WIRSOL BENELUX PETERSIME IPP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIRSOL BENELUX PETERSIME IPP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.968.539

Publication

03/08/2012
ÿþ1.1otl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- ll li llIVIINI139035* I1111111I~IIIIn~

behouden " 12

aan het

Belgisch

Staatsblad





,q ,,,,r!»:f gd let griffie von de Recht6an,~^ van Koophandel te Antwerpen, op

2 5 Mil 2112

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0838.968.539

Benaming

(voluit) : Wirsol Benelux Petersime 1PP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schildesteenweg 92, 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerders hebben beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Schildesteenweg 92, 2520 Ranst naar Turnhoutsebaan 253, 2970 Schilde en dit vanaf 26/04/2012.

Thierry des Diguères

Zaakvoerder

Op de laatste biz van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

14/09/2011
ÿþ1. Mal 2.1

IJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tet griffie von de tedibunk von Koophandel te Antwerpen

. 2 SFR_ 2111

G

11IIl IIII lIlI 11111 1 Ill IWIIWIN

*11138857*

V beh

aa

Bel Staa

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : WIRSOL BENELUX PETERSIME IPP

0838 a 96 6 e 53

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID SCHILDESTEENWEG 92/6 TE 2520 RANST (OELEGEM)

Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op EENENDERTIG AUGUSTUS TWEEDUIZEND EN ELF, blijkt dat:

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

1. Vennoot: De naamloze vennootschap WIRSOL BENELUX INVEST, met maatschappelijke zetel te 2520 Ranst (Oelegem), Schildesteenweg 92/B, ondernemingsnummer 0838,632.009  RPR Antwerpen, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

2. Rechtsvorm  naam : de vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam: WIRSOL BENELUX PETERSIME IPP.

3. Zetel: de zetel wordt gevestigd te 2520 Ranst (Oelegem), Schildesteenweg 92/B. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits respect voor de taalwetgeving. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

4. Doel: De venootschap heeft tot doel, in eigen naam en voor eigen rekening en in naam en voor rekening van derden, handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrecht-streeks betrekking hebben op:

- zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, initiatieven en projecten opstarten, ontwikkelen, bouwen van zonne-installaties voor de productie van groene energie, hiervoor juridische structuren opzetten en financiering aantrekken;

- het besturen van of de directie voeren in ondernemingen en vennootschappen actief in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van fotovoltaïsche installaties of projecten voor de productie van groene stroom met zonne-energie;

- het verlenen van technische, commerciële, financiële en/of juridische bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen;

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke,

- zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in om het even welke ondernemingen en vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

actief in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van installaties of projecten voor de productie van groene energie met zonne-installaties,

- alle werkzaamheden in het kader van ontzilting van water (condensatie en onttrekken van zout) en in dit kader onderzoek, productie en verkoop in België en het buitenland,

- zowel in België als in het buitenland sensibilisatie acties op zetten rond de energieproblematiek en klimaatverandering,

- projecten realiseren voor toepassingen van hernieuwbare energie in het algemeen.

De vennootschap kan in België of in het buitenland alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het realiseren van haar maatschappelijk doel.

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste (1l1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld door de algemene vergadering, die ten allen tijde hun mandaat kan herroepen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om, individueel handelend, alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel, inbegrepen de vertegenwoordiging van de vennootschap in notariële akten en aangelegenheden.

7. Jaarvergadering: Elk jaar, de eerste maandag van de maand juni om negentien uur moet de gewone algemene vergadering gehouden worden.

Deze zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Is deze datum een feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

8. Boekjaar  winstverdeling: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, tenzij zij daarvan door de wet worden vrijgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst moet jaarlijks één/twintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen, verplichting die ophoudt van zodra deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die over de winstverdeling zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

9. Ontbinding  vereffening:

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, volgens de procedure zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars beschikken over alle machten hen toegekend in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

10. Slotbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDERS.

Vervolgens heeft de oprichtster beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur :

- de heer KÂSTNER Bernd, wonende te 90584 Allersberg (Duitsland), Ebenrieder Strasse 12; - de heer KRANE Nikolaus, wonende te 69120 Heidelberg (Duitsland), Erwin-Rhode-Strasse

17;

- de heer GUYON des DIGUERES de MESNILGLAISE Thierry Jean Marie, wonende te 74560 Monnetier (Mornex), 895/b Chemin de la Croix;

- de heer MUISSUS Sebastian, wonende te 75019 Paris (Frankrijk), 24 Quai de la Loire.

die dit mandaat uitdrukkelijk hebben aanvaard, volgens verklaring van voormelde comparant.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT.

De oprichtster, vertegenwoordigd als voorzegd, beslist volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MVP Corporate & Finance, met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8 W7 of aan haar lasthebbers, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren, onder meer vereist voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde, en de Federale gewestelijke en lokale diensten van de Directie van de Directe en Indirecte Belastingen, een ondernemersloket en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-iiehuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WIRSOL BENELUX PETERSIME IPP

Adresse
SCHILDESTEENWEG 92B 2520 OELEGEM

Code postal : 2520
Localité : Oelegem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande