WELZIJNSZORG BORGERHOUT

Association sans but lucratif


Dénomination : WELZIJNSZORG BORGERHOUT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 414.749.828

Publication

10/09/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

b.Goedkeuring van de inbreng om niet

De Algemene Vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van lezing geven van de verslagen van de Raad van Bestuur, bijgestaan door het Fusiecomité, daar elk aanwezig lid erkent een exemplaar van die verslagen te hebben gekregen en er kennis van te hebben genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op O1 SEP. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0414.749.828

Benaming

(voluit) : Welzijnszorg Borgerhout

(verkort):

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout

Onderwerp akte: Fusie met CRSO Borgerhout samenstelling bestuursorganen - naamsverandering

De buitengewone Algemene Vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk WELZIJNSZORG BORGERHOUT ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0414 749 828, en met maatschappelijke zetel Moorkensplein 1,2140 Borgerhout, kwam in zitting bijeen op 7 juni 2014 om 11.00 uur onder voorzitterschap van Hugo Cornelissen.

Deze Algemene Vergadering heeft volgende besluiten genomen

1.Inbreng om niet van de algemeenheid van de vzw CRSO Borgerhout in de vzw Welzijnszorg Borgerhout

a.ln leiding en voorlegging van de verslagen in verband met de inbreng van de algemeenheid om niet Toelichting door de Voorzitter

Bij wijze van inleiding wordt verwezen naar het voornemen tot fusie goedgekeurd door de Algemene Vergadering op 25 mei 2013. De fuserende rechtspersonen hebben in dit voornemen besloten de fusie tussen hun beide verenigingen te laten doorgaan via een fusie door overneming. Deze overname dient te gebeuren via een inbreng om niet van de algemeenheid van de overdragende vzw "CRSO Borgerhout" in de ovememende vzw "Welzijnszorg Borgerhout". Het voorstel van inbreng om niet maakt deel uit van het voornemen tot fusie van 25 mei 2013, dat werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van koophandel te Antwerpen op 4 oktober 2013 en gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op datum van 15 oktober 2013 onder resp. de nummers 13156764 (CRSO) en 13156765 (Welzijnszorg).

De Raad van Bestuur van de vzw CRSO Borgerhout heeft vervolgens een omstandig schriftelijk verslag goedgekeurd. Dit verslag werd opgesteld door het Fusiecomité en beschrijft de stand van het vermogen, de toelichting van de voorwaarden, de wijze en de gevolgen van de inbreng, en de wenselijkheid van de voorgenomen inbreng van de algemeenheid om niet vanuit juridisch en economisch oogpunt evenals vanuit de doelstellingen van de overdragende VZVV.

Dit verslag werd ter kennisname overgemaakt aan aile leden van de Algemene Vergadering van de vzw Welzijnszorg Borgerhout.

Vaststellingen

De vergadering verklaart na onderzoek de bovenstaande verklaringen van de Voorzitter te bevestigen en voor waar en juist te aanvaarden. Zij bevestigt geen juridische bezwaren tegen de voorgenomen rechishandelingen te kennen, en in de wettelijke mogelijkheid te zijn om hierover een besluit te nemen,

De Algemene Vergadering onderzoekt de vermelde stukken en verslagen waarvan de leden voorafgaand een afschrift mochten ontvangen en die conform het fusievoomemen werden opgesteld. De Voorzitter verstrekt de nodige toelichting en bij deze verslagen en benadrukt nogmaals de draagwijdte van de inbreng van een algemeenheid om niet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

istRwIllto

bel a B( Sta

-e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De leden van de Algemene Vergadering verklaren dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet, de bedingen opgenomen in onderhavige overeenkomst en de eraan verbonden rechten en verplichtingen voor evenwichtig te houden en ze uitdrukkelijk te aanvaarden zowel voor zichzelf als voor hun rechtsopvolgers.

c.Goedkeuring fusievoorstel

Na kennisname van de voormelde verslagen en mogelijkheid tot vraagstelling besluit de Algemene Vergadering unaniem het voorstel tot inbreng om niet van de algemeenheid van de VZVV "Centrum Recreatie, Sport en Openluchtleven Borgerhout", verder genoemd 'CRS° Borgerhout" ", met zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Moorkensplein 1, en Ingeschreven In het rechtspersonenregister onder nummer 0414.742.405, In de vereniging zonder winstoogmerk WELZIJNSZORG  BORGERHOUT ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0414 749 828, en met maatschappelijke zetel Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout, te aanvaarden en dit per 1 januarI 2014.

De heren Alfons Geeraerts, voorzitter CRSO Borgerhout, en Walter Van den Branden, ondervoorzitter, bekrachtigen deze inbreng om niet

Alle verrichtingen die na deze datum zijn verricht op naam of voor rekening van de vzw CRSO worden geacht op naam en voor rekening van de vzw Welzijnszorg Borgerhour te zijn gebeurd.

De vergadering besluit aldus dat het gehele vermogen van de inbrengende vereniging, zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van de ontbinding en vereffening overgaat op de verkrijgende vereniging. Alle verrichtingen sinds de datum van 1 januari 2013 door de inbrengende vereniging gedaan komen voor rekening van de verkrijgende vereniging en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de verkrijgende vereniging worden geboekt.

d.De vergadering stelt vast dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de verkrijgende en anderzijds de inbrengende vereniging.

e.De verkrijgende vereniging zal tevens eigenaar zijn van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

f. De verkrijgende vereniging zal de overgemaakte goederen in haar patrimonium vinden in de staat waarin zij zich bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de inbrengende vereniging, voor welke reden dan ook, zoals verborgen gebreken, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud of insolvabiliteit van de schuldenaars. De schulden en schuldvorderingen van de inbrengende vereniging zullen van rechtswege en zonder schuldvernieuwing overgaan op de verkrijgende vereniging, die in de plaats zal zijn gesteld in de rechten, verplichtingen en zekerheden van de inbrengende vereniging.

g. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

-Alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de inbrengende vereniging tegenover aile derden, met inbegrip van de Openbare Administratie,

-De last van het ganse passief van de inbrengende vereniging tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen alsook de uitvoering van aile verplichtingen van de inbrengende vereniging tegenover elke derde, om welke reden dan ook.

-De archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen met fast voor de verkrijgende vereniging om ze te bewaren,

e.De kosten verbonden aan deze rechtshandelingen en aan de ontbinding en vereffening van de vzw, vallen integraal ten leste van de verkrijgende vereniging.

2.Samenstelling van de Algemene Vergadering  benoeming nieuwe leden

Toelichting door de voorzitter:

Conform het fusievoorstel ontvingen aile leden van de vzw CRSO Borgerhout een uitnodiging tot

lidmaatschap van de vzw Welzijnszorg Borgerhout.

De Algemene Vergadering beslist om de volgende leden van Welzijnszorg Borgerhout vzw die hun kandidatuur handhaven te bevestigen als werkend lid in de Algemene Vergadering:

BRUERS Charles, wonende te 2140 Borgerhout, Zegepraalstraat 15

CORNELISSEN Hugo, wonende te 2140 Borgerhout, Joe Englishstraat 63 b14

DE SMET Marthe, wonende te 2140 Borgerhout, Kardinaal Cardijnpiein 7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOU 2.2

KOREMAN Roger, wonende te 2140 Borgerhout, Bikschotelaan 214 b13

SIMONS Frans, wonende te 2140 Borgerhout, Tumhoutsebaan 63 b7

TRAPPERS Machteld, wonende te 2140 Borgerhout, Arthur Matthijslaan 34 b7

VAN GILS Julia, wonende te 2140 Borgerhout, Groenstraat 38,

FONTEYN, Guida, wonende te 2140 Borgerhout, Eugeen Joorsstraat 84

MICHIELSENS, Betty, wonende te 2140 Borgerhout, Helmstraat 64 B4

MARIVOET, Patrick, wonende te 2140 Borgerhout, Generaal Eisenhowerlei 69 DAHLGREN, Paul, wonende

te 2980 Zoersel, Kievitheide 23

WAGEMANS, Jozef, wonende te 2180 Ekeren, Jozef Iclorstraat 47

DE BATS, Jenny, wonende te 2140 Borgerhout, Oedenkovenstraat 66,

DE SCHEERDER, Jan, wonende te 2040 Zandvliet, Noordland 26 bus 1

PAREDAENS, Patrick, wonende te 2140 Borgerhout, Te Boelaerlei 160

De Algemene Vergadering beslist om de volgende leden van CRSO Borgerhout die hun kandidatuur handhaven, te benoemen als werkend lid in de Algemene Vergadering:

GEERAERTS, Alfons, wonende te 2140 Borgerhout, Arthur Matthijslaan 34 b7

VAN DEN BRANDEN, Walter, wonende te 2140 Borgerhout, Jozef Posenaerstraat 48, 2140

VAN DEN E3ROEK, Paul, wonende te 2970 Schilde, Frans de Beuckeleerlaan 2 bus 1

COUCKE, Dominique, wonende te 2140 Borgerhout, Van Geertstraat 23

VANDEROOST Geert, wonende te 2530 Boechout, Heuvelstraat 67

De Algemene Vergadering aanvaardt volgende personen als nieuw werkend lid in de Algemene Vergadering

HERREMANS, Alain wonende te 2140 Borgerhout, Turnhoutsebaan 104 bus 4,

KENNIS, Ludo wonende te 2140 Borgerhout, Frans de Vriendtstraat 75,

MATHEUSSEN, Kristine wonende te 2140 Borgerhout, Maarschalk Montgomeryplein 14 bus 1

VAN HOUTVEN, Stephanie wonende te 2140 Borgerhout, Zonstraat 79,

VAN LOOY, Danny , wonende te 2140 Borgerhout, Sint Erasmusstraat 17,

VAN ROEY, Koen, wonende te 2140 Borgerhout, Schildstraat 26.

De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder en als werkend lid, van volgende personen

VAN DYCK, Gustaaf, wonende te 2140 Borgerhout, Van Geertstraat 57 bus 11

mICHIELBENS, Betty, wonende te 2140 Borgerhout, Heimstraat 68 bus 5

De Algemene Vergadering beslist het statuut van erelid toe te kennen aan

VAN DYCK, Gustaaf, wonende te 2140 Borgerhout, Van Geertstraat 57 bus 11

MICHIELSENS, Betty, wonende te 2140 Borgerhout, Helmstraat 68 bus 6

VAN BEEK Johannes-Franciscus, wonende te 2140 Borgerhout, Emiel Gebruersstraat 34.

3.Samenstelling Raad van Bestuur

De Raden van Bestuur van de samenstellende verenigingen worden ontbonden. De Algemene Vergadering benoemt volgende bestuurders:

BRU ERS Charles, RRnr 381029-28702, wonende te 2140 Borgerhout, Zegepraalstraat 15 CORNELISSEN Hugo, RRnr 480217-39718, wonende te 2140 Borgerhout, Joe Englishstraat 63 b14 GEERAERTS, Alfons, RRnr 400807-23563, wonende te 2140 Borgerhout, Arthur Matthijslaan 34 b7 HERREMANS, Alain, RRnr 620701-22925, wonende te 2140 Borgerhout, Turnhoutsebaan 104 bus 4, KOREMAN Roger, RRnr 441023-01102, wonende te 2140 Borgerhout, Bikschotelaan 214 b13 PAREDAENS, Patrick, RRnr 660117-37187 wonende te 2140 Borgerhout, Te Boelaerlei 160 SIMONS Frans, NN 290201-33168, wonende te 2140 Borgerhout, Tumhoutsebaan 63 b7 VAN GILS Julia, RRnr 490421-32408, wonende te 2140 Borgerhout, Groenstraat 38,

VAN HOUTVEN, Stephanie, RRnr 830103-08424, wonende te 2140 Borgerhout, Zonstraat 79.

In afwachting van de eerste samenkomst van deze raad, worden de heren Comelissen, Geeraerts en Koreman belast met de uitvoering van de beslissingen van deze Algemene Vergadering.

4.Naamsverandering

mOn 2.2

Luik B - Vervolg

Om de binding met het verleden en met de beide fusiepartners te behouden beslist de algemene vergadering om de naam van de vereniging te wijzigen in

"VVeizijnszorg  Cultuur, Recreatie, Sport en Openluchtleven in Borgerhour, afgekort tot "Welzijnszorg-CRSO`»

De voorzitter, de secretaris,

Hugo Cornelissen Roger Koreman

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

yoor- e behouden vn het 8 Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2014
ÿþ MOD

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 1 SEP. 201t Griffie

*14167852*

Vc behc aar Belg Staal

Ondernemingsnr : 0414.749.828

Benaming

(voluit) : Welzijnszorg - Cultuur, Recreatie, Sport en Openluchtleven,

Borgerhout

(verkort) : Welzijnszorg - CRSO

Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Moorkenspiein 1, 2140 Borgerhout

Onderwerp akte: Statutenwijziging

TeksDe Algemene Vergadering geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake; aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting van 7 juni 2014 besloten de statuten integraal te wijzigen en, te vervangen door onderstaande tekst.

STATUTEN

I.Juridisch statuut, naam, zetel doel

1.De vereniging zonder winstoogmerk opgericht onder de benaming "Welzijnszorg Borgerhout* op 25 november 1974, met wijziging van de statuten in de zitting van 20 november 1978 en van 4 juni 2005, en geïdentificeerd in het nationaal register onder de nummer 0414 749 828, wijzigt ingevolge de fusie met CRSO Borgerhout, met ingang van 1 januari 2014 haar naam in "Welzijnszorg  Cultuur, Recreatie, Sport en Openluchtleven, Borgerhout*, afgekort tot 'Welzijnszorg  CRSO%

2.De algemene vergadering kan de vestiging van de maatschappelijke zetel van vereniging vrij bepalen, mits deze gelegen is op het grondgebied van het district Borgerhout (Antwerpen), gerechtelijk arrondissement Antwerpen. De zetel van de vereniging is heden gevestigd op het adres 2140 Borgerhout (Antwerpen), Moorkensplein 1.

3.§1. De V.Z.W. heeft tot doel het stimuleren en steunen van bestaande of nieuwe verenigingen, projecten en instellingen die actief zijn op het grondgebied van Borgerhout en of zich grotendeels tot de bevolking van Borgerhout richten. Welzijnszorg-CRSO ken ook zelf initiatieven nemen met betrekking tot het oprichten, beheren en coördineren van verenigingen met een sociaal, cultureel of sportief doel ten bate van de bevolking van Borgerhout.

§2. Daartoe kan de vereniging

-Geldelijke of materiële steun verlenen aan verenigingen, instellingen en initiatieven in de mate dat zij georganiseerd worden ten voordele van de Borgerhoutse bevolking en bijdragen tot de opbouw van de samenleving of het maatschappelijk weefsel versterken.

-Diensten en voorzieningen oprichten of ondersteunen die hulp organiseren aan natuurlijke personen of rechtspersonen, met bijzondere aandacht voor de zwakkere groepen in de maatschappij.

-Diensten en voorzieningen oprichten die bijdragen tot de bevordering van sport, cultureel leven,' gezondheid en sociale ontspanning bij de inwoners van Borgerhout, hetzij bestaande initiatieven ondersteunen,

-Initiatieven georganiseerd in Borgerhout ondersteunen mits deze bijdragen tot de sociale, economische en. culturele emancipatie van haar inwoners, hun gezondheid en welzijn bevorderen en het sociale weefsel versterken.

-Een groep mensen samen brengen die de verenigingen van Borgerhout en initiatiefnemers van projecten binnen Borgerhout kunnen bijstaan bij diverse problemen,

§3. De vereniging mag aile verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op, haar doel of van aard zijn de verwezenlijking ervan te begunstigen. Zij kan aile giften, schenkingen en legaten' aanvaarden. Zij kan onroerende en roerende goederen verwerven en bezitten, in voile eigendom of in genot,

zonder dat dit de opbouw van een onroerend patrimonium als doel mag hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

II. Leden

4.Het aantal leden is onbeperkt, maar mag nooit minder dan drie bedragen. Tot de vereniging kan als lid toetreden al wie door de Raad van Bestuur wordt aanvaard volgens de modaliteiten beschreven in art. 6,

5,Elke beslissing tot aanvaarding, uittreding of uitsluiting van leden wordt vermeid in het daartoe bestemde ledenregister.

6.§1. De vereniging kent werkende en toetredende leden. De Raad van Bestuur kan specifieke voorwaarden opleggen aan het statuut van werkend lid. Tevens kan zij op de door haar te bepalen voorwaarden ereleden of beschermleden tot de vereniging toelaten.

§2. §2. Er zijn ten minste 3 (drie) en maximum 30 werkende leden met aile rechten zoals omschreven voor de werkende leden in de wet betreffende verenigingen en stichtingen. De Algemene Vergadering beslist over de aanvaarding van een kandidaat als werkend lid op de eerstvolgende vergadering na de kandidaatstelling. De beslissing wordt genomen met gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering. De beslissing is zonder beroep en dient niet gemotiveerd te worden.

§3. Elke natuurlijke persoon en / of rechtspersoon die de doelstellingen van de VZW ondersteunt kan toetredend lid worden. De Raad van Bestuur beslist over de aanvaarding van de kandidaat als toetredend lid. Zij moet haar beslissing niet rechtvaardigen. De rechten en plichten van de toetredende leden worden beschreven in deze statuten.

§4. De Raad van Bestuur kan op basis van de door haar bepaalde voorwaarden ereleden of beschermleden tot de vereniging toelaten. Het zijn niet-werkende leden die geen deel uit maken van de Algemene Vergadering. De Raad van Bestuur kan tevens werkende leden na hun ontslag, opnemen ln de lijst van ereleden. Zij worden gelijk gesteld met toetredende leden,

7.Het lidmaatschap neemt een einde door overlijden, door schriftelijk ontslag ingediend bij de Raad van Bestuur of door uitsluiting uitgesproken door de Algemene Vergadering. Het beeindigen van het lidmaatschap onder welke vorm dan ook kan nooit recht geven tot aanspraak van het gewezen lid of zijn rechtsverkrijgers, op de gestorte bijdragen of op een deel van het vermogen van de vereniging.

Werkende leden kunnen zich uit de VZW terugtrekken door een formeel schrijven te richten aan de Voorzitter. Het ontslag gaat in bij de eerstvolgende Algemene Vergadering. Toetredende leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW terugtrekken, Hun ontslag wordt effectief bij ontvangst van een schriftelijke vraag.

De Raad van Bestuur kan het statuut van werkend lid eenzijdig schorsen. De eerstvolgende Algemene Vergadering beslist over de omzetting ln een lidmaatschap als niet-werkend lid.

8.De werking van de vereniging wordt gefinancierd door:

- de bijdrage van de werkende en toetredende leden. Deze wordt eenmaal per jaar bepaald door de

Algemene Vergadering, zonder dat het lidmaatschap voor natuurlijke personen meer dan 5 euro mag bedragen,

voor rechtspersonen niet meer dan 1.000 eurp.

- subsidies, toelagen, giften en vrijwillige bijdragen van ereleden,

- intresten van belegde gelden,

- schenkingen,legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven

zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen ais ter ondersteuning van een specifiek

project.

- eventuele recuperaties van voorschotten aan de ondersteunde projecten, tussenkomsten in de gemaakte

kosten en/of deelname in de opbrengsten van deze initiatieven.

Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet.

111.De Algemene Vergadering

9.De Algemene Vergadering bestaat uit alle werkende leden van de vereniging. Zij wordt ten minste eenmaal per jaar bijeengeroepen in de loop van het tweede kwartaal. Buitengewone Algemene Vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen telkens ais het belang van de vereniging dit vereist. De bijeenroeping is verplicht telkens als hierom verzocht wordt door ten minste één vijfde van de leden. Het verzoek moet worden gericht tot de Raad van Bestuur en moet de punten vermelden die de aanvragers op de agenda willen geplaatst zien. Aan dit verzoek moet binnen de vijftig dagen gevolg worden gegeven,

10.De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur bij gewone brief of per email, ten minste acht dagen voor de vergadering. De oproepingsbrief vermeldt de agenda, plaats, datum en uur

r

1

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de vergadering. Elk voorstel ondertekend door ten minste één vijfde van de werkende leden, worden eveneens op de agenda geplaatst.

De Algemene Vergadering kan geldig vergaderen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Enkel voor de wettelijk of in de statuten voorbehouden materies, d.i. statutenwijziging, uitsluiting van leden en ontbinding van de vereniging, is de aanwezigheid of vertegenwoordiging van ten minste de helft van de leden noodzakelijk.

§2. Alle werkende leden hebben gelijk stemrecht, elk werkend lid heeft één stem.

De Algemene Vergadering beslist bij gewone meerderheid, behalve voor de agendapunten waarvoor de wet of de statuten een bijzondere 2/3 meerderheid vereisen, d.i. de wijziging van statuten, de uitsluiting van leden en de ontbinding van de vereniging. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

§3. Niet-werkende leden, dit zijn d toetredende leden en de ereleden kunnen de Algemene Vergadering bijwonen tenzij de uitnodiging expliciet vermeld dat deze een besloten karakter heeft. Zij zijn niet stemgerechtigd maar mogen zich, mits toestemming van de voorzitter, tot de Algemene Vergadering richten,

§4. Elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander stemgerechtigd lid, mits schriftelijk een volmacht te geven. Niemand kan evenwel meer dan twee leden vertegenwoordigen, di. over meer dan drie stemmen beschikken.

12.0e algemene vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of door degene die hem in deze functie vervangt.

13.0e volgende bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend worden:

-de wijziging van de statuten;

-de benoeming en de afzetting van de leden van de Raad van Bestuur;

-de kwijting aan de bestuurders;

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

-de ontbinding van de vereniging;

-de uitsluiting van een

-de omzetting van het juridisch statuut van de vereniging;

-beslissingen in de materie die de wet voorbehoud aan de Algemene Vergadering,

-beslissingen in de zaken die haar door de Raad van Bestuur worden voorgelegd.

14.§1. De beslissingen van de algemene vergadering worden vermeld in een daartoe bestemd register. Zij worden ondertekend door hen die optreden als voorzitter en als secretaris van de algemene vergadering. De leden ontvangen een afschrift, elektronisch of op papier.

§2. Derden die bij een beslissing betrokken zijn, ontvangen schriftelijk of elektronisch een afschrift of een uittreksel van het verslag.

§3. Het notulenregister ligt ter inzage van alle leden op de zetel, waar zij hun inzagerecht kunnen uitoefenen overeenkomstig de in de wet vastgestelde modaliteiten.

IV.Raaci van Bestuur

15.§1. De vereniging wordt bestuurd door een raad van ten minste drie en ten hoogste tien bestuurders, gekozen door de Algemene Vergadering uit haar leden, voor een termijn van drie jaar. Van deze benoeming wordt melding gemaakt in het ledenregister. Het mandaat van bestuurder is hernieuwbaar. De Algemene Vergadering bewaakt tevens het pluralistisch karakter van de Raad van Bestuur.

§2 De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de VZW. Tegenover de VZW en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de weten in de statuten.

§3 De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat kunnen worden vergoed.

15 Bls Een bestuurder verliest zijn mandaat bij ontslag of bij afzetting door de Algemene Vergadering. Indien omwille van overlijden, ontslag of afzetting een mandaat vroegtijdig wordt beëindigd, kan de Algemene Vergadering in de vervanging voorzien voor de resterende looptijd van dit mandaat.

à

MOD 2.2

'F , A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

16.§1. De Raad van Bestuur kiest onder haar leden een Voorzitter, één of twee Ondervoorzitter, een Secretaris, een Penningmeester en maximum twee commissarissen. De Voorzitter, de Ondervoorzitter, de Secretaris, de Penningmeester, hetzij de Secretaris-penningmeester en de eventuele commissarissen vormen samen het Uitvoerend Comité, De Voorzitter van de Raad van Bestuur is tevens voorzitter van het Uitvoerend Comité en van de Algemene Vergadering.

§2. De Voorzitter leidt de vergaderingen van het Uitvoerend Comité, de Raad van Bestuur en de Algemene verggdering. Hij oordeelt over de agenda. Hij vertegenwoordigt de vereniging in externe organisaties en netwerken.

§3. De Secretaris zorgt voor de verslaggeving van de diverse vergaderingen, de Penningmeester voor de flnanciële en inhoudelijke rapportering naar de bevoegde instanties.

De functies van secretaris en penningmeester kunnen in één persoon worden verenigd, met als titel 'secretaris-penningmeester.

§41, De Ondervoorzitter vervangt de Voorzitter bij diens afwezigheid.

17-§1. De Raad van Bestuur vergadert na bijeenroeping door de voorzitter of diens plaatsvervanger. Op vraag van ten minste drie bestuurders wordt de Raad eveneens bijeengeroepen binnen de termijn van dertig dagen na ontvangst van dit verzoek.

§2 Om geldig te beslissen moeten ten minste de helft van de leden van de Raad aanwezig zijn. De raad beslie bij gewone meerderheid, bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter. Indien onvoldoende leden aanwezig zijn, wordt een nieuwe vergadering met een zelfde agenda samengeroepen binnen de maand na de eerste. Deze tweede vergadering kan geldig beslissen over de in de agenda vermelde punten, ongeacht het aantal aanwezigen.

18.§1. De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens artikel 4 V&S - wet de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is . Tot de bevoegdheid van de Raad

van gestuur behoort o.a.

- de goedkeuring van de beleggingspolitiek op voorstel van het uitvoerend Comité;

_ de goedkeuring van een politiek van steunverlening aan verenigingen en initiatieven;

- de goedkeuring van het actieprogramma opgesteld door het uitvoerend comité;

- de goedkeuring van het werkingsverslag opgesteld door het uitvoerend comité;

- de aanvaarding van nieuwe Werkende Leden;

- de vaststelling van de eventuele lidmaatschapsbijdrage,

De Raad van Bestuur bewaakt tevens de pluralistische samenstelling en de representativiteit van de

diverse bestuursorganen, in het bijzonder van de samenstelling van de Algemene Vergadering.

§2. De Raad van Bestuur kan een deel van haar bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de VZW of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur.

V.Voorzitter, secretaris-penningmeester, uitvoerend comité

19.0e Raad van Bestuur vertrouwt het dagelijks bestuur toe aan het Uitvoerend Comité, zoals beschreven in artikel 16. Bij gebrek aan wettelijke omschrijving van wat het "dagelijks bestuur' omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend elle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de VZW te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzaak dringend een beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken. In het bijzonder beslist het Comité binnen de door de Raad van Bestuur vastgelegde beleggingspolitiek over de keuze van een beleggingsinstrument. Het Comité kan tevens beslissen over aard en grootte van de steun aan een individuele vereniging of initiatief, voor zover het impact van deze toelage 2.500 euro niet overschrijdt,

Pet Uitvoerend Comité draagt de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse werking van de vereniging,

20.§1 " Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de VZW in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee leden van het uitvoerend comité die gezamenlijk handelen. De handtekening van de Voorzitter of van de secretaris, eventueel secretaris-penningmeester volstaat voor de daden van dagelijks bestuur en voor rie briefwisseling.

§2. De leden van het Bestuurscomité delegeren aan de Voorzitter en twee nominatief aangeduide leden de nodige bevoegdheden om de vereniging te vertegenwoordigen in juridische en financitle aangelegenheden. Voor bancaire transacties boven 250 euro treden zij steeds per twee op.

MOD 22

Luik B - Vervolg

21.De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college gekozen door de meerderheid van haar leden, de 1/ZW in aile handelingen in en buiten rechte. Bij rechtsvorderingen als eiseres of ais verweerster wordt de vereniging vertegenwoordigd door de Raad van Bestuur in de persoon van de Voorzitter of van een bestuurder die de Raad daartoe aanstelt.

VI.Rekeningen en begroting

22.Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

23.§1. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het afgelopen boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

De goedgekeurde jaarrekeningen worden ieder jaar ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd volgens de wettelijke vereisten.

§2. De goedkeuring van de jaarrekeningen door de Algemene Vergadering geldt tevens als kwijting voor de bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VII. Ontbinding

24.§1. De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5 van de Werkende Leden. De samenroeping en agenda vinden plaats overeenkomstig zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

§2. De beraadsfaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid gesteld in de artikel 11.

§3. ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene Vergadering één of meerdere vereffenaar(s) waarvan zij de opdracht zullen omschrijven.

25.Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de Algemene Vergadering over de bestemming van het vermogen van de VZW dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doei.

VIII. Diverse

26.De in deze statuten niet voorziene gevallen worden geregeld door een huishoudelijk reglement opgemaakt door de Raad van Bestuur en goedgekeurd door de Algemene Vergadering. ln geval een probleem dringend een beslissing noodzaakt, beslist de Raad van Bestuur overeenkomstig de wet.

27.De beslissingen van de vereniging worden bekend gemaakt op de door de wet voorziene wijze. De voorzitter draagt zorg voor de naleving van de wettelijke voorschriften inzake publicatie,

28.Deze statuten, opgesteld bij de stichting van de vereniging op 25 november 1974, werden gewijzigd en

gecoördineerd:

- een eerste maal in de zitting van 20 november 1978;'

een tweede maal in de zitting van 4 juni 2005;

- de laatste maal bij gelegenheid van de fusie, in de zitting van 7 juni 2014.

Goedgekeurd door de Algemene Vergadering van 7 juni 2014,

De cid. voorzitter, de dd. secretaris,

A. Geeraerts H. Cornelissen

Op de laatste blz. van Lyik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

15/10/2013
ÿþMOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

bel a, Br Sta

i







Neergelegd ter griffie van Machin* vrnfeuphandel te Antwerpen, op

Griffie O b OR 2013

Ondernemingsnr : 0414.749.828

Benaming

(voluit) : Welzijnszorg Borgerhout

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Moorkensplein 1 2140 Borgerhout

Onderwerp akte : Voorstel tot fusie

WELZIJNSZORG BORGERHOUT vzw

NN nr. 0414 749 828

Moorkensplein 1

2140 Borgerhout

Nota aan de Algemene Vergadering

Voorstel tot fusie met CRSO Borgerhout

1. Identificatie

De Raden van Bestuur van de volgende verenigingen zonder winstoogmerk hebben in gemeenschappelijk overleg besloten over te gaan tot opstelling van een fusievoorsel volgens de hierna vastgelegde bepalingen en afspraken.

- vzw CENTRUM voor RECREATIE, SPORT en OPENLUCHTLEVEN  BORGERHOUT met als ondememingsnr, 0414 742 405, en maatschappelijke zetel : Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout, verder genoemd CRSO Borgerhout, vertegenwoordigd door Alfons Geeraerts, Voorzitter, en Walter van den Branden,, Ondervoorzitter,

- en vzw WELZIJNSZORG  BORGERHOUT met als ondememingsnr. 0414 749 828, en maatschappelijke zetel : Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout, verder genoemd Welzijszorg Borgerhout, vertegenwoordigd door Hugo Cornelissen, Voorzitter en Roger Koreman, Bestuurder,

2. Fusievoorstel

De raden van bestuur van deze twee verenigingen hebben in onderling overleg vastgesteld dat de

doelstellingen en de werking van hun vereniging in grote mate gelijkaardig zijn. In het kader van de bedoeling

van de fusie besluiten de raden van bestuur van beide verenigingen dat deze doelstellingen gelijkwaardig en;

aanvullend zijn met betrekking tot de te realiseren fusie en de daaruit voortvloeiende ontwikkelingen in hun

activiteit. De afwijkingen in de huidige formulering van de doelstellingen zijn niet tegenstrijdig en vormen geen

belemmering voor deze fusie.

De bedoeling van deze fusie is

-een betere dienstverlening verzekeren voor initiatieven die beroep op hen doen,

-anomalieën en lacunes in hun werking vermijden

-dubbel gebruik en oneigenlijke aanwending van de beschikbare middelen vermijden,

-een rationalisering en vereenvoudiging van de administratie doorvoeren.

De raden van bestuur stellen voor om over te gaan tot een volledige fusie van de beide verenigingen zodat

die één juridische entiteit vormen met ingang van 1 januari 2014.

3.Fusie door `opslorping met inbreng om niet van een algemeenheid'

Na overleg en op basis van de uitgebrachte adviezen komen beide partijen overeen dat de realisatie van de

fusie zal gebeuren vanuit vzw Welzijnszorg Borgerhout die als opslorpende vzw optreedt, teneinde de op te

slorpen vzw CRSO Borgerhout in algemeenheid op te slorpen met inbreng om niet.

Dit betekent dat :

-CRSO Borgerhout haar activiteit stop zet met ingang van 1 januari 2014, en zich conform de statuten van

de vereniging en de wettelijke bepalingen terzake ontbindt en verfeffent.

CRSO Borgerhout draagt haar patrimonium en haar netto actief over aan Welzijnszorg Borgerhout per 1

januari 2014 en onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding door deze laatste van de opdracht, het

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

' ~-

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

patrimonium, de leden en de rechten en plichten die voortvloeien uit het verder zetten van de huidige activiteit

ª% van CRSO Borgerhout.

CRSO Borgerhout stelt een vereffenaar aan die de ontbinding van de vzw en de volledige overdracht naar

Welzijnszorg zal uitvoeren conform de opdracht van de bijzondere algemene vergadering.

-Welzijnszorg Borgerhout wordt omgevormd tot fusievereniging.

Uiterlijk einde oktober 2013 zal Welzijnszorg alle leden van de Algemene Vergadering van CRSO Borgerhout aanvaarden als lid van Welzijnszorg Borgerhout met volheid van het lidmaatschap en stemrecht in de algemene vergadering van de fusievereniging conform de statuten.

De aldus samengestelde algemene vergadering van Welzijnszorg Borgerhout, zal de nodige statutenwijzigingen goedkeuren nodig om haar opdracht als fusievereniging te vervullen, Tevens stelt zij een nieuwe Raad van Bestuur samen.

Welzijnszorg Borgerhout aanvaardt per 1 januari 2014 de volledige overname van CRSO Borgerhout met inbegrip van haar huidige opdracht en taken, haar patrimonium, haar netto actief, haar leden, haar rechten en plichten.

-De netto waarde van bezittingen en vorderingen die wordt overgedragen naar de fusie vzw wordt bepaald per 31 december 2013, op basis van de voorliggende stukken en volgens dezelfde normen als de jaarafsluiting. CRSO Borgerhout zal zelf zorg dragen voor de aanzuivering van de op 31 december 2013 openstaande schulden en vorderingen. Zij legt daartoe de nodige provisies aan. Uiterlijk op de algemene vergadering (meijuni 2014) van de verenigingen betrokken bij de fusie, wordt een volledige afrekening voorgelegd en het saldo aangezuiverd.

De ontvangende vzw zal de overgedragen goederen overnemen in de staat waarin zij zich bij de overdracht bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overdragende vzw voor welke reden dan ook, meer bepaald dwaling omtrent de beschrijving, de inhoud en de waardering, en/of insolvabiliteit van de schuldenaars.

-Met ingang van 1 januari 2014 worden alle handelingen van de overgenomen vereniging geacht te gebeuren voor rekening van de overnemende vereniging.

Beide partijen komen overeen de overdracht van het ledenbestand van CRSO Borgerhout en de statutaire aanpassingen in verband met de omvorming van Welzijnszorg gelijktijdig, en voor 31 oktober 2013 te laten plaats vinden.

4.Het Fusiecomité

Deze nota die de basis vormt voor de uiteindelijke fusieovereenkomst, werd na bespreking goedgekeurd door alle betrokken raden van bestuur, die mandaat geven aan twee vertegenwoordigers om de verdere voorbereiding en uitwerking van het fusieproces te coördineren. Deze vertegenwoordigers vormen het Fusiecomité bestaande uit

-Alfons Geeraerts, Voorzitter, en Walter van den Branden, Ondervoorzitter, voor CRSO Borgerhout

-Hugo Cornelissen, Voorzitter en Roger Koreman, Bestuurder, voor Welzijnszorg Borgerhout.

Beide partijen mandateren het Fusiecomité om conform de statuten en binnen de wettelijke bepalingen alle nodige juridische, financiële en organisatorische handelingen te stellen die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van deze overeenkomst.

Beide partijen mandateren het Fusiecomité om de communicatie te voeren over de fusieoperatie met alle betrokken partijen, zowel intern als extern.

Aan de leden van het fusiecomité noch aan de leden van de respectievelijke raden van bestuur of algemene vergadering wordt bij de realisatie van de fusie enige vergoeding toegekend.

5.Naam en doelstellingen van de fusie vzw

De fusie vzw zal de naam dragen `Welzijnszorg -- Cultuur, Recreatie, Sport en Openluchtleven in Borgerhout', afgekort tot Welzljnszorg-CRSO.

De doelstelling van de fusievereniging wordt als volgt omschreven :

"Deze V.Z.W. heeft als hoofddoel het stimuleren en steunen van bestaande of nieuwe verenigingen, projecten en instellingen die actief zijn op het grondgebied van Borgerhout en of zich grotendeels tot de bevolking van Borgerhout richten. Welzijnszorg-CRSO kan ook zelf initiatieven nemen met betrekking tot het oprichten, beheren en coördineren van verenigingen met een sociaal, cultureel of sportief doel ten bate van de bevolking van Borgerhout.

Dit impliceert o.a. volgende, niet beperkende lijst van operationele doelstellingen

-Een groep mensen samen brengen die met raad en daad de verenigingen van Borgerhout en initiatiefnemers van projecten binnen Borgerhout bijstaan.

-Geldelijke of materiële steun verlenen aan verenigingen, instellingen en initiatieven in de mate dat zij georganiseerd worden ten voordele van de Borgerhoutse bevolking en bijdragen tot de opbouw van de samenleving of het maatschappelijk weefsel versterken.

-Diensten en voorzieningen oprichten die vragen tot hulp ontvangen en de hulp organiseren aan fysische of rechtspersonen, met bijzondere aandacht voor de zwakkere groepen in de maatschappij.

MODZ2

. c.. F

-Diensten en voorzieningen oprichten die bijdragen tot de bevordering van sport, cultureel leven, gezondheid en sociale ontspanning bij de inwoners van Borgerhout, hetzij dergelijke bestaande initiatieven ondersteunen,

-Initiatieven georganiseerd in Borgerhout ondersteunen mits deze bijdragen tot de sociale, economische en culturele emancipatie van haar inwoners, hun gezondheid en welzijn bevorderen en het sociale weefsel versterken."

6.Samenstelling en functie van de bestuursorganen in de fusie vzw

Bij het opstellen van de statuten en de samenstelling van de bestuursorganen van de fusie vzw wordt het principe gehanteerd dat alle huidige leden en bestuurders van beide verenigingen deel uitmaken van de nieuwe structuur, Indien leden geen deel wensen uit te maken van de fusievereniging, moeten zij dit schriftelijk of per e mail melden aan hun respectievelijke voorzitter, voor 31 december 2013. Indien in de eerste mandaatperiode leden of bestuurders schriftelijk of per e-mail ontslag nemen zullen zij niet vervangen worden tot de eerstvolgende Algemene Vergadering.

De mandaatperiode van de bestuursorganen loopt in principe over een termijn van drie jaar. Om de timing gelijk te schakelen zal bij ontslag van een bestuurder zijn vervanger de begonnen mandaatperiode voleinden.

6.1. Samenstelling en functie van de Algemene Vergadering (A.V_)

De Algemene Vergadering zal bestaan uit alle werkende leden, d;i. de huidige leden van de twee huidige vzw's. In de loop van het eerste jaar zal het Bestuur initiatieven nemen om de pluralistische samenstelling van de A.V. te verzekeren. Hierbij wordt gestreefd naar een maximum van 25 werkende leden.

De Algemene Vergadering van deze leden heeft alle bevoegdheden voorzien in de wet op de vzw's, o.a. statuten opstellen en wijzigen, bestuurders aanstellen, kwijting geven, en het nastreven van de sociale doelstelling en de financiële gezondheid bewaken.

Leden die na ten minste twee termijnen van zes jaar ontslag nemen, kunnen op voorstel van de Raad van Bestuur worden opgenomen in de lijst van ereleden. Ereleden kunnen zonder stemrecht de algemene vergadering bijwonen voor zover deze niet ais besloten zitting werd aangekondigd.

6.2. Samenstelling en functie van de Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur bestaat uit ten minste 3 en ten hoogste 9 leden, gekozen uit de leden van de

Algemene Vergadering. Bij wijze van overgangsmaatregel worden in de Raad van de fusie vzw aile bestuurders

van de huidige verenigingen Welzijnszorg en CRSO opgenomen. In onderling overleg wordt in de

daaropvolgende periode tot 31/12/2014 de samenstelling van de Raad aangepast aan de nieuwe statuten.

Bij de samenstelling van de Raad van Bestuur waakt de Algemene Vergadering over het pluralistisch

karakter en de representativiteit ten opzichte van de diverse organisaties in Borgerhout die willen bijdragen aan

de opbouw van een betere samenleving voor alle inwoners en die de democratische spelregels respecteren.

De Raad van Bestuur krijgt naast de wettelijk voorziene opdrachten de bevoegdheid om

-Trends in de ontwikkeling van het sociale netwerk in Borgerhout te signaleren,

-Ben visie uit te bouwen over de werking van de vereniging op middellange termijn,

-In te spelen op de noden van de Borgerhoutse gemeenschap,

-De nodige dienstverlening aan de verenigingen en initiatieven uitte bouwen,

-De resultaten van de eigen initiatieven te evalueren,

-De gemeenschappelijke waarden te bewaken.

6.3. Aanstelling en functie van de Voorzitter en de leden van het Uitvoerend Comité

De Raad van Bestuur kiest onder haar leden een uitvoerend Comité, bestaande uit de Voorzitter, de Ondervoorzitter, een Secretaris-Penningmeester en maximum twee leden.

De Voorzitter leidt de vergaderingen van het Uitvoerend Comité, de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering. Hij oordeelt over de agenda. Bij staking van stemmen heeft hij een beslissende stem. Hij vertegenwoordigt de vereniging in externe organisaties en netwerken.

De Secretaris-Penningmeester zorgt voor de verslaggeving, zowel van de diverse vergaderingen, als van de financiële en inhoudelijke rapportering naar de bevoegde instanties.

De Ondervoorzitter vervangt de Voorzitter bij diens afwezigheid.

De leden van het Bestuurscomité delegeren aan de Voorzitter en twee nominatief aangeduide leden de nodige bevoegdheden om de vereniging te vertegenwoordigen in juridische en financiële aangelegenheden. Het Uitvoerend Comité draagt de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse werking van de vereniging.

7.Honorering van de bestaande engagementen

Beide verenigingen engageren zich tegenover alle betrokkenen dat zij verder willen werken in de geest van de oprichters.

Zij willen de bestaande afspraken respecteren en waar nodig in onderling overleg aanpassen aan de actuele maatschappelijke situatie,

Ten opzichte van de verenigingen die een toelage ontvingen, nemen zij het engagement de lopende overeenkomsten verder na te leven en de continuïteit van de subsidiëring te verzekeren voor de periode tot 3111212014, voor zover de betrokken vereniging activiteiten binnen Borgerhout ontplooit en beantwoordt aan de huidige criteria van betoelaging. In deze periode zullen nieuwe en geactualiseerde criteria voor het bekomen van een subsidie warden vastgelegd en doorgevoerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D2.2

Luik B - Vervolg

Beide verenigingen willen de rechtszekerheid voor alle betrokkenen waarborgen en ten opzichte van derden, dienstverleners, leveranciers, enz. de bestaande contractuele rechten en plichten verder naleven,

8. Timing

31/03/2013 Dellnitieve versie van het fusieprotocol zoals dit aan de Algemene Vergadering zal worden voorgelegd.

30/06/2013 Statutaire Algemene Vergadering van beide vzw's. In iedere Algemene Vergadering wordt tevens het fusieprotocol besproken en goedgekeurd. Ondertekening en neerlegging van dit protocol.

31/10/2013 Welzijnszorg aanvaardt alle leden van de Algemene Vergadering van CRSO als lid,

31/10/2013 De Algemene Vergadering van CRSO Borgerhout beslist over de overdracht van de activiteiten en het vermogen en start de procedure van ontbinding.

31/10/2013 De Algemene Vergadering van Welzijnszorg keurt de naamsverandering en de aanpassingen van de statuten goed zoals voorzien in dit protocol.

1/11/2013  31/12/2013 Het fusiecomité verricht alle nodige wettelijke handelingen nodig voor de uitvoering van de beslissingen van de Raad van Bestuur en van de Algemene Vergadering, o.a. neerleggen van de nieuwe statuten en samenstelling van de bestuursorganen, registraties en update van de bankrelaties, ...

01101/2014 ingangsdatum fusie vzw Welzijnszorg-CRSO Borgerhout. Automatische en globale overdracht van het patrimonium van CRSO Borgerhout. Alle verrichtingen gebeuren van dan af voor rekening van Welzijnszorg-CRSO.

Mei  juni 2014 Algemene vergadering van de vzw Welzijnszorg Borgerhout, in omvorming, en van de vzw CRSO Borgerhout, in vereffening. Goedkeuring van de jaarrekeningen. Goedkeuring begroting Welzijnszorg-CRSO. De algemene vergadering van CRSO beslist over de ontbinding en de bestemming van het resterende vermogen ten gunste van Welzijnszorg-CRSO. Sluiting van de vereffening van CRSO Borgerhout en ontbinding van de vereniging.

De beslissing tot ontbinding van de A.V. van CRSO wordt neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, binnen de maand na dagtekening van de betrokken akte.

Goedgekeurd door de Raad van Bestuur in de vergadering op 25 mei 2013

Voorgelegd op de Algemene Vergadering op 25 mei 2013

getekend

de Voorzitter, Hugo Cornelissen

de Secretaris, Roger Koreman

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

, . Voc3-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

bel a, Br Sta

i







Neergelegd ter griffie van Machin* vrnfeuphandel te Antwerpen, op

Griffie O b OR 2013

Ondernemingsnr : 0414.749.828

Benaming

(voluit) : Welzijnszorg Borgerhout

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Moorkensplein 1 2140 Borgerhout

Onderwerp akte : Voorstel tot fusie

WELZIJNSZORG BORGERHOUT vzw

NN nr. 0414 749 828

Moorkensplein 1

2140 Borgerhout

Nota aan de Algemene Vergadering

Voorstel tot fusie met CRSO Borgerhout

1. Identificatie

De Raden van Bestuur van de volgende verenigingen zonder winstoogmerk hebben in gemeenschappelijk overleg besloten over te gaan tot opstelling van een fusievoorsel volgens de hierna vastgelegde bepalingen en afspraken.

- vzw CENTRUM voor RECREATIE, SPORT en OPENLUCHTLEVEN  BORGERHOUT met als ondememingsnr, 0414 742 405, en maatschappelijke zetel : Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout, verder genoemd CRSO Borgerhout, vertegenwoordigd door Alfons Geeraerts, Voorzitter, en Walter van den Branden,, Ondervoorzitter,

- en vzw WELZIJNSZORG  BORGERHOUT met als ondememingsnr. 0414 749 828, en maatschappelijke zetel : Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout, verder genoemd Welzijszorg Borgerhout, vertegenwoordigd door Hugo Cornelissen, Voorzitter en Roger Koreman, Bestuurder,

2. Fusievoorstel

De raden van bestuur van deze twee verenigingen hebben in onderling overleg vastgesteld dat de

doelstellingen en de werking van hun vereniging in grote mate gelijkaardig zijn. In het kader van de bedoeling

van de fusie besluiten de raden van bestuur van beide verenigingen dat deze doelstellingen gelijkwaardig en;

aanvullend zijn met betrekking tot de te realiseren fusie en de daaruit voortvloeiende ontwikkelingen in hun

activiteit. De afwijkingen in de huidige formulering van de doelstellingen zijn niet tegenstrijdig en vormen geen

belemmering voor deze fusie.

De bedoeling van deze fusie is

-een betere dienstverlening verzekeren voor initiatieven die beroep op hen doen,

-anomalieën en lacunes in hun werking vermijden

-dubbel gebruik en oneigenlijke aanwending van de beschikbare middelen vermijden,

-een rationalisering en vereenvoudiging van de administratie doorvoeren.

De raden van bestuur stellen voor om over te gaan tot een volledige fusie van de beide verenigingen zodat

die één juridische entiteit vormen met ingang van 1 januari 2014.

3.Fusie door `opslorping met inbreng om niet van een algemeenheid'

Na overleg en op basis van de uitgebrachte adviezen komen beide partijen overeen dat de realisatie van de

fusie zal gebeuren vanuit vzw Welzijnszorg Borgerhout die als opslorpende vzw optreedt, teneinde de op te

slorpen vzw CRSO Borgerhout in algemeenheid op te slorpen met inbreng om niet.

Dit betekent dat :

-CRSO Borgerhout haar activiteit stop zet met ingang van 1 januari 2014, en zich conform de statuten van

de vereniging en de wettelijke bepalingen terzake ontbindt en verfeffent.

CRSO Borgerhout draagt haar patrimonium en haar netto actief over aan Welzijnszorg Borgerhout per 1

januari 2014 en onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding door deze laatste van de opdracht, het

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

' ~-

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

patrimonium, de leden en de rechten en plichten die voortvloeien uit het verder zetten van de huidige activiteit

ª% van CRSO Borgerhout.

CRSO Borgerhout stelt een vereffenaar aan die de ontbinding van de vzw en de volledige overdracht naar

Welzijnszorg zal uitvoeren conform de opdracht van de bijzondere algemene vergadering.

-Welzijnszorg Borgerhout wordt omgevormd tot fusievereniging.

Uiterlijk einde oktober 2013 zal Welzijnszorg alle leden van de Algemene Vergadering van CRSO Borgerhout aanvaarden als lid van Welzijnszorg Borgerhout met volheid van het lidmaatschap en stemrecht in de algemene vergadering van de fusievereniging conform de statuten.

De aldus samengestelde algemene vergadering van Welzijnszorg Borgerhout, zal de nodige statutenwijzigingen goedkeuren nodig om haar opdracht als fusievereniging te vervullen, Tevens stelt zij een nieuwe Raad van Bestuur samen.

Welzijnszorg Borgerhout aanvaardt per 1 januari 2014 de volledige overname van CRSO Borgerhout met inbegrip van haar huidige opdracht en taken, haar patrimonium, haar netto actief, haar leden, haar rechten en plichten.

-De netto waarde van bezittingen en vorderingen die wordt overgedragen naar de fusie vzw wordt bepaald per 31 december 2013, op basis van de voorliggende stukken en volgens dezelfde normen als de jaarafsluiting. CRSO Borgerhout zal zelf zorg dragen voor de aanzuivering van de op 31 december 2013 openstaande schulden en vorderingen. Zij legt daartoe de nodige provisies aan. Uiterlijk op de algemene vergadering (meijuni 2014) van de verenigingen betrokken bij de fusie, wordt een volledige afrekening voorgelegd en het saldo aangezuiverd.

De ontvangende vzw zal de overgedragen goederen overnemen in de staat waarin zij zich bij de overdracht bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overdragende vzw voor welke reden dan ook, meer bepaald dwaling omtrent de beschrijving, de inhoud en de waardering, en/of insolvabiliteit van de schuldenaars.

-Met ingang van 1 januari 2014 worden alle handelingen van de overgenomen vereniging geacht te gebeuren voor rekening van de overnemende vereniging.

Beide partijen komen overeen de overdracht van het ledenbestand van CRSO Borgerhout en de statutaire aanpassingen in verband met de omvorming van Welzijnszorg gelijktijdig, en voor 31 oktober 2013 te laten plaats vinden.

4.Het Fusiecomité

Deze nota die de basis vormt voor de uiteindelijke fusieovereenkomst, werd na bespreking goedgekeurd door alle betrokken raden van bestuur, die mandaat geven aan twee vertegenwoordigers om de verdere voorbereiding en uitwerking van het fusieproces te coördineren. Deze vertegenwoordigers vormen het Fusiecomité bestaande uit

-Alfons Geeraerts, Voorzitter, en Walter van den Branden, Ondervoorzitter, voor CRSO Borgerhout

-Hugo Cornelissen, Voorzitter en Roger Koreman, Bestuurder, voor Welzijnszorg Borgerhout.

Beide partijen mandateren het Fusiecomité om conform de statuten en binnen de wettelijke bepalingen alle nodige juridische, financiële en organisatorische handelingen te stellen die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van deze overeenkomst.

Beide partijen mandateren het Fusiecomité om de communicatie te voeren over de fusieoperatie met alle betrokken partijen, zowel intern als extern.

Aan de leden van het fusiecomité noch aan de leden van de respectievelijke raden van bestuur of algemene vergadering wordt bij de realisatie van de fusie enige vergoeding toegekend.

5.Naam en doelstellingen van de fusie vzw

De fusie vzw zal de naam dragen `Welzijnszorg -- Cultuur, Recreatie, Sport en Openluchtleven in Borgerhout', afgekort tot Welzljnszorg-CRSO.

De doelstelling van de fusievereniging wordt als volgt omschreven :

"Deze V.Z.W. heeft als hoofddoel het stimuleren en steunen van bestaande of nieuwe verenigingen, projecten en instellingen die actief zijn op het grondgebied van Borgerhout en of zich grotendeels tot de bevolking van Borgerhout richten. Welzijnszorg-CRSO kan ook zelf initiatieven nemen met betrekking tot het oprichten, beheren en coördineren van verenigingen met een sociaal, cultureel of sportief doel ten bate van de bevolking van Borgerhout.

Dit impliceert o.a. volgende, niet beperkende lijst van operationele doelstellingen

-Een groep mensen samen brengen die met raad en daad de verenigingen van Borgerhout en initiatiefnemers van projecten binnen Borgerhout bijstaan.

-Geldelijke of materiële steun verlenen aan verenigingen, instellingen en initiatieven in de mate dat zij georganiseerd worden ten voordele van de Borgerhoutse bevolking en bijdragen tot de opbouw van de samenleving of het maatschappelijk weefsel versterken.

-Diensten en voorzieningen oprichten die vragen tot hulp ontvangen en de hulp organiseren aan fysische of rechtspersonen, met bijzondere aandacht voor de zwakkere groepen in de maatschappij.

MODZ2

. c.. F

-Diensten en voorzieningen oprichten die bijdragen tot de bevordering van sport, cultureel leven, gezondheid en sociale ontspanning bij de inwoners van Borgerhout, hetzij dergelijke bestaande initiatieven ondersteunen,

-Initiatieven georganiseerd in Borgerhout ondersteunen mits deze bijdragen tot de sociale, economische en culturele emancipatie van haar inwoners, hun gezondheid en welzijn bevorderen en het sociale weefsel versterken."

6.Samenstelling en functie van de bestuursorganen in de fusie vzw

Bij het opstellen van de statuten en de samenstelling van de bestuursorganen van de fusie vzw wordt het principe gehanteerd dat alle huidige leden en bestuurders van beide verenigingen deel uitmaken van de nieuwe structuur, Indien leden geen deel wensen uit te maken van de fusievereniging, moeten zij dit schriftelijk of per e mail melden aan hun respectievelijke voorzitter, voor 31 december 2013. Indien in de eerste mandaatperiode leden of bestuurders schriftelijk of per e-mail ontslag nemen zullen zij niet vervangen worden tot de eerstvolgende Algemene Vergadering.

De mandaatperiode van de bestuursorganen loopt in principe over een termijn van drie jaar. Om de timing gelijk te schakelen zal bij ontslag van een bestuurder zijn vervanger de begonnen mandaatperiode voleinden.

6.1. Samenstelling en functie van de Algemene Vergadering (A.V_)

De Algemene Vergadering zal bestaan uit alle werkende leden, d;i. de huidige leden van de twee huidige vzw's. In de loop van het eerste jaar zal het Bestuur initiatieven nemen om de pluralistische samenstelling van de A.V. te verzekeren. Hierbij wordt gestreefd naar een maximum van 25 werkende leden.

De Algemene Vergadering van deze leden heeft alle bevoegdheden voorzien in de wet op de vzw's, o.a. statuten opstellen en wijzigen, bestuurders aanstellen, kwijting geven, en het nastreven van de sociale doelstelling en de financiële gezondheid bewaken.

Leden die na ten minste twee termijnen van zes jaar ontslag nemen, kunnen op voorstel van de Raad van Bestuur worden opgenomen in de lijst van ereleden. Ereleden kunnen zonder stemrecht de algemene vergadering bijwonen voor zover deze niet ais besloten zitting werd aangekondigd.

6.2. Samenstelling en functie van de Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur bestaat uit ten minste 3 en ten hoogste 9 leden, gekozen uit de leden van de

Algemene Vergadering. Bij wijze van overgangsmaatregel worden in de Raad van de fusie vzw aile bestuurders

van de huidige verenigingen Welzijnszorg en CRSO opgenomen. In onderling overleg wordt in de

daaropvolgende periode tot 31/12/2014 de samenstelling van de Raad aangepast aan de nieuwe statuten.

Bij de samenstelling van de Raad van Bestuur waakt de Algemene Vergadering over het pluralistisch

karakter en de representativiteit ten opzichte van de diverse organisaties in Borgerhout die willen bijdragen aan

de opbouw van een betere samenleving voor alle inwoners en die de democratische spelregels respecteren.

De Raad van Bestuur krijgt naast de wettelijk voorziene opdrachten de bevoegdheid om

-Trends in de ontwikkeling van het sociale netwerk in Borgerhout te signaleren,

-Ben visie uit te bouwen over de werking van de vereniging op middellange termijn,

-In te spelen op de noden van de Borgerhoutse gemeenschap,

-De nodige dienstverlening aan de verenigingen en initiatieven uitte bouwen,

-De resultaten van de eigen initiatieven te evalueren,

-De gemeenschappelijke waarden te bewaken.

6.3. Aanstelling en functie van de Voorzitter en de leden van het Uitvoerend Comité

De Raad van Bestuur kiest onder haar leden een uitvoerend Comité, bestaande uit de Voorzitter, de Ondervoorzitter, een Secretaris-Penningmeester en maximum twee leden.

De Voorzitter leidt de vergaderingen van het Uitvoerend Comité, de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering. Hij oordeelt over de agenda. Bij staking van stemmen heeft hij een beslissende stem. Hij vertegenwoordigt de vereniging in externe organisaties en netwerken.

De Secretaris-Penningmeester zorgt voor de verslaggeving, zowel van de diverse vergaderingen, als van de financiële en inhoudelijke rapportering naar de bevoegde instanties.

De Ondervoorzitter vervangt de Voorzitter bij diens afwezigheid.

De leden van het Bestuurscomité delegeren aan de Voorzitter en twee nominatief aangeduide leden de nodige bevoegdheden om de vereniging te vertegenwoordigen in juridische en financiële aangelegenheden. Het Uitvoerend Comité draagt de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse werking van de vereniging.

7.Honorering van de bestaande engagementen

Beide verenigingen engageren zich tegenover alle betrokkenen dat zij verder willen werken in de geest van de oprichters.

Zij willen de bestaande afspraken respecteren en waar nodig in onderling overleg aanpassen aan de actuele maatschappelijke situatie,

Ten opzichte van de verenigingen die een toelage ontvingen, nemen zij het engagement de lopende overeenkomsten verder na te leven en de continuïteit van de subsidiëring te verzekeren voor de periode tot 3111212014, voor zover de betrokken vereniging activiteiten binnen Borgerhout ontplooit en beantwoordt aan de huidige criteria van betoelaging. In deze periode zullen nieuwe en geactualiseerde criteria voor het bekomen van een subsidie warden vastgelegd en doorgevoerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D2.2

Luik B - Vervolg

Beide verenigingen willen de rechtszekerheid voor alle betrokkenen waarborgen en ten opzichte van derden, dienstverleners, leveranciers, enz. de bestaande contractuele rechten en plichten verder naleven,

8. Timing

31/03/2013 Dellnitieve versie van het fusieprotocol zoals dit aan de Algemene Vergadering zal worden voorgelegd.

30/06/2013 Statutaire Algemene Vergadering van beide vzw's. In iedere Algemene Vergadering wordt tevens het fusieprotocol besproken en goedgekeurd. Ondertekening en neerlegging van dit protocol.

31/10/2013 Welzijnszorg aanvaardt alle leden van de Algemene Vergadering van CRSO als lid,

31/10/2013 De Algemene Vergadering van CRSO Borgerhout beslist over de overdracht van de activiteiten en het vermogen en start de procedure van ontbinding.

31/10/2013 De Algemene Vergadering van Welzijnszorg keurt de naamsverandering en de aanpassingen van de statuten goed zoals voorzien in dit protocol.

1/11/2013  31/12/2013 Het fusiecomité verricht alle nodige wettelijke handelingen nodig voor de uitvoering van de beslissingen van de Raad van Bestuur en van de Algemene Vergadering, o.a. neerleggen van de nieuwe statuten en samenstelling van de bestuursorganen, registraties en update van de bankrelaties, ...

01101/2014 ingangsdatum fusie vzw Welzijnszorg-CRSO Borgerhout. Automatische en globale overdracht van het patrimonium van CRSO Borgerhout. Alle verrichtingen gebeuren van dan af voor rekening van Welzijnszorg-CRSO.

Mei  juni 2014 Algemene vergadering van de vzw Welzijnszorg Borgerhout, in omvorming, en van de vzw CRSO Borgerhout, in vereffening. Goedkeuring van de jaarrekeningen. Goedkeuring begroting Welzijnszorg-CRSO. De algemene vergadering van CRSO beslist over de ontbinding en de bestemming van het resterende vermogen ten gunste van Welzijnszorg-CRSO. Sluiting van de vereffening van CRSO Borgerhout en ontbinding van de vereniging.

De beslissing tot ontbinding van de A.V. van CRSO wordt neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, binnen de maand na dagtekening van de betrokken akte.

Goedgekeurd door de Raad van Bestuur in de vergadering op 25 mei 2013

Voorgelegd op de Algemene Vergadering op 25 mei 2013

getekend

de Voorzitter, Hugo Cornelissen

de Secretaris, Roger Koreman

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

, . Voc3-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

21/09/2012
ÿþ MDD 2.2

1-1 - ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK

KOOPHANDEL

12 SEP. 2012

Griffie

ANTWERPEN

i I Il 11H11 UI IlI liii

*12158579*

bi

E St

Ondernemingsnr : 0414.749.828

Benaming

(voluit) ; Welzijnszorg Borgerhout

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Moorkensplein 1, 2140 Borgerhout (Antwerpen)

Onderwerp akte : Statutaire Benoemingen

lekst :

De algemene vergadering van de Vereniging samen gekomen op 16 juni 2012

neemt kennis van het ontslag als bestuurder van Mevrouw Stella Goubauw, geboren in Antwerpen op 18 juni 1928, omwille van gezondheidsredenen

- benoemt in haar vervanging tot bestuurder Mevrouw Julia Van Gils, geboren te Essen op 21 april 1949, wonende Groenstraat 38 in Borgerhout, nationaal nummer 49.04.21-324.06.

- neemt kennis van het overlijden op 8 januari 2012 van de heer Hendrik Stryckers, geboren in Deume op 20 januari 2012, Bestuurder en Secretaris-penningmeester van de vereniging,

De Raad van Bestuur samengekomen op 16 juni 2012, neemt eveneens kennis van het overlijden van de heer Stryckers en benoemt in zijn vervanging, overeenkomstig artikel 16 van de statuten, de huidige bestuurder de heer Roger Koreman, geboren te Boom op 23 oktober 1944 en wonende Bikschotelaan 214, bus 13 in Borgerhout, nationaal nummer 44.10.23-011.02 tot Secretaris-penningmeester van de vereniging.

De heer Koreman maakt conform art. 16 deel uit van het Directiecomité met de bevoegdheden vereist voor het dagelijks bestuur van de vereniging zoals beschreven in artikel 18bis van de statuten. Hij kan mee de vereniging vertegenwoordigen onder de modaliteiten beschreven in artikel 19§1.

Waarvan akte,

Hugo Cornelissen, Voorzitter

Roger Koreman, Secretaris-penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WELZIJNSZORG BORGERHOUT

Adresse
MOORKENSPLEIN 1 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande