WESTELS DIVING TEAM, AFGEKORT : WDT

Association sans but lucratif


Dénomination : WESTELS DIVING TEAM, AFGEKORT : WDT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 597.748.840

Publication

18/02/2015
ÿþ1111111111.

11111

5027163

Mod Word 11.1

Neergelegd ter gril tie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 S FEB. 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Ctriit#fftiYier

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : d 5 g 7 . (Í 8. )12((t."

Benaming

(voluit) : WESTELS DIVING TEAM

(verkort? . WDT

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Mechelsestraat 45 te 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1  Naam

De vereniging zonder winstoogmerk heeft als benaming:

"WESTELS DIVING TEAM of WDT vzw".

Alle stukken, uitgaande van de vereniging, moeten deze benaming vermelden, alsook het hierna vermelde adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2  Zetel

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te:

Mechelsestraat 45, 2260 Westerlo

De zetel kan verplaatst worden naar een ander adres na goedkeuring door de Algemene Vergadering en voor zover voldaan is aan de nodige openbaarmakingvereisten voor de wijziging van de statuten.

Artikel 3  Doel

De vereniging heeft tot doel bij te dragen tot de sportieve, wetenschappelijke en culturele vorming van haar leden, de ontspanning van haar leden, het bevorderen van alle menselijke contacten en de bevordering van de lichamelijke conditie door het beoefenen van de watersport in al haar vormen, in het bijzonder het aanleren, beoefenen en ontwikkelen van de duiksport in de ruimste betekenis van het woord,

De vereniging is bevoegd alle roerende en onroerende goederen, nodig om haar doelstelling te verwezenlijken, in eigendomsrechten of andere zakelijke rechten te verwerven.

Zij mag daartoe alle initiatieven nemen en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de realisatie van dit doel, zoals o,m, trainingen, opleidingen, initiaties, festiviteiten, voordrachten en uitstappen, Zij mag deelnemen in en samenwerken met alle ondernemingen die voor haar doelstelling nuttig kunnen zijn.

Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4  Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden.

LIDMAATSCHAP

Artikel 5 -- Categorieën van leden

1. De vereniging telt twee soorten leden: effectieve leden en toegetreden leden. In deze statuten worden beide categorieën hierna leden" genoemd.

2, De volheid van lidmaatschap, met inbegrip van stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. De effectieve leden zijn de leden die over de ruimste rechten en plichten beschikken binnen de vereniging en ontlenen hun rechten en plichten aan de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002. Toegetreden leden kunnen de Algemene Vergadering bijwonen, doch hebben geen stemrecht,

3. Het aantal effectieve en toegetreden leden is onbeperkt, maar het aantal effectieve leden moet minimum drie bedragen,

4. De effectieve en toegetreden leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Artikel 6  Algemene voorwaarden voor lidmaatschap

Om lid te worden moet men:

1) de minimum leeftijd van 14 jaar bereikt hebben;

2) de door de Raad van Bestuur bepaalde bijdrage betalen;

3) door de Raad van Bestuur aanvaard worden ais lid;

4) zich gedragen naar alle wettelijke en statutaire vereisten alsook naar deze vervat in een door de Raad van Bestuur uitgevaardigd Huishoudelijk Reglement en in het bijzonder:

- het inschrijvingsformulierforrnulier tot lidmaatschap volledig invullen en ondertekenen of indien minderjarig door een (de) ouder(s) of wettelijke voogd laten mede ondertekenen, waardoor de kandidaat , alsmede (indien minderjarig) de ouder(s) of voogd hiervan, zich akkoord verklaart met de statuten van de vzw en het Huishoudelijk Reglement. Men is geen effectief of toegetreden lid van de vzw zolang niet elke algemene en bijzondere voorwaarde tot toetreding voor effectieve of toegetreden leden vervuld is, Zelfs indien het lidgeld reeds zou zijn betaald enlof ondanks men reeds actief aan de trainingen zou hebben deelgenomen.

Artikel 7  Bijzondere voorwaarden voor effectief lidmaatschap

Om effectief lid te worden moet men:

1) Verzekerd zijn als duiker;

2) Door de Raad van Bestuur aanvaard worden als effectief lid;

3) Het lidgeld volstorten.

Artikel 8 - Bijzondere voorwaarden voor toegetreden lidmaatschap

Toegetreden leden zijn die leden die niet aan alle specifieke voorwaarden voldoen om toe te treden ais

effectief lid. Aspirant-duikers en sympathiserende leden zijn toegetreden leden.

Artikel 9  Formaliteiten voor lidmaatschap

1. Als lid kan tot de vereniging toetreden: ieder natuurlijk of rechtspersoon die door de Raad van Bestuur als dusdanig wordt aanvaard. De Raad van Bestuur beslist hierover bij gewone meerderheid der aanwezige bestuursleden. De beslissing van de Raad van Bestuur is zonder verhaal en de reden van een eventuele weigering moet niet worden meegedeeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Een kandidaat voor effectief of toegetreden lidmaatschap dient zijn verzoek schriftelijk te hebben gericht aan de Raad van Bestuur door volledige invulling en ondertekening, of indien minderjarig door een (de) ouder(s) of wettelijke voogd, van het inschrijvingsformulier tot lidmaatschap.

i

3. Onafhankelijk van het al dan niet vervullen van de toetredingsvoorwaarden kan eender welke bestuurder of eender welk effectief lid gemotiveerd bezwaar aantekenen tegen de aanvaarding van een lid. Het bezwaar kan ingediend worden bij een van de bestuurders. In dit geval dient de Raad van Bestuur opnieuw te beraadslagen en te beslissen over de aanvaarding of weigering van de betwiste kandidatuur,

4. Een eventuele weigering zal namens de raad van Bestuur via gewone brief of e-mail aan de betrokkene worden meegedeeld. De beslissing van de Raad van Bestuur, in voorkomend geval nadat verzet werd aangetekend door een of meerdere effectieve leden, is zonder verhaal en de reden van een eventuele weigering dient niet te worden opgegeven.

5, Er wordt uitdrukkelijk bepaald dat, zolang niet alle toetredingsvoorwaarden vervuld zijn en in elk geval de volledige periode van lidmaatschap als toegetreden lid en tot drie weken na vervulling van aile toetredingsvoorwaarden als effectief lid, de Raad van Bestuur zich ten allen tijde het recht voorbehoudt het betrokken toegetreden lid bij eenvoudige beslissing zo nodig het verder toegetreden of effectief lidmaatschap te weigeren. Bij dergelijke weigering beslist de Raad van Bestuur of en in welke mate het eventueel reeds betaalde lidgeld aan de belanghebbende zal worden terugbetaald.

Artikel 10  Lidgeld

1. De jaarlijkse bijdrage van de leden bedraagt maximum 1.000,00 EURO. Binnen deze grens bepaalt de Raad van Bestuur het jaarlijks werkelijk te betalen Lidgeld.

2, De Raad van Bestuur mag categorieën van effectieve of toegetreden leden voorzien die geen of slechts een gedeeltelijke jaarlijkse bijdrage verschuldigd zijn.

3. De lidgelden zijn opeisbaar twee maand na aanvang van het boekjaar. Weigering om de bijdragen te betalen wordt als ontslagneming aanzien.

Artikel 11  Uittreding, uitsluiting en schorsing van de effectieve en toegetreden leden

1. Elk effectief of toegetreden lid kan ten allen tijde, mits het er een maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden, doch niet vóór de opeisbare bijdragen zijn betaald. Het ontslag moet per e-mail Statuten GUD vzw -- 22/01/2015 of via aangetekende brief aan de Raad Van Bestuur ter kennis worden gebracht. Weigering om de bijdragen te betalen wordt als ontslagneming aangezien.

2. De uitsluiting van een effectief of toegetreden lid kan slechts worden uitgesproken door de Algemene Vergadering met een twee derde meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden en nadat het lid de mogelijkheid heeft gehad om gehoord te worden door de Algemene Vergadering. Opgave van redenen is niet vereist.

3, De Raad van Bestuur kan elk lid dat zioh schuldig heeft gemaakt aan een zware overtreding van de wet, de statuten, het Huishoudelijk Reglement of de normen van eer en welvoeglijkheid, schorsen van de activiteiten van de vzw tot aan de beslissing van de Algemene Vergadering omtrent de uitsluiting,

4. Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde in geval het lid overlijdt of onbekwaam wordt verklaard of onder voorlopig bewind wordt gesteld en eveneens zodra het lid aan de hierboven onder Artikel 6 of 7 of 8 gestelde voorwaarden niet langer voldoet.

5. Uittredende of uitgesloten leden en rechthebbenden van een overleden lid kunnen geen aanspraak maken op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen en gedane aanbrengsten of andere prestaties vorderen,

6, Aan de vereniging geleende fondsen of in bruikleen gegeven gcederen zijn opeisbaar volgens de modaliteiten die in een schriftelijke overeenkomst vastgelegd worden.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

RAAD VAN BESTUUR

Artikel 12  Leden van de Raad van Bestuur

1. Het bestuur van de vereniging wordt waargenomen door een Raad van Bestuur, samengesteld uit minimum 3 bestuurders, gekozen uit de effectieve leden van de vereniging.

2. De Raad van Bestuur bestaat minimaal uit een voorzitter, een secretaris en een penningmeester, Het cantal bestuurders kan op vraag van de Raad van Bestuur uitgebreid worden. Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal effectieve leden.

3. Bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de Algemene Vergadering hier anders over beslist.

Artikel 13  Verkiezing Bestuurders

1. De Algemene Vergadering kiest uit zijn effectieve leden een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die van belang is voor de vereniging. Het cumuleren van bestuurdersfuncties is niet toegestaan, uitgezonderd in een situatie zoals beschreven in Artikel 13.5

2. Om tot bestuurder verkozen te kunnen worden moet men de leeftijd van eenentwintig jaar bereikt hebben.

3. De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een termijn van drie jaar en zijn te alten tijde door de Algemene Vergadering afzetbaar. Het mandaat van bestuurder eindigt door verstrijken van termijn, door overlijden, door ontslag of door afzetting. De uittredende bestuurders zijn steeds herkiesbaar. Benoeming, ontslag, aftreden en/of afzetting van een bestuurder worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de plaats van de zetel van de vereniging en bekendgemaakt In de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

4. Een bestuurder kan zijn vrijwillig ontslag indienen per e-mail of bij gewone brief gericht aan de Raad van Bestuur

5. Indien in de loop van een mandaat de plaats van een bestuurder vrijkomt, dan wordt door de Algemene Vergadering een nieuwe bestuurder aangeduid om dit vrijgekomen mandaat uit te oefenen. Wanneer het totaal aantal bestuurders is teruggevallen beneden het minimum van drie, blijven de bestuurders in functie tot in hun vervanging is voorzien.

Artikel 14  Bestuursvergadering

1. De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping door de voorzitter, door de secretaris of door minstens twee bestuurders. Deze vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de ,oudste aanwezige bestuurder.

2.. Elk lid van de Raad van Bestuur heeft één stem, eventueel aangevuld met hoogstens één volmacht. Voor het stemmen bij volmacht moet een schriftelijke en uitdrukkelijke verklaring van het afwezige lid worden voorgelegd, eventueel per elektronische post. Elke bestuurder Kan een andere bestuurder machtigen om hem te vertegenwoordigen en om in zijn plaats te stemmen.

3, De Raad van Bestuur kan slechts op geldige wijzen beraadslagen en beslissen indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en bij gewone meerderheid der aanwezige bestuurders. De Raad van Bestuur treedt op ais een college.

4. De notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur worden gehouden in een daartoe bestemd register, en ondertekend door de voorzitter van de vergadering en minimum één andere aanwezige bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15  Bevoegdheden van Raad van Bestuur

1. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen voor zover deze niet uitdrukkelijk door de de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 of door onderhavige statuten aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

2. De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheid voor bepaalde handelingen en taken overdragen aan één of meerdere bestuurders. Zij duidt onder de bestuurders diegenen aan die beschikken over de maatschappelijke handtekening en in deze statuten gemachtigd bestuurder genoemd worden. De voorzitter, secretaris en penningmeester beschikken steeds over de gemachtigde handtekening. In alle akten, handelingen, volmachten of betalingen is de vereniging, behalve in geval van bijzondere machtiging door de Raad van Bestuur of andersluidende bepalingen in deze statuten, geldig verbonden door de handtekening van twee gemachtigde bestuurders. Het mandaat van een gemachtigde bestuurder eindigt door verstrijken van termijn, door overlijden, door ontslag of door afzetting.

3. De Raad van Bestuur kan een Huishoudelijk Reglement opstellen dat ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering wordt voorgelegd, doch waarvan de inhoud niet mag afwijken van hetgeen in deze statuten is bepaald.

4. De bestuurders nemen in uitoefening van hun functie geen enkele persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat. Ten aanzien van derden zijn de bestuurders niet persoonlijk aansprakelijk voor zover zij binnen de perken van hun bevoegdheid blijven.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel '16 -- Leden van Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid, door de oudste aanwezige bestuurder.

Artikel 17 -- Bevoegdheden Algemene Vergadering

1. De Algemene Vergadering is bevoegd voor de zaken die haar door de wet van 27 juni 1921 zoals

gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 uitdrukkelijk zijn toegekend en voor de zaken die haar in de statuten

uitdrukkelijk zijn voorbehouden inzonderheid

- het wijzigen van de statuten;

- het benoemen en afzetten van bestuurders;

- het benoemen en afzetten van controleurs en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging

wordt toegekend;

- het benoemen en afzetten van gemandateerde controlerende leden;

- het verlenen van kwijting aan de bestuurders, de controleurs en de gemandateerde controlerende leden;

- het goedkeuren van begrotingen en rekeningen;

- het ontbinden van de vereniging;

- het uitsluiten van een lid;

- het omzetten van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

- aile gevallen waarin de statuten dat vereisen.

De Algemene Vergadering beslist over alle bepalingen van het Huishoudelijk Reglement die betrekking

hebben op het uitkeren van vergoedingen, onder welke vorm ook, aan de bestuurders, de leden van de

duikschool of de andere leden.

2. De Algemene Vergadering kan bij gewone meerderheid van de effectieve leden haar bevoegdheden aan de Raad van Bestuur overdragen, behalve deze, die door Artikel 4 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 18  Bijeenroeping Algemene Vergadering

1. De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur samengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist, of wanneer een vijfde van de effectieve leden daarom verzoekt.

2. De Algemene Vergadering wordt ten minste één maal per jaar samen geroepen binnen de zes maanden na het afsluiten van het boekjaar voor de goedkeuring van de jaarrekening en de begroting, alsook van het beleid van de bestuurders.

3. De oproepingen gebeuren via gewone of elektronische brief gericht aan alle effectieve leden en ten minste acht dagen voor de vergadering.

4. De oproeping vermeldt dag, plaats en uur van de vergadering en bevat de agenda die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door ten minste één twintigste van de effectieve leden, moet op de agenda worden geplaatst. Over onderwerpen die niet op de agenda staan, kan niet geldig gestemd worden.

5. De toegetreden leden mogen de vergadering bijwonen maar worden niet opgeroepen en hebben geen stemrecht.

Artikel 19  Besluiten Algemene Vergadering

1, De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid, door de oudste aanwezige bestuurder.

2. Elk effectief lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering, Een effectief lid kan zich door een ander stemgerechtigd lid laten vertegenwoordigen doch elk effectief lid kan slechts één ander effectief lid vertegenwoordigen.

3. De besluiten van de Algemene Vergadering worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen behalve in geval van wijziging van de statuten, ontbinding van de vereniging of uitsluiting van een lid. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de Algemene Vergadering. Haar besluiten binden alle leden, zowel de effectieve als toegetreden leden.

4. Tot statutenwijziging of ontbinding van de vereniging of uitsluiting van een lid kan slechts worden besloten indien twee derden van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is, Wordt dit quorum niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen na ten vroegste 15 dagen, die kan beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Om te kunnen besluiten tot een statutenwijziging of uitsluiting van een lid is ten minste twee derde van de stemmen vereist. Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vzw of de ontbinding van de vereniging, is een vier vijfde stemquorum vereist,

Artikel 24 -- Notulen Algemene Vergadering

1. De notulen van de Algemene Vergadering worden ondertekend door de voorzitter van de Algemene Vergadering en een gemachtigd bestuurder en alle bestuurders die zulks wensen. De notulen worden opgenomen in een op de zetel van de vereniging bijgehouden register dat door alle effectieve leden en belanghebbende derden kan worden geraadpleegd. Afschriften en uittreksels worden door twee gemachtigde bestuurders ondertekend.

2. De Raad van Bestuur zal na goedkeuring door de Algemene Vergadering de jaarrekening neerleggen ter griffie van de bevoegde rechtbank. Bestuurswijzigingen, statutenwijzigingen en beslissingen over ontbindingen en vereffening moeten via dezelfde griffie bij uittreksel worden bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

REKENINGEN EN BEGROTING

Artikel 21  Boekjaar en controle van de rekeningen

1. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het eerste boekjaar zal uitzonderlijk lopen tot en met 31 december 2016,

2. Na elk boekjaar maakt de Raad van Bestuur de rekeningen van het verlopen jaar, de inventaris en de balans alsmede de begroting voor het volgende jaar op en legt ze binnen de zes maand na afsluiting ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. De rekening en de begroting worden ten minste acht dagen vbbr de Algemene Vergadering ter kennis gebracht van de effectieve leden.

3, Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet bij wijze van dividenden uitgekeerd worden aan de leden.

4, De Algemene Vergadering kan één of meerdere controleurs voor de rekeningen aanstellen, die dan hierover verslag zullen uitbrengen op de Algemene Vergadering.

5. De jaarrekening wordt na goedkeuring door de Algemene Vergadering ter griffie van de bevoegde rechtbank neergelegd,

ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 22  Ontbinding en vereffening

1. Behoudens in geval van gerechtelijke ontbinding kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten overeenkomstig Artikel 19 van onderhavige statuten en de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

2. In geval van vrijwillige ontbinding worden door de Algemene Vergadering, en in gebreke daarvan door de bevoegde rechtbank, één of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van tegeldemaking van de goederen en vereffening van de schulden effectief gesteld.

3. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van het passiva, overgedragen aan één of meer verenigingen die gelijkaardige doelstellingen nastreven en die worden aangeduid door de Algemene Vergadering.

SLOTBEPALINGEN

Artikel 23 -- Algemene bepalingen

Voor alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, wordt verwezen naar het Huishoudelijk Reglement of blijft de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en zijn latere wijzigingen toepasselijk,

Artikel 24  Huishoudelijk Reglement

De Raad van Bestuur kan een Huishoudelijk Reglement opstellen dat ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de Algemene Vergadering, doch waarvan de inhoud niet mag afwijken van hetgeen in deze statuten is bepaald.

~

behouden aan het Belgisch Staatsblad ONTSLAG EN BENOEMING VAN DE BESTUURDERS

De volgende personen worden met ingang van 22(0112015 benoemd tot bestuurder



1) Voorzitter:

Dhr. Stephan Peeters Mechelsestraat 45 2260 Westerco

2) Secretaris:

Dhr. Chris Monsecour Vlierpad 8 3200 Aarschot

3) Penningmeester;

Dhr. Lucien Mooris Boerenkrijglaan 95 b 2260 Westerco

Stephan Peeters

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WESTELS DIVING TEAM, AFGEKORT : WDT

Adresse
MECHELSTRAAT 45 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande