WENZIG

NV


Dénomination : WENZIG
Forme juridique : NV
N° entreprise : 837.107.624

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 28.05.2014 14148-0452-012
31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.09.2013, NGL 22.10.2013 13640-0599-013
27/03/2013
ÿþVc behC aar E3ele Staal

mod 11.1

h

*1304899

11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V

n

NEERGPI_EGge

teRiF

RECHTBANK VAN Kfl(}pNAN!]a T

BRUGGE (AfdWi,ng Brugge) o:

18 MUT ZOï3,~.t, gi:°

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0837.107.624

Benaming (voluit) : WENZIG

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lanceloot Blondeellaan 2

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING  WiJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL --

KAPITAALVERHOGiNG  ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

1 Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op 8i ;i maart 2013, "Geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Beveren, registratie de 12 maart 2013.

Boek 457 blad 52 vak 5 ontvangen vijfentwintig euro. Vr de ontvanger (getekend) Guido ii Vercruyssen" dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap; ii "Wenziq", met zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Lanceloot Blondeellaan 2, RPR Brugge  BTW ii BE0837.107.624 (vennootschap opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Michel van ü Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 14 juni 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch;

Staatsblad van 30 juni 2011 onder nummer 2011-06-30 10098021, nadien niet gewijzigd), met

i éénparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

;i Eerste besluit  Wijziging zetel

il De vergadering bevestigt de beslissing van de raad van bestuur van de vennootschap van

ii 19 februari 2013, waarbij de zetel van de vennootschap vanaf zelfde datum overgebracht wordt naar ii het volgende adres: "2070 Zwijndrecht, Beversebaan 81.

il Artikel 2 van de statuten luidt voortaan als volgt: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Beversebaan 81.

il De raad van bestuur kan de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zoveri i deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijkei

i taalregime,

i De raad van bestuur wordt gemachtigd om de statutenwijziging die uit de zetelverplaatsing)

voortvloeit, bij notariële akte te laten vaststellen.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in liet vennootschapsdossier;,

ii van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met

ii een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

i De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, in België of in het;, i buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren enii

, bijkantoren oprichten.". il

 Tweede besluit  Afschaffing opdeling aandelen in categorieën.

De vergadering besluit de opdeling van de aandelen in twee categorieën A en B af te!

li schaffen en te vervangen door één soort gelijke aandelen, die allen dezelfde rechten hebben. AIIei;

;artikelen van de statuten die hierop betrekking hebben worden aangepast. i

i Dit betekent dat in artikel 5 omtrent het maatschappelijk kapitaal, volgende zin geschrapti

wordt : ::

' "...De aandelen zijn onderverdeeld in twee categorieën, namelijk A en B; er bestaan vijftig;;

i (50) A-aandelen en vijftig (50) B-aandelen." i.

ii De zin wordt vervangen door: °i

ilo

"Elk aandeel heeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten" ,;

il In artikel 11 omtrent de overdracht van aandelen, wordt de volledige tekst van dit artikel

geschrapt, als volgt : i;

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notatis, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

behooé uden aan het Belgisch Staatsblad

"De overdracht van aandelen is vrij, inzoverre alle A- en alle B-aandelen of éénzelfde aantal A- en B-aandelen verkocht worden. Indien enkel A- of B-aandelen verkocht worden, moet aan de respectievelijke B- of A-aandeelhouder(s) de kans geboden worden deze aandelen aan dezelfde prijs en voorwaarden zelf in te kopen zoals aangeboden aan niet A- of B- aandeelhouder(s)."

De tekst van artikel 11 wordt vervangen als volgfa

"Artikel 11 overdracht

Beperking overdracht van aandelen onderlevenden en bil overlieden

A. Algemene bepalingen.

Behoudens de uitzonderingen die door de wet zijn voorzien, worden de overdrachten en

overgangen van aandelen aan derden, niet-aandeelhouders van de vennootschap, onderworpen aan de bepalingen van dit artikel, onder de letter B bij overdracht onder de levenden en onder letter C bij overgang wegens overlijden.

De bepalingen van dit artikel zijn op elke overdracht van aandelen van toepassing, zowel de vrijwillige als de gedwongen overdracht, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel in vruchtgebruik, volle eigendom, als in blote eigendom. Onder overdracht van aandelen wordt tevens verstaan de overdracht van de meerderheid van de aandelen van de aandeelhoudster venootschap.

Al de betekeningen in uitvoering van dit artikel gebeuren bij aangetekende brief, waarbij de termijnen beginnen te lopen vanaf de uitgiftedatum die door de post is aangebracht op het ontvangstbewijs van de aangetekende zending en indien bij de raad van bestuur niet alle aandeelhouders bekend zijn, zal deze bovendien de niet-gekende aandeelhouders in kennis stellen door middel van één publicatie in een nationaal verspreide krant,

B. Overdracht onder levenden.

De aandeelhouder die het geheel of een deel van zijn aandelen wil overdragen moet de raad van bestuur hierover inlichten, met vermelding van het aantal en de nummers van de aandelen die hij wenst over te dragen, de gevraagde prijs, de identiteit van de kandidaat-overnemer, en alle andere voorwaarden van de overdracht.

Binnen de maand na de verzending van de vraag om goedkeuring, beslist de raad van bestuur, onder de voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid zoals hierna aangegeven in de statuten, over de goedkeuring van de voorgestelde overnemer

Het besluit van de raad van bestuur wordt niet verantwoord; het wordt de overlater betekend binnen de acht dagen.

Ingeval de raad van bestuur geen antwoord geeft binnen de voorziene termijn, kan de overdrager de aandelen vrij overdragen aan de derde.

Ingeval van weigering, moet de overdragende aandeelhouder, binnen de acht dagen te rekenen vanaf de betekening van de weigering, aan de raad van bestuur betekenen of hij al dan niet afziet van zijn plan aangaande de voorgenomen overdracht. Bij gebrek aan zulke befekening wordt er verondersteld dat hij afziet van zijn plan.

Ingeval de overdrager niet afziet van zijn plan, ontstaat er een voorkooprecht in het voordeel van de mede-aandeelhouders; dit recht heeft betrekking op de aangeboden aandelen en de raad van, bestuur licht, de aandeelhouders hierover onmiddellijk in (binnen de drie dagen na het verstrijken van de termijn in voorgaande alinea).

Binnen de vijftien dagen van deze inlichting door de raad van bestuur, laten de aandeelhouders weten of zij al dan niet hun voorkooprecht uitoefenen, met opgave van het aantal aandelen dat zij wensen te verwerven. Geen antwoord binnen die termijn van vijftien dagen staat gelijk met een verzaking aan het voorkooprecht.

De uitoefening van het voorkooprecht moet betrekking hebben op het geheel van de aandelen dat door de overdrager aangeboden is.

De aandeelhouders oefenen hun recht van voorkoop uit in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen. De gehele of gedeeltelijke niet-uitoefening van het voorkooprecht door een aandeelhouder doet dit van de andere aandeelhouders toenemen gedurende een nieuwe termijn van vijftien dagen en nog steeds in verhouding van het aantal aandelen waarvan de aandeelhouders reeds eigenaar zijn.

De raad van bestuur licht de geïnteresseerden hierover in.

Indien het aantal aandelen waarvoor een voorkooprecht is uitgeoefend, hoger ligt dan het aantal aangeboden aandelen, worden deze verdeeld tussen de aandeelhouders in verhouding tot hun aandeel in het kapitaal en zonder opsplitsing van de aandelen.

De raad van bestuur licht de geïnteresseerden hierover onmiddellijk in.

Indien het aantal aandelen waarvoor een voorkooprecht is uitgeoefend, lager ligt dan het aantal aangeboden aandelen of indien het voorkooprecht niet is uitgeoefend, kunnen de aandelen vrij overgedragen worden aan derde kandidaat-overnemers.

De aandelen worden verworven aan de prijs die vastgesteld is door een expert aangesteld in gemeen overleg tussen partijen of bij gebrek aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



<3Vcjoi

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Koophandel, die beslist zoals in kortgeding, onverminderd de mogelijkheid van betrokkenen om in gemeenschappelijk overleg een prijs vast te stellen.

De expert moet de prijs binnen de maand na zijn aanstelling bepalen.

Indien de door de expert voorgestelde prijs meer dan tien procent in meer of in min afwijkt van de prijs die in het oorspronkelijk bod van de overdrager is voorgesteld, kunnen zowel de overlater ais de overnemer verzaken aan hun voornemen. Zij hebben hiervoor veertien dagen nadat het schattingsverslag hen door toedoen van de raad van bestuur werd bezorgd.

De koper moet de prijs betalen binnen de dertig dagen na de termijn van veertien dagen waarvan sprake in voorgaande alinea, tenzij partijen een andere termijn overeenkomen. Bij het verstrijken van die termijn is de overnemer van rechtswege en zonder ingebrekestelling een intrest verschuldigd, gelijk aan de wettelijke intrest.

De procedurekosten zijn ten laste van beide partijen, ieder voor de helft.

De koper wordt pas eigenaar van de aandelen na betaling van de pais.

C. Overpang bij overliiden.

De voorgaande bepalingen zijn mutatis mutandis van toepassing op de overgangen bij overlijden. De rechthebbenden van de overleden aandeelhouder zullen aan de raad van bestuur vragen om hun toetreding goed te keuren of om het voorkooprecht uit te oefenen; zij zullen hun hoedanigheid van erfgenaam of legataris dienen te laten kennen binnen de vijf maanden na het overlijden."

In artikel 38 omtrent het stemrecht op de algemene vergadering wordt volgende tekst geschrapt

"Indien de algemene vergadering zich dient uit te spreken over een beslissing aangaande een van de hieronder vermelde punten, dan zal op deze algemene vergadering de voorgestelde beslissing enkel kunnen goedgekeurd worden indien ze de goedkeuring wegdraagt van tenminste één A-aandeel samen met één B-aandeel, behalve indien één van beide categorieën in toepassing van artikel 5, zou ophouden te bestaan:

- de fusie, (partiële) splitsing en vrijwillige ontbinding (anders dan in de hypothese voorzien in artikel 633, vierde lid van het Wetboek van Vennootschappen) van de vennootschap;

- de inbreng of overdracht door de vennootschap van haar algemeenheid;

- een verhoging van het maatschappelijk kapitaal of enige creatie, toewijzing of uitgifte van aandelen of enig ander effect;

- een vermindering van het maatschappelijk kapitaal.";

Derde besluit  afschaffing opdeling bestuurders n cate " orieën.

De vergaderingbesluit tot het afschaffen van de twee categorieën van bestuurders A en B en deze te vervangen door één categorie van bestuurders waarbij aile bestuurders gelijk zijn en dezelfde rechten hebben.

De vergadering besluit tevens alle artikelen in de statuten die hierop betrekking hebben, aan te passen als volgt

De vergadering besluit artikel 16 van de statuten omtrent het aantal bestuurders en de opdeling in categorieën te vervangen, door volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouder, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van hoogstens zes jaar en onder de voorwaarden welke zij vaststelt.

De 'uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De raad van bestuur mag uit slechts twee leden bestaan, onder de voorwaarden van artikel 518 Wetboek van Vennootschappen en zolang de voorwaarden van dit artikel vervuld zijn.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, dient de besturende vennootschap een vaste vertegenwoordiger aan te stellen, overeenkomstig artikel 61 §1 Wetboek van Vennootschappen. Deze aanstelling kan enkel gebeuren mits het uitdrukkelijk akkoord van de bestuurde vennootschap.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.":

Artikel 21 omtrent de besluitvorming in de raad van bestuur,wordt vervangen door volgende tekst

"De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mai!.

De vergaderingen gaan door op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien tenminste de helft van de leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Een bestuurder kan zich enkel laten vertegenwoordigen door één van zijn collega's op een bepaalde raad van bestuur.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voet

b`~hóodë~l aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de raad van bestuur' doorslaggevend, behalve als de raad van bestuur slechts twee leden telt.

ln uitzonderlijke gevallen wannèer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijk vergadering bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vasttelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register.

Artikel 28 omtrent de vertegenwoordiging van de vennootschap, wordt vervangen als volgt i "De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders of door een gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd in de handelingen en in rechte wat het dagelijks bestuur aangaat, door de gemachtigde daartoe aangesteld, die afzonderlijk of gezamenlijk met anderen zal handelen volgens de beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt tevens geldig vertegenwoordigd door het directiecomité in de handelingen en in rechte voor alle handelingen die krachtens artikel 524 bis lid 1 Wetboek van Vennootschappen aan het directiecomité kunnen overgedragen worden.

Uiteraard kunnen ook gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aangesteld worden, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan, ingeval van overdreven volmacht.."

Vierde besluit- kapitaalverhoging.

a) De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met acht miljoen en tien duizend euro (8.010.000,00 EUR) om het te brengen van negentig duizend euro (90.000 EUR) op acht miljoen en honderd duizend euro (8.100.000 EUR) door creatie van achtduizend negenhonderd (8.900) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen te rekenen vanaf de inschrijving.

Op deze aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, ten belope van negenhonderd euro (900 EUR) per stuk, en zij zullen volledig volgestort worden bij de inschrijving.

b) Op de achtduizend negenhonderd 8.900 nieuwe aandelen wordt volledig ingeschreven door de bestaande aandeelhouder voornoemd, hetzij voor acht miljoen en tien duizend euro.

De inschrijver verklaart dat de geheelheid van de aandelen, aldus onderschreven, volledig volgestort zijn, door storting van een bedrag van acht miljoen en tien duizend euro (8.010.000 EUR) op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door iNG BVBA op 05/03/2013 en dat aan ondergetekende notaris overhandigd werd.

c) De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt doordat alle aandelen onderschreven zijn en volledig volgestort, zodat het maatschappelijk kapitaal thans acht miljoen en honderd duizend euro (8.100.000 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door negen duizend (9.000) aandelen met een elk een fractiewaarde van ééninegenduizendste deel van het kapitaal, waarbij alle aandelen volgestort zijn.

d) De vergadering beslist dat artikel vijf van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt acht miljoen en honderd duizend euro (8.100.000 EUR), vertegenwoordigd door negen duizend (9,000) aandelen zonder nominale waarde die elk één/negenduizendste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.".

Vijfde besluit: Ontslagen en benoemingen.

a) De voorzitter geeft kennis aan de vergadering van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap van 19 februari 2013, waarbij aile vier de bestuurders hun ontslag hebben aangeboden aan de vennootschap met ingang van zelfde datum, namelijk :

- de heer HOORNAERT Robert Raoul, burgerlijk ingenieur, geboren te Brugge op zeventien maart negentienhonderd negen en vijftig, wonende te 8200 Brugge, Vogelzangdreef 11;

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ST AR, met maatschappelijke zetel te 9150 Kruibeke, Burchtstraat 89, RPR Dendermonde - BTW BE 0820.545.665, opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd Notaris Frederik Vlaminck, te Antwerpen op 10 november 2009, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 25 november 2009 onder nummer 2009-11-25 / 0165638 met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN HELLEPUTTE, Yves, burgerlijk ingenieur, wonende te 9150 Kruibeke, Anne Frankstraat 16 bus 2;

- de naamloze vennootschap E.N.G.-INVEST, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Sportstraat 48, RPR Brugge  BTW BE 0479.970.648, opgericht,als'een" commanditaire

:sJ1f 1- "I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vennootschap op aandelen blijkens akte verleden voor notaris Thierry Devos te Wervik op 25 maart 2003, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 16 april 2003 onder nummer 200304-16/0044226, met als vaste vertegenwoordiger, de heer DESIMPEL, Christophe, bestuurder, wonende te 9070 Destelbergen, Kerkstraat 65;

- de naamloze vennootschap IMMO DESIMPEL, met zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 82, RPR Gent - ondernemingsnummer 0405.571.747, met als vaste vertegenwoordiger, de heer DESMET Jean-Lue, wonende te 8540 Deerlijk, Desselgemknokstraat 68.

De vergadering neemt kennis van de voormelde ontslagen van 19 februari 2013,

b) De vergadering zal op de eerstvolgende nuttige algemene vergadering van de vennootschap volledige kwijting verlenen aan het mandaat van alle vier de voormelde ontslagnemende bestuurders en hun respectieve vaste vertegenwoordigers en dit tot op de datum van hun ontslag, zijnde 19 februari 2013.

Kopie van de publicatie in het Belgisch Staatsblad van het ontslag van de bestuurders en van de nieuwe benoemingen van de bestuursmandaten, alsook het uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering waaruit de kwijting blijkt van de bestuurders en de respectievelijke vaste vertegenwoordigers zal door de vennootschap aan hen overgemaakt worden.

c) De algemene vergadering benoemt tot bestuurder, voor een duur van zes jaar met ingang van 19 februari 2013, om te eindigen op de gewone algemene vergadering van 2018, de laatste woensdag van de maand mei:

1) De heer PLASSCHAERT Paul André Joannes Maria, geboren te Sint-Niklaas op zesentwintig februari negentienhonderd negenendertig, wonende te 2070 Zwijndrecht, Beversebaan 81

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTELAARS" met zetel te 2070 Zwijndrecht, Beversebaan 81, RPR Antwerpen, BTW BE 0473.455.020,

De vennootschap "Notelaars" werd opgericht bij akte verleden voor notaris Johan Lesseliers te Beveren op negenentwintig november tweeduizend, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 20001216-325, De statuten werden gewijzigd ingevolge proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris op 9 maart 2007, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2007-03-29/0047545.

Welke vennootschap heeft aangeduid als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie, de heer Paul Plasschaert voornoemd

Voormelde bestuurders, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, aanvaarden hun benoeming en verklaren dat er tegen hen geen beroepsverbod werd uitgesproken.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Zesde besluit: coördinatie statuten

De algemene vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voàrgaat.

BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

En onmiddellijk zijn alle bestuurders bijeengekomen in vergadering en met éénparigheid van stemmen worden volgende besluiten genomen.

Als gedelegeerd bestuurder wordt aangesteld: de heer Paul Plasschaert voornoemd, die deze functie aanvaardt. Het mandaat van de gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Vincent Lesseliers

Notaris te 9120 Beveren

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

tvd° behouden

aan het Belgisch Staatsblad

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 26.06.2012 12228-0146-026
30/06/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iioseoai11111,

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 2 0 JUNI 2011

Griffie e griffier,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsvr : 0 8 3 '. - "

7 1 0 7 6 2 4

Benaming WENZIG

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lanceloot Blondeellaan 2

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van Tienhem de Ten Berghe te Oostende: op 14 juni 2011, te registreren, dat een naamloze vennootschap opgericht werd door: 1) naamloze:; vennootschap ARTES-PROJECTS, met maatschappelijke zetel te 8380 Brugge, Lanceloot Blondeellaan 2, ondernemingsnummer 0886.984.430 en BTW-nummer BE886.984.430 en 2) naamloze vennootschap E.N.G. INVEST, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Sportstraat 48, ondernemingsnummer 0479.970.648 en BTW-nummer BE479.970.648.

TITEL I : RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 : Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, afgekort "NV". Zij draagt de naam

" 'WENZIG".

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge, Lanceloot Blondeellaan 2.

De raad van bestuur kan de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze "

zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De raad van bestuur wordt gemachtigd om de statutenwijziging die uit de zetelverplaatsing voortvloeit, bij

notariële akte te laten vaststellen.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door

het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter

bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon: 1. onderzoek, advies, organisatie en coordinatie van projecten, hoofdzakelijk doch niet uitsluitend inzake bouw;

2. ontwikkeling, promotie, uitvoering, beheer, verhuur, onderhoud, exploitatie, bemiddeling en handel van roerende en onroerend goederen alsook persoonlijke, zakelijke en domainiale en intellectuele rechten daarop;

3. import, export, vervaardiging, verhuur, verdeling en handel van industriële en commerciële goederen: onderdelen, elementen, materieel en materiaal voor ruwbouw, afwerking, installaties en machines, meubelen, energie, water, informatie en communicatie technologie, nutsvoorzieningen;

4. uitoefenen van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot verwerving, oprichting,

" uitbreiding, instandhouding, onderhoud en exploitatie van centra voor gezondheidszorg, ouderenzorg, jeugdonderwijs- en sportinfrastructuur, woon- en zorg- en retentiecentra;

5. selectie, opleiding, vorming en begeleiding van personeel en medewerkers;

6. De vennootschap kan, zelf of als tussenpersoon, aile hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties in andere ondernemingen waarnemen en diensten verlenen door middel van contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

7. Zij kan kredieten en leningen toestaan en zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen zaak.

8. Zij kan instaan voor roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, hetzij als leasinggever , hetzij als leasingnemer

9. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland.

Op de taaiste blz. van Luik B vermeiden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derde,- te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

De hiervoor vermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap-alle handelingen kan stellen,

" die op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, voor zover ze over de nodige vergunningen en erkenningen beschikt. De vennootschap mag alle maatregelen treffen tot . vrijwaring van haar rechten

" De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

" Artikel 4 : Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

' buitengewone algemene vergadering met inachtname van de voorschriften van het Wetboek van

Vennootschappen inzake ontbinding van vennootschappen.

TITEL Il : KAPITAAL

Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentigduizend euro (90.000 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn onderverdeeld in twee categorieën, namelijk A en B; er bestaan vijftig (50) A-aandelen en

vijftig (50) B-aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort.

TITEL IV : RAAD VAN BESTUUR

Artikel 15 Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds als college.

Artikel 16 Benoeming en ontslag van de bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit vier (4) bestuurders, aan te

duiden volgens de principes hieronder omschreven.

-Twee bestuurders zullen worden benoemd uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de houders van A-

' aandelen (hierna de 'A-bestuurders');

-Twee bestuurders zullen worden benoemd uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de houders van B-

aandelen (hierna de 'B-bestuurders');

Indien een bepaalde categorie van aandelen, in toepassing van artikel 5, zou ophouden te bestaan, dan

vervalt het recht voor die categorie om kandidaat-bestuurders voor te stellen. Wanneer een rechtspersoon

wordt benoemd tot bestuurder dient deze onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste

. vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening

' van de rechtspersoon-bestuurder.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd om het aantal bestuurders te bepalen. De bestuurders worden '

benoemd door de algemene vergadering.

' De duur van hun opdracht mag zes (6) jaren niet overschrijden.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de algemene vergadering of de raad van bestuur die in hun

vervanging voorziet.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Uittredende

' bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in

de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. De

nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

Artikel 17 _ Vergoedingen

, De algemene vergadering kan beslissen over het al dan niet vergoeden van de opdracht van bestuurder

door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging.

Het bedrag ervan wordt door de algemene vergadering vastgesteld en komt ten faste van de algemene

kosten van de vennootschap.

Artikel 18 : Voorzitterschap

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen.

Indien de voorzitter belet is wordt hij vervangen door een andere bestuurder.

Artikel 19 : Belangenconflict

Wanneer een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks een door artikel 523 van het Wetboek van

Vennootschappen aangemerkt belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of

een verrichting die behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur, moet hij dit, vóâr de raad van bestuur

een besluit neemt, mededelen aan de andere bestuurders en aan de commissaris.

Zijn verklaring alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende dit strijdig belang moeten worden opgenomen

" in de notulen van de raad van bestuur die het besluit moet nemen. In deze notulen omschrijft de raad van bestuur de aard van de beslissing of de verrichting, verantwoordt het besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan voor de vennootschap. Deze notulen worden integraal opgenomen in het jaarverslag van de raad van bestuur.

Op de laatste blz van Luik S vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(c.n) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Wanneer meerdere bestuurders in deze omstandigheid verkeren, ende vigerende wetgeving hen verbiedt aan de beraadslaging of de stemming dienaangaande deel te nemen, zal dit besluit geldig kunnen genomen worden door de overblijvende bestuurders, zelfs indien in deze omstandigheid niet meer de helft van de bestuurders aanwezig of geldig vertegenwoordigd is.

Artikel 20 : Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter of bij diens ontstentenis van iedere bestuurder zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een

" daartoe strekkend verzoek van ten minste twee bestuurders. De raad wordt voorgezeten door de voorzitter. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats aangewezen in het oproepingsbericht. Het oproepingsbericht bevat de agenda.

Artikel 21 : Besluitvorming in de raad van bestuur

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat tenminste (i) één A-bestuurder en (ii) één B-bestuurder aanwezig of geldig vertegenwoordigd is op de vergadering.

Bovendien kunnen, na vaststelling dat voldaan is aan de aanwezigheidsquorumvereiste beschreven in het voorgaande lid, de niet fysisch ter zitting aanwezige bestuurders aan de beraadslagingen en stemmingen deelnemen met behulp van telecommunicatiemiddelen, zoals een telefoon- of videoconferentie, op voorwaarde dat alle deelnemers aan de vergadering rechtstreeks kunnen communiceren met alle andere deelnemers. De bestuurders die op deze wijze deelnemen aan de beraadslagingen en stemmingen van de raad van bestuur kunnen niet in aanmerking worden genomen voor het berekenen van het aanwezigheidsquorum; hun stemmen warden wel mee in rekening genomen voor de berekening van de meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen. De notulen van de vergadering vermelden duidelijk welke bestuurders op dergelijke wijze aan de beraadslagingen en stemmingen hebben deelgenomen.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden van de raad van bestuur op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen.

Dit akkoord wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Ieder bestuurder kan bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel, drager van een gedrukt document aan één van zijn collega's opdracht geven om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering van de raad van bestuur en om voor hem en in zijn plaats te stemmen. De opdrachtgever wordt in deze omstandigheden als aanwezige aangerekend.

Een bestuurder kan slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Artikel 22: Notulen van de raad van bestuur

Van besluiten van de raad van bestuur worden notulen gehouden, die worden ingebonden in een bijzonder register en ondertekend door de voorzitter en bij diens ontstentenis door de bestuurder die de vergadering voorzit, en minstens de meerderheid van de aanwezige leden van de raad.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de voorzitter of door twee gezamenlijk handelende bestuurders.

TITEL V : DIRECTIECOMITE

Artikel 23 : Directiecomité - Overdracht van bestuursbevoegdheid

De raad van bestuur mag, overeenkomstig de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, handelend als college, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op

-het algemeen beleid van de vennootschap

-alle handelingen die op grond van de wet zijn voorbehouden aan de raad van bestuur. De raad van bestuur houdt toezicht op het directiecomité.

Artikel 24 : Belangenconflict

Wanneer een lid van het directiecomité rechtstreeks of onrechtstreeks een door artikel 524ter van het Wetboek van Vennootschappen aangemerkt belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die behoort tot de bevoegdheid van het directiecomité, moet hij dit, vôér het directiecomité beraadslaagt, mededelen aan de andere leden van het directiecomité en aan de commissaris.

Zijn verklaring alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende dit strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van het directiecomité die het besluit moet nemen. In deze notulen omschrijft het directiecomité de aard van de beslissing of de verrichting, verantwoordt het besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan voor de vennootschap. Een afschrift van deze notulen wordt voorgelegd aan de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur. Deze notulen worden integraal opgenomen in het jaarverslag van de raad van bestuur.

Wanneer meerdere leden van het directiecomité in deze omstandigheid verkeren, en de vigerende wetgeving hen verbiedt aan de beraadslaging of de stemming dienaangaande deel te nemen, zal dit besluit geldig kunnen genomen worden door de overblijvende leden van het directiecomité, zelfs indien in deze omstandigheid niet meer de helft van de leden van het directiecomité aanwezig of geldig vertegenwoordigd is.

Artikel 25 : Samenstelling, bevoegdheden en werking van het directiecomité

Voor zover onderhavige statuten daarover geen bijzondere regels bevatten, bepaalt de raad van bestuur

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de pe" so(ejn(ent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger,

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

a.de samenstelling van het directiecomité, dat uit meerdere personen moet bestaan, de voorwaarden van

aanstelling en ontslag van de leden van het directiecomité, hun gebeurlijke bezoldiging en de duur van hun

opdracht;

b.de bevoegdheden van het directiecomité;

c.de werkwijze van het comité.

Tenzij anders bepaald door de raad van bestuur, zijn de gewone regels van de beraadslagende

vergaderingen toepasselijk op het directiecomité.

Artikel 26 : Notulen van het directiecomité

Van besluiten van het directiecomité worden notulen gehouden, die worden ingebonden in een bijzonder

register en ondertekend door alle ter zitting aanwezige leden van het directiecomité.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door ten minste twee leden van het directiecomité.

TITEL VI : DELEGATIE VAN BEVOEGDHEDEN

Artikel 27 : Dagelijks bestuur - Delegatie van machten - Gedelegeerd bestuurder - Adviserende comités

1. De raad van bestuur kan een gedelegeerd bestuurder aanduiden en hem de meest uitgebreide

bevoegdheden verlenen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging wat dit

dagelijks bestuur betreft.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat eveneens

opdragen aan

-het directiecomité, indien er één wordt opgericht;

-één of meer personen, bestuurder of niet.

Hij benoemt en ontslaat de gedelegeerden tot dit bestuur en bepaalt hun bevoegdheden.

2.De raad van bestuur en, in voorkomend geval, binnen de grenzen van hun bestuur, het directiecomité en

de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, mogen bijzondere en bepaalde volmachten verlenen aan één of

meer personen van hun keuze.

3.De raad van bestuur mag de directie van het geheel, van een bepaald deel of van een afdeling van de

maatschappelijke bedrijvigheden toevertrouwen aan één of meer personen.

4.De raad van bestuur kan in zijn midden, en onder zijn verantwoordelijkheid, een of meerdere adviserende

comités oprichten, waarvan hij de samenstelling en de opdrachten vaststelt.

TITEL VII : VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 28 : Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee gezamenlijk handelende bestuurders,

waarvan tenminste (i) één A-bestuurder en (ii) één B-bestuurder. Bij toepassing van artikel 524bis van het

Wetboek van Vennootschappen, kan de raad van bestuur aan één of meer leden van het directiecomité

bevoegdheid verlenen om de vennootschap hetzij alleen, hetzij gezamenlijk te vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks

bestuur aangaat door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk

handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur. Bovendien wordt de vennootschap

rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of

vereffenaar van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of

werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de

opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

TITEL VIII : CONTROLE

Artikel 29 : Commissarissen

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen

weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien het Wetboek van

Vennootschappen deze verplichting oplegt.

De commissarissen worden benoemd en bezoldigd volgens de regels vervat in het Wetboek van

Vennootschappen.

Indien geen commissaris is benoemd, heeft elke aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding voor deze laatste valt

slechts ten laste van de vennootschap indien deze accountant wordt aangeduid met haar toestemming of indien

deze vergoeding haar ten laste wordt gelegd krachtens een rechterlijke beschikking. In deze laatste gevallen '

warden de opmerkingen van de accountant overgemaakt aan de vennootschap.

TITEL IX : ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 30 : Gewone. bijzondere en buitengewone algemene vergadering,

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de

maand mei, om acht uur dertig minuten.

Artikel 31 : Bijeenroeping - bevoegdheid - verplichting

De raad van bestuur en iedere commissaris afzonderlijk kunnen elke algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering

bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatsle blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naani en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd; het moet de

agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen drie

weken na het gedane verzoek.

In de oproeping kunnen aan de agendapunten opgegeven door de aandeelhouders, andere onderwerpen

worden toegevoegd.

Artikel 39 : Besluitvorming in algemene vergadering

Behoudens in de gevallen door het Wetboek van Vennootschappen voorzien, worden de besluiten door de "

algemene vergadering op geldige wijze genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal "

aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Voor de agendapunten die geen wijziging van de statuten inhouden, worden de onthoudingen of

blancostemmen en de nietige stemmen niet in aanmerking genomen bij de berekening van de vereiste

meerderheid.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Over personen wordt in principe geheim en schriftelijk gestemd. Over zaken wordt mondeling gestemd bij

" naamafroeping of door handopsteken, tenzij het bureau of de vergadering vooraf tot geheime stemming heeft

besloten.

Schriftelijke besluitvorming

De

aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die behoren tot de bevoegdheid

van de algemene vergadering, met uitzondering van:

-de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden;

-de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633, van het Wetboek van

Vennootschappen.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere

informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vernield.

Is binnen deze termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien binnen deze termijn bepaalde voorstellen van besluit wel eenparig worden goedgekeurd, doch andere niet.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van de eenparig en schriftelijk genomen besluiten kennis nemen. Artikel 40 : Notulen

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt, waaraan de aanwezigheidslijst, en de eventuele verslagen, volmachten of schriftelijke stemmingen worden gehecht.

De notulen van de algemene vergaderingen warden ondertekend door de leden van het bureau en door de

" aandeelhouders die erom verzoeken.

Zij worden nadien ingebonden in een bijzonder register.

TITEL X : SLUITING VAN HET BOEKJAAR - JAARREKENING -

BESTEMMING VAN DE WINST - DIVIDENDEN

Artikel 41 : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 42 : Bestemming van de winst

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de

raad van bestuur.

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van Vennootschappen kan de algemene vergadering

beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a

pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

TITEL XI : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 44 : Ontbinding

Tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap kan slechts warden besloten door een buitengewone

algemene vergadering van aandeelhouders en mits naleving van de wettelijke voorschriften ter zake.

De vennootschap blijft na ontbinding van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening

tot aan de sluiting ervan.

Artikel 45 : Benoeming van vereffenaars

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de

vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke

benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een

vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de

uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrur" anterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aasre ti" an derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of " bevestiging is ingediend.

Artikel 46 Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering nodig hebben, tenzij die algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Artikel 47 Wijze van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Artikel 48 : Bijzondere voorschriften voor vennootschappen in vereffening

1.Iedere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden.

2.AIle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

3. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van een vennootschap in vereffening kan niet warden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank van koophandel binnen wiens rechtsgebied de zetel van de vennootschap is gevestigd. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar. Een afschrift van het besluit tot homologatie door de rechtbank moet worden gevoegd bij de neerlegging van de akte houdende verplaatsing van de zetel.

AANVULLENDE BESLUITEN VAN DE OPRICHTERS B.I. BENOEMING VAN DE EERSTE ,BESTUURDERS

1° Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd, de bestuurders sub 1 en 2 werden voorgesteld door de houder van A-aandelen en de bestuurders sub 3 en 4 werden voorgesteld door de houder van B- aandelen :

1) De Heer HOORNAERT, Robert, burgerlijk ingenieur, wonende te 8200 Brugge, Vogelzangdreef 11.

2-) De Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STAR, met maatschappelijke zetel te 9150 Kruibeke, Burchtstraat 89, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0820.545.665, BTW-nummer BE 0820.545.665, opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd Notaris Frederik Vlaminck, te Antwerpen, met als vast vertegenwoordiger de Heer VAN HELLEPUTTE, Yves, burgerlijk ingenieur, wonende te 9150 Kruibeke, Anne Frankstraat 16 bus 2.

, 3) De naamloze vennootschap E.N.G.-INVEST, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Sportstraat

48, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0479.970.649, vertegenwoordigd door de naamloze vennootschap DE SPEYEBEEK, met zetel te 8800 Roeselare, Ter Reigerie 5, ondernemingsnummer 0435.019.066, opgericht bij akte verleden voor de notaris Ignace Saey, te Deerlijk, op 17 augustus 1988, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer DESIMPEL Christophe, bestuurder, wonende te 9070 Destelbergen, Kerkstraat 65.

4) De naamloze vennootschap IMMO DESIMPEL, met zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 2 C,

ondernemingsnummer 0405.571.747, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer DESMET Jean-Luc,

wonende te8540 Deerlijk, Dessetgernknokstraat 68.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering over het

boekjaar tweeduizend en twaalf.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

2° BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Door de oprichters wordt een commissaris aangesteld voor een termijn van drie jaar, zijnde :

De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PKF, Vander Steen, Riské, DeWeerdt, "

Lefebvre 8 Partners" met maatschappelijke zetel te Antwerpen-Berchem, Potvlietlaan 6, in deze functie

vertegenwoordigd door Mevrouw Verheyen Ria, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Antwerpen-Berchem,

Potvlietlaan 6.

3° BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR- EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig

december tweeduizend elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

4° BIJEENKOMST VAN DE RAAD VAN BESTUUR-BENOEMINGEN - BEVOEGDHEDEN

Op de laatste blz. pan (r,lk B vermeiden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en,

bevoegd de recn',spersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

moá2.i

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie . van de bevoegde rechtbank van koophandel, tot voorzitter van de Raad van Bestuur, die aanvaardt: de Heer Christophe DESIMPEL, voornoemd.

5 ° VOLMACHT WETTELIJKE FORMALITEITEN

De comparanten verklaren tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan te stellen: De Heer Eddy Decoene wonende te 8490 Snellegem, Eernegemweg 19.

Teneinde de vennootschap in te schrijven bij de kruispuntbank der ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze en desgevallend bij de B.T.W.-administratie en de registratiecommissie.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe Geliiktijdiq neergelegd: expeditie van de akte dd 14 juni 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Luik B vernielden - Recto " Neam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WENZIG

Adresse
BEVERSEBAAN 81 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande