WERKHUIS M & G

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WERKHUIS M & G
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.999.252

Publication

23/04/2014
ÿþmod 11.1

I.A.Q e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Koophandel ANTWERPEN

cC ANTE ERpEL1

C i0Mlih14

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbias

Ondememingsnr 0436.999.252

Benaming (voluit) : WERKHUIS M & G

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Tweemontstraat 126

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte : Bvba-kapitaalwijziging

Tekst

"WERKHUIS M & G"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2100 Deurne, Tweemontstraat 126

Ondernemingsnummer 0436.999.252

STATUTENWI3ZiGYNG

Er blijkt uit een akte verleden op vijfentwintig maart tweeduizend veertien voor Frederic Van Cauwenbergh, geassocieerd notaris, in zijn hierna gemelde hoedanigheid en vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F. VAN CAUWENBERGH & K. DUCATTEEUW, geassocieerde notarissen" dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WERKHUIS M & G", met zetel te 2100 Deurne, Tweemontstraat 126, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0436.999.252 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE0436.999.252.

Gans het kapitaal was vertegenwoordigd.

Met eenparigheid van stemmen zijn volgende beslissingen genomen: Eerste besluit - Omzetting kapitaal in euro en afschaffing nominale waarde aandelen.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap, dat thans twee miljoen frank (2.000.000 BEF) bedraagt, om te zetten in euro, zodat het kapitaal thans negenenveertigduizend vijfhonderdachtenzeventig euro zeventig cent (¬ 49.578,70) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen.

De vergadering beslist bovendien om de nominale waarde van de huidige en te creëren aandelen af te schaffen.

De tweeduizend (2.000) aandelen zullen aldus geen nominale waarde hebben en zullen elk één/tweeduizendste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Tweede besluit - Kennisname notulen van de bijzondere algemene

_vergadering tot uitkerin" _tussenti'ds dividend-- ------------------- ------ __ _---=__--_ _____

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere

algemene vergadering houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten.

De algemene vergadering heeft met name op zeventien december tweeduizend dertien besloten tot uitkering van een tussentijds dividend voor een totaal bruto bedrag van honderd eenenzestigduizend driehonderdzesenzestig euro tweeëntachtig cent (¬ 161.366,82).

Na betaling van de roerende voorheffing (10 %) binnen de vijftien dagen na toekenning van dit dividend, op aangifte gedaan door de vennootschap, blijft een netto-bedrag over van honderdvijfenveertigduizend tweehonderddertig euro veertien cent (¬ 145.230,14).

Derde besluit - Voorafgaande verslagen.

De vergadering verklaart tijdig kennis gehad te hebben van de nagemelde verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, waarin de voorgestelde wijziging van het kapitaal verantwoord wordt en besluit de voorzitter ervan te ontslaan hier lezing van te geven.

De vennoten tijdig een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

a) het revisoraal verslag opgesteld door de heer Stefan Michiels, bedrijfsrevisor te Heist-op-den-Berg, wettelijke vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stefan Michiels, met zetel te Heist-op-den-Berg (Itegem), Bevelsesteenweg 10/C, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk weergegeven:

"Ondergetekende, Burg. Ven. BVBA STEFAN MICHIELS, vertegenwoordigd door de heer Stefan Michiels, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de intentie tot kapitaalverhoging bij BVBA WERKHUIS M&G door inbreng in natura van 145.230,14 EURO vare, de netto-vorderingen van de vennoten uit de dividenduitkering ten belope van 145.230,14 EURO, bestaande uit het bruto dividend ten bedrage van 161.366, 82 EURO, na afhouding van 10% Roerende Voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting, waarvoor als tegenprestatie 1,308 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde wderden uitgegeven van BVBA WERKHUIS M&G, dat:

- de verrichting werd nagezien, overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

- het bestuursorgaan, is Verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte netto-dividendrechten en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura, bestaande uit de creatie van 1.308 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de vennootschap BVBA WERKHUIS M&G, op voorwaarde dat voorafgaand aan de kapitaalverhoging de aandelen met nominale waarde worden omgezet in aandelen zonder nominale waarde, en indien alle vennoten besluiten om de netto dividendrechten in het kapitaal te incorporeren;

- de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering van de inbreng in natura in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en de waarde waartoe deze methode van waardering heeft geleid ten minste overeenkomt met de vergoeding ten bedrage van 145.230,14 EURO, waarvoor 1.308 nieuwe aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura zullen worden uitgegeven, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

- de vergoeding voor deze inbreng in natura bestaat uit 1.308 nieuwe





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA WERKHUIS M&G, voor een totale inbrengwaarde van 145.230,14 EURO en uit te geven als volgt: 654 nieuwe aandelen aan de heer Marc Michielsen en 654 nieuwe aandelen aan de heer Raoul Geerts;

- de wederzijdse rechten en verplichtingen van de betrokken partijen met betrekking tot deze inbreng volkomen geëerbiedigd zijn en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn;

- er mij geen bijzondere voordelen bekend zijn waarvan de inbrengers zouden genieten en die tot de reële vergoeding zouden bijdragen.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren.

Indien echter na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts verhoogd worden ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.':

b) het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Vierde besluit - Kapitaalverhoging.

a) Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om, door inbreng van de lopende rekening ontstaan naar aanleiding van het uitgekeerd tussentijds dividend, het maatschappelijk kapitaal te verhogen - zoals bedoeld in artikel 537 WIB92 - met een bedrag van honderdvijfenveertigduizend tweehonderddertig euro veertien cent (¬ 145.230,14) om het kapitaal te brengen van negenenveertigduizend vijfhonderdachtenzeventig euro zeventig cent (¬ 49.578,70) naar honderdvierennegentigduizend achthonderderacht euro vierentachtig cent (¬ 194.808,84).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van duizend driehonderdenacht (1.308) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf heden in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrengers, de vennoten, toegekend, als volgt:

- aan de heer MICHIELSEN Marc, voornoemd: zeshonderd vierenvijftig (654) nieuwe aandelen,

- aan dd.heer GEERTS Raoul, voornoemd: zeshonderd vierenvijftig (654) nieuwe aandelen.

b) Verwezenlijking van de inbreng.

De vennootschap, alsook de vennoten, verklaren uitdrukkelijk op de

hoogte te zijn van:

- de na te leven voorwaarden voorgeschreven door artikel 537 WIB92 om als vennoot te kunnen genieten van het tarief van de betaalde roerende voorheffing,

- van de mogelijks bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije jaren,

- van de statuten en de financiële en economische situatie van de vennootschap, en

- van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ingeschreven.

Na voorlezing en toelichting van het voorafgaande, verklaren de vennoten inbreng te doen van hun lopende rekening ten belope van honderdvijfenveertigduizend tweehonderddertig euro veertien cent (¬ 145.230,14).

c) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderdvierennegentigduizend achthonderdenacht euro vierentachtig cent (¬ 194.808,84) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door drieduizend driehonderdenacht (3.308) aandelen, zonder nominale waarde.

Deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrengers, de vennoten, toegekend, zoals voormeld.

Ingevolge onderhavige inbreng en volstorting wordt het netto-bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen zoals vereist door artikel 537 WIB92.

Vijfde besluit -- Aanpassing statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen als volgt, ten einde ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing:

Artikel 5.: om het te vervangen door de volgende tekst :

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdvierennegentigduizend achthonderdenacht euro vierentachtig cent (C 194.808,84).

Het is verdeeld in drieduizend driehonderdenacht (3.308) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,"

Zesde besluit - Machtiging zaakvoerders.

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan de zaakvoerders de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren. Zevende besluit - Volmacht KBO.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiscaliteit Bbcklandt Wouters" te 2900 Schoten, Marialei 9, diens zaalçvoerders en aangestelden, elk met macht afzonderlijk te handelen, aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge'onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Sluiting van de vergadering.

De vergadering wordt gesloten om 15 uur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL DE NOTARIS





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

º% 4

w

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Mee neergelegd: - afschrift

- gecoördineerde statuten

- verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

28/08/2013 : AN269040
14/08/2012 : AN269040
18/08/2011 : AN269040
26/08/2010 : AN269040
07/08/2009 : AN269040
05/08/2008 : AN269040
26/09/2007 : AN269040
25/08/2006 : AN269040
15/09/2005 : AN269040
06/12/2004 : AN269040
06/08/2003 : AN269040
31/08/2015 : AN269040
17/10/2002 : AN269040
11/01/2001 : AN269040
13/02/1999 : AN269040
29/07/1998 : AN269040
01/01/1993 : AN269040
01/01/1992 : AN269040
06/07/1990 : AN269040
16/04/2018 : AN269040

Coordonnées
WERKHUIS M & G

Adresse
TWEEMONTSTRAAT 126 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande