WELNESS ATMOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WELNESS ATMOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.564.333

Publication

03/12/2014
ÿþ mod 11.1

i mij; w ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

{

lll!111 163u~uu9~~~

9>~uu

Rechtbank van koophandel

Antwemen

21 NOV, 2014

afdeling eyetfgwen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0501.564.333

Benaming (voluit) : Wouters Brood en Patisserie

(verkort)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onderzeel 18

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 6 november 2014, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van koophandel te Antwerpen", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Wouters Brood en Patisserie" met zetel te 2920 Kalmthout, Onderzeel 18 gekend onder het ondernemingsnummer BE0501.564.333 , besloten heeft,

* NAAMSWIJZIGING

De alleen-vennoot, te weten de heer Van Looveren Willy, wonende te 2990 Wuustwezel, Spechtenlaan 5 besluit om de naam van de vennootschap te wijzigen van "Wouters Brood en Patisserie" in "Wellness Atmos".

In uitvoering van deze beslissing wordt de eerste zin van artikel gewijzigd om in de toekomst te luiden als volgt:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en als maatschappelijke benaming "WellnessAtmos".

* ZETELVERPLAATSING

De alleen-vennoot besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2920 Kalmthout, Onderzeel 18 naar 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 75. In uitvoering van deze beslissing zal de eerste zin van artikel 2 aangepast worden om in de toekomst te luiden als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 75."

* DOELWIJZIGING

Vooreerst verklaren de hier aanwezige vennoten dat ze vooraf een exemplaar van de staat van actief en passief van de vennootschap ontvangen hebben samen met het bijzonder verslag van de zaakvoerders omtrent deze doelwijziging. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van de lectuur van dit verslag.

Na gezegde kermisname van het bijzonder verslag en de staat van actief en passief, beslist de voltallige algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen naar "

In uitvoering van deze beslissing zal artikel 3 in zijn geheel aangepast worden om in de toekomst te luiden als volgt

"De vennootschap heeft tot doel de uitbating van sauna 's, ontspanningsoord, drankengelegenheid, café's, brasseries,snackbars en tavernes.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

eehoud n

aan het

B Igisch

Staatsblad

ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of buitenlandse onderneming,

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de voorschriften van artikel 287 W. venn."

* ONTSLAG ZAAKVOERDERS

De alleen-vennoot besluit te aanvaarden met ingang vanaf heden het ontslag van de zaakvoerders zijnde:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Wouters Brood & Patisserie, met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Onderzeel 18, opgericht onder de benaming Bakkerij Buyens-Wouters ingevolge akte verleden voor meester Herman Verschraegen, notaris te Wuustwezel, op 11 mei 2005, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 mei daarna, onder nummer 05074216. De statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor meester Herman Verschraegen, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 8 september 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 september daarna, onder nummer 08150927. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, is gekend onder het ondernemingsnummer 0873.852.907 en als BTW belastingsplichtige onder nummer BE0873.852.907.

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Wouters Brood & Patisserie, met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Onderzeel 18, heeft aangesteld tot vaste vertegenwoordiger de heer Wouters, Christiaan Petrus Nicolaas, thans wonend te 2990 Wuustwezel, Zavelstraat 25;

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M&J's Management, met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Zavelstraat 25, opgericht ingevolge akte verleden voor meester Isis Vermander, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 7 november 2012, neergelegd ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, is gekend onder het ondernemingsnummer 0500.646.001.

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M&J's Management, met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Zavelstraat 25, heeft aangesteld tot vaste vertegenwoordiger de heer Wouters, Christiaan Petrus Nicolaas, thans wonend te 2990 Wuustwezel, Zavelstraat 25;

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TLR Management, met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Onderzeel 18, opgericht ingevolge akte verleden voor meester Isis Vermander, geassocieerd notaris te Wuustwezel op 7 november 2012, neergelegd ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, is gekend onder het ondernemingsnummer 0500.644.615.

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TLR Management, met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Onderzeel 18, heeft aangesteld tot vaste vertegenwoordiger de heer Wouters, Gilsbertus Jacobus Marie, thans wonend te 2920 Kalmthout, Onderzeel 18.

Hen wordt kwijting gegeven over het door hen gevoerde beleid en in het bijzonder voor het boekjaar 2013.

* BENOEMING ZAAKVOERDER EN VASTE VERTEGENWOORDIGER

De alleen-vennoot beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Looveren Management", met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Spechtenlaan 5, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Isis Vermander, te Wuustwezel, op heden voorafgaandelijk dezer, te benoemen als zaakvoerder.

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Looveren Management", met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Spechtenlaan 5, heeft als vaste vertegenwoordiger aangesteld de heer Van Looveren Willy, thans wonende te 2990 Wuustwezel, Spechtenlaan 5.

De zojuist aangestelde zaakvoerder, hier aanwezig, verklaart dit ambt te aanvaarden en bevestigt dat zij tot op heden niet werd getroffen door een maatregel die haar verbiedt zaakvoerder te zijn en in het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 14.1

bijzonder dat de functie van bestuurder haar niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van 241 oktober 1934.

* BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerder stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber Vermeiren Accoutancy & Tax, kantoor houdende te2990 Wuustwezel, Bredabaan 477 bus 2, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

w Voor-1ehoudt n aan het Bdlgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

SAMEN BIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

* Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2012
ÿþ mod 11.1

L' e



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





vo+

beha aan Belg

Staat













" 1219]391*







1181)K0Q j~i8~ilii:.~ ir:

27 NOV 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

_....._~.~._..,._.~

Ondernemingsar

meo( ÇGLI33

Benaming (voluit) : Wouters Brood en Patisserie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onderzeel 18

2920 Kalmthout ,t

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel; op 16 november 2012, dat er tussen:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WOUTERS BROOD & PATISSERIE met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Onderzeel 18. De vennootschap werd opgericht onder de benaming Bakkerij Buyens-Wouters ingevolge akte verleden voor meester Herman Verschraegen, notaris te Wuustwezel, op 11 mei 2005,1 bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 mei daarna, onder nummer, 05074216.

De statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor meester Herman Verschraegen, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 8 september 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 september daarna, onder nummer 08150927.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, is gekend onder het ondernemingsnummer 0873.852.907 en als BTW-belastingsplichtige onder nummer; BE0873,852.907.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M&J'S MANAGEMENT, mets; maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Zavelstraat 25.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor meester Isis Vermander, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 7 november 2012, neergelegd ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, is gekend onder heti; ondernemingsnummer 0500.646.001.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TLR Management, met.? maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Onderzeel 18.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor meester Isis Vermander, geassocieerd notaris te Wuustwezel op 7 november 2012, neergelegd ter publicatie in de; bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, is gekend onderti het ondernemingsnummer 0500.644.615.

NAAM - Z TEL - DOEL

;; Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming i "WOUTERS BROOD EN PATISSERIE", met zetel te 2920 Kalmthout, Onderzeel 18 en waarvan in; de statuten het doel letterlijk als volgt werd omschreven:

:; "Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

de fabricatie, verwerking, aanmaak, aan- en verkoop, in- en uitvoer, zowel in het groot als in het:! klein van alle artikelen van de brood-banketbakkerij, van alle biscuiterie-artikelen, confiserie- en; chocolade-artikelen, pralines, speculoos, patisserieën, petits-fours, consumptie-ijs en roomijs en,; alle andere aanverwante of zelfs bijhorende artikelen, zonder enige beperking, alsmede van de;; verpakking hiervoor bestemd. Al deze goederen kunnen ter plaatse verkocht worden en/of;; genoten in een daartoe bestemde verbruikszaal en/of aan huis geleverd worden;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ L"

= mod 111

4-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- het uitbaten van één of meerdere ambachtelijke bakkerijen voor brood, banketgebak en alle

aanverwante producten;

restaurateur, traiteur-banketaannemer;

spijshuis;

verbruikssalon;

- verkaop belegde broodjes met of zonder verbruik ter plaatse;

- klein en groothandel in: vlees- en vleeswaren, vlees van geslacht gevogelde en wild, vis, fruit, groeten en aardappelen, kaas en zuivelproducten, koloniale waren en voedingswaren, wijn en geestrijke en andere dranken, niet alcoholische en alcoholische dranken, roomijs en consumptieijs, sigaren, sigaretten, tabak en rookartikelen, algemene voedingswaren, huishoudelijke artikelen en speelgoedartikelen;

- onderneming voor begeleiding van feestelijkheden en tentoonstellingen;

- rotisserie;

- aankoop en plaatsen van automaten;

uitbating van deze automaten door vullen en verkoop van brood- en banketproducten, dranken

en snoep en aanverwante producten.

De vennootschap kan alle voormelde activiteiten uitbaten zowel in klein- als in groothandel.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter

beperking.

De vennootschap za! voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle

commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen

mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie

ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of

buitenlandse onderneming.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten

toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kin slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere

Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de

voorschriften van artikel 287 W, venn,"

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal Is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één honderdste

(111008) elk, in geld onderschreven.

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Wouters Brood & Patisserie, voornoemd sub 11, stort het bedrag van zesduizend zesenzeventig (¬ 6.076,00) cp het door haar geplaatste kapitaal van achttienduizend tweehonderd achtentwintig euro (¬ 18.228,00) voor achtennegentig (98) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M&J's, voornoemd sub 21, stort het bedrag van tweeënzestig euro (¬ 62,00) op het door haar geplaatste kapitaal van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) voor één (1) aandeel zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één honderdste (11100ste) van het kapitaal.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TLR Management, voornoemd sub 31, stort het bedrag van tweeënzestig euro (¬ 62,00) op het door haar geplaatste kapitaal van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) voor één (1) aandeel zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één honderdste (11100ste) van het kapitaal.

TOTAAL 1N SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

TOTAAL GESTORT KAPITAAL: zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

TOTAAL AANTAL ONVOLSTORTE AANDELEN: honderd (100)

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de verschijners bedraagt in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), hetzij:

- twaalfduizend honderd tweeënvijftig euro (¬ 12.152,00) nog te volstorten door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Wouters Brood & Patisserie, voornoemd sub 11;

honderd vierentwintig euro (¬ 124,00) nog te volstorten door de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M&J's, voornoemd sub 2/,

mod 11.1

~

Op de laatste blz. van Luik B" vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- honderd vierentwintig euro (¬ [24,00) nog te volstorten door " de TbesÏoten'

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TLR Management, voornoemd sub 31,

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro

(¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis niet nummer BE89 0016 8340

4785 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WOUTERS BROOD

EN PATISSERIE", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 31

oktober 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven

bewaard.

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten.

De zaakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar

verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan

eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als

verweerder.

BENOEMING ZAAKVOERDERS

De oprichters hebben zichzelf als eerste gewone zaakvoerders aangesteld.

Zij werden benoemd voor onbepaalde duur.

BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WOUTERS

BROOD & PATISSERIE, met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Onderzeel 18, heeft

aangesteld tot vaste vertegenwoordiger de heer Wouters, Christiaan Petrus Nicolaas, thans

wonend te 2990 Wuustwezel, Zavelstraat 25;

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M&J'S

MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Zavelstraat 25

heeft aangesteld tot vaste vertegenwoordiger de heer Wouters, Christiaan Petrus Nicolaas, thans

wonend te 2990 Wuustwezel, Zavelstraat 25;

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

TLR MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Onderzeel 18, heeft

aangesteld tot vaste vertegenwoordiger de neer Wouters, Gijsbertus Jacobus Marie, thans wonend

te 2920 Kaimthout, Onderzeel 18.

BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na

afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de

algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten

van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid

met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk

aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE

UITOEF NING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de

algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt jaarlijks van 01 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar ving aan op de oprichtingsdatum en zal afgesloten worden op 31 december

2013.

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni van elk

jaar om 14.00 uur in de zetel van de vennootschap, op het uur en de plaats in de oproeping

medegedeeld. Is de dag waarop de jaarvergadering moet gehouden worden geen werkdag, dan zal

ze bijeen komen op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni 2014 om

16.00 uur.

BIJZON I ERE VOLMACHT

De oprichters stellen bij deze aan ais bijzondere lasthebber de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Ristorno, kantoor houdende te 2920 Kalmthout, Nieuwmoer-dorp 24, met recht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hef Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W: belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER"

Samen hiermede neergelegd:

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
15/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
WELNESS ATMOS

Adresse
KALMTHOUTSESTEENWEG 75 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande