WIND+

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIND+
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.718.918

Publication

16/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De bestemming van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s). Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen. Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot. Indien er één of twee zaakvoerders zijn, heeft iedere zaakvoerder individueel de volledige bestuursbevoegdheid. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij samen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder alleen handelend of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

10. Commissaris

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- de productie van en handel in elektriciteit;

- het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enzovoort;

- het beheren van een roerend en/of onroerend patrimonium;

- het aan- en verkopen, het bouwen en laten bouwen, verbouwen en laten verbouwen, het huren en verhuren, de leasing en de uitbating van alle onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, dit alles in de breedste zin van het woord;

- de seizoenverhuur van eigen roerende en onroerende goederen;

- de handel in het groot en in het klein alsmede invoer, uitvoer, transito van allerhande artikelen en goederen al dan niet afgewerkt en aanhorigheden;

- de uitbating, hetzij zelf hetzij door derden, de huur en verhuur van allerlei handelszaken dit alles in de meest ruime betekenis;

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- het inrichten van schouwspelen van om het even welke aard, zoals ballet- dans- en toneelvoorstellingen en modeshows, incentives, tevens het inrichten van allerlei tentoonstellingen; - het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van handelszaken; - het begeleiden van onroerend goed projecten in al zijn vormen en dit voor zowel eigen rekening en of voor rekening van derden

Zij heeft eveneens tot doel de deelname, voor eigen rekening en voor rekening van derden, onder welke vorm het ook zij, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming en de controle van alle Belgische of buitenlandse ondernemingen, het aan- en verkopen van aandelen, obligaties, opties tot aan- en verkoop, onderschrijvingsrechten, het innen van coupons en dividenden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan alle onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk als woon- en/of werkplaats ter beschikking te stellen van de zaakvoerder(s), venno(o)t(en) en hun familieleden.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn op enige manier bij te dragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

12. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde woensdag van juni om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

13. Volstorting kapitaal

Ondergetekende notaris bevestigt dat het volgestorte deel van het kapitaal zoals hoger vermeld werd gedeponeerd op een geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

14. Overgangsbepalingen

a) Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één en de volgende persoon werden verkozen tot niet-statutaire zaakvoerder : De naamloze vennootschap A&S Invest, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bart Van Gheel, voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd en de duur ervan is onbeperkt.

b) Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

c) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

d) De oprichter verklaart volgende handeling(en) verricht namens de vennootschap in oprichting te bekrachtigen, onder opschortende voorwaarde van verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap :

- de overeenkomst opgemaakt te Kalmthout op twintig november tweeduizend veertien tussen de vennootschap in oprichting en de vennootschap  Mega Windy CVBA , met zetel te Kalmthout, Kruisbos 12 (ondernemingsnummer BE 0.821.015.522).

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De volgende persoon werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T.W., en hem werd de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoud- en Adviesbureau Dils, gevestigd te 2100 Antwerpen, Wouter Haecklaan 12 b 11.

Ontledend uittreksel dat vóór registratie werd opgemaakt door geassocieerd notaris Marie Neut te Antwerpen-Ekeren op 13 januari 2015 met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid. Bijlage : volledig afschrift

Coordonnées
WIND+

Adresse
VELTWIJCKLAAN 116 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande