WIENHOVEN & PARTNERS

Divers


Dénomination : WIENHOVEN & PARTNERS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 446.324.318

Publication

28/02/2013
ÿþMod POF 11.1

`r ier , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 ~u~iwiuuiai~u

*~o3s~~6=

iu

Weergeted ter griffie van do Rechtbank van Kouphand©1 EQ Antwerpen, ap

18 FER, 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Benaming (voluit) : 0446.324.318

(verkort) WIENHOVEN & PARTNERS - in vereffening

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel Silvesterlaan 44, 2910 Essen, België

(volledig adres) :Afsluiting vereffening -ontslag vereffenaar

Onderwerpen) akte Tekst



Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden op 24/01/2013

1° Beslissing tot gehele en volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserves aan de vereffenaar de heer Gerardus Wienhoven, voorzin beheer als vereffenaar van de vennootschap.

2° Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de COMM. VA Wienhoven en Partners definitief opgehouden heeft te bestaan.

3° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij de heer Wienhoven Gerardus - Sylvesterlaan 44 2910 Essen.

4° Volmacht werd verleend aan AXISN.Y. BTW BE 0439.913.806, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij het rechtspersonenregister.

5° Het mandaat van de heer Gerardus Wienhoven als vereffenaar van de vennootschap wordt met onmiddellijke ingang stopgezet.

Gerardus Wienhoven

Vereffenaar

Bittagen $Il$et iteigieii SiagSrir" áir _ ZS/0272Dt3 - Annexes cru TVIbmfeurlïergë

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 30.08.2012 12496-0034-009
24/08/2012
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

'12146035*

Neergelegd ier griffie van rie seembrini twn Koophandel fe Antwerpen, op

'1'4 MM U12

Griffie

Ondernemingsnr : 0446.324.318

Benaming (voluit) :WIENHOVEN EN PARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : SILVERSTERLAAN 44

2910 Essen

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 24 mei 2012, geregistreerd te Aalst, kantoor op 30 mei 2012, boek 192, blad 10, vak 14, blijkt dat volgende wijzigingen aan de statuten werden aangebracht:

Verslag van de bedriisfrevisor.

De comparant verklaart tevens kennis te hebben van het verslag de dato 3 mei 2012 van de bedrijfsrevisor, de heer Guy Parmentier, met kantoor te 2900 Schooten, T.Van Cauwenberghlei, 12, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van actief en passief, met vermelding dat daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "WIENROVEN & PARTNERS "kan ik verklaren dat

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 31 maart 2012.

" De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 31 maart 2012 van

genoemde vennootschap, de netto-vermogenstoestand ten bedrage van 23.177, 60 EUR

volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vernielde opmerkingen. De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit. Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

EERSTE BESLISSING: Vervroegde Ontbinding.

De Commanditaire Vennootschap op aandelen "WIENHOVEN & PARTNERS" wordt vervroegd ontbonden vanaf heden, en bestaat enkel nog voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING: Aanstelling van vereffenaar.

De vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen de heer Gerardus WIEENHOVEN, voornoemd, die alhier bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en vers;taart te aanvaarden.

De vergadering machtigt tevens de vereffenaar tot het ondertekenen en vervolgens indienen van het verzoekschrift aan de rechtbank van koophandel tot bekomen van de bevestigingvanzjfbenoel'.nin9_

Op de laatste biz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.i

t` Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrij-vingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap,

DERDE BESLISSING: Ontslag van Zaakvoerder & Décharge

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van

de zaakvoerder, gerard.us wienhoven

De vergadering verleent tevens décharge aan de zaakvoerder voor het door hem tot op

heden gevoerde bestuur,

VIERDE BESi_iSSING: Wiiziginq & Coordinatie van de statuten

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten

als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van

de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is worden opgeheven

en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1. - De vennootschap, zijnde een commanditaire vennootschap op aandelen, is in

vereffening. Haar benaming luidt' "UIENHOVEN & PARTNERS

Artikel 2.- De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.- De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel:

Alle consultancy-aktiviteiten en management, alle handel, import en export in technische en

industriële aktiviteiten.

Het commercieel en financieel management verzorgen van externe bedrijven.

- Het verlenen van adviezen inzake boekhouding, administratieve organisatie, beleggingen, automatisatie, fiskale en sociaalrechterlijke aangelegenheden en dit in de meest uitgebreide betekenis,

Het beheren van onroerende goederen behorende tot het patrimonium van de vennootschap. Het kopen, verkopen, invoeren, uitvoeren, verhandelen, verhuren van alle afgewerkte produkten zowel in kleinhandel als in groothandel en op eender welke manier.

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen uitvoeren, maar ook voor rekening van haar leden en zelfs voor derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

Zij mag ook aile financiële, nijverheids, handels, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen, alle handelingen stellen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Artikel 4.- De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaars gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend (62.000) euro, verdeeld in duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6. - De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7. Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de tweede zondag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9. Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel 1 0. De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarver-gadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd door de zorgen van de vereffenaar(s) samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid zulks conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11. In de zesde en de twaalfde maand van bet eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden. Deze staken worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening. ln voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een

commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard. "

VIJFDE BESLISSING: Volmacht voor aanvraag bekrachtiging

De vereffenaar, de heer WIENHOVEN Gerardus, alhier vertegenwoordigd zoals gezegd, verleent bij deze alle machten aan de heer Tom Callewaert, comparant in deze om de vereffenaar te vertegenwoordigen bij de ondertekening van het verzoekschrift tot bekrachtiging van de aanstelling als vereffenaar,

Volmacht

Ais bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: De heer Tom Callewaert, accountant, met kantoor te 9450 Haaltert, Kerskenhoek, 72, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

Aile punten van de dagorde zijnde besproken geweest, wordt de zitting voor gesloten verklaard.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-ontbinding.- coordinatie statuten; - verslagen zaakvoerder &

bedrijfsrevisor met staat van aktief en passief; kopij beschikking homologatie benoeming vereffenaar

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

V

Voorbehouden aan het Belgisch Staaatsbiiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.06.2011, NGL 04.07.2011 11249-0200-011
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 13.06.2010, NGL 26.08.2010 10455-0477-011
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.06.2009, NGL 30.06.2009 09353-0306-011
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.06.2008, NGL 09.06.2008 08204-0084-010
17/07/2007 : AN288815
01/09/2006 : AN288815
03/09/2005 : AN288815
30/08/2005 : AN288815
02/05/2005 : AN288815
15/07/2004 : AN288815
14/07/2003 : AN288815
22/05/2003 : AN288815
14/10/2002 : AN288815
10/08/1999 : AN288815
31/01/1992 : AN288815

Coordonnées
WIENHOVEN & PARTNERS

Adresse
SILVESTERLAAN 44 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande