WNZ

Société en commandite simple


Dénomination : WNZ
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.288.368

Publication

21/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I VIIIIIII VIV 11830III II Ifl

£7ecrgodegci fer ON van do Recfreca.

Yen CIP

û ~013

9 Al

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : WNZ

(verkort)

© oz_ .2,e3 .)GE

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Drabstraat 172 te 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit onderhandse akte opgemaakt op 18 december 2012 blijkt tussen de ondergetekenden:

De heer De Vos Dave, geboren te Lier op 8 Januari 1981 en wonende te 2640 Mortsel, Drabstraat 172

(vennoot sub 1 genoemd)

De heer De Vos Frans, geboren te Antwerpen op 30 december 1955, wonende te 2640 Mortsel, Drabstraat 172 ( vennoot sub 2 genoemd)

is overeengekomen wat volgt:

De comparanten verklaren te zijn overeengekomen wat volgt:

Vorm van de vennootschap

De comparanten richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Firmanaam - Zetel

Zijn naam luidt: WNZ

Hij wordt gevestigd te 2640 Mansel, Drabstraat 172

Gecommanditeerde en stille vennoten

Comparant sub 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de

vennootschap.

Comparant sub 2 treedt op als stille vennoot.

Kapitaal - Plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt vijfhonderd (500,00) euro en is

verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen met een fractiewaarde van één vijfhonderdste (1/500e) van het

kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich

onvoorwaardelijk verbonden tot gemelde inbreng, en wel als volgt:

Inbreng

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op vierhonderd negenennegentig (499) aandelen en betaalde hierop

vierhonderd negenennegentig (499,00) euro.

De oprichter sub 2 heeft ingetekend op één (1) aandeel en betaalde hierop één (1,00) euro.

Samen vijfhonderd (500) aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Rechtsvorm - Naam - Identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap,

De naam van de vennootschap luidt: WNZ

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2640 Mortsel, Drabstraat 172

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het Brussels gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

Doel

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland aile prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het aanbieden van informatietechnologiediensten om zijn klanten een optimale concurrentiepositie te verzekeren op de markt waarop zij opereren. Deze diensten gaan van het bieden van consultancy in informatietechnologie, de ontwikkeling en verkoop van software, tot de detachering in informaticaprojecten. Deze diensten kunnen rechtstreeks of via onderaanneming door de vennootschap worden geleverd. Ook kan de vennootschap zelf samenwerkingscontracten afsluiten met andere vennootschappen, ondernemingen en groepen om diensten voor hun klanten aan te bieden als onderaannemer.

Verder kan de onderneming op eigen initiatief software ontwikkelen om zelf commercieel op de markt te brengen.

Daarnaast wil de onderneming informatietechnologietraining bieden in bedrijven en cursussen verstrekken naar maat volgens niveau en doelstelling van de klant.

De aan- en verkoop van hard- en software en bijhorende accessoires en boeken. De verhuur en het onderhoud van kantoormachines en computers in het algemeen.

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden; inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de FSMA voor vereist is;

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van aile studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van bestuur, de directie, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom; het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap aile burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de dag van neerlegging van de akte op de griffie van

de rechtbank van koophandel.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt vijfhonderd (500,00) euro en is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen met een fractiewaarde van één vijfhonderdste (1/500e) van het kapitaal.

Aandelen

§ 1. Overgang van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten schriftelijk de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken moet er, op straf van verval, de zaakvoerder over inlichten binnen de vijftien dagen volgend op de dag van de kennisgeving van de overdracht. Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid die vereist is voor de wijziging van de statuten.

Indien de algemene vergadering van vennoten de voorgestelde ovememers afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het aandeel van de uittredende vennoot definitief is en moet zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals hierna wordt uiteengezet. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft/hebben de uittredende vennoot recht op de waarde van de aandelen. De waarde van dit/deze aande(e)l(en) wordt door de betrokken partijen vrij bepaald. Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 6, § 1, 1 e lid van deze statuten, dat de waarde van de aandelen regelt.

§ 2. Vorm van overdracht

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk

Wetboek.

§ 3. Publiciteit van overdracht

De overdracht van aandelen, toebehorend aan de gecommanditeerde vennoot zullen het voorwerp

uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad.

§ 4. Overgang van aandelen in geval van overlijden

Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaat/gaan slechts over op zijn erfgenamen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

f rechtverkrijgenden indien zij vooraf worden aanvaard door de meerderheid die vereist is voor de wijziging van de statuten.

Indien de erfgenamen of rechtverkrijgenden niet als vennoot worden aanvaard, wordt aan de bestaande vennoten de kans gegeven bij voorkeur, de aandelen waar het over gaat over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij in eigendom bezitten. Indien één of meer vennoten het hun geboden voorrecht niet uitoefenen, verhoogt hun verzaking het recht van de andere vennoten.

In geval van overlijden van een vennoot, maakt de zaakvoerder op eigen initiatief, vijftien dagen na de ontvangst van het overlijdensbericht of een officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de vennoten bekend hoeveel aandelen de overledene bezat.

Indien geen evenredige verdeling mogelijk is tussen de gegadigde vennoten, worden de aandelen gesplitst in aandelenfracties tot de evenredigheid is bereikt, waarna alle aandelen worden gelijkgeschakeld door uitgifte van nieuwe effecten gelijk aan het kleinste onderaandeel en omwisseling van de bestaande aandelen of fracties van aandelen tegen evenzoveel nieuwe aandelen als er onderaandelen nodig zijn om een volledig aandeel te vormen.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken moet er, op straf van verval, de zaakvoerder over inlichten binnen de vijftien dagen volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerder. Indien geen van de vennoten zijn voorkeurrecht uitoefent, wordt/worden de door de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot eigenaar(s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij meerderheid vereist voor een statutenwijziging, deze rechtverkrijgenden) afwijst als vennoten.

Daartoe moet(en) de zaakvoerder(s) of de gecommanditeerde vennoot/vennoten het voorstel van overdracht op de agenda plaatsen van een bijzondere algemene vergadering, die in elk geval moet worden gehouden binnen de 30 dagen na de kennisgeving door de zaakvoerder van het overlijden.

Indien de vergadering de voorgestelde rechtverkrijgenden van de overleden vennoot afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het aandeel van de rechthebbenden van de overleden vennoot definitief is en moet zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals uiteengezet in artikel 6, §1, le lid van de statuten. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft/hebben de rechtverkrijgende(n) recht op de waarde van de aandelen. De waarde van dit/deze aande(e)l(en) wordt door de betrokken partijen vrij bepaald. Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 6, § 1, le lid van deze statuten, dat de waarde van de aandelen regelt.

De erfgenamen en legatarissen die in de onmogelijkheid verkeren om vennoot te worden hebben recht op de waarde van de aandelen zoals deze wordt vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in artikel 6 § 1 van deze statuten.

Vennoten

De rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen

a) Gecommanditeerde vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

b) Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennoten slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht, De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Bestuur

§ 1. Aantal - Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

§ 2. Duur van de opdracht - Ontslag

Een zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering.

Het besluit een zaakvoerder te ontslaan wordt genomen bij eenparigheid van stemmen van de gecommanditeerde vennoten en gewone meerderheid van de stille vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

§ 3, Bevoegdheid

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet/of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§ 4. Externe vertegenwoordigingsmacht

is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in aile handelingen in

en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan treedt elk van hen afzonderlijk op namens de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

§ 5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder(s) van de vennootschap kan/kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§6. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen,

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

Controle

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap. ledere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Algemene vergadering van de vennoten

§ 1. Jaarvergadering - Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de derde woensdag van maart om

20u, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

§ 2. Bijeenroeping

a) De bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar. De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer:

-een gecommanditeerde vennoot dit vraagt, bij aangetekende brief die, met opgave van de te behandelen onderwerpen, gericht wordt aan de zaakvoerder;

-één of meerdere stille vennoten die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

b) Formaliteiten

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief die ten minste vijftien dagen vóór de vergadering aangetekend moet verzonden worden naar hun adres, zoals dit in het vennotenregister is genoteerd.

§3 Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

§ 4. Besluiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

. be besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, met uitzondering voor de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot de specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

§ 5. Wijzigingen statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake de aandelenoverdrachten, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening - Winstverdeling - Reservering - Verliezen

§1. Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september.

§ 2. Inventaris - Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§ 3. Winstverdeling - Reservering - Verliezen

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de

winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

De bijdrage in de verliezen voor de stille vennoten mag nooit hun inbreng overtreffen.

Ontbinding - Vereffening

§ 1. Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden ten gevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen of ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten, als gezegd in artikel 10, die gelden voor een statutenwijziging,

§ 2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186, 187, 188 van het wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht. Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigende raden.

§ 3. Verdeling van het vereffeningsresultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

TITEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1,Het eerste boekjaar begint vanaf het ogenblijk dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en

eindigt op 30 september 2014.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in maart 2015.

3. Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen, gesteld voor de vennootschap en de oprichters tot leden, door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting vanaf de datum van 1 november 2012, bekrachtigt en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt, onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de

" " oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

4.De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van gecommanditeerde vennoot is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

5.Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van onderhavige statuten: de heer De Vos Dave, voornoemd, die dit mandaat aanvaard.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

6, Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Konsilanto, met maatschappelijke zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, met recht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het oog op de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het bekomen van een ondernemingsnummer, en met het oog op aile latere mogelijke wijzigingen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de BTW. Deze volmacht geldt tot schriftelijke opzegging door één van beider partijen.

Dave De Vos

Zaakvoerder

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Iuu1111ifliii~~u~iuuM1nuAii

503a 31

Rechtbank van koophandel

Antweroen

2 0 FEB, 2015 .

afdeling tsen

Ondernemingsnr: 0502288368

Benaming

(voluit) : WNZ

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Drabstraat 172

2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de beslissing van de zaakvoerder van 1 november 2013 blijkt het volgende.

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel gevestigd te Drabstraat 172, 2640 Mortsel, te verplaatsen naar Guido Gezellelaan 1 bus 2, 2640 Mortsel.

Deze verplaatsing treedt onmiddellijk in werking.

Dave De Vos

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WNZ

Adresse
DRABSTRAAT 172 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande