WHW

Société en commandite simple


Dénomination : WHW
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.789.178

Publication

12/10/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11153656"

PJpere ckn1 rct griffie van de Pe: rilienr vaf! Atac;~itaa7dee fo AalFtverpren,

Griffie 3 a SE?.

Ondernemingsnr : 'fg w 1 i1 f 7 8

Benaming : WHW

(voluit)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Koning van Spanjelaan 9

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christiaan Eyskens te Weelde (Kavels), op negenentwintig september tweeduizend en elf, blijkt dat:

1. de heer HOFMANS Willy, geboren te Brasschaat op 13 augustus 1951, wonende te 2990 Wuustwezel, Koning van Spanjelaan 9, beherend vennoot;

2. mevrouw WILLEMS Marlena Josephina Augusta, geboren te Geel op 22 juli 1952, wonende te 2990 Wuustwezel, Koning van Spanjelaan 9, stille vennoot;

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht, met als naam "WHW" en zetel te 2990 Wuustwezel, Koning van Spanjelaan 9.

De vennootschap heeft tot doel:

De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen en vennootschappen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over en het vereffenen van alle andere vennootschappen, ondernemingen van welke aard ook.

Het leveren van diensten, managementprestaties, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technische, administratieve, economische en algemeen beheer van ondernemingen.

Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing en het beheer van alle onroerende goederen, in het algemeen aile onroerende verrichtingen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of alle andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij pan de perso!o)n(er.) bevoegd de rechtspersoon ten aalzen van derden te vertegenwaardiger:

Verso : Naam en handtekening

" f

behouden aan aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij hëfBéTgisch Sfáát"sblád - IZC1DIZOII - Annéxës dn Nlb "m`feur belge

mod 2, 7

leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tienduizend euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal. Het is volledig volstort in geld.

De algemene vergadering beslist jaarlijks omtrent het saldo van de eventuele nettowinst.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, de vennootschap in en buiten rechte en zijn bevoegd aile daden van bestuur en beschikking te verrichten binnen het kader van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Werd tot statutaire zaakvoerder voor de duur der vennootschap aangesteld ; de heer HOFMANS Willy, voornoemd.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op dertig september tweeduizend en twaalf.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden door de : vennootschap alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht: er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A & T Antwerpen, met zetel te 2640 Mortsel, Jacob Van Arteveldestraat 30, vertegenwoordigd door de heer Eddy De Bie en/of de heer Sven Van Geffen, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Geassocieerd Notaris Christiaan Eyskens,

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van i_vik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WHW

Adresse
KONING VAN SPANJELAAN 9 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande