WEKA GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEKA GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.272.056

Publication

27/12/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111119 IW

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 3 DEC. 20931

54.2 272 " 00" se

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 55 bus 54

II

te Antwerpen op 6 december 2013, blijkt dat een;

-RECHTSVORM + NAAM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "WEKA;

;; GROUP".

-ZETEL: 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 55 bus 54; RPR Antwerpen.

-DOEL: De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening;;

°; van derden of als tussenpersoon: ;;

;; " Export, import, groothandel, kleinhandel en 'online' handel in digitale apparatuur, hardware en software,;; elektronische huishoudapparaten, interieurartikelen, tassen en accessoires, juwelen, huishoudartikelen, snuisterijen, sportartikelen, kleding en textiel, schoeisel, consumentenelektronica, elektronische signaalapparatuur, en andere elektronische apparatuur en aanverwante producten. De handel gebeurt het bijzonder via het internet doch ook onder de vorm van directe (toog)verkoop. De vennootschap kan een;

i; groothandel en een kleinhandel voeren.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, daarin;; begrepen aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals;, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goede-; ren, evenals aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en op;; het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, met uitzondering van die;; verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars;

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium, daarin;, begrepen alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals;: het verwerven door inschrijving of aan  en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer,, en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, kasbons, staatsfondsen;

" Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten;

" Het beheren van beleggingen en participaties in (dochter) vennootschappen, het bevorderen van de;; oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het eveni; welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin van het; woord, alle handels en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan; depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en;; kapitalisatieondememingen met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale;. activiteiten van beursmakelaars en financiële instellingen, of deze die vallen onder de wettelijke regels;: inzake vermogensbeheer of beleggingsadvies;

" Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten, zijnde alle activiteiten met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren;

s; " Het waarnemen van aile bestuurs en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten, mandaten en; functies welke direct of indirect met haar maatschappelijk doel verband houden.

" De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als;; vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : WEKA Group

(verkort) :

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jan Boeykens vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

mod 11.1

" Alle financiële, handels- en industriële, roerende en onroerende verhandelingen en bewerkingen die zich'

rechtsreeks en onrechtstreeks bij het doel van de vennootschap aansluiten of er de uitbreiding van kunnen

bevorderen dit zowel in het binnenland als in het buitenland.

Voorgaande opsomming is slechts informatief bedoeld en uiteraard niet beperkend.

-DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-KAPITAAL: 18.600 euro, volledig geplaatst en volstort tot beloop van één/derde. Het is verdeeld honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op het volledige maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven door inbreng in geld, door hierna genoemde oprichters, als volgt:

1. door de heer KAUFMAN Ilan Marc, geboren te Antwerpen op zevenentwintig januari negentienhonderd tweeënzeventig, wonend te 2018 Antwerpen, Appelmansstraat 26/5, tot beloop van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), ter vergoeding waarvan vijftig (50) aandelen worden toegekend.

2, door de heer WEICHSELBAUM Salomon Menahem, geboren te Ramat Gan op zeventien maart negentienhonderd tweeënzeventig, wonend te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 140, tot beloop van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), ter vergoeding waarvan vijftig (50) aandelen worden toegekend.

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag van ¬ 6.200 werd gestort op een bijzondere rekening bij KBC Bank en de wettelijk voorschriften van plaatsing en volstorting van het kapitaal werden nageleefd.

-BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Het vrijwillig aangeboden ontslag van een zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf de beslissing tot aanvaarding door de algemene vergadering.

ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Bevoegdheidsbeperkingen zijn niet tegenwerpbaar aan derden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

-BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER: Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één,

Tot eerste niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de langst door de wet toegelaten termijn : de heer WEISZ Jacques, wonende te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 184. Het mandaat van zaakvoerder zal kosteloos uitgeoefend worden.

-COMMISSARIS: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING: Moet elk jaar worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand juni om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2015,

-VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke houder van aandelen op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet vennoot. De volmacht dient schriftelijk, voorafgaand en uitdrukkelijk te zijn. De volmachten moeten, op straffe van nietigheid de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen, bevatten.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en blote eigenaars, de pandschuldeisers en pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

De zaakvoerders mogen de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats die zij aanwijzen en binnen de termijn die zij vaststellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem; stemmen per brief is niet toegelaten.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld, kunnen de vennoten evenwel eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

-BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014.

-AANLEGGEN RESERVESNERDELING VAN DE WINST:

Van de winst wordt tenminste éénftwintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. -VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de houders van aandelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

BIJZONDERE VOLMACHT:

Als bijzondere gevolmachtigden worden aangesteld:

- de Heer Wim Hermans, erkend boekhouder-fiscalist, wonende te 9120 Melsele, Aardbeienlaan 79; en

Voor-behatiden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

«oor- behdudén aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Lujk B vermelden ` Recto : Naam en hoedan instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam onhandtekening

- de maatschappelijke zetel'

gelegen te 9120 Beveren, Pareinpark 2 en ingeschreven onder het nummer 0443.765.003,

met mach ieder afzonderlijk te handelen om:

-al het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in het Handelsregister ter Griffie van de

bevoegde Recht mnk.mnaUm\mtwrmwüdgingen;

-inschrijving en alle latere wijzi in vertegenwoordiging tegenover de administratie van de BTW, de

Directe Belastingen en de kruispuntbank voor ondernemingen.

Te dien einde alle verklaringen te doen en alle documenten te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan 8p*ykonn

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

05/02/2015
ÿþ Mod Wara 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III1IIUMIIlI~~w~~uu~

*1501975

Rechtbank van koeanc,e " Antwerpen

2 G JAN. 2015

afdelfRg {gkeverpen

Ondernerningsnr : 0543.272.056

Benaming

(voluit) : WEKA GROUP

(verkortl

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 55/54 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Ingevolge de buitengewone algemene vergadering die plaats vond ten zetel van de vennootschap op 18 december 2014 werd er beslist het ontslag van de heer Jacques Weisz te aanvaarden. Zijn mandaat loopt af op 18 december 2014. Er werd kwijting gegeven aan zijn mandaat.

Als nieuwe zaakvoerder wordt aangesteld mevrouw Lewin Dahlia wonende te 2018 Antwerpen --Belgielei 140. Haar mandaat vangt aan op 19 december 2014. Zij zal haar mandaat in feite en in rechte onbezoldigd uitoefenen.

De zaakvoeder

Mevrouw Lewin Dahlia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

16/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

nad 'Nard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank phánáe  g Antwernen

0 5 1UNI 2015

e

afdeltng9treer, Per,

Ondernemingsnr : 0543.272,056

Benaming

(voluit) : WEKA GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoveniersstraat 55/54 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering die plaats vond ten zetel van de vennootschap op

29 mei 2015 werd er beslist als nieuwe zaakvoerder aan te stellen de heer Kaufman Ilan wonende te

2018 Antwerpen - Appelmansstraat 26. Zijn mandaat vangt aan op 1 juni 2015. Mij zal zijn mandaat in feite

en in rechte onbezoldigd uitoefenen.

De zaakvoeder

Kaufman Ilan

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 29.07.2015 15372-0578-013

Coordonnées
WEKA GROUP

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 55, BUS 54 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande