WIJFFELS ADVOCATEN

BV CVBA


Dénomination : WIJFFELS ADVOCATEN
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 847.290.050

Publication

08/10/2014
ÿþ Mod Wófd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111 V I











Rechtbank van Koophanaei Antwerpen

2 9 SEP, 201k

afdetieerçé erpen

Ondernemingsnr : 0847.290.050

Benaming

(votult) : WIJFFELS ADVOCATEN, in vereffening

(verkorf):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Maria Henriëttalei 1 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening - sluiting vereffening

UITTREKSEL UiT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING - EENPARIGE SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING VAN DE AANDEELHOUDERS VAN 11 AUGUSTUS 2014

Verklaring van de aandeelhouders

Met toepassing van artikel 268 § 2 van het Wetboek van vennootschappen inzake de procedure van de schriftelijke besluitvorming nemen de aandeelhouders éénpang de hierna vermelde besluiten.

Door ondertekening van huidig document verklaren de aandeelhouders uitdrukkelijk dat zij:

1. Akkoord gaan met de toepassing van de procedure van artikel 266 § 2 van het Wetboek van vennootschappen inzake de procedure van de schriftelijke besluitvorming;

2. Akkoord gaan met de agenda van de bijzondere algemene vergadering en aile vermelde besluiten goedkeuren.

3, Kennis hebben van de oproepingsformaiitelten en -termijnen voorzien in de artikelen 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen, doch door gebruik te maken van de procedure van schriftelijke besluitvorming afstand doen van deze bepalingen.

De hierna vermelde besluiten komen tot stand en treden bijgevolg in werking op het tijdstip waarop alle aandeelhouders hun vereiste handtekening op huidig document hebben geplaatst. De hierna vermelde besluiten worden aldus geacht unaniem genomen te zijn op de datum waarop de laatste aandeelhouder zijn handtekening plaatst op huldig document,

De zetel van de Vennootschap wordt beschouwd ais zijnde de plaats van totstandkoming van onderhavige besluiten.

Dit document kan worden ondertekend in één of meerdere exemplaren, waarbij elk exemplaar als een origineel wordt beschouwd. Alle exemplaren tezamen vormen één en dezelfde akte., indien dit document in meerdere exemplaren wordt ondertekend, zal de vaststelling dat alle aandeelhouders hun instemming hebben gegeven door ondertekening van huidig document de unanimiteit van de aandeelhouders bewijzen. Dergelijke vaststelling van de unanimiteit van de aandeelhouders zal geschieden door middel van de verzameling van alle ondertekende exemplaren op de zetel van de Vennootschap en de daarop volgende inlassing van het geheel van de individuele instemmingen in het notulenboek van de algemene vergadering.

Agenda

1. Vaststelling van de beëindiging van de vereffeningsverrichtingen.

Op de laatste blz. van Luik k3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ 'Or

. ~

~ E

*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Goedkeuring van de vereffeningsrekeningen en stavingsstukken opgesteld door de vereffenaars.

3. Lezing en goedkeuring van het verslag van de vereffenaars en bestemming van het vereffeningsresuflaat,

4. Kwijting aan de vereffenaars.

5. Sluiting van de vereffening.

6. Toekennen van bijzondere machten.

7. Aanduiding van de plaats waarde boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden bewaard. Besluiten

1. De algemene vergadering neemt kennis van de beëindiging van de vereffening.

2. De algemene vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen om de door de vereffenaars voorgelegde vereffeningsrekeningen en stavingsstukken goed te keuren. De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders verklaren In dit verband met éénparigheid van stemmen:

(i) voldoende geïnformeerd te zijn over de inhoud van deze vereffeningsrekeningen en stavingsstukken, en;

(li) te verzaken aan de in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen voorziene termijn waarbinnen deze documenten in principe door de vereffenaar op de zetel van de Vennootschap neergelegd hadden dienen te worden, i.e. minstens één maand voorafgaandelijk aan deze bijzondere algemene vergadering,

3. De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaars en besluit dit verslag met éénparigheid van stemmen goed te keuren. De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk aile mogelijke (bijzondere) aanslagen inzake vennootschapsbelasting, BTW en sociale zekerheid die eventueel nog ten faste van de Vennootschap zouden worden gelegd, voor hun rekening te zullen nemen volgens hun participatiegraad, evenwel beperkt tot het bedrag van het netto-vereffeningssaldo,

4. De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om kwijting te verlenen aan de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat.

5. De algemene vergadering beslist met éénparigheid van de stemmen om de vereffening af te sluiten met Ingang vanaf heden.

6. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te geven aan het college bestaande uit Anthony Michielsen, Tom Jacobs en Frédéric Van Diest, handelend bij unanimiteit, met mogelijkheid tot subdeiegatie en indeplaatssteliing, teneinde:

(I) de Vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van enige fiscale administratie met betrekking tot fiscale controles, het voeren van onderhandelingen, het sluiten van een akkoord, het behandelen van enige administratieve betwisting dienaangaande (met inbegrip van maar niet beperkt tot het indienen van een antwoord op een bericht van wijziging of een kennisgeving van een aanslag van ambtswege en een bezwaarschrift), of. indien nodig, de nodige handelingen te stellen met betrekking tot het inleiden van een fiscale procedure voor de bevoegde rechtbanken, en;

(ii) de nodige formaliteiten te vervullen tot het vernietigen van het aandeel-houdersregister van de Vennootschap en de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, zo nodig na voorafgaande wijziging, verbetering of aanpassing, te schrappen, en om de Depositie & Consignatiekas na afsluiting van de vereffening in te lichten over het resultaat van de vereffening.

7. De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap gedurende vijf jaar vanaf heden bewaard zulten worden bij de vereffenaar, de heer Anthony Michielsen, op het adres Amerikalei 57 te 2000 Antwerpen.

Sluiting vereffening

De vereffening van de BV CVBA WIJFFELS ADVOCATEN werd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders afgesloten op 11 augustus 2014.

Getekend,

De Fleer Jacobs Tom De Fleer Nlichielsen Anthony-' " që Heer Van niest Frédéric

Vereffenaar Vereffenaar Vereffenaar

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

v

Op de Laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening"

24/04/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de Laatste blz. van luik B vermelden : Fenor, . Naam en hoadantghetd van de instrumenterende notaris heur van de perso(crtnlen) bevoegd de rechtspersoon tere :,ancien van derden te vertegE.TorKxirdigen

Verse ; Naam en handtekening

neergelegd ter ver de Rochtbank van Koophanaei .4 Antwerpen, op

15 APR, 2013

Griffie.

Onae;nemin snr 0847.290.050

Benaming (voluit) : Wijffels Advocaten

(verkort) :

Rechtsvoren : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maria-Henriéttalei 1

(volledig adres) 2018 Antwerpen

Onderweri(en) akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING VEREFFENAARS - VASTSTELLING MACHTEN

Uit een akte verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 12 maart 2013, geregistreerd te Antwerpen, vijfde kantoor der registratie, op 19 maart 2013, boek 205 blad 87 vak 6. Ontvangen; ¬ 25,00. De Ontvanger a.i. (getekend) R. Wechuysen, blijkt dat:

1. Na kennisname van de desbetreffende verslagen van de raad van bestuur en de externe accountant, werd de vennootschap met ingang op 12 maart 2013 vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld.

2. Ingevolge de voorgaande beslissing tot ontbinding is er een einde gekomen aan het mandaat van de bestuurders in functie, te weten:

- de heer MICHIELSEN Anthony, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 14 januari 1972, wonende te 2000 Antwerpen, Zwijgerstraat 6;

- de heer JACOBS Tom Andreas Renaat, geboren te Mechelen op 25 februari 1971, wonende te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 198 bus 32;

- de heer VAN DIEST Frederic Simonne Ludovic, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 8 april 1983, wonende te 2930 Brasschaat, Zilverberkenlei 18.

3. Als vereffenaars werden aangesteld:

1/ de heer MICHIELSEN Anthony, voornoemd;

2/ de heer JACOBS Tom, voornoemd;

3/ de heer VAN DIEST Frederic, voornoemd.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten, zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende

van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mogen de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene handelingen stellen, zonder de bewilliging van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze vereist is.

De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mogen verwijzen naar de boeken en andere geschriften van de vennootschap.

Zij zullen lasthebbers mogen aanstellen en aan hen alle machten mogen toekennen die zij passend zullen oordelen voor bepaalde verrichtingen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten, die de vennootschap in vereffening verbinden, rechtsgeldig ondertekend door alle vereffenaars samen handelend.

4. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADFIBO ACCOUNTANTS", rechtspersonenregister Antwerpen 0452.262.993, met zetel te Antwerpen-Merksem, Groenendaallaan 136, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsioketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de " vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van de vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van vennoten van deze vennootschap.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

i

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Frank Liesse

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift akte, verslag raad van bestuur, verslag externe accountant, staat

van actief en passief, bevestiging benoeming vereffenaar.

ir.í~pF-pLt"iO:7dctt Dan hcx Belgisch sieatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de blz. van Luiic E vermelden : ccto : Naam en hoedanigheid van de ir trurnenterende trots ris, hetzij van de perso(oinien)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertcgen'Nnordiçen

\ir,st l'ta m er rund.&.' en,nc

22/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.03.2013, NGL 20.03.2013 13067-0058-014
19/07/2012
ÿþ,.~_.. .

rs.

Voor behouc

aan 114 Beigisg 3taatsb,

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

8

I

Ondemerraingsnr: 0 4 7" 2 9 0 " 0 5 0'

Benaming (voluit) : WIJFFELS ADVOCATEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maria-Henriëttalei 1

(volledig adres) 2018 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 6 juli 2012, dat:

1. Oprichters:

1. De heer MICHIELSEN Anthony, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 14 januari 1972, wonende te 2000 Antwerpen, Zwijgerstraat 6;

2. De heer JACOBS Tom Andreas Renaat, geboren te Mechelen op 25 februari 1971, wonende te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 198 bus 32;

3. De heer VAN DIEST Frederic Simonne Ludovic, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 8 april 1983, wonende te 2930 Brasschaat, Ziiverberkenlei 18.

2. Rechtsvorm - naam: burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm aanneemt van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "WIJFFELS ADVOCATEN".

3. Zetel: 2018 Antwerpen, Maria-Henriëttalel 1.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het publiceren van artikels en boeken en het optreden onder meer als bestuurder, vereffenaar of curator.

De uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is.

De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, , voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze verrichtingen een regelmatig en commercieel karakter mogen krijgen.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische

samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of andere

samenwerkingsverbanden.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

5. Kapitaal: Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is bepaald op 18.600,00 euro.

6. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro,

7. Samenstelling: in geld.

8. Aansprakelijkheid: De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng.

9. Bestuur: De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan één of

meer bestuurders die de titel van dagelijks bestuurder zullen dragen. Indien er meerdere personen warden belast met het dagelijks bestuur, kunnen zij individueel optreden.

10. Externe verteaenwoordicainq: Onverminderd de overdracht van het dagelijks bestuur overeenkomstig artikel 27, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn in al haar akten en handelingen wanneer twee bestuurders gezamenlijk optreden.

In de uitoefening van het beroep van advocaat zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door één bestuurder.

\11\U!!!9\11)08

Weergelegd tor griffie van de Rechtbank van toonhandel Anttverpor,, op

Griffie I JOU ne

Op de iartste bIr van BverrnElben .Recto i++as,m rroedarligne:ct van dE Instrumenterende notans hei2iij van de persota)rr,en

os r7ead a° rc.h:çfler.;ean ,er, â?nzier derden tE " -_rqeovrv°:oortl,cer

~+â'rr ^

mod 11.1

De bestuurders of vennoten kunnen evenwel niet in rechte optreden voor de vennootschap. In voorkomend geval dient de vennootschap te worden vertegenwoordigd door een raadsman aangewezen door de raad van bestuur.

11. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december, Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

12. Algemene veraaderinq: De jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart om zestien uur, en dit om te beslissen over de balans en de resultatenrekening van " het afgelopen boekjaar en over de aan de bestuurders en commissaris en een controlerende vennoot te verlenen kwijting. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op het zelfde uur.

De kennisgeving van datum, plaats en uur van de algemene vergadering zal aan iedere vennoot worden gegeven, ten minste vijftien dagen véér de datum van de algemene vergadering, Deze kennisgeving zal gebeuren met een brief tegen ontvangstmelding.

De eerste jaarvergadering vindt plaats in het jaar 2013,

13. Benoeming bestuurders: Het aantal bestuurders werd vastgesteld op drie (3) en werden voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, benoemd ais bestuurder:

1/ de heer MICHIELSEN Anthony, voornoemd;

2/ de heer JACOBS Tom, voornoemd;

3/ de heer VAN D'EST Frederic, voornoemd.

14. Commissaris: geen.

15. Verdeling van de winst: Het saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de

vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd voorafgaandelijk wordt afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht maar facultatief van zodra dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen.

ledere eventuele verdeling van winst of omslag van verlies onder de vennoten dient te gebeuren naar evenredigheid van hun aandelenbezit.

16. Verdeling vereffenincisaldo: Na alle schulden van de vennootschap te hebben betaald en aan al haar verplichtingen te hebben voldaan, zal de vereffening als volgt gebeuren:

1- na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal het saldo vooreerst worden aangewend tot terugbetaling van de stortingen gedaan ter volstorting van de aandelen;

2- indien alle aandelen niet in gelijke mate werden volgestort zullen de vereffenaars het evenwicht tussen de aandelen op het vlak van de volstortingen herstellen, ofwel door oproepingen tot volstorting, ofwel door gedeeltelijke terugbetalingen;

3- het overschot van het actief wordt in gelijke delen verdeeld onder de aandelen.

17. Volmachten: nihil.

18. Bijzondere volmacht; Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADFIBO", rechtspersonenregister Antwerpen 0452.262.993, met zetel te Antwerpen-Merksem, Groenendaallaan 136, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, eik afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Erik Celis

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Voorbehouden aan het Belgisryh Staatsblad a

Op cie laatsre bl-z ver Luik E. vermplder r.cakc - Naann en ieoedsn,dheid tFan de firstrurnenté,rendenotaris. n51-zïj va-ei de persíolnfen~ pevoepci óE rc.eh,znersoer, een aan_ien van derden te veitegen," ,-c crd cer

i'i'c21' sr Ji.",-J

Coordonnées
WIJFFELS ADVOCATEN

Adresse
MARIA-HENRIETTALEI 1 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande