WH-CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : WH-CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 890.251.647

Publication

24/09/2014
ÿþMod Word 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de, akte

Rechtbank van koophandel

f

Aëll.wcipen

15 SEP. 201/e

afdeling Antwerpen

I II 11 III



*14174812*



.7,.1.5eu.sriiirly3rn' 0890.251.647

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- I Ii WH-CONSULT in vereffening

- 0 I-

:r.s" r.-,-1 GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

E I Kapelaan Staslaan 22 te 2160 WOMMELGEM

_ SLUITING VEREFFENING

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 11 september 2014 blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen genomen heeft: EERSTE BESLUIT:De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar de dato 12 november 2013. De vereffenaar brengt verslag uit over het beheer en het gebruik der waarden van de vennootschap. De vennoten bevestigen dit verslag en de vereffeningsactiviteiten bij gebrek aan commissaris op basis van hun individueel controlerecht conform artikel 194 van de vennootschappenwet te hebben geverifieerd. TWEEDE BESLUlT;De vergadering stelt vast dat er geen onroerende goederen te vereffenen zijn. DERDE BESLUIT:De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap voltooid is, behoudens het hierna of voordien vermelde; dat het actief van de vennootschap voor zoveel als mogelijk ten gelde werd gemaakt; dat de schuldeisers, voor zoveel als mogelijk, werden uitbetaald en voor zover niet mogelijk, hiervoor de nodige provisies werden aangelegd, dat het saldo op heden wordt overgemaakt aan de aandeelhouders in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit of geconsigneerd werd op het bevoegde deposito en consignatiekantoor. VIERDE BESLUIT:De vergadering beslist het verslag van de vereffenaar en de door haar voorgelegde rekeningen goed te keuren, haar te ontslaan van haar taak en kwijting te geven aan de vereffenaar en haar te ontslaan voor aile aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van haar taak als vereffenaar. VIJFDE BESLUIT:De vergadering verklaart de afrekening gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WH-CONSULT" in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan. ZESDE BESLUIT:De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende vijf jaar te 2520 Ranst - Broechem, Antwerpsesteenweg 83 D. ZEVENDE BESLUIT:De rekening BE54 7330 4303 5997 op naam van de vereffende vennootschap "WH-CONSULT' in vereffening blijft nog geopend voor een termijn van maximum één jaar. ACHTSTE BESLUIT:De vergadering verleent volmacht met machtiging tot in de plaatsstelling te verlenen aan Heidi Meeus, Antwerpsesteenweg 83 d te 2520 Ranst Broechem, teneinde te zorgen voor de neerlegging van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en de publicatie ervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en voor alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de fiscale administraties en de sociale en economische administraties in het kader van de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap. Deze volmacht vervalt binnen de 6 maanden te rekenen vanaf voormelde akte. Al deze besluiten werden met eenparigheid van stemmen gesloten. De vergadering wordt afgesloten om 15.30 uur.

De heer Eric Crauwels wordt ontslagen als vereffenaar met ingang vanaf heden.

Te VVommelgem op 11 september 2014

De heer Eric Crauwels (get) - vereffenaar.

25/07/2013
ÿþMod Word 11.1

4

ln de bijlagen hij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

goergelegd tpr griffie vr~' de RetheanI van Koophandel re Antwerpen, op

3111.1 2013



r

liai Nuis aloi ~~i i N

*131160











Cl de (1 IEsI (IIÎ IL IIr

,,, iLiI; flJíl: rJ

0890.251.647

WH-CONSULT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rec s \ c,r; n GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

_aqti k Kapelaan Staslaan 22 te 2160 WOMMELGEM

[iolIe~li1 adres}

r :;, : r,é : BESLISSING TOT VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP AANSTELLING VAN DE VEREFFENAAR

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 29 maart 2013 blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1) Vervroegde ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap.

2) Aanstelling vereffenaar

Er wordt voorgesteld om de heer Crauwels Eric, wonende te 2520 Ranst - Broechem, Antwerpsesteenweg 83 D, als vereffenaar aan te stellen. Deze aanstelling zal gebeuren onder de opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel. De vereffenaar heeft volgende machten: De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan iedere vereffenaar alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden. De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de

vennootschap ten gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen toe te staan, alle uitstel en rentevoeten te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van aile inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen. De vereffenaar zal aile derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap. De algemene vergadering zal de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

Het besluit werd aanvaard met unanimiteit van stemmen.

De Rechtbank van Koophandel bevestigde de benoeming van Eric Crauwels als vereffenaar op 17 juni 2013.

3) Naar aanleiding van de vervroegde ontbinding wordt de zaakvoerder de heer Willy Herrijgers ontslagen als zaakvoerder met ingang vanaf 29 maart 2013.

De heer Eric Crauwels (gel) - Vereffenaar

,5 L Cr:ricld V3f1 In., Urr-nnieleflde rio'L3r15 ilclîlf v211 de (JrsofL«{cn)

bevQCasi fechtspei_^.pOn ,.=fi éls'tr1.-i8r1 «can derden te VprtE6eflS:ooidlpc.n V^,CSù Î" .icarri En h,rtdtek,:.ning

Coordonnées
WH-CONSULT

Adresse
KAPELAAN STASLAAN 22 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande