WIDI

Société en commandite simple


Dénomination : WIDI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 565.974.709

Publication

06/11/2014
ÿþMod Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad II I~u~inuiiiu0i~

14 0350A~





Ondememingsnr : Q S fQ S. dJ ~ ("1 .1-0 9

Benaming

(voluit) : Widi

(verkort) :

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Sprinkhanenweg 6, 2360 Oud-Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse akte van 27 oktober 2014 blijkt de oprichting van de gewone commanditair

vennootschap "Widi"

1.GECOMMANDITEERDE VENNOOT

De heer Dirven Wilhelmus (Wim), Nederlandse nationaliteit, Rijksregistemummer 50.04.01-555.08, is gelast:

met het beheer van de vennootschap als gecommanditeerd vennoot.

2. ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2360 Oud Turnhout, Sprinkhanenweg 6.

Hij kan bij beslissing van de gecommanditeerde vennoten worden overgebracht naar elke andere plaats België. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal bekend gemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De gecommanditeerde vennoten mogen ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen,

agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland. -

3.MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verlenen van diensten en consultancy activiteiten hoofdzakelijk met betrekking tot marketing- en, commerciële activiteiten in diverse sectoren, zowel in België als in het buitenland.

2. Het bijeenbrengen, de zakelijke begeleiding en contractadvisering van kopers en verkopers in diverse sectoren, zowel in België als in het buitenland.

3. Handel in benodigdheden en uitrusting ter ondersteuning van voorgaanden.

4. Het verzorgen van administratieve activiteiten voor derden in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële- érr onroerende verrichtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn à:r' verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. De vennootschap kan ook functies van beheerder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

4. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 2711012014. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamheid, de faling of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot, zowel een gecommanditeerde als een commanditaire.

5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 (duizend) EURO, vertegenwoordigd door-100: aandelen zonder nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één honderdste van het maatschappelijk' kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is onderschreven als volgt: in baar geld zodat een totaal bedrag van 1.000,00 EUR.. onmiddellijk ter beschikking gesteld wordt van de vennootschap via een Belgische` bankrekening op naam van de vennootschap.

6.OVERDRACHTEN VAN AANDELEN

De afstand van deelbewijzen is vrij onder commanditaire vennoten indien de overdracht of afstand gebeas ' conform de voorschriften van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. De overdracht, vermeld in h. t, aandelenregister, is een voldoende bewijs ten opzichte van de vennootschap. De afstand of overdracht aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergeffl. ter t;xillie van. de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 O OKT, 2014

ANTWERPEN aïdeltns TURNHOUT De cGififfie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

derden kan alleen gebeuren nadat de aandelen zijn aangeboden aan de andere commanditaire vennoten tegen boekwaarde en enkel met het algemeen akkoord van de andere commanditaire vennoten.

Indien deze hun weigering niet kenbaar maken, is de overdracht vrij. De vennoot die wenst over te dragen of af te staan, zal de andere vennoten hiervan in kennis stellen bij aangetekend schrijven waarna deze één (1) maand de tijd krijgen om hun weigering kenbaar te maken.

7.OVERLIJDEN

Het overlijden van een commanditaire vennoot heeft nooit de ontbinding van de maatschappij tot gevolg. Deze blijft verder bestaan met de erfgenamen van de overledene. De erfgenamen of schuldeisers vert & 1 commanditaire vennoot kunnen nooit de zegels laten leggen op de goederen van de maatschappij en zelfs óO geen enkele manier de werking van de maatschappij verhinderen of belemmeren. Wanneer' een aandeel opgesplitst is onder meerdere erfgenamen, zullen deze onder hen noodzakelijkerwijze iemand aanduiden, die het aandeel zal vertegenwoordigen ten opzichte van de maatschappij.

8.

Het overlijden, de onbekwaamheid of het ontslag van de gecommanditeerde vennoot heef t nooit de ontbinding van de maatschappij tot gevolg. In dat geval zal een buitengewone Algemene Vergadering kunnen bijeengeroepen worden op verzoek van een commanditaire vennoot, op dezelfde wijze als uiteengezet in artikel veertien (14), die onmiddellijk een nieuwe gecommanditeerde vennoot zal aanduiden, hetzij gekozen onder zijn vennoten, hetzij een derde die aangenomen zal worden door de vergadering van medevennoten inbegrepen, eventueel de erfgenamen van een overledenen wanneer deze reeds toegelaten werden door de Algemene Vergadering en reeds commanditaire vennoten geworden zijn.

9.

Punt 7 is natuurlijk ook van toepassing om de eventueel vorderingen van erfgenamen en schuldeisers " t regelen van een gecommanditeerde vennoot ten opzichte van de vennootschap.

10.BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere gecommanditeerde (beherende) venno(o)t(en)-ook zaakvoerder(s) genoemd, die de uitgebreidste machten hebben om de vennootschap te verbinden, in en buiten recht. Zij mogen aile administratieve daden en daden van beschikking stellen die nodig of dienstig zijn voor_ et bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of'ate statuten de Algemene Vergadering bevoegd is.

De gecommanditeerde vennoten mogen volmacht geven aan bijzondere volmachtdragers of derden in het raam van hun bevoegdheid, beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen.

Gerechtelijke acties zowel eiser als verweerder die gesteld zullen worden tegenoverstaande van de vennootschap, vervolgingen en naarstigheden van een gecommanditeerde vennoot, of een bijzondere gevolmachtigde in het raam van hun opdracht, zullen telkens moeten voorzien zijn van een speciale volmacht voor elke actie tot handeling afzonderlijk.

Niettegenstaande bijzondere volmachten aan derden zoals uiteengezet in artikel 9, zullen alle akten van de vennootschap die verbintenissen met zich meebrengen, de handtekening van één van de gecommanditeerde vennoten dienen te dragen,

11.ALGEMENE VERGADERING

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Ieder aandeel geeft recht op eeri.stemi De beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs de niet-aanwezige vennoten, de anders denkende of onbekwame

Ieder jaar wordt een Algemene Vergadering der vennoten gehouden om 20.00 uur op de laatste dinsdag van de maand juni ter maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag of een zondag is, zal de vergadering de volgende werkdag plaatsvinden.

De dagorde zal worden bekend gemaakt en toegestuurd worden aan alle vennoten dopr  de gecommanditeerde vennoten. Zij zullen tevens ervoor instaan dat de beslissingen worden opgetekend in e r proces verbaal. De processen verbaal der Algemene Vergaderingen worden door alle aanwezige vennoten ondertekend ten laatste op de volgende vergadering.

De gecommanditeerde vennoot is verplicht een buitengewone Algemene Vergadering bijeen te roepen op aanvraag van een vennoot die dit wenst en kenbaar maakt door een aangetekend schrijven waarin hij de punten die hij wenst te bespreken kenbaar maakt in een dagorde.

Deze buitengewone Algemene Vergadering dient plaats te hebben binnen de 10 dagen na ontvangst van het verzoek.

12.WINSTVERDELING - RESULTATEN

Het maatschappelijk jaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Ieder jaar zal de gecommanditeerde vennoot op 31 december een resultatenrekening opmaken.

Het eerste boekjaar begint vanaf 27 oktober 2014 en eindigt op 31 december 2015, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds 1 september 2014 voor rekening van de vennootschap in vorming gedaan werden, bij toepassing van artikel 60 wetboek vennootschappen.

Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van ten minste 1/20 voorafgenomen tot het oprichtenwa0 een reservefonds, Deze voorafnemingen houden op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds 1/10 van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de Algemene Vergadering die hierover zal stemmen bij gewone meerderheid op voorstellen van de gecommanditeerde vennoten.

De eventuele verliezen zullen proportioneel verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aangegane verbintenissen ten opzichte van de vennootschap. De commanditaire vennoten hiervan kuínnell

e'

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

nooit voor meer aansprakelijk gesteld worden dan hui verbintenissen. Voor het tekort is de gecommanditeerde hoofdelijk en solidair aansprakelijk.

13.ONTBINDING - VEREFFENING

Iedere vennoot kan op de Algemene Vergadering de ontbinding van de maatschappij eisen wanneer 3/4 van het maatschappelijk kapitaal opgebruikt is of om reden van grove nalatigheden en misverstanden ondèr=db vennoten. Het staat echter de overige aandeelhouders de vennootschap verder te zetten of te liquideren en dé , aandelen van de vennoten die niet meer wensen verder te zetten, over te nemen.

De liquidatie van de maatschappij zal verzekerd worden door de gecommanditeerde vennoot, of ingeval van verhindering door de zorgen van een vereffenaar aangesteld door de Algemene Vergadering.

Het maatschappelijk vermogen zal, nadat alle passiva van de maatschappij zijn aangezuiverd, verdeeld worden onder de vennoten in verhouding van hun aandelen. De vergoeding van de vereffenaarzal bepaàlii worden door de Algemene Vergadering.

14.BENOEMING TOT ZAAKVOERDER

In de Algemene Vergadering zijn de vennoten samengekomen, onmiddellijk na de oprichting van de gewone commanditaire vennootschap " WIDI "

Op dezelfde datum en zonder bijeenroeping wordt met éénparigheid van stemmen beslist:

Behoudens andersluidende beslissing is het mandaat van de gecommanditeerde vennoot onbezoldigd. 15,BIJZONDERE VOLMACHT

, Bij deze wordt aan accountantskantoor S.C.A. Mol-Turnhout bvba, Kasteelstraat 6 te 2300 Turnhout --

vertegenwoordigd door Dhr. Luc Smolders - bijzondere

volmacht gegeven met recht van indeplaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen t.o.v.. alle

belastingadministraties waaronder de BTW, de K.B.O., R.S.Z, R.S.V.Z, ondernemingsloket, teneinde alle

administratieve verrichtingen van en voor de vennootschap uit te voeren.

Waarvan akte.

Gedaan te Turnhout, op 27 oktober 2014 in drie exemplaren." r''r" .if

Getekend,

Dirven Wilhelmus

Zaakvoerder

"

s ~." fï;

~.t

4 '





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening en

29/01/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

Had Word 11.1

`~1º%"t ~w In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te makerij kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

.....,..-.w,.~,...~ cexg: logd to" r, t;Piîf:g v1, rie

11111111111111111111111

9*

REck?TliA.Iv-K VAN KOOPHANZFEL

J N . JAN. 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Srt i é sr

Ondernemingsnr : BE0666.974.709

Benaming

(voluit) : WIDI

(verkort) :

Rechtsvorm : GCV

Zetel : sprinkhaanweg 6 2360 Oud turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding-sluiting vereffening

Op 31 december 2014 werd een bijzondere algemene vergadering gehouden in aanwezigheid van alle vennoten,

Er werd besloten de vennootschap te ontbinden en onmiddellijk tot sluiting van de vereffening over te gaan conform art.184 van het Wetboek Vennootschappen,

De staat van actief en passief per 31.12.2014 werd goedgekeurd.Alle schulden werden vereffend;alle voorwaarden om tot sluiting van de vereffening over te gaan zijn voldaan,

Er wordt kwijting verleend aan Dhr.Wilhelmus Dirven,zaakvoerder tot datum van de ontbinding/vereffening. Er wordt kwijting verleend aan alle vennoten,

De boeken en bescheiden worden bewaard gedurende de wettelijke voorziene termijn te 2381 Weelde,Driebos 2.Er dienen geen maatregelen te worden genomen met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

De ontbinding is bij deze gesloten.

Wilhelmus Dirven

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WIDI

Adresse
SPRINKHANENWEG 6 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande