WELLENS & CO, CENTRALE VERWARMING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WELLENS & CO, CENTRALE VERWARMING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 403.698.558

Publication

03/01/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0403.698.588

Benaming

(voluit) : WELLENS & CO CENTRALE VERWARMING

(verkort) .

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Kerkhoflei 65

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging-kapitaalsverhoging

Er blijkt uit een proces verbaal opgesteld door Steven MORRENS, notaris te Bonheiden op 15 november 2013, geregistreerd te Mechelen, eerste kantoor, op 21 november 2013 boek 994 blad 02 vak 19, de ontvanger getekend Koen Decoster, dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WELLENS & CO CENTRALE VERWARMING, waarop volgende beslissingen werden genomen

Eerste beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de nominale waarde verbonden aan de aandelen af te schaffen en over te stappen naar een breukwaarde per aandeel.

Tweede beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennoot-schap te verhogen met honderd vijftigduizend euro (150.000,00 euro) om het kapitaal te brengen achttienduizend zeshonderd, euro (18.600,00 euro) op honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (168,600,00 euro).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door in-breng in geld en dat zal gepaard gaan met de uitgifte van zesduizend (6.000) nieuwe kapitaalsaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen, pro: rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van 25,00 euro per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk' volgestort worden tot beloop van honderd procent.

Derde beslissing

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders/vennoten,elk individueel verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen

Vierde beslissing:inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

I Vervolgens hebben de aandeelhouders/vennoten, elk voor zich, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap Wellens & Co, Centrale Verwarming en in te: schrijven op de 6.000 nieuwe kapitaalsaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van 25,00 euro per aandeel en onder de hoger gestelde voorwaarden te weten:

- mevrouw Ida Wellens voormeld ten belope van 5.840 kapitaalaandelen

-de heer Van den Brande Willem voormeld ten belope van 160 kapitaalaandelen

2.De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volgestort werd. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van honderd vijftigduizend euro.

3.De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 363-1274113-58 op naam van de vennootschap bij ING BELGIË naamloze vennootschap zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 15 november 2013 dat werd overhandigd aan ondergetekende notaris.

Vijfde beslissing  Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd vijftigduizend euro (150.000,00 euro) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (168.600,00 euro), vertegenwoordigd door 6.750 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

Zesde beslissing-Wijziging van artikel 5 der huidige statuten

NEERGELEGD

19 -12- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAL te MECHELEN

111111M8311111

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging en de beslissing tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen die voorafgaan, beslist de vergadering om artikel vijf der statuten te vervangen door vol-gende tekst:

" Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd achtenzestigduizend zes-honderd euro (168.600,00 euro), vertegenwoordigd door 6.750 aandelen zonder aandui-ding van nominale waarde".

Zevende beslissing

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de statuten van de vennootschap aan te passen aan het nieuwe wetboek van vennootschappen en wel mits integrale wijziging van de statuten,

De vergadering heeft opdracht gegeven aan de instrumenterende notaris om een coördinatie van de statuten te maken ingevolge voorgaande wijzigingen.

1.Rechtsvorm - benaming

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de benaming WELLENS & CO, CENTRALE VERWARMING

2.Zetel:

De zetel is gevestigd te 2800 Mechelen, Kerkhoflei 65.

3.Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland:

Alle aan- en verkoop, en plaatsen van centraleverwarming.

Zij mag daarenboven, alle handelingen van commerciële, industriële, roerende en onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp van de vennootschap. Zij mag zich namelijk betrekken door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op elke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die van aard zijn om de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen.

4. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (168.600,00 euro), vertegenwoordigd door 6.750 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

5.Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur

6.Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger  natuurlijk persoon- aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en be-eindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een ven-nootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaak-voerder(s) steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewel-ske zij handelen en voor welke vennootschap zj optreden, ten-zij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toe-vertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt ach-ten,

7,Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

8.Algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand april om 20.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur in de uitnodiging bepaald. 9.Winstverdeling - reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de las-ten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks ten-minste vijf procent af-gehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wette-lijke reserve een/tiende van het kapi-taal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Vpor-hehouden aar, hbt Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het boekjaar, het

netto actief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal,

vermeerderd niet alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene

vergadering de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, doch onder opschortende

voorwaarde van homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel, hun machten en vergoedingen

vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen.

Bij gebrek aan dergelijke aanstelling en zolang de aanstelling niet gehomologeerd werd door de bevoegde

rechtbank van koophandel, wordt de vereffening ten aanzien van derden uitgevoerd door de op dat ogenblik

in functie zijnde zaakvoerder(s), welke alsdan enkel beschikken over een passieve bevoegdheid.

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het

aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde veref-fenings-'voet zullen gebracht zijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van het proces verbaal

-uittreksel uit het proces verbaal

-gecoördineerde statuten

Steven Morrens

Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

21/08/2013 : ME042778
29/07/2013 : ME042778
23/08/2012 : ME042778
29/06/2011 : ME042778
02/07/2010 : ME042778
14/07/2009 : ME042778
21/05/2008 : ME042778
22/05/2007 : ME042778
30/06/2005 : ME042778
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.04.2015, NGL 09.07.2015 15287-0058-014
21/06/2004 : ME042778
01/04/2004 : ME042778
21/05/2003 : ME042778
24/05/2002 : ME042778
29/05/2001 : ME042778
17/05/2001 : ME042778
18/05/2000 : ME042778
01/01/1997 : ME42778
29/04/1993 : ME42778
01/01/1993 : ME42778
01/01/1992 : ME42778
01/01/1988 : ME42778
01/01/1986 : ME42778

Coordonnées
WELLENS & CO, CENTRALE VERWARMING

Adresse
KERKHOFLEI 65 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande