laagste volstortingsgraad, waarna het saldo aangewend om de resterende stortingen proportioneel terug te betalen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort en indien het bruto-vereffeningssaldo niet volstaat om alle stortingen boven de laagste graad van volstorting terug te betalen, dan is de vereffenaar uitdrukkelijk gemachtigd om bijkomende stortingen te vragen van de houders van aandelen die in mindere mate zijn volgestort, teneinde te waarborgen dat alle vennoten de door hen gestorte bedragen in dezelfde verhouding terugkrijgen.

Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geen vennoot hoeven te zijn. De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Zolang de vennootschap evenwel de vorm heeft van een S-BVBA, moet de zaakvoerder(s) een natuurlijke persoon zijn.

Met uitzondering van de statutaire zaakvoerder(s), worden de zaakvoerders benoemd door de algemene vergadering voor een door haar te bepalen duur. Indien de duur van het mandaat niet is bepaald, wordt de niet-statutaire zaakvoerder(s) geacht te zijn benoemd tot aan de volgende jaarvergadering. De zaakvoerder(s), met uitzondering van de statutaire zaakvoerder(s), kan op elk ogenblik worden herroepen door de algemene vergadering.

Het mandaat van zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder alleen handelend, of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

De zaakvoerder(s) kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

10. Commissaris

tilt een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland :

Het ontwerpen en vervaardigen van modekleding, schoeisel, handtassen en alle toebehoren en accessoires ervan voor dames, heren en kinderen;

De verkoop zowel in groothandel als in kleinhandel van kleding, schoeisel, handtassen en alle toebehoren en accessoires ervan voor dames, heren en kinderen;

Het verlenen van bijstand en consulting met betrekking tot het ontwerpen en vervaardigen van voornoemde kleding, schoeisel, handtassen en toebehoren, de commercialisatie van kleding en kledinglijnen en de export van kleding en toebehoren;

Het verlenen van bijstand en consulting met betrekking tot het ontwerpen van roerende goederen, het ontwerpen van deze goederen en de commercialisatie ervan;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Het verlenen van bijstand en consulting met betrekking tot het inrichten, organiseren en commercialiseren van tentoonstellingen allerlei, het organiseren en inrichten van mediaevenementen en concerten;

- Het geven van voordrachten, colleges en seminaries met betrekking tot de voornoemde activiteiten;

- Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

- Het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken; zij kan kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan aile onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk als woon- en/of werkplaats ter beschikking te stellen van de zaakvoerder(s), venno(o)t(en) en hun familieleden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van andere rechtspersonen, deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, deelnemen in het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; optreden als vereffenaar en alle leningen, ongeacht hun vorm en duur, toestaan aan derden en alle soorten waarborgen, zowel zakelijke als persoonlijke, verstrekken voor verbintenissen van derden.

Zij mag bij wijze van inbreng, overdracht, fusie of op enige andere wijze een belang verwerven in alle bestaande of op te richten rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of waarvan het maatschappelijk doel van aard is om op enige manier de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

12. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op vijftien juni van elk kalenderjaar om zestien uur (16.00 u) op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag v66r de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vernielde aantal aandelen.

13. Volstorting kapitaal

Ondergetekende notaris bevestigt dat het volgestorte deel van het kapitaal zoals hoger vermeld werd gedeponeerd op een geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING België.

14. Overgangsbepalingen

a) Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op drie en de volgende personen werden verkozen tot niet-statutaire zaakvoerders :

- de heer FEDER Florian, voornoemd, alhier aanwezig, die aanvaardt;

de heer HODEL Niklaus, voornoemd;

de heer Weber Matthias, voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd en de duur ervan onbeperkt.

b) Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

c) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend vijftien

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De volgende persoon werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T.W., en hem werd de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.9

I en Il in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in' deze akte : elk der mede-oprichters, te weten de heer FEDER Florian, voornoemd, de heer HODEL Niklaus, voornoemd, en de heer WEBER Matthias, voornoemd

Ontledend uittreksel dat vóór registratie werd opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 2 oktober 2013 met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Bijlade : volledig afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

jº%®

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

tn111u~i~u~~ndi~me

*131554 0*

Neergelegd ter griffie von de gerr4tfiartrs van h'Qapharrdei te Antwerpen, oF

Griffie ® 3 OKT. 2013

11(1

Ondernemingsnr X 0 5 39 " 9 1 8. 3 3 1 Benaming (voluit) : Weberhodelfeder

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Starter"

Zetel : Lange Leenstraat 368B

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting - Benoemingen - Overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 1 oktober 2013 blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken

!;1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Starter" en draagt de naam "WEBERHODELFEDER".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

Zolang de vennootschap de vorm heeft van een S-BVBA, moet de naam steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (starter)" of "S-BVBA".

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 3688.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden,

4. Vennoten

1. De heer FEDER Florian, geboren te München (Duitsland) op vier september negentienhonderd tweeëntachtig, ingeschreven te 2000 Antwerpen, Lange Koepoortstraat 46 maarij verblijvende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 368B, die heeft ingeschreven op vijftig aandelen.

2. De heer HODEL Niklaus Andreas, geboren te Bern (Zwitserland) op zeven negentienhonderd vierentachtig, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 368B, die heeft; ingeschreven op vijftig aandelen.

3. De heer WEBER Matthias Mario, geboren te München (Duitsland) op vijfentwintig juni negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 82288 Kottgeisering (Duitsland), Johann-Gerum-Weg'; 6, die heeft ingeschreven op vijftig aandelen.

5. Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DERTIG EURO NUL CENT (¬ 30,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een;; gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort in geld.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor dei vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst op voorstel van de zaakvoerder(s).

Zolang de vennootschap de vorm heeft van een S-BVBA, wordt van de nettowinst tenminste vijfentwintig procent (25%) voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

in~

mod 11.1

deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve gelijk is aan het verschil tussen het wettelijk minimumkapitaal van een BVBA ten belope van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro nul eurocent (¬ 18.550,00) en het bedrag van het geplaatste kapitaal.

Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen.

Indien dit saldo niet volstaat om alle gestorte inbrengen integraal terug te betalen en indien alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, dan worden de gestorte inbrengen proportioneel terugbetaald. Indien dit saldo niet volstaat om aile gestorte inbrengen integraal terug te betalen en indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, dan wordt het bruto-vereffeningssaldo in eerste orde aangewend om de volstortingsgraad voor alle aandelen te verminderen tot die van de aandelen met de laagste volstortingsgraad, waarna het saldo aangewend om de resterende stortingen proportioneel terug te betalen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort en indien het bruto-vereffeningssaldo niet volstaat om alle stortingen boven de laagste graad van volstorting terug te betalen, dan is de vereffenaar uitdrukkelijk gemachtigd om bijkomende stortingen te vragen van de houders van aandelen die in mindere mate zijn volgestort, teneinde te waarborgen dat alle vennoten de door hen gestorte bedragen in dezelfde verhouding terugkrijgen.

Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geen vennoot hoeven te zijn. De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Zolang de vennootschap evenwel de vorm heeft van een S-BVBA, moet de zaakvoerder(s) een natuurlijke persoon zijn.

Met uitzondering van de statutaire zaakvoerder(s), worden de zaakvoerders benoemd door de algemene vergadering voor een door haar te bepalen duur. Indien de duur van het mandaat niet is bepaald, wordt de niet-statutaire zaakvoerder(s) geacht te zijn benoemd tot aan de volgende jaarvergadering. De zaakvoerder(s), met uitzondering van de statutaire zaakvoerder(s), kan op elk ogenblik worden herroepen door de algemene vergadering.

Het mandaat van zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder alleen handelend, of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

De zaakvoerder(s) kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

10. Commissaris

tilt een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland :

Het ontwerpen en vervaardigen van modekleding, schoeisel, handtassen en alle toebehoren en accessoires ervan voor dames, heren en kinderen;

De verkoop zowel in groothandel als in kleinhandel van kleding, schoeisel, handtassen en alle toebehoren en accessoires ervan voor dames, heren en kinderen;

Het verlenen van bijstand en consulting met betrekking tot het ontwerpen en vervaardigen van voornoemde kleding, schoeisel, handtassen en toebehoren, de commercialisatie van kleding en kledinglijnen en de export van kleding en toebehoren;

Het verlenen van bijstand en consulting met betrekking tot het ontwerpen van roerende goederen, het ontwerpen van deze goederen en de commercialisatie ervan;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Het verlenen van bijstand en consulting met betrekking tot het inrichten, organiseren en commercialiseren van tentoonstellingen allerlei, het organiseren en inrichten van mediaevenementen en concerten;

- Het geven van voordrachten, colleges en seminaries met betrekking tot de voornoemde activiteiten;

- Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

- Het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken; zij kan kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan aile onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk als woon- en/of werkplaats ter beschikking te stellen van de zaakvoerder(s), venno(o)t(en) en hun familieleden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van andere rechtspersonen, deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, deelnemen in het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; optreden als vereffenaar en alle leningen, ongeacht hun vorm en duur, toestaan aan derden en alle soorten waarborgen, zowel zakelijke als persoonlijke, verstrekken voor verbintenissen van derden.

Zij mag bij wijze van inbreng, overdracht, fusie of op enige andere wijze een belang verwerven in alle bestaande of op te richten rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of waarvan het maatschappelijk doel van aard is om op enige manier de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

12. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op vijftien juni van elk kalenderjaar om zestien uur (16.00 u) op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag v66r de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vernielde aantal aandelen.

13. Volstorting kapitaal

Ondergetekende notaris bevestigt dat het volgestorte deel van het kapitaal zoals hoger vermeld werd gedeponeerd op een geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING België.

14. Overgangsbepalingen

a) Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op drie en de volgende personen werden verkozen tot niet-statutaire zaakvoerders :

- de heer FEDER Florian, voornoemd, alhier aanwezig, die aanvaardt;

de heer HODEL Niklaus, voornoemd;

de heer Weber Matthias, voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd en de duur ervan onbeperkt.

b) Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

c) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend vijftien

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De volgende persoon werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T.W., en hem werd de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.9

I en Il in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in' deze akte : elk der mede-oprichters, te weten de heer FEDER Florian, voornoemd, de heer HODEL Niklaus, voornoemd, en de heer WEBER Matthias, voornoemd

Ontledend uittreksel dat vóór registratie werd opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 2 oktober 2013 met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Bijlade : volledig afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.11.2015, NGL 30.11.2015 15682-0539-015

Coordonnées
WEBERHODELFEDER

Adresse
LANGE LEEMSTRAAT 368B 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande