WILLEMEN NIELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLEMEN NIELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.991.258

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 08.09.2014 14581-0348-011
27/09/2013
ÿþ"

lii Illtelp11111

mod 11.1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank lui Koophangel le Antwerpen op

'I 8 SEP 2013

Griffie

t1 k In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 843.991.258

Benaming (voluit) :WILLEMEN NIELS

(verkort) :

Rechtsvoren : gewone commanditaire vennootschap

Zetel ; te 2550 Kontich, Oude Waarloossteenweg 61

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - DOELUITBREIDING - OMZETTING IN BESLOTEN

j VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - DOELUITBREI-

DING1.

Heden, vier september tweeduizend dertien.

Op mijn kantoor te Antwerpen, Broederminstraat 9, wordt voor mij, F`

Meester René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, de buitengei = wone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap!; "WILLEMEN NIELS", gevestigd te 2550 Kontich, Oude Waarloossteenweg 61, ingeschreven in het;;

rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0843.991.258. f,

Opgericht blijkens onderhandse overeenkomst de dato 10 februari 2012, gepubliceerd in de Bijlagen tot het;; Belgisch Staatsblad van 12 maart daarna, onder nummer 12053769, en waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd.

Samenstelling van de vergadering

Zijn daartoe aanwezig de volgende vennoten, die verklaren eigenaar te zijn van het voor ieder van hen vermeld; aantal aandelen:

1) de heer WILLEMEN Niels, van Belgische nationaliteit, geboren te Duffel op 25

november 1993, wonende te 2550 Kontich, Oude Waarloossteenweg 61, die verklaart eigenaar te zijn van negen aandelen

2) de heer WILLEMEN Ronny August Anna, van Belgische nationaliteit, geboren te Mortsel op 31 augustus 1964, wonende te 2550 Kontich, Oude Waarloossteenweg 61, die verklaart eigenaar te zijn van één aandeel

Hetzij samen twee vennoten, met in totaal tien aandelen

Bureau

De vergadering wordt geopend om vijftien uur onder het voorzitterschap van de heer WILLEMEN Niels,

voornoemd, die de heer WILLEMEN Ronny, voornoemd, aanstelt als secretaris.

Uiteenzetting van de voorzitter

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt:

I. Het statutair bepaald vermogen van de gewone commanditaire vennootschap bedraagt VIJFHONDERD; EURO (¬ 500,00) en is verdeeld in TIEN (10) aandelen van VIJFTIG EURO (6 50,00) ieder.

II. De vergadering beraadslaagt over de volgende agenda:

1) Verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 van het Wetboek van:: Vennootschappen, met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afge. 1'; sloten per eenendertig juli tweeduizend en dertien en waaruit het eigen vermogen van de vennootschap blijkt; op de datum waarop voormelde staat werd afgesloten. ;; 2) Verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van;1 Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

ij

1

10

mod 11.1

3) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekeninghoudend met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a- de omzetting gebeurt zonder uittreden van vennoten en zonder bijtreden van vennoten.

b- de zetel van de vennootschap blijft ongewijzigd. De maatschappelijke benaming wordt gewijzigd in "BANDENBEHEER W.N.". De vennootschap zaI de vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

c- de nominale waarde van de bestaande aandelen wordt afgeschaft.

d- het doel van de vennootschap wordt uitgebreid als volgt:

"De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- alle activiteiten verband houdende met de exploitatie van een bandenservicebedrijf;

- de aan- en verkoop, klein- en groothandel, import en export van banden, onderdelen en accessoires van

motorvoertuigen;

- de aan- en verkoop, klein- en groothandel, import en export van ski- en zomerboxen en aanverwanten;

- de opslag van winter- en zomerbanden en aanverwanten

- het monteren en demonteren van banden

- de opslag en de afvoer van versleten banden

- de opslag van ski- en zomerboxen en aanverwanten

- het bestickeren en wrappen van allerlei motorvoertuigen".

e- het kapitaal zal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) bedragen, vertegenwoordigd door DRIEHONDERD TWEEËNZEVENTIG (372) aandelen zonder vermelding van waarde.

In eerste instantie zal, overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen het kapitaal van de vennootschap worden vastgesteld, zonder dat dit hoger mag zijn dan het eigen vermogen van de gewone commanditaire vennootschap zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva, hetzij achthonderd eenennegentig euro vierentachtig cent (E 891,84).

Ingevolge besluit van de vennoten wordt het kapitaal bepaald op VIJFHONDERD EURO (E 500,00), vertegenwoordigd door TIEN (10) aandelen.

Vervolgens zal door een vennoot worden ingeschreven op een kapitaalverhoging ten belope van ACHTTIENDUIZEND HONDERD EURO (E 18.100,00), om het kapitaal te brengen van VIJFHONDERD EURO (E 500,00) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 E) en dit tegen uitgifte van DRIEHONDERD TWEEËNZESTIG (362) aandelen. De kapitaalverhoging zal worden volstort ten belope van VIJFDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (E 5.700,00) teneinde te voldoen aan de minimum volstortingsplicht.

e- ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

4) Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

5) Ontslag van de zaakvoerder en kwijting.

} 6) Benoeming van zaakvoerders en, indien nodig, commissaris.

III. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle vennoten aanwezig zijn. De beherende vennoot, tevens zaakvoerder van de vennootschap, is aanwezig.

De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda voorkomen.

IV. Overeenkomstig artikel 781 van het Wetboek van Vennootschappen dienen de besluiten te worden genomen met de eenparige instemming van de vennoten.

V. De comparanten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde staat van activa en passiva en van de verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, in toepassing van de artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten.

Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de heer Marc SCHOOFS, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de vorm = van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARC SCHOOFS & C°", gevestigd te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Prins Boudewijnlaan 177-179, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt:

"Conform de wettelijke opdracht en rekening houdende met de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, werd controle uitgevoerd over de voorgenomen omzetting van de gewone commanditaire vennootschap Willemen Niels in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Omwille van de zeer korte tijdspanne waarin de opdracht moest uitgevoerd worden, werd de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Deze controle resulteert in de opstelling van onderhavig verslag dat als volgt kan besluiten:

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

1, Onderhavig verslag werd opgesteld en de hiernavolgende besluiten werden geformuleerd met het oog «OP--de toepassing van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag en de besluiten ervan kunnen enkel aangewend worden in dit kader.

2- Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 juli 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is, niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 891,84 £ is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 500,00 £.

s Opgesteld te Antwerpen, 28 augustus 2013.

Marc Schoofs & C° burg. bvba

Burgerlijke vennootschap van bedrijfsrevisoren,

erkend door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren

onder nummer B 183 en in deze opdracht vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Marc Schoofs".

De comparanten werden door ondergetekende notaris in kennis gesteld van de bepalingen van artikel 786 van het Wetboek van Vennootschappen luidens dewelke de beherende vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk blijven voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van vdór het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76 van het Wetboek van Vennootschappen.

VI. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van de kapitaalverhoging en omzetting, worden begroot op tweeduizend euro.

BeraadsIazina - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende besluiten genomen: EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de staat van activa en passiva en het verslag dat door de zaakvoerder werd opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen en waaruit het eigen vermogen van de vennootschap blijkt op de datum waarop voormelde staat werd afgesloten, te weten eenendertig juli tweeduizend en dertien, goed te keuren

De vergadering besluit tevens tot goedkeuring van het verslag van de heer SCHOOFS, bedrijfsrevisor, voor- noemd, met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemmin

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder al de voorwaarden zoals deze werden opgenomen in punt 3) van de agenda, waarbij het doel wordt gewijzigd en uitgebreid zoals voormeld en verder toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan met in bijlage zelfde staat van actief en passief, welk verslag wordt goedgekeurd.

Ter gelegenheid van de omzetting worden, behoudens de uitdrukking van het kapitaal op basis van het eigen vermogen, geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Op basis van het eigen vermogen van de gewone commanditaire vennootschap zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig juli tweeduizend en dertien wordt het kapitaal door de comparanten bepaald op VIJFHONDERD EURO (E 500,00), vertegenwoordigd door TIEN (10) aandelen,

Vervolgens besluit de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van ACHTTIENDUIZEND HONDERD EURO (E 18.100,00), om het kapitaal te brengen van VIJFHONDERD EURO (¬ 500,00) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 £) en dit tegen uitgifte van DRIEHONDERD TWEEËNZESTIG (362) aandelen.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingetekend door een vennoot, door inbreng in speciën, te volstorten ten belope van VLJFDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (E 5.700,00) teneinde te voldoen aan de minimum volstortingsplicht.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

Is vervolgens tussengekomen: de heer WILLEMEN Niels, comparant voornoemd sub 1), die verklaart in te tekenen op de volledige kapitaalverhoging door inbreng in geld en deze te volstorten ten belope van

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vijfduizend zevenhonderd euro (E 5.700,00), in ruil waarvoor hem driehonderd tweeënzestig (362) nieuwe

aandelen worden toegekend.

Overeenkomstig de wet werd het totaal bedrag van de stortingen in speciën, hetzij vijfduizend zevenhonderd

euro (E 5.700,00), geboekt op een speciale rekening nummer BE36 7450 6578 6681 ten name van de

vennootschap bij KBC Bank.

De comparanten overhandigen mij het bewijs van die stortingen en deposito's ter bewaring in mijn dossier.

Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan van dit attest en de bewaring ervan in het dossier van de

vennootschap.

Ik, notaris, geef terstond aan voormelde bankinstelling bericht van het verlijden van onderhavige akte, zodat de

vennootschap over de bijzondere rekening kan beschikken.

Bijgevolg zijn de aandelen, na de kapitaalverhoging verdeeld als volgt:

- de heer WILLEMEN Niels, comparant voornoemd sub 1): driehonderd eenenzeventig (371)aandelen

- de heer WILLEMEN Ronny, comparant voornoemd sub 2): één (1) aandeel.

VASTSTELLING

De vergadering stelt vast dat dientengevolge op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ze

gedeeltelijk werd volstort.

Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 E),

vertegenwoordigd door DRIEHONDERD TWEEËNZEVENTIG (372) aandelen zonder vermelding van

waarde.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De statuten van de vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard en opgesteld als volgt:

STATUTEN

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

b) Naam : "BANDENBEHEER W lei."

2) Zetel : te 2550 Kontich, Oude Waarloossteenweg 61

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- detailhandel, import en export in auto's, lichte bestelwagens, vrachtwagens, moto's, bromfietsen, fietsen,

landbouwvoertuigen, werktuigen, aanhangwagens, opleggers, mobilhomes, caravans, quads, boten en

allerhande rij- en motorvoertuigen, zowel nieuwe als gebruikte;

- algemeen onderhoud en reparatie van allerhande motorvoertuigen, rijtuigen, werktuigen, motorfietsen,

voertuigen, machines en benodigdheden;

- reparatie en montage van specifieke onderdelen voor allerhande motor-, rij-, werk- en voertuigen, inclusief

trekhaken;

- detailhandel in onderdelen en accessoires van allerhande motorvoertuigen, rijtuigen, motorfietsen en

werktuigen;

- alle carrosserieherstellingen, inclusief spuiten en verven;

- wassen en poetsen van motorvoertuigen;

- detailhandel in smeer- en koelmiddelen voor motorvoertuigen en rijtuigen;

- detailhandel en installatie van beveiligingssystemen voor motorvoertuigen, motorfietsen en allerhande

rijtuigen en werktuigen;

- detailhandel in motorbrandstoffen (inclusief lpg), vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen;

opslag van allerhande brandstoffen en oliën;

- detailhandel in voedings- en genotsmiddelen, loterijen en kansspelen;

- verhuur en lease op zowel korte als lange termijn van alle rollend materiaal, machines, werktuigen, banden,

velgen en accessoires en andere materiële goederen;

- pechverlening en depannagedienst vierentwintig uur op vierentwintig uur, zeven dagen op zeven dagen;

- verhuur van garageboxen, opslagruimtes en standplaatsen;

- transport van goederen, dieren en personen;

- strooien van zout en ruimen van sneeuw;

- groot- en kleinhandel in hout, bouwmaterialen, sanitair, ijzerwaren en verf;

- verkoop en verhuur van containers en containerservice;

- aanleg en onderhoud van tuinen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- alle activiteiten verband houdende met de exploitatie van een bandenservicebedrijf

- de aan- en verkoop, klein- en groothandel, import en export van banden, onderdelen en accessoires van

motorvoertuigen;

--de aan-.en.verkoop,-klein--en.groothandel, _import en export van ski- en-zomerboxen en-aanverwanten;.----- --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende netarts, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

- de opslag van winter- en zomerbanden en aanverwanten;

- het monteren en demonteren van banden;

- de opslag en de afvoer van versleten banden;

- de opslag van ski- en zomerboxen en aanverwanten;

- het bestickeren en wrappen van allerlei motorvoertuigen.

De vennootschap heeft verder tot doel:

- zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden

in vennootschappen en ondernemingen;

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en

het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

- het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse

ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin

van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; alle onroerende verrichtingen, inclusief onroerende

leasing;

- de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen

handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten

materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen

die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en

toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

5) Geplaatst kapitaal

ACII.TT1ENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), verdeeld in DRIEHONDERD

TWEEËNZEVENTIG (372) aandele zonder vermelding van waarde.

6) Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

` fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

g) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, al dan niet vennoot.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Waaneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Stemming

De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen. Ingevolge de goedkeuring

van-de. statuten-is de-omzettingdefinitieftot-stand-gekomen--- -------- - ------- -------- --- --- - ----- ------ -------- ----

--

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 111

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent eervol ontslag aan de zaakvoerder van de vennootschap, met name de heer

WILLEMEN Niels, voornoemd.

Kwijting over het door hem gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de goedkeuring

van de eerstvolgende jaarrekening.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit vervolgens om de heer WILLEMEN Niels, voornoemd, tot zaakvoerder te benoemen,

en dit voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone

meerderheid.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schat-

tingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te

benoemen en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen.

Bevestiging van identiteit

De notaris bevestigt de identiteit van de comparanten van de akte aan de hand van de identiteitskaart.

Verklaring pro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het

Wetboek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1 derde lid van het

gecoördineerde wetboek der Inkomstenbelastingen (WIB 92).

Volmacht

Teneinde aIle nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

Ondernemingsloketten, de diensten van de BTW en van de Directe Belastingen, wordt, met recht op

indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUD- EN ADMINISTRTATIEKANTOOR ALLIET

LOFFENS", in afkorting "B.A.K.A.L.", gevestigd te 2180 Antwerpen (district Ekeren), Leugenberg 266 0201.

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT

Opgemaakt en verleden te Antwerpen, op voormelde datum.

Na integrale voorlezing en toelichting van deze akte hebben de comparanten samen met mij, notaris, onderte-

kend.

(volgen de handtekeningen)

VOOR UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge











12/03/2012
ÿþ~

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerg&legd ler griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie Z 8 FEB. 2012

I I I I IIII II II II It II 1II

*12053769*

bE

g st

Ondememingsnr

Benaming (voluit) : Willemen Niels

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel " Oude Waarloossteenweg 61, 2550 Waarloos, België

(volledig adres)

Onderwerplen) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte; Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Tekst

Heden, tien februari tweeduizend twaalf.

Uit de oprichtingsakte van de gewone commanditaire vennootschap " Willemen Niels " blijkt

Aanwijzing van de beherende vennoot

De heer Willemen Niels, van Belgische nationaliteit, geboren te Duffel op 25 november 1993, wonende te 2550 Waarloos, Oude Waarioossteenweg 61. De beherende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Rechtsvorm van de vennootschap

Handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennóotschap.

Naam van de vennootschap

"WILLEMEN NIELS".

Zetel van de vennootschap

te 2550 Waarloos,Oude Waarloossteenweg 61

Doel van de vennootschap

de vennootschap heeft tot doel

-Detailhandel , import en export in auto's, lichte bestelwagens, vrachtwagens, moto's,bromfietsen, fietsenlandbouwvoertuigen, werktuigen, aanhangwagens, opleggers, mobilhomes, caravans, quads, boten en allerhande rij- motorvoertuigen zowel nieuwe als gebruikte ;

-Algemeen onderhoud en reparatie van allerhande motorvoertuigen , rijtuigen, werktuigen , motorfietsen, voertuigen , machines en benodigdheden;

-Reparatie en montage van specifieke onderdelen voor allerhande motor-, rij-, werk- en voertuigen, inclusief trekhaken ;

Op de laatste blz. van Luik B'vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - f2/0/21)1/ - Annexes du Moniteur belge

Bïjlàgén bij-liéf Sélgisch

5 Pia~~~~~.

9

~

5~

I.r,ril' fw - vervolg Mad POP 11,1

-Detailhandel in onderdelen en accessoires van allerhande motorvoertuigen , rijtuigen , motorfietsen en werktuigen;

-Alle carrosserieherstellingen inclusief spuiten en verven;

-Bandenservicebedrijf;

-Wassen en poetsen van motorvoertuigen;

-Detailhandel in smeer- en koelmiddelen voor motorvoertuigen en rijtuigen;

-Detailhandel en installatie van beveiligingssystemen voor motorvoertuigen, motorfietsen en allerhande rijtuigen en werktuigen ;

-Detailhandel in motorbrandstoffen (incl lpg) , vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen;

-Opslag van allerhande brandstoffen en oliën;

-Detailhandel in voedings- en genotsmiddelen, loterijen en kansspelen;

-Verhuur en lease op zowel korte als lange termijn van alle rollend materiaal, machines, werktuigen , banden ,velgen en accessoires en andere materiële goederen ;

-Pechverlening en depannage dienst 24/24 - 7/7;

-Verhuur van garageboxen, opslagruimtes en standplaatsen;

-Transport van goederen, dieren en personen;

-Strooien van zout en ruimen van sneeuw;

-Groot- en kleinhandel in hout, bouwmaterialen, sanitair, ijzerwaren en verf;

-Verkoop , verhuur van containers en containerservice ;

-Aanleg en onderhoud van tuinen;

De vennootschap heeft verder tot doelt

- zowel in België ais in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

- het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; alle onroerende verrichtingen, inclusief onroerende leasing;

- de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten

materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

- het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoardrgen

Verso : Ivaarn en handtekening.

LuFf- C - vervolg

dergelijke,

1

Voor.

" behoeden aan het Belgisch Staatsblad

Mod FDF 11.1

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bestuur,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gewone of statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten,. Enkel beherende vennoten kunnen worden benoemd tot statutair zaakvoerder.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer WILLEMEN NIELS, voornoemd.

Het is de statutaire zaakvoerders) te allen tijde toegestaan vrijwillig ontslag te nemen mits dit ontslag niet ontijdig is en in de opvolging kan worden voorzien.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de vergadering van de vennoten mits eenparigheid.

Gewone zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen met gewone meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van

die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt..

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van de statutaire zaakvoerder,

De overblijvende zaakvoerders zullen de vennootschap verder besturen en kunnen, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen en, zo nodig, een beherende vennoot aan te wijzen.

Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere al dan niet statutaire zaakvoerders te benoemen en zo nodig om één of meerdere beherende vennoten aan te wijzen, dit onverminderd het recht van de stille vennoten om in afwachting van deze benoeming en overeenkomstig de het wetboek van vennootschappen de voorzitter van de rechtbank van koophandel te verzoeken om tijdelijk een niet vennoot als bewindvoerder aan te stellen voor dringende daden van beheer.

De zaakvoerders zijn onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

Iedere stille vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

vervolg Moa POF i1.1

Vermelding van de bil wijze varngeldschieting ingebrachte of in te brengen waarden

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt VIJFHONDERD euro (¬ 500,00) en is verdeeld in TIEN (10) aandelen van VIJFTIG euro (¬ 50,00).

Het kapitaal werd volledig onderschreven.

De stille vennoot heeft al haar verplichtingen nagekomen bij de oprichting van de vennootschap,

Boekiaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Algemene vergadering

De vergadering van de vennoten, gewone algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni, om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel uit deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Winstverdeling

De winsten worden verdeeld volgens de besluiten van de gewone algemene vergadering.

Ontbinding

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de beherende vennoten die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

Volmacht

Als bijzondere mandataris, met recht van indeplaatsstelling, wordt aangesteld: de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Boekhoud- en Administratiekantoor Alliet Loffens",in afkorting B.A.K.A.L. , kantoorhoudende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Leugenberg 256 0201, teneinde:

- alle formaliteiten te vervullen met het oog op de inschrijving, wijziging of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Krulspuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en van haar registratie als BTW-belastingplichtige;

- op te treden tegenover de FOD Financiën, het Sociaal Verzekeringsfonds en eventuele andere fiscale instanties.

Voor ontledend uittreksel : Willemen Niels, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
WILLEMEN NIELS

Adresse
OUDE WAARLOOSSTEENWEG 61 2550 WAARLOOS

Code postal : 2550
Localité : Waarloos
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande