WINDEY PEGGY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WINDEY PEGGY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.519.302

Publication

24/12/2012
ÿþVoor, behoud

aan he

Bergisc Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0479.519.302

Benaming

(voluit) : Windey Peggy (in vereffening)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : F. Van Haelenstraat 91 - 2880 Bornem

Onderwerp akte : Bijzondere algemene vergadering - Sluiting vereffening

De bijzondere algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel op 23 november 2012, heeft na kennis genomen te hebben van het verslag van de vereffenaar tot volgende punten beslist:

- Goedkeuring van de vereffeningsrekening afgesloten per 30/09/2012 en goedgekeurd door de Rechtbank

van Koophandel te Mechelen op 6/11/2012

- Afsluiting van de vereffening

Verlening van kwijting aan mevrouw Peggy Windey voor haar werkzaamheden ais vereffenaar

Beslissing de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn

te bewaren te F. Van Haelenstraat 91 - 2880 Bornem

Mevr. WINDEY Peggy

Vereffenaar

..y._..aw... _

NEERGELEGD

13 -12- 2012

GRIFFIE Rl"GHT8AINi" 4 van

Jmu~i~21~~!111iwuÏ

Op de laatste blz van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 05.07.2012 12256-0158-012
30/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor 1 I I

behouc aan h Belgis *13096892"

Staatst



NEERGELEGD

16 -05- 2012

GRIFFIE R ~~ ANK van KOOPHANDÈ e MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0479.519.302

Benaming

(voluit) : WINDEY PEGGY

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frans Van Haelenstraat 91 - 2880 BORNEM

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR - COORDINATIE STATUTEN

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WINDEY PEGGY", met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Frans Van Haelenstraat 91, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0479.519.302, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op drieëntwintig maart tweeduizend en twaalf, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de 06 APR. 2012 Deel 483, blad 38, vak 14 drie bladen en geen verzendingen Ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25) De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1, het bijzonder verslag goed te keuren van de zaakvoerder de dato zeven maart tweeduizend en twaalf alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba "A&F BEDRIJFSREVISOREN", vertegenwoordigd door de heer Geert VAN HEMELRYCK, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, evenals van de staat van activa en passiva van de vennootschap opgesteld per éénendertig december tweeduizend en elf.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato twintig maart tweeduizend en twaalf luidt als volgt:

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien in het artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Windey Peggy" te 2880 Bornem, F. Van Haelenstraat 91, een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 31 december 2011 opgemaakt, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 518,71 en een netto-passief van EUR 49.947,57.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke beroepsnormen betreffende de controle bij de vereffening van vennootschappen met een beperkte aansprakelijkheid, kunnen wij bevestigen dat

- de boekhoudkundige staat per 31 december 2011 werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder;

- deze boekhoudkundige staat per 31 december 2011 de toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, volledig, getrouw en juist weergeeft ter voorlichting van de vennoten in het kader van de besluitvorming betreffende de ontbinding van de betreffende vennootschap, voor zover de verwachtingen van de zaakvoerder met succes door de vereffenaar worden waargemaakt.

Dit verslag is enkel bedoeld om de vennoten een beter inzicht te verschaffen in de werkelijkheid van het netto-passief en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt op 20 maart 2012,

A & F Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Geert Van Hemelryck

Bedrijfsrevisor"

Beslissing

De vergadering beslist hierop de vennootschap vroeg-'tijdig te ontbin-den en in vereffening te stellen, en dit met ingang van heden. De vennootschap bestaat enkel nog voor de noodwendigheid van haar ontbinding en vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge , 2. mevrouw Peggy Norma Frans WINDEY, wonende te 2880 Bornem, Frans Van Haelenstraat 91, te benoemen als vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel, welke verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Op vraag van ondergetekende notaris verklaart zij, vertegenwoordigd als voorzegd, niet getroffen te zijn door enige wettelijke verbodsbepaling om haar mandaat uit te oefenen.

Zij zal over alle bevoegdheden beschikken die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden,

Zij mag tevens verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die zij zal goedvinden.

De vereffenaar mag, onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die zij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

3. het einde vast te stellen van de opdracht van de statutair zaakvoerder gelet op de ontbinding en de in

vereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar,

Dienovereenkomstig beslist zij de tweede en derde alinea van artikel negen te schrappen,

4. dat de statuten voortaan gelezen en geïnterpreteerd dienen te worden, rekeninghoudend met de toestand van ontbinding en in vereffeningstelling.

De bepalingen welke handelen over de duur van de vennootschap, het bestuur en toezicht, de ontbinding en vereffening, zijn niet meer van toepassing in de mate zij onverenigbaar zijn met deze toestand,

De laatst gecoördineerde tekst van de statuten wordt aangevuld met een nieuwe bepaling, welke zo nodig voorgaande artikels vervangt en die luidt als volgt:

"Toestand na ontbinding en in vereffeningstelling

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van drieëntwintig maart tweeduizend en twaalf, werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, mevrouw Peggy WINDEY, wonende te 2880 Bornem, Frans Van Haelenstraat 91, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

Machten van de vereffenaar

Zij zal over alle bevoegdheden beschikken die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen,

Zij mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Zij mag tevens verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die zij zal goedvinden.

De vereffenaar mag, onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die zij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden."

5, bijzondere volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba "BOEKHOUDKANTOOR DE COCK & PARTNER" te Bornem, Koningin Astridlaan 16 en aan haar zaakvoerder(s), elk met de mogelijkheid om alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen in het ondernemingsloket, de rechtbank van koophandel en met betrekking tot de BTW.

Bijzondere volmacht wordt tevens verleend aan mevrouw Peggy WINDEY voornoemd, vereffenaar van de vennootschap teneinde over te gaan tot de indiening van het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENFIUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte - volmacht w kopie van het schrijven van de rechtbank van koophandel dd 10.04.2012 met betrekking tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar  gecoördineerde statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 18.08.2011 11409-0581-013
19/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0479.519.302

Benaming

(voluit) : Windey Peggy

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ow Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : C. Van Kerckhovenstraat 22 - 2880 Bornem

Onderwerp akte : Adreswijziging

De bijzondere algemene vergadering van vrijdag 11 maart 2011 heeft met algemeenheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar:

F. Van Haelenstraat 91 te 2880 Bornem.

Tommy De Cock

gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

IIINIINIIN~VIIIII~IN

" iiossaia*

vol beha+ aan Belg Staat

NEERGELEGD

- 7 -0k- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOORHAN DEL tetELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 30.08.2010 10501-0121-013
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 31.05.2010 10143-0373-013
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 31.05.2010 10143-0372-013
17/07/2007 : MEA016074
05/07/2006 : MEA016074
01/08/2005 : MEA016074
05/08/2004 : MEA016074
20/05/2003 : MEA016074
19/02/2003 : MEA016074

Coordonnées
WINDEY PEGGY

Adresse
FRANS VAN HAELENSTRAAT 91 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande