WHITE CROW SELECTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WHITE CROW SELECTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.307.551

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 25.08.2014 14466-0494-011
20/12/2013
ÿþ LJ McdWord Il 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13191687*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwernen, 0».

Griffe 0 n7r 202

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0849.307.551

Benaming

(voluit) : White crow selection

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cederlaan 64, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte Adreswijziging

Op de bijzondere algemene vergadering van 30/11/2013 werd volgend besluit genomen :

- De bijzondere algemene vergadering aanvaardt de transfer van de maatschappelijke zetel naar Prins Boudewijnlaan 355, 2610 Wilrijk vanaf 1 december 2013

De Zaakvoerder

Miguelle Remes

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvioondlgen

Verso: Naam en handtekening.

15/10/2012
ÿþ Mod Word r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



b N I 11 11 1H11

"12169691k





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te An eerpen

op

De Griffier

Griffie

Op de laatste

Ondernemingsnr : 8 L g 309 S'SI

Benaming

(voluit) : WHITE CROW SELECTION

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 2610 Antwerpen, district Wilrijk, Cederlaan 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN.

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor notaris Karin Poelemans te Schilde, vervangende haar ambtgenoot: notaris Jacques Istas te Schilde, wettelijk belet, op 26 september 2012, geregistreerd te Zandhoven op 28', september 2012 (boek 126, blad 16, vak 11), dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

, WHITE CROW SELECTION, met zetel te 2610 Antwerpen, district Wilrijk, Cederlaan 64, werd opgericht.

Oprichters-vennoten:

11 De heer ISTAS Raphaël Micheline Fernand, geboren te Antwerpen, district Wilrijk, op zestien januari negentienhonderd zesenzeventig, en zijn echtgenote;

2! Mevrouw REMES Miguelle Maïté, geboren te Antwerpen, district Wilrijk, op dertig september negentienhonderd zevenenzeventig, samen wonende te 2650 Edegem, Smolders Blockstraat 3.

Maatschappelijk kapitaal: ¬ 18.600,00, volgestort in speciën ten belope van ¬ 6.200,00. Ondergetekende: notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd bij ING. Het maatschappelijk kapitaal is te volstorten door mevrouw REMES voor ¬ 11.780,00 en door de heer ISTAS voor ¬ 620,00.

Duur: onbepaalde duur.

Doel; De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- Alle activiteiten die behoren tot beheren van een wervings- en selectiekantoor.

- De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen.

- De aankoop, het beheer, het (ver)huren, leasen, en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende; = waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met: betrekking tot het beheer van het aldus gevormde vermogen.

- Het opnemen van bes#uurmandaten in derde vennootschappen.

- Het uitvoeren van administratieve diensten, input werkzaamheden, secretariaat en andere diensten aan ` ondernemingen.

- Het organiseren van evenementen, begeleiden van evenementen en optredens, begeleiden van artiesten, podiumkunstenaars en meer algemeen aile artistieke kunsten.

- Het geven van adviezen in de publiciteitsector, zowel via de gebruikelijke kanalen als de digitale kanalen. Zij mag alle daden stellen en verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de verwezenlijking of uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Bestuur: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Jaarvergadering: op de tweede maandag van de maand juni om tien uur. De gewone en de bijzondere'

. algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan hebben zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker het recht de algemene vergaderingen bij te wonen, De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een. gewone algemene vergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij

" moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de in deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de

commissarissen zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer.

één of.meer .vennoten. dia a Heen. of samen_een_vijfda.van_het _maatschapp.elijk. kapitaal.veriegenwoordigen,. dit' biz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij Van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden A, aan flet Belelirch Staatsblad

vragen. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de-bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Ze moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Elk aandeel geeft recht op één stem. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard dan komt het stemrecht op de jaarlijkse" algemene vergadering t'oe aén de vruchtgebruiker. Bij een buitengewone algemene " vergadering komt het stemrecht toe aan de blote eigenaar.

Boekjaar: Het boekjaar vande Vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend dertien.

Bestemming van de winst: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene " kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenamen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze : een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming " van het saldo. De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

Verdeling van het vereffeningsaldo: wettelijke regeling .

OVERGANGSBEPALINGEN:

- Eerste zaakvoerder:

Mevrouw REMES Miguelle Maté, voornoemd, werd als zaakvoerder van de vennootschap aangesteld voor " onbepaalde duur. Het mandaat is bezoldigd.

Bijzondere volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Bo, de Terwangne, gevestigd te 2600 Antwerpen, district " Berchem, Cogels Osylei 1, ingeschreven in het register der rechtspersonen te Antwerpen met : ondernemingsnummer 0430.460.066, voor inschrijving in de KBO en formaliteiten bij het ondernemingsloket, en de administratie van de BTW, alsook voor alle latere wijzigingen, met recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

-- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Notaris Karin Poetemans te Schilde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/02/2015
ÿþ r _t-~~ - ~r Mod Word 11.1

~ .,~a I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbe.^,< van ka^c,

Q 2 FER. 1Ui5

afd~rr~g~lenh,verp~ n

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0849.307.551

Benaming

(voluit) : White Crow Selection

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Prins Boudewijnlaan 355, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 10 oktober 2014

De algemene vergadering neemt akte van de benoeming tot zaakvoerder van Oona Noyen met nationaal nummer 88.07.23-354.77 dat werd ingediend door White Crow Selection BVBA, gevestigd te Prins Boudewijnlaan 355, 2610 Wilrijk met ondememrngsnummer 0849.307.551, vertegenwoordigd door Miguelie Remes.

De benoeming gaat in op 10 oktober 2014.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

De zaakvoerder

Miguelle Remes

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 31.08.2016 16574-0389-015

Coordonnées
WHITE CROW SELECTION

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 355 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande