WOLF PETERSON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOLF PETERSON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.911.590

Publication

28/10/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

hleergeloçlrl tër rlii,m vu de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 7 01«. 2013

TURNHOUT

Deele#fier,

111111111. 11.161141111111111111111

Ondernemingsnr : O 5 /O. 944. 5qo

Benaming (voluit) : WOLF PETERSON

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pausenstraat 101 2360 Oud Turnhout

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Louis Dierckx, notaris te Turnhout

op elf oktober tweeduizend dertien, eerstdaags te registreren:

BLIJKT DAT:

1. VENNOTEN

De volgende personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben

opgericht:

1. De heer DE WOLF, Jozef Lodewijk Jan, geboren te Turnhout op acht januari: negentienhonderdzesenzeventig, wonend te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Olensteenweg 12.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KAPESINO, met ;maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Gasthuisstraat 9 bus 1, B.T.W. BE 10479.881170 RPR Turnhout.

2. RECHTSVORM EN NAAM

1:De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als; naam "WOLF PETERSON".

3, ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Pausenstraat 101. 4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het ontwikkelen, de verkoop en de verhuur van software & anderen internet gerelateerde diensten. ` - Consultancy & advies in de ruimste zin van het woord.

!i Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te, begrijpen in de ruimste zin. Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer; als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris, of; depositaris.

1. De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere; vennootschappen waarnemen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en; financiële, zowel roerende als onroerende, verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng,; inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die; een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat vani de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of; vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of; andere waarborgen verstrekken.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan; voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep of erkenning, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

t Voor-behoilden

aan het Belgisch Staatsblad

5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) en is volledig geplaatst. Het kapitaal werd bij de oprichting volledig volstort in speciën, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, op een geblokkeerde rekening bij ING BANK, hetgeen door ondergetekende notaris werd bevestigd, zodat er niets meer moet worden volstort door de vennoten.

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen met stemrecht zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

6. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door minimum één en maximum drie zaakvoerders,

natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die benoemd worden door de

algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Door de oprichter wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

1. de heer De Wolf Jozef Lodewijk Jan, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Pausenstraat 101

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kapesino" oprichter bij deze sub 2., met als vaste vertegenwoordiger de heer Peeters Peter Christina, geboren te Turn-hout op zes augustus negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2440 Geel, Velveken 102 C.

Dewelke verklaren hun opdracht te aanvaarden en hebben bevestigd niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, totdat de algemene vergadering of enige vennoot hierover anders besluit, overeenkomstig de statuten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

8. PLAATS  DAG EN UUR JAARVERGADERING

Jaarlijks op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft,

De bijzondere of de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

9. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig

december van eIk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittrekseI van de

oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend veertien.

10. a) WINSTVERDELING

Het batig saldo nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de aandeelhouders verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de enige vennoot of de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Indien aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, geven deze, in de mate dat hun aandeel in het kapitaal het wettelijk maximum niet overschrijdt, recht op een preferent en opvorderbaar dividend, waarvan het bedrag wordt bepaald bij de uitgifte, alsmede op een recht in de uitkering van het winstoverschot, dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van de aandelen met stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) ONTBINDING - VEREFFENING

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering, behoudens andersluidende bepalingen in onderhavige statuten.

De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan en zij bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de enige vennoot of de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, geven zij, in de mate dat hun aandeel in het kapitaal het wettelijk maximum niet overschrijdt, een voorrecht op uitkering van het na vereffening overblijvende saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht.

Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

11. COMMISSARIS

De oprichter heeft verklaard dat uit door hem te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap de drempelcriteria opgelegd door de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen niet zal overschrijden voor het eerste boekjaar, en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

12. OVERNAME VERBINTENISSEN

De oprichter heeft bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaard dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf datum van de oprichting onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor zover handelingen worden gesteld na de ondertekening van de oprichtingsakte doch voor de neerlegging ervan, worden deze handelingen bij deze bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het stellen van de betrokken handelingen en onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

13. VOLMACHT

Volmacht KBO  BTW

Als bijzondere gevolmachtigde van de vennootschap wordt aangesteld, de heer Swinnen Kristof, accountant en belastingconsulent, kantoor houdende te 2500 Lier, Aarschotsesteenweg 232B, en zijn medewerkers, aan wie de macht wordt verleend om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbankondernemingen via een ondernemingsloket en om jegens de BTW- en belastingsadministratie alle formaliteiten te vervullen teneinde onder andere een BTW-nummer te bekomen. De lasthebber zal te dien einde alle formulieren mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Louis Dierckx, notaris

Bijgevoegde stukken

Een expeditie van de akte van oprichting dd. 11-10-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo~  .'1;ehoûden aan het Belgisch Staatsblad

\F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WOLF PETERSON

Adresse
PAUSENSTRAAT 101 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande