WINX CAPITAL HOUSE OF WINX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WINX CAPITAL HOUSE OF WINX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 463.402.256

Publication

27/05/2014
ÿþMod Woni itt

Ondernemingsnr : 0463.402.256

Benaming

(voie) WINX CAPITAL HOUSE

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Schaliënhoefdreef 20, bus C, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel d.d. 15,05.2014 uitgaande van de bestuursorganen van WINX Dealmakers NV en WINX Capital House NV.

Opgemaakt te Brussel, 15 mei 2014

MSV Group CVBA,

Vast vertegenwoordigd door de heer Peter Verscheiden,

Bestuurder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111\I14107311*II

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWEFiPenti. MEC HELEN

behouden Vooraan

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

........

Dp ds laatste blz. van Imik..g vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van do porso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzlen van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

05/08/2014
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

BEL

2 9 _0 3ISCH STA

ELG: N ZER~~~~ EGD

014 t +~TM ~s

\TSB

2 I) _WU 2014

' QCHTi3ANlti van KOOPHANDEL

ANTWERPEN, feDiAIECHELEN

Ondernemingsnr : 0463.402.256*

Benaming (voluit) :WINX CAPITAL HOUSE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Schaliënhoefdreef 20C

2800 Mechelen

Onderwerp akte :Fusie

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op dertig juni tweeduizendveertien, ter registratie aangeboden

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. Besluiten tot fusie

1°. Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op vijftien mei; tweeduizend veertien door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap 'WNX' DEALMAKERS", met zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20C, ingeschreven in het: gerechtelijk arrondissement Antwerpen, rechtspersonen register nummer 0477.460.625, hierna genoemd "de over te nemen vennootschap", en de raad van bestuur van de; naamloze vennootschap "WINX CAPITAL HOUSE", met zetel te 2800 Mechelen, Schaliënhoefdreef 20 bus C, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen,; rechtspersonen register nummer 0463.402.256, hierna genoemd "de overnemende; vennootschap", en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te: Antwerpen (afdeling Mechelen) op zestien mei tweeduizend veertien.

Deze neerleggingen zijn bij vermelding gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch: Staatsblad onder het nummer 2014-05-27/0107310 voor wat de overgenomen vennootschap betreft en onder het nummer 2014-05-27/010731 1 voor wat dei overnemende vennootschap betreft.

2°. Instemming met de verrichting waarbij de overnemende vennootschap de over .te: nemen vennootschap bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap; l zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende'. vennootschap en wordt de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening. 3°. Aan de aandeelhouders van de honderd twintig (120) aandelen NV "WINX; ei DEALMAKERS" zullen honderd en twee (102) volgestort nieuw uit te geven aandelen van: el; de vennootschap NV "WINX CAPITAL HOUSE" worden uitgereikt, waarbij volgende; ruilverhouding zal worden toegepast: vermits er slechts één aandeelhouder is in de over te nemen vennootschap worden alle aandelen aan de enige aandeelhouder toegekend. 4°. De nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap zal deelnemen in de winst van deze vennootschap vanaf één januari tweeduizend veertien.

;£ De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de: bestaande aandelen NV "WINX CAPITAL HOUSE".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ti mod 11.1

'Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

5°. Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend veertien geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. Wijziging van de benaming

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering om de benaming van de vennootschap te wijzigen naar "WINX CORPORATE FINANCE"; als handelsbenamingen zullen kunnen worden gebruikt "WINX DEALMAKERS" en/of "MOORE STEPHENS CORPORATE FINANCE". Eventuele andere handelsbenamingen en/of afkortingen worden geschrapt.

Ten dien einde wordt artikel I van de statuten aangepast. Dit artikel zal voortaan luiden als volgt

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt "WINX CORPORATE FINANCEy als handelsbenamingen zullen kunnen worden gebruikt "WINX DEALMAKERS" en/of 'MOORE STEPHENS CORPORA TE FINANCE':"

3. Afschaffing verschillende categorieën van bestuurders

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de verschillende categorieën van bestuurders af te schaffen zodanig dat naar de toekomst toe alle bestuurders gelijkwaardig zullen zijn.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering dat de vennootschap voortaan geldig vertegenwoordigd zal worden door de voorzitter van de raad van bestuur, of door de voltallige raad van bestuur.

Ten dien einde worden artikelen I I, 12, 13 en 17 van de statuten herschreven. Deze zullen voortaan luiden als volgt

»Artikel 11 -- Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit minstens het aantal leden door de wet vereist, natuurre of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zesjaar.

Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt houdt de clausule - vermeld onder artikel 13 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zin vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zin mandaat is verstreken, bijet in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst

Een gedelegeerd bestuurder wordt ook genoemd "managing partner" Een bestuurder wordt ook genoemd "partner"

Artikel 12 - Voorzitter

De voorzitter van de raad van bestuur wordt gekozen uit de bestuurders.

Artikel 13 -- Bijeenkomsten - beraadslaging en besluitvorming

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping,

ledere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art: 1322 al 2 B. Wj waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlik Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is De raad van bestuur beslist bij gewone meerderheid van stemmen.

Indien de voorwaarde van minimaal de helft aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de- jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Artikel 17 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de voorzitter van de raad van bestuur of door de voltallige raad van bestuur.

De Raad van Bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat; opdragen aan één of meer personen die alleen optreden, en gedelegeerd bestuurder of managing partner worden genoemd

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de vennootschap vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zh geoorloofd De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht; onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht:".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t 'VÓor-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

'Vóor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



4. Ontslagen en benoemingen

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MSV GROUP" met zetel te 1020 Brussel, BURO & DESIGN CENTER, Esplanade 1, bus 96, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Brussel, rechtspersonenregister nummer 0406.878.277, B.T.W.-nummer BE0406.878.277, hierboven uitvoerige beschreven en vast vertegenwoordigd door de heer VERSCHELDEN Peter, op dienst verzoek te aanvaarden en haar décharge te verlenen voor het door haar gevoerde beleid.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering met ingang vanaf heden aan te stellen als bestuurder van de vennootschap: de heer BERCKMOES-JOOS Frederik Albert Jozef, geboren te Dendermonde op zesentwintig mei negentienhonderdvijfenzeventig, rjksregister nummer 75.05.26-187.61, wonend te 8400 Oostende, Hendrik Serruyslaan 4 /0017.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn tot een algemene vergadering hierover anders beslist en zal een einde nemen op drieentwintig januari tweeduizend twintig.

5. Wijzigingen ingevolge fusiebesluiten

Ingevolge voormelde kapitaalsverhoging ten gevolge van onderhavige fusie, wordt met eenparigheid van stemmen beslist door de buitengewone algemene vergadering om artikel vijf van de statuten te wijzigen. Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

"Het geplaatste kapitaal bedraagt honderdachtentwintigduizend euro lE 128.000, 001, vertegenwoordigd door driehonderd tweeënvijftig (3521 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd tweeënvijftigste 11/352te1 deel van het kapitaal vertegenwoordigen.".

VOLMACHT

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering bijzondere volmacht te verlenen aan Julie De Roy en Tanja De Naeyer, medewerkers van Moore Stephens Tax & Legai burg. CVBA, met ondernemingsnummer 0543.297.988, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96 - BURO & DESIGN CENTER, met macht ieder afzonderlijk te handelen om voor en namens de vennootschap aile verrichtingen te doen teneinde de inschrijving van huidige en alle latere wijzigingen tot stand te brengen in het ondernemingsloket, bij de administratie van de directe belastingen, de B.T.W.-administratie, de sociale kas en bij elke andere administratieve dienst, alle verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen: expeditie akte, gecoordineerde statuten en verslag van de bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2014
ÿþJr-

Qndernemingsnr : 0463.402.266

Benaming

(voluit) W1NX CAPITAL HOUSE

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Schaliânhoevedreef 20 C - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en de raad van bestuur cid. 23 januari 2014:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de volgende bestuurders met ingang van heden te ontslaan:

-SEGET1A BVBA, met ondememingsnummer 0817.748.503, vast vertegenwoordigd door de heer Philippe Craninx;

-OROGEN1C BVBA, met ondememingsnummer 0817.978.828, vast vertegenwoordigd door de heer Peter De Waele;

-MUTE INVEST BVBA, met ondememingsnummer 0525.899.257, vast vertegenwoordigd door de heer Kris Van Camp.

De algemene vergadering beslist vervolgens om de volgende persoon met ingang van heden te benoemen tot bestuurder A van de vennootschap voor een duurtijd van 6 jaar:

-CORIMMO CVBA met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder het ondememingsnummer 0406.878.277.

De algemene vergadering beslist tevens om de volgende personen met ingang van heden te benoemen tot bestuurders B van de vennootschap voor een duurtijd van 6 jaar:

-MEYDAEL NV, met maatschappelijke zetel te 3140 Keerbergen, Fazantendreef 19, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Leuven onder het ondememingsnummer 0463.404.434;

-ANEXIS BVBA, met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Azaleataan 12, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondememingsnummer 0836.747.239.

De algemene vergadering stelt vast dat MEYDAEL NV voor de uitoefening van diens mandaat van bestuurder in de vennootschap, de heer Philippe Craninx, geboren te Genk op 2 juni 1961, wonende te 3140 Keerbergen, Fazantendreef 19, heeft aangesteld als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering stelt vast dat ANEXIS BVBA voor de uitoefening van diens mandaat van bestuurder in de vennootschap, de heer Peter De Waele, geboren te Reet op 7 juni 1953, wonende te 2630 Aartselaar, Azalealaan 12, heeft aangesteld als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van he Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering stelt vast dat CORIMMO CVBA voor de uitoefening van diens mandaat van bestuurder in de vennootschap, de heer Peter Verscheiden, geboren te Dendermonde op 22 april 1966 wonende te 9220 Hamme, Polderstraat 30, heeft aangesteld als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onmiddellijk na de algemene vergadering komt de raad van bestuur bijeen en bevestigt deze, voor zover dat dit nodig is, het ontslag met ingang van heden van OROGEN1C BVBA als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, en het ontslag met ingang van heden van SEGET1A BVBA als gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste brz, van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

McdWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ri3ELEE.GD

1 4 -03- 2014

CtlrFIL-1,71-411MPK,vrt

Kexamee.aeL tè

tiTrr

11111113 0.11

V( behi aai Bel Staa

II

II



Mile1B1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vervolgens gaat de raad van bestuur over tot de benoeming van de volgende gedelegeerde bestuurders voor de duurtijd van hun mandaat van bestuurder van de vennootschap:

-MEYDAEL NV, vast vertegenwoordigd door Philippe Craninx;

-ANEXIS BVBA, vast vertegenwoordigd door Peter De Waele;

-CORIMMO CVBA, vast vertegenwoordigd door Peter Verscheiden.

CORIMMO CVBA

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Peter Verscheiden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VooF

1,ehbudbn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.03.2014, NGL 13.10.2014 14647-0265-015
09/12/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mcd PDF 11,1

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) aktes : Ontslag bestuurder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30/09/2013

De vergadering neemt kennis van het ontslag van Brandaris bvba met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 80, vast vertegenwoordigd door de heer Carlo Heylen. Dit ontslag geldt vanaf heden.

Segetia bvba, vast vert door Craninx Philippe

gedelegeerd bestuurder

0463.402.256

Winx (CAPITAL HOUSE)

Naamloze vennootschap

Schaliënhoevedreef 20 C - 2800 Mechelen

t`(x 1,4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van die

111 111,191119

1111

r r r-> e"^%. r-^ a 1N t_ l.r, f '~ i:'s t.. L..

2 6 -11- 2013

CPIIFFiE 1;EC: van

KOOPHANDEL { M M'Et:r;e.3..Eirf

eriffie

Op de laatste b/' ecto ëii"hóà"de ileiêfd vén'ïls instrumentërèndë ti tai-ri, fietïijwárï dé-përs6(®Kénj`"

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

25/11/2014
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0463.402.256

Benaming (voluit) : Winx Corporate Finance (destijds Winx Capital House)

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoefdreef 20C

2800 Mechelen

Onderwerp akte :Aanvulling

Uit een akte verreden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op 30 juni 2014 gepubliceerd in de billagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 juli 2014; onder nummer 14150101 werd onmiddellijk na voormelde algemene vergadering een bijeenkomst van de raad van bestuur gehouden waar zij volgende besluiten werden genomen daar bij vergissing niet mee werden gepubliceerd:

Uiteenzetting van de voorzitter

De voorzitter verklaart dat ingevolge de notulen van de buitengewone algemene; vergadering, bijeengekomen op 30 juni 2014, werd besloten MSV GROUP Burg. CVBA, met' zetel te 1020 Brussel, BURO & DESIGN CENTER, Esplanade 1, bus 96, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Brussel, rechtspersonenregister nummer 0406.878.277, B.T.W.-nummer BE0406.878.277, en vast vertegenwoordigd door de heer VERSCHELDEN Peter Octaaf Bart, geboren te Dendermonde op tweeëntwintig april negentienhonderdzesenzestig, rijksregister nummer 66.04.22-401.62, wonend te 9220 Hamme, Polderstraat 30, te ontslaan als bestuurder en de BERCKMOES-JOOS Frederik Albert Jozef, geboren te Dendermonde op zesentwintig mei negentienhonderdvijfenzeventig, rijksregister nummer 75.05.26-187.61, wonend te 8400 Oostende, Hendrik Serruyslaan 4 /0017 te benoemen als bestuurder. Tevens werd beslist dat de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders, samen handelend, waaronder alleszins de voorzitter van de raad van bestuur.

Beslissingen

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om de Burg. CVBA MSV GROUP, voornoemd, te ontslaan met ingang van heden als gedelegeerd bestuurder van de ? vennootschap.

Tevens wordt met eenparigheid van stemmen beslist de heer BERCKMOES JOOS Frederik, : voornoemd, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur.

Waarna deze buitengewone bijeenkomst van de Raad van Bestuur wordt afgesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

,

MONITEUR BELG NEERGELE

iu

111-11e0.:1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B

1 8 -11= 2014 2 l OKT. 20%

ELGISCH StAAI'û~~~i~W~~P~~~f~ MECHELEN KOOPHANDEL

24/06/2013
ÿþLuik B

Naamloze vennootschap

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

0463.402.256

Winx Capital House

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Tekst :

uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 15/04/2013

De vergadering beslist om Mute Invest bvba, met zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 6/2, vast vertegenwoordigd door de heer Kris Van Camp, wonende Mechelsesteenweg 6/2 te 2640 Mortsel, te benoemen tot bestuurder B vanaf heden tot de algemene vergadering van 2015.

Segetia BVBA, vast vert door Craninx Philippe

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste bli. van Luik 8 vermeden Recto : Naam en hoedánigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Schaliënhoevedreef 20C - 2800 Mechelen Benoeming bestuurder

~niemi~iu~ru

*130 5672*

1flh1

22/05/2012 : ME084425
13/07/2011 : ME084425
02/03/2011 : ME084425
18/06/2010 : ME084425
29/03/2010 : ME084425
11/09/2009 : ME084425
07/07/2009 : ME084425
03/07/2008 : ME084425
14/03/2008 : ME084425
27/06/2007 : ME084425
20/07/2006 : ME084425
20/06/2005 : ME084425
08/07/2004 : ME084425
01/03/2004 : ME084425
19/08/2003 : ME084425
30/06/2003 : ME084425
29/06/2002 : ME084425
25/07/2000 : ME084425
10/04/1999 : ME084425
09/12/1998 : ME84425

Coordonnées
WINX CAPITAL HOUSE OF WINX

Adresse
SCHALIENHOEVEDREEF 20C 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande