WOLFCALL

Association sans but lucratif


Dénomination : WOLFCALL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 867.573.047

Publication

30/12/2011
ÿþI llhI II II I II III I 1111 I I II

*11197501"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

a ra i~~n n o I. I

o., ,

i KOOPHANDEL



ANTWERPEN

MOD 2.2

Ondernemingsnr : 0867.573.047

Bauaann,iavg

(voluit) : WOLFCALL

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Silsburgstraat 28, 2100 Deurne, België

Ondemezi a(kta :

Uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 10 september 2009 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om de leden van de huidige Raad van Bestuur zonder uitzondering te herverkiezen, met ingang van 25 september 2009.

Uit het zelfde verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 10 september 2009 blijkt tevens dat met eenparigheid van stemmen goedkeuring werd gegeven aan de integrale wijziging van artikel 14 ("Vergaderingen, periodiciteit, oproeping") en artikel 18 ("Benoeming, ontslag") van de oprichtingsstatuten, in de volgende tekst:

Artikel 14. Vergaderingen, periodiciteit, oproeping

De Algemene Vergadering vindt jaarlijks plaats vbár het einde van het derde trimester van het kalenderjaar, inzonderheid voor de goedkeuring van de rekening van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar.

Telkens wanneer het doel of het belang van de vereniging dit zou vereisen, kan een Buitengewone Algemene Vergadering worden samengeroepen op verzoek van de Raad van Bestuur of van minstens èèn vijfde van de leden.

De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter of de secretaris van de Raad van Bestuur, minstens B dagen voorafgaand aan de datum van de vergadering.

De uitnodiging wordt schriftelijk, per gewone post of per E-mail, naar alle effectieve leden verstuurd onder toevoeging van de agenda.

Elk voorstel, ondertekend door ten minste 5% van de leden, wordt op de agenda gebracht.

Na kenbaarmaking van de dagorde kunnen agendapunten slechts worden toegevoegd mits akkoord van minstens de helft van dé aanwezige leden.

Een effectief lid kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid of door een gevolmachtigde afgevaardigde of raadsman. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Artikel 18. Benoeming, ontslag

De bestuurders worden door de Algemene Vergadering verkozen en benoemd voor een termijn van onbepaalde duur. Uittredende bestuurders kunnen eveneens herverkozen worden bij meerderheid van stemmen.

Kandidaat-bestuurders dienen hun schriftelijke kandidatuur minimum zeven dagen vôôr de datum van de Algemene Vergadering te richten aan de Raad van Bestuur.

Een bestuurder kan zelf ontslag nemen via schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag moet door betrokkene niet gemotiveerd worden.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan door de Algemene Vergadering afgezet worden indien het zich schuldig zou maken aan grove nalatigheden of daden zou plegen die indruisen tegen de doelstellingen van de vereniging of die haar belangen zouden schaden.

Getekend de Raad van Bestuur,

Willy Reniers, Voorzitter

Johan Reniers, Secretaris

Paulette Peeters, Penningmeester

David Reniers, Coördinator.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bijli BéTgiscli Staatsb7ád -30I12720II - -Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WOLFCALL

Adresse
SILSBURGSTRAAT 28 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande