WOONWEB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOONWEB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.792.069

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 31.05.2013 13159-0448-012
12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 07.06.2012 12156-0311-012
23/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 APR. 2015

afdeliwr,~v~erpen

Ondernemingsnr : 0826.792.069

Benaming

(voluit) : WOONWEB

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Narcissenlaan 8 te 2970 's Gravenwezel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot fusie tot overneming

WOONWEB

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Narcissenlaan 8

2970 's Gravenwezel

Ondernemingsnummer 0826-792-069

RPR Antwerpen

Renkove

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Schaliënhoefdreef 28

2970 Schilde

Ondernemingsnummer 0479-566-416

RPR Antwerpen

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING

Voorafgaande uiteenzettingen

Woonweb BVBA en Renkove BVBA hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Renkove BVBA door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Woonweb BVBA overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen,

Op 31 maart 2015 wordt, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van Woonweb BVBA en Renkove BVBA, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vóôr de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

'4

Wenselijkheid van de fusie

Het integreren van beide vennootschappen zal leiden tot eenvoud en transparantie, tot kostenbesparing en tot optimalisering van de dagelijkse werking, Dit uit zich in volgende zaken:

-er ontstaat één administratie

-er is geen dubbel gebruik meer van computerprogramma's

-de vennootschap werkt onder één B1W-nummer

-de personeelsvoorwaarden zijn uniform

-synergie naar website.

Door de integratie krijgt men ook een beter zicht op de cijfers, behaalde marges, enz.

Er werd geopteerd om de beoogde herstructurering via een fusie door overneming te verwezenlijken daar op die manier een rechtsovergang ten algemene titel kan plaatsvinden.

9,ldentifrcatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

A.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Woonweb", die haar maatschappelijke zetel heeft te 2970 `s Gravenwezel, Narcïssenlaan 8

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0826-792-069 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen van Antwerpen.

De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap handelt voor eigen rekening, voor derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in als buiten België, inzake aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met onderstaande activiteiten, welke in de breedste zin dienen opgevat te worden, en dus zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn:

Het beheren, de aankoop- en verkoop, het ruilen , het huren en verhuren, het oprichten, het afwerken, het inrichtingen, het verbouwen en afbreken, makelen en taxeren van onroerende goederen, evenals het opstellen van taxatierapporten, expertises, adviezen en plaatsbeschrijvingen terzake.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van makelaars. De activiteiten van syndicus.

De uitbating van studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels- , fiscale of sociale aangelegenheden.

Het verwezenlijken ais agent of makelaar van alle verzekeringen, alsmede het verstrekken van richtlijnen, raadgevingen en adviezen dienaangaande , het bemiddelen van alle leningen, financieringen, kredietopeningen met of zonder waarborgen.

Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen , het optreden als vereffenaar. Het maken van kosten en/of investeringen in roerende of onroerende goederen om legale voordelen te kunnen verstrekken aan personeel , zaakvoerders , enzovoort , deel uitmakend van hun verloningspakket, zowel in geld als in natura.

Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. Het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit zonder evenwel het karakter van de vennootschap aan te tasten. De vennootschap kan, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Zo kan de vennootschap, zonder afbreuk te doen aan haar karakter, investeren of beleggen in:

a)onroerende goederen, door aankoop, bouwen, ombouwen en verbouwen, verkopen, verhuren, in concessie geven of er andere zakelijke rechten op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op het beheer en de uitbouw van haar patrimonium;

b)roerende goederen, door verwerven, verfraaien en restaureren,

Verkopen, verhuren, in concessie geven of er andere zakelijke recht en op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op het beheer en de uitbouw van haar patrimonium;

c)financiële beleggingen in welke vorm ook verwerven, beheren, vervreemden en valoriseren met het oog op het beheer de uitbouw van haar patrimonium.

YY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doet in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

De heer Peter Heens, wonende te 2970 's Gravenwezel, Narcissenlaan 8, is zaakvoerder van de vennootschap.

Zij wordt hierna de ovememende vennootschap genoemd.

B,De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Renkove", die haar maatschappelijke zetel heeft te 2970 Schilde, Schaliënhoefdreef 28.

De vennootschap heeft ondememingsnummer 0479-566-416 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen van Antwerpen.

De vennootschap heeft tot doe!:

"Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden: de handel drijven in onroerende goederen, het beheer en de verhuring van onroerende goederen, het verwerven en verlenen van onroerende rechten, het verwerven en vervreemden van deelnemingen en participaties ln andere vennootschappen zelfs met een verschillend maatschappelijk doel.

De makelaardij in onroerende goederen, zowel op gebied van verkoop als verhuring.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend. Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doei strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uitte breiden of te bevorderen. Zij Kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag deelnemingen en participaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend doel.

De vennootschap mag mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen." De zaakvoerders van de vennootschap zijn;

-de heer Peter Heens, wonende te 2970 Schilde, Narcissenlaan 8 te 2970 's Gravenwezel

-Te Boelaer NV, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Schaliënhoefdreef 28, en ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondememingsnummer 0418-547-080.

Zij wordt hierna de overgenomen vennootschap of de over te nemen vennootschap genoemd.

Woonweb BVBA zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van Renkove BVBA, over te nemen vennootschap.

2.Waardering en ruilverhouding (theoretische berekening)

2A. Algemeen

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn van mening dat een waardering van beide vennootschappen op basis van het eigen vermogen op datum van de interne jaarrekeningen per 31 december 2014 als meest relevante en als enige waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Het geplaatst kapitaal van Woonweb BVBA bedraagt EUR 18.600 en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is ten belope van EUR 12.400 volgestort.

Het geplaatst en volgestort kapitaal van Renkove BVBA bedraagt EUR 18.600 en wordt vertegenwoordigd door 15 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

,S J i.

"t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De waarde van de betrokken vennootschappen wordt vastgesteld op:

Woonweb BVBA: EUR 16.825,12

Renkove BVBA: EUR 15.348,55

2.2.Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de balansen per 31 december 2014 is als volgt:

Woonweb BVBA:

Waarde per 31 december 2014 EUR 16.825,12

Aantal aandelen 100

Waarde per aandeel = EUR 168,2512

Renkove BVBA:

Waarde per 31 december 2014 EUR 15.348,55

Aantal aandelen 15

Waarde per aandeel EUR 1.023,2367

waarde per aandeel Renkove BVBA 1.023,2367

waarde per aandeel Woonweb BVBA 168,2512

Ruilverhouding6,0816

Ruilverhouding

Op basis van bovenstaande ruilverhouding kan het aantal uit te reiken aandelen als volgt worden berekend:

waarde per aandeel Renkove BVBA 1.023,2367

waarde per aandeel Woonweb BVBA 168,2512

Ruilverhouding6,0816

aantal aandelen Renkove BVBA 15

aantal uit te reiken aandelen 91

Voor 15 aandelen Renkove BVBA verkrijgt men in principe 91 aandelen Woonweb BVBA

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

2.3.Geruisloze fusie

In het kader van de geplande fusie door opslorping dient vermeld te worden dat op dit moment de aandelen van Renkove BVBA voor 100% in het bezit zijn van Woonweb BVBA. Op basis hiervan zal er een geruisloze fusie plaatsvinden en zullen er geen aandelen worden uitgegeven.

2.4. Kapitaalverhog ing

Aangezien het een geruisloze fusie betreft, blijft het kapitaal van Woonweb BVBA na fusie gelijk aan EUR 18.600.

3.Wijze waarop de aandelen in de ovememende vennootschap worden uitgereikt

Aangezien het om een geruisloze fusie gaat, zullen er geen aandelen worden uitgegeven noch uitgereikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

4.datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

Niet van toepassing.

5.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 1 januari 2015 zullen de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

6.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten, die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

7.Opdracht commissaris

Aangezien het om een geruisloze fusie gaat, dienen er geen verslagen zoals vereist in de artikelen 695 en 602 W.Venn. te worden opgesteld.

8.1eder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend,

9.Statutenwijzigingen

De statuten worden volledig aangepast aan de toepasselijke wijzigingen in het Wetboek van Vennootschappen.

10.Fiscale verklaringen

Ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W Wetboek.

11. Besluit

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen ondergetekende zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan de respectievelijke vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de gecoördineerde statuten,

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen. Indien het fusievoorstel

niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

°`

. Voor- beiouden aan het Belgisch Staatsblad

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 me 2015. Indien het fusievoorste niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende %,rennootschappen, ieder voor een gelijk deei.

Het bovenstaand fusievoorstel wordt doo de zorge van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van gevolmachtigden van de organen van het bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op uiterlijk 10 april 2015.

Opgemaakt in VIER exemplaren op 31 maart 2015 De bestuursorganen van iedere betrokken vennootschap erkennen twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Getekend,

Voor Woonweb BVBA

Peter Hoene

zaakvoerder

Onde laatste bb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.05.2015, NGL 05.06.2015 15162-0552-014
19/06/2015
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 0 JUNI 2015

afdeling

Antwerpen riffie_

Voor- behoudE

aan he Belgisc Staatsbl

Ondernemingsnr : 0826.792.069

Benaming (voluit) : WOONWEB

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Narcissenlaan 8

2970 Schilde

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - STATUTENWIJZIGING - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "WOONWEB", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Narcissenlaan 8, BTW: 6E0826.792.069 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, afgesloten voor het ambt van meester Jan BOEYKENS, notaris te Antwerpen, vervangende zijn ambtgenoot, meester Sebastiaan-Willem VERBERT, geassocieerd

notaris te Antwerpen, wettelijk belet, op 1 juni 2015, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden :

1. Kennisneming van het fusievoorstel de dato 31 maart 2015, opgesteld door de bestuursorganen van!! i; de over te nemen en de overnemende vennootschap, in gemeen overleg, overeenkomstig artikel 719 van het;; Wetboek van vennootschappen en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 23 april daarna, onder nummer 20150423-59214, welk fusievoorstel ter inzage is van de vennoten in de zetel van de;; vennootschap, en waarvan zij kosteloos een exemplaar kunnen bekomen overeenkomstig artikel 720 van het;, Wetboek van vennootschappen.

2. Besluit tot fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:; "WOONWEB", voormeld; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RENKOVE", met;; maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Schaliënhoefdreef 28, BTW BE0479.566.416 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Théophiel BOEN te Antwerpen op dertien februari;, ;; tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig februari;; tweeduizend en drie onder nummer 20030225-24716; overeenkomstig het fusievoorstel en onder voorbehoud; ;; van de beslissingen genomen door de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen;; vennootschap, door overdracht van "RENKOVE", voormelde vennootschap, tengevolge van haar ontbinding,; zonder vereffening van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd, noch l; ;; voorbehouden, op basis van de vermogenstoestand afgesloten op 31 december 2014, waarbij alle verrichtingen; gedaan door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig zullen worden geacht gedaan te zijn voor: rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2015.

Overeenkomstig het fusievoorstel en de beslissingen genomen door de buitengewone algemene vergadering;; :; van de over te nemen vennootschap, waarvan het verslagschrift opgesteld op heden voorafgaandelijk dezer, besluit de vergadering tot fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; "RENKOVE", voormeld, door overdracht tengevolge van de ontbinding van de vennootschap zonder;; vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen niets uitgezonderd noch; voorbehouden, op basis van de toestand van het vermogen op 31 december 2014.

Aan de zaakvoerders van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere;: voordelen toegekend.

Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sedert 1 januari 2015, zullen: boekhoudkundig worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van;: deze laatste aile schulden te betalen, alle verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en de overgenomen;, vennootschap te vrijwaren van aile vorderingen.

In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en ;, buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere: waarborgen, waarvan de overgenomen vennootschap geniet of am enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van der ;i overgenomen vennootschap.

1 ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en).

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3. Vaststelling van de verwezenlijking van de fusie en van de ontbinding van de overgenomen vennootschap.

4. Goedkeuring van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap en kwijting aan de zaakvoerder(s) van de over te nemen vennootschap.

De vergadering beslist dat het niet nodig is de jaarrekening van de overgenomen vennootschap gced te keuren, aangezien er geen tijdvak bestaat tussen de datum van afsluiting van de laatste jaarrekening, zijnde 31 december 2014 en de datum vanaf dewelke alle verrichtingen gedaan door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, zijnde 1 januari 2015.

Verder verleent de vergadering kwijting aan alle zaakvoerder(s) van de overgenomen vennootschap overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen, te weten:

" voornoemde heer Peter HEENS,

" de naamloze vennootschap "TE BOELAER", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde,

Narcissenlaan 8, 0418.547.080 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Paul SMITS te Borgerhout op zestien mei negentienhonderdachtenzeventig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes juni negentienhonderdachtenzeventig onder nummer 1514-1, met ais vaste vertegenwoordiger voornoemde heer Peter HEENS,

5. Wijziging benaming, De vergadering beslist met ingang van heden de handelsnaam `Immo Heens" van de vennootschap te vervangen door de handelsnaam "RENKOVE",

6. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen.

De vergadering beslist de statuten aan te passen, door artikel 1 van de statuten te vervangen door volgende

tekst:

"De handelsvennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met als naam: "WOONWEB".

De vennootschap draagt tevens als handelsnaam "RENKOVE",

Beide benamingen kunnen afzonderlijk gebruikt worden,"

7. Machtiging aan het bestuursorgaan om de tekst van de gecoördineerde statuten goed te keuren en de verdere formaliteiten voor de fusie te vervullen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVA ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN", te 2980 Zoersel, R, Delbekestraat 373, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de inschrijving ais B,T.W.-belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris, Jan Boeykens

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aae het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
WOONWEB

Adresse
NARCISSENLAAN 8 2970 'S GRAVENWEZEL

Code postal : 2970
Localité : 'S Gravenwezel
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande