WL ACCOUNTANTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WL ACCOUNTANTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.783.291

Publication

18/11/2014
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Theo Andriesstraat 11, 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Buitengewone algemene vergadering - vervroegde ontbinding - afsluiting van de vereffening.

tilt het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 24/09/2014, neer te leggen op het eerste registratiekantoor Antwerpen 3, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontstaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op drie september tweeduizend veertien, en van het controleverslag van de heer Bart Rogiest, opgemaakt op twaalf september tweeduizend veertien, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van burgerlijke vennootschap o.v.v. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WL Accountants", gevestigd te 2870 Puurs, Theo Andriesstraat 11, onder zijn verantwoordelijkheid een boekhoudkundige staat opgesteld van de toestand op 31 augustus 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis van de ontbinding en vereffening wordt voorgesteld, en die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 198270,80 euro en een netto-actief van 192.109,02 euro.

Deze staat werd opgesteld conform artikel 28, §2 van het KB van 30 januari 2001. Een voorziening werd aangelegd voor alle kosten in verband met de vereffening.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op een juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap onder voorbehoud van de latente schulden en verbintenissen ingevolge belastingschulden, sociale wetgeving, milieuheffingen voor de nog niet afgesloten controlejaren.

Behoudens het hiervoor vermelde voorbehoud, kan gesteld worden dat de boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 31 augustus 2014, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IAB, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd bij de Deposito- en Consignatiekas.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 17.970,90 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de burgerlijke vennootschap o.v.v. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WL Accountants" en mag niet voor andere doeleinden gebruikt af aangewend worden.

Aldus opgesteld te Stabroek, 12 september2014,

Bart Rogiest,

Accountant  Belastingconsulent"

De vennoot verklaart in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en te verzaken aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en

Op de laatste blz van Lu:k B !vermelden Recto Naam en hoedanigheid Para de instrumenterende notaris, hetzij van de persotlnlnton)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien 'pan derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

B

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

10 -11- Mit LGISCN STAATSBL

Ondernemingsnr : 0898.783.291

Benaming

(voluit) : "WL ACCOUNTANTS"

(verkort)

NEERG~~ ~~~''.' ?

M.. ru+ a+" ~: i

~l~ a ~....w.. ..

1 0 aKT. mit

FIECNTBANÏ OOP A p fflWCRPEN, afd.+<iz t_HkLbN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WL Accountants" vervroegd te ontbinden, zodat de vennootschap nog slechts bestaat voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING.  Decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van de heer LAUWERS Wim Frans Marie-Jeanne, geboren te Sint-Niklaas op dertig maart negentienhonderdéénenzeventig, echtgenoot van mevrouw DE SAGHER Sonja Johanna Theotila, wonend te 2870 Puurs, Theo Andriesstraat 11.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op 24/09/2014 waargenomen bestuur.

DERDE BESLISSING.  Sluiting vereffening.

De vennoot verklaart dat hij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen op voldoende wijze kennis heeft genomen van de rekeningen en stukken tot staving van de vereffening, en indien deze rekeningen en stukken niet ten minste één maand voor deze vergadering werden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen, verklaart hij uitdrukkelijk op voldoende wijze zijn individueel onderzoeksrecht te hebben kunnen uitoefenen, en afstand te doen om de nietigheid van de beslissingen van deze algemene vergadering te vorderen, op grond dat voormelde stukken niet minstens één maand voor deze op de zetel van de vennootschap werden neergelegd.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 van het Wetboek ven vennootschappen tot ontbinding en vereffening in één akte, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, en de wet van 25 april 2014 houdende diverse bepalingen betreffende Justitie.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gel-den om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoot zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden tegenover derden zijn luidens voornoemde staat van activa en passiva, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar,

De vergadering beslist eveneens dat het (eventueel) resterend actief door de vennoot zal worden teruggenomen.

De vergadering beslist eveneens dat de (eventuele) vorderingen van de vennootschap, en de "Overige vorderingen lastens de administraties der Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde en der Directe Belastingen" teruggenomen en overgedragen worden aan de vennoot welke aldus gerechtigd zal zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden.

De vergadering stelt dan ook de definitieve sluiting van de vereffening vast. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden te 2870 Puurs, Theo Andriesstraat 11. VIERDE BESLISSING.  Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Als bijzondere gemachtigde wordt aangesteld: de heer Wim Lauwers, voornoemd, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Er wordt eveneens volmacht verleend aan de heer Wim Lauwers, voornoemd, voor het verdere beheer van de bankrekening van de vennootschap.

S Voor-ehoude.e aan hot Belgisch Staatsblad







Voor ontledend uittreksel

De notaris

- Tom Bogaert

- afschrift akte

Op de laatste blz van Lutk~ vermeiden ; Recul " Naam en hoedanigheid van de instrementerende notaris, hetzij van de persojo)n(en1 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 10.08.2013 13420-0595-009
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 29.07.2012 12367-0120-009
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 25.07.2011 11342-0133-009
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 17.07.2010 10323-0109-009

Coordonnées
WL ACCOUNTANTS

Adresse
THEO ANDRIESSTRAAT 11 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande