WHITEWOOD CAPITAL HOLDING, AFGEKORT "WWCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WHITEWOOD CAPITAL HOLDING, AFGEKORT "WWCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.849.724

Publication

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 03.07.2013 13269-0312-028
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 01.08.2012 12370-0465-027
23/11/2011
ÿþ Mod 2i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 1J 11

behoudt

aan he.

Belgisc

5taatsbl.

111



- T

Ve:: {,,, :7:7ehPba134

Del

Griffie 1 0 POU, 2011

; . N'" ,. S1

" =~.~,

Ondernemingsnr : 0810.849.724

Benaming :

(voluit): WHITEWOOD CAPITAL BELGIUM

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Van Ertbornstraat 9, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Wiiziainc benaming  wijziging doel  wiiziginq en aanpassing der statuten

Tekst :

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tristan Sebrechts te Schoten op zevenentwintig oktober tweeduizend en elf, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering om de huidige benaming van de vennootschap te vervangen door de nieuwe benaming "WHITEWOOD CAPITAL HOLDING", afgekort "WWCH".

Dientengevolge beslist de vergadering artikel 1 van de statuten aan te passen als volgt: ""WHITEWOOD CAPITAL HOLDING"; afgekort "WWCH'; is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."

Tweede beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering om de huidige maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Level 7, Rijnkaai 37

Derde beslissing

a) De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder in datum van 27 oktober 2011 met het oog op de hierna vermelde doelwijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van 30 september 2011 gehecht.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De buitengewone algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

b) Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen door aan de huidige tekst van artikel 3 van de statuten bij te voegen als punt 1 de tekst "1. Het optreden als `promotor' van een of meerdere openbare vastgoedbevaks of van enige andere instelling voor collectieve belegging, onder meer zoals I gedefinieerd door de wetgeving op het collectief beheer van beleggingsportefeuilles en/of de in uitvoering daarvan aangenomen regelgeving (inclusief inzake vastgoedbevaks)", en de bestaande punten aan deze nieuwe nummering aan te passen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor4 Luik B - vervolg

iiehoudén rDientengevolge beslist de vergadering de tekst van artikel 3 van de statuten aan te passen

aan het als volgt:

Staatsblad "De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnenland als in het buitenland:

1. Het optreden als 'promotor' van een of meerdere openbare vastgoedbevaks of van enige andere instelling voor collectieve belegging, onder meer, onder meer zoals gedefinieerd door de wetgeving op het collectief beheer van beleggingsportefeuilles en/of in uitvoering daarvan aangenomen regelgeving (inclusief inzake vastgoedbevaks).

2. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

3. Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding zijn toegelaten in zoverre dat zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende erg onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. De uitbating van een studie- organisatie- en raadgevend bureau inzake economisch, handels, fiscale, juridische, sociale aangelegenheden.

5. Alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hoger vermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

6. Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van derden in de ruimste zin van het woord.

7. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselkoersrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico, enz.

8. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de Internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als buitenland.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborgvan eigen verbintenissen als tot waarborg van





Bijlagen bij het BeTgiscTSfaá~s6ia3=237I1/2UIT- Annéxésdu 1VTomt ue r-bélgé





, Voor

behouden

aan het

 éTï s Ti

Staatsblad

Luik B - vervolg

j verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in

pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of

vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen."

Vierde beslissing

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder met het oog op de

uitvoering van de genomen beslissingen.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met het opstellen van de

gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap alsook de neerlegging ervan op

i de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de vereiste publicatie in het _, Belgisch Staatsblad.

r Aanstelling bijzonder gevolmachtigde

I De verschijner stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, mevrouw Evelien DEVLIEGER te 2950 Kapelle, Wilgenstraat 5 en/of de heer Tim WYMEERSCH, te 9160 Lokeren, Kovekenstraat 16, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om dé nodige formaliteiten te vervullen ingevolge onderhavige statutaire aanpassingen bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket en andere betrokken instellingen.

I Voor uittreksel, de notaris, Tristan Sebrechts

Gelijktijdig neergelegd op de griffie van de handelsrechtbank te Antwerpen, verslag van de

j zaakvoerder en staat van actief en passief, afschrift van de akte en de gecoördineerde statuten.

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 18.07.2011 11304-0395-023
03/03/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N:;e4F.lzg gele van de

,«. ~... ;._, - -- ,~}:>1t>*verpen R~1

op $ ~~ `

_.~ ~ .~

P GG ff ierr

ri

1 *11036185"

111

Va beha aan Belg Staat

Ondernemingsar : 0810.849.724

Benaming

{voluit) : WHITEWOOD CAPITAL BELGIUM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Ertbornstraat 9, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Toekenning volmachten

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 14 september 2010:

De Raad van Bestuur keurt goed en aanvaardt éénparig de toekenning van een bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd met recht van indeplaatsstelling aan

a.Mevr. DEVLIEGER Evelien, wonende te 2950 Kapellen, Wilgenstraat 5

en/of

b.de heer WYMEERSCH Tim, wonende te 9160 Lokeren, Kovekenstraat 16

afzonderlijk bevoegd teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Ondernemingsloket en aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Voor eensluitend verklaard,

de heer Frédéric Van der Planken

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

22/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.09.2010, NGL 14.09.2010 10543-0038-021
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.05.2015, NGL 31.08.2015 15572-0113-026

Coordonnées
WHITEWOOD CAPITAL HOLDING, AFGEKORT "WWCH

Adresse
VAN ERTBORNSTRAAT 9 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande