WERKHUIZEN FRANCK GEERT - FRANCONI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WERKHUIZEN FRANCK GEERT - FRANCONI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.490.527

Publication

22/04/2014
ÿþ Mod 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ,

0 7 APR, 2014 4,e-

RECHTBANK ~a~~lvfOi'i~A t~l]'

ANTWERPEN, q~AECI~tIpLirN

_._.

1110111*1 III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0422.490.527

Benaming (voluit) :WERKHUIZEN GEERT FRANCK-FRANCONI

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Groenstraat 67C te 2870 Puurs

(volledig adres)

j Onderwerp(en) akte :OMZETTING KAPITAAL IN EURO  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE Î AANDELEN - KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor mij, Jean Matthys, notaris met standplaats te !Lokeren, op 27 maart 2014, geregistreerd te Lokeren op 28 maart nadien boek 1630 blad 83 vak 15, ontvangen: vijftig euro (getekend De Ontvanger, R. IRoose), blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de ;besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WERKHUIZEN GEERT FRANCK FRANCONI", met zetel te 2870 Puurs, Groenstraat 67C, bijeengekomen is en na behandeling van de agenda, de volgende besluiten heeft genomen met ;eenparigheid van stemmen:

Agendapunt 1/

!De vergadering beslist tot afschaffing van de nominale waarde van de ;aandelen. Voortaan zullen de aandelen de fractiewaarde vertegenwoordigen. De vergadering besluit het in Belgische frank uitgedrukte kapitaal, thans drie miljoen driehonderd duizend Belgische frank om te zetten in euro zodat !het kapitaal na deze omzetting in euro éénentachtig duizend achthonderd en !vier euro zesentachtig cent (¬ 81.804,86) bedraagt.

!Artikel 5 van de statuten zal dienovereenkomstig worden aangepast.

Agendapunt 2/

la) Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 20 december 2013 werd !beslist om, in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992 een bruto (tussentijds) dividend uit te keren aan de vennoten als volgt:

1-aan de heer Geert Franck: een bruto-bedrag van honderd en vijf duizend zevenenzeventig euro zevenenvijftig cent (£ 105.077,57);

-aan mevrouw Gabriëlle Van Assche: een bruto-bedrag van honderd en vijf [duizend zevenenzeventig euro zevenenvijftig cent (E 105.077,57); lEr werd beslist om het netto-dividend van honderd negenentachtig duizend jhonderd negenendertig euro drieënzestig cent (£ 189.139,63), dus na [afhouding van tien procent roerende voorheffing, te boeken als schuldvordering in hoofde van de beide voornoemde vennoten op de ;vennootschap.

lb) De algemene vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde

stukken:

g- het verslag van de zaakvoerder van 20 december 2013, opgemaakt in

[toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen;

1- het controleverslag van de heer Ludo Foqué bedrijfsrevisor, aangestelde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

e gist

Staatsblad

van FOqué & Partners Bv BVBA, J. Van Elewijckstraat 103/6, te 1853 Strombeek-Bever van 25 maart 2014, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, door de voormelde zaakvoerder aangesteld, aangaande de inbreng in natura, hierna bepaald, de werkelijke vergoeding die als tegenprestatie wordt verstrekt, en de toegepaste waarderingsmethode ervan.

De conclusie van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van de schuld die de BVBA Werkhuizen Geert Franck heeft aan de vennoten. De inbreng bedraagt 189.239,63 EUR die als volgt is samengesteld:

- Rekening-courant van de heer Geert Franck 94.569,815 EUR

- Rekening-courant van mevrouw Gabrielle Van Assche 94.569, 825 EUR

TOTAAL 189.139, 63 SUR

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode

van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 7.628 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Werkhuizen Geert Franck, zonder vermelding van nominale waarde. De verdeling van de aandelen zal de volgende wezen:

- Toekenning aan de heer Geert Franck 3.814 aandelen

- Toekenning aan Mevrouw Van Assche Gabriëlle 3.814 aandelen

TOTAAL 7.628 aandelen

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat

een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de

verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend

worden.

Opgesteld te Strombeek-Bever, op 25 maart 2014

Foqué e Partners

vertegenwoordigd door

Ludo Foqué

Bedrijfsrevisor"

De vennoten erkennen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen.

Deze verslagen zullen samen met een uitgifte van deze akte worden

neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.



Voor» Luik B - vervolg

' behouden Agendapunt 3/

aan het a) De verkrijgende vennoten, voornoemde heer Geert Franck en mevrouw Gabriëlle Van Assche, beslissen elk om hun schuldvordering op de vennootschap ten bedrage van vierennegentig duizend vijfhonderd negenenzestig euro tweeëntachtig cent (E 94.569,82) elk, die zij verkregen ingevolge de netto-dividenduitkering in het kader van artikel 537 WIB92, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap (dus tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 01 oktober 2014).

-6`ëfgísc~ Comparanten verklaren dat huidige kapitaalverhoging derhalve het gevolg is van de uitkering van hoger vermeld dividend dat bij toepassing van artikel 537 W1B92 van het verlaagd tarief van 10% van de roerende voorheffing heeft kunnen genieten.

Staatsblad Bijgevolg wordt het kapitaal van de vennootschap verhoogd met een bedrag van honderd negenentachtig duizend honderd negenendertig euro drieënzestig cent (e 189.139,63), om het kapitaal te brengen van éénentachtig duizend achthonderd en vier euro zesentachtig cent (E 81.804,86) op tweehonderd zeventig duizend negenhonderd vierenveertig euro negenenveertig cent (E 270.944,49), via inbreng in natura door de voornoemde vennoten van de voormelde schuldvordering uit de dividenduitkering voor een totaal nettobedrag van honderd negenentachtig duizend honderd negenendertig euro drieënzestig cent (E 189.139,63), en mits creatie van zevenduizend zeshonderd achtentwintig (7.628) nieuwe aandelen.

b) Op de kapitaalsverhoging van honderd negenentachtig duizend honderd negenendertig euro drieënzestig cent (E 189.139,63) wordt derhalve ingeschreven als volgt:

-door de heer Geert Franck, voornoemd, door inbreng in het kapitaal van hoger vermelde schuldvordering ten bedrage van vierennegentig duizend vijfhonderd negenenzestig euro tweeëntachtig cent (E 94.569,82). Er worden haar drieduizend achthonderd veertien (3.814) nieuwe aandelen toegekend. -door mevrouw Gabriëlle Van Assche, voornoemd, door inbreng in het kapitaal van hoger vermelde schuldvordering ten bedrage van vierennegentig duizend vijfhonderd negenenzestig euro tweeëntachtig cent (e 94.569,82). Er worden haar drieduizend achthonderd veertien (3.814) nieuwe aandelen toegekend.

De vergadering stelt vast met verzoek daarvan akte te willen verlijden, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, en dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot tweehonderd zeventig duizend negenhonderd vierenveertig euro negenenveertig cent (E 270.944,49), gesplitst in tienduizend negenhonderd achtentwintig (10.928) aandelen zonder nominale waarde, doch elk één/tienduizend negenhonderd achtentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigende.

c) De vergadering beslist in navolging daarvan tot vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt tweehonderd zeventig duizend negenhonderd vierenveertig euro negenenveertig cent (E 270.944,49), gesplitst in tienduizend negenhonderd achtentwintig (10.928) aandelen zonder nominale waarde, doch elk één/tienduizend negenhonderd achtentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigende."

A" endapunt 4/

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het nieuwe wetboek van vennootschappen, door nieuwe formulering, hernummering en terminologische aanpassing zonder essentiële inhoudelijke aanpassing. De nieuwe statuten luiden als volgt:

"TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap draagt de rechtsvorm van een besloten vennootschap met



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

en

conditionering van keukens, woning-en winkelinrichtingen, inrichtingen van

!burelen, werkhuizen en magazijnen, alle groot-en kleinhandel, agentuur en

i

!vertegenwoordiging inzake grondstoffen, materialen, toebehoren en

i

!inrichtingen voor de schrijnwerkerij, het timmerwerk, de inrichtingen van

;keukens, woningen, winkels, burelen en magazijnen, de handel in meubelen en !meubelstoffen, tapijten en garnieringen.

!Deze opsomming is niet beperkend.

IDe vennootschap kan alle financiële, commerciële, roerende en onroerende !handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel !verband houden. De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen !maar bevorderlijk zijn.

!Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheden van andere !vennootschappen met hetzelfde, een gelijkwaardig of een verwant doel, en

;dit door inbreng, versmelting, borgstellingen of op gelijk welke andere

i

i wijze.

Artikel vier - DVVR

!De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van !de rechtspersoonlijkheid.

(TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf -- KAPITAAL

:Het kapitaal bedraagt tweehonderd zeventig duizend negenhonderd :vierenveertig euro negenenveertig cent (e 270.944,49), gesplitst in !tienduizend negenhonderd achtentwintig (20.928) aandelen zonder nominale waarde, doch elk één/tienduizend negenhonderd achtentwintigste van het !kapitaal vertegenwoordigende.

!Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en !die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening

_W ```rJ [van de gedane stortingen. --___ _ _._ __-__ - _

(GEERT FRANCK-FRANCONI.

!De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan !vennootschap met beperkte ;leesbaar weergegeven. !Zij moet bovendien vergezeld worden ;zetel van de vennootschap, van het afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel !rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar !en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer. !Artikel twee - ZETEL

!De zetel is gevestigd te 2870 Puurs, Groenstraat 67C.

IDe zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij leenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder zal de vennootschap bijkomende jadministratieve en bedrijfszetels, alsmede agentschappen, stapelhuizen en (bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Alle schrijn-en timmerwerken, de vervaardiging, verwerking

Luik B - vervolg

of gevolgd worden door de woorden "besloten aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA",

l beperkte aansprakelijkheid. WERKH IZEN

Haar maatschappelijke naam luidt

van de nauwkeurige aanwijzing van woord "rechtspersonenregister" of

de de (s) van de zetel heeft

Vdor- Luik B - vervolg

" behouden aan het Belgisch Staatsblad Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel zeven -- ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbanden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld. Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake. TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Het mandaat van de zaakvoerders of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Tot statutair zaakvoerder wordt aangeduid: de heer Geert Franck, voornoemd. Tot vervangend zaakvoerder wordt aangeduid: mevrouw Gabriëlle Van Assche, voornoemd.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmacht drager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vdor-

' behouden aan het Urgil

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het_ r 1 elg[FEF Staatsblad

Luik B - vervolg

de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen. Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel vijftien - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van leder jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt: op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). TITEL ZES -- ON.BINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar (s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar (s) .

Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

Agendapunt 5/

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.



i



N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Agendapunt 6/

De vergadering verleent de machten aan de zaakvoerder nodig voor de

uitvoering van de genomen beslissingen en tot de coordinatie van de statuten.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BT Consultants bvba, Dokter Van de Perrelei 126, 2140 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Mario Roosendans, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean Matthys.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte; revisoraal verslag; bijzonder verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva; gecoordineerde statuten.

~ Vbor-

' behouden aan het geigisch Staatsblad



24/09/2014 : ME055632
05/09/2013 : ME055632
23/08/2011 : ME055632
26/08/2010 : ME055632
07/09/2009 : ME055632
18/07/2008 : ME055632
01/08/2007 : ME055632
12/07/2006 : ME055632
03/10/2005 : ME055632
08/10/2004 : ME055632
09/08/2004 : ME055632
14/08/2003 : ME055632
31/08/2015 : ME055632
29/11/2002 : ME055632
01/01/1993 : ME55632
01/01/1992 : ME55632
06/12/1989 : ME55632

Coordonnées
WERKHUIZEN FRANCK GEERT - FRANCONI

Adresse
GROENSTRAAT 67C 2870 BREENDONK

Code postal : 2870
Localité : Breendonk
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande