WORLDWIDE TRANSIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WORLDWIDE TRANSIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.550.132

Publication

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 11.06.2013 13162-0504-010
20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 18.06.2012 12175-0335-010
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 10.06.2011 11150-0215-010
18/05/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie de akte



Luik B



*11074966"

Ondernemingsnr : 0463.550.132

Benaming : WORLDWIDE TRANSIT

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Retiesebaan 164

2460 Kasterlee

Onderwerp akte : BAV - OMZETTING NAAR BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Segers te Weelde (Ravels), op 23 maart 2011, geregistreerd te Turnhout, 2e kantoor der registratie, op 29 MAART 2011 D. 673 BL. 70 V. 20. Ontvangen : VIJFENTWINTIG EURO. R : 25 EUR De Ontvanger, De wn. E.a. Inspecteur (get.) Lou Dams, DAT:

1) de vennootschap werd omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het besluit van het verslag van de IAB-accountant, de BVBA VD Consultancy, kantoorhoudende te 24701 Retie, Berkenlaan 12, dienaangaande, luidt als volgt :

"De controlewerkzaamheden waren er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het; ;<< netto-actief, -zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2010 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld  heeft plaatsgevonden. Uit de controlewerkzaamheden, uitgevoerd conform de normen van het Instituut der Accountants & Belastingconsulenten inzake het verslag op te stelle& bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft; plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van activa en passiva per 31 december 2010 is lager dan heti maatschappelijk kapitaal.

Er is een negatief Eigen Vermogen van 29.542,83 E.

Overeenkomstig artikel 785 Wetboek Vennootschappen zijn de bestuurders van de vennootschap die wordt; omgezet hoofdelijk gehouden tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van del vennootschap na omzetting en het minimumkapitaal.

Tevens kan iedere belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap vragen volgens artikel 6341 ;, Wetboek Vennootschappen.

(volgt handtekening)

Aldus opgesteld te Retie

2 februari 2011"

2) alle in functie zijnde bestuurders eervol werden ontslagen.

3) werd benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

De heer SPIERINGS Arnoldus Johannes Albertus Maria, geboren te Tilburg (Nederland) op vier september; negentienhonderd eenenveertig, echtgenoot van mevrouw VAN LINDER Maria Henrica Alberta, wonende tel 2460 Kasterlee, Retiesebaan 164.

Als statutair zaakvoerder-opvolger werd aangesteld : mevrouw VAN LINDER Maria Henrica Alberta, geboren te Tilburg (Nederland) op negen juni negentienhonderd drieënveertig, echtgenote van de heer Spierings; Arnoldus Johannes Albertus Maria, voornoemd, wonende te 2460 Kasterlee, Retiesebaan 164.

4) de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden vastgesteld, en hieruit blijkt ondermeer:

dat de vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid met als naam "WORLDWIDE TRANSIT', en zetel te 2460 Kasterlee, Retiesebaan; 1:164.

De vennootschap heeft tot doel:

De import en export, de groot-, klein-, en doorvoerhandel van en in alle personen- en bedrijfsvoertuigen,; bestel- en vrachtwagens, motorhome's, machines, motoren, moto's en hun onderdelen, zowel nieuwe als; tweedehands.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De algemene handelsexploitatie welke zich bezighoudt met alle vervoersactiviteiten, zo onder meer' expeditieactiviteiten, het vervullen van alle noodzakelijke douaneformaliteiten zowel voor import, export en doorvoer, het verzorgen van alle transitdocumenten, het verlenen van administratieve bijstand en het vervullen van alle formaliteiten met het oog op import, export, handel en doorvoer van alle voormelde voertuigen. Het optreden als raadgevend-, studie-, organisatie- en dienstverlenend bureau met betrekking tot het voorgaande.

Alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over voormelde aangelegenheden.

Het begeleiden van personen en bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en ruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, fiscale en economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van gelijkaardige bedrijven van nut kan zijn.

Het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar. De uitbating van een garage evenals een werkplaats voor koetswerkherstelling en carrosseriewerken, smeren, onderhouden en herstellen, waaronder tevens begrepen de transformatie, de reparatie, herstelling en schilderwerk van koetswerk, cabines en rompen van en aan voertuigen en aanhangwagens.

De aan- en verkoop van brandstoffen, smeermiddelen, onderhoudsproducten, wisselstukken, onderdelen en aanverwante producten welke betrekking hebben op de uitbating van een garage, en het uitvoeren van koetswerkherstellingen.

Het optreden als tussenpersoon in de handel.

Verzekeringsagent.

V erzekeringsmakel aar.

Het optreden als tussenpersoon in verzekeringen.

Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, sociale en verzekeringsaangelegenheden.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig eurocent, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen met een fractiewaarde van één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Tot statutaire zaakvoerder voor de duur der vennootschap werd benoemd:

de heer SPIERINGS Arnoldus Johannes Albertus Maria, geboren te Tilburg (Nederland) op vier september negentienhonderd eenenveertig, echtgenoot van mevrouw VAN LINDER Maria Henrica Alberta, wonende te 2460 Kasterlee, Retiesebaan 164.

Tot statutaire zaakvoerder-opvolger werd aangesteld: Mevrouw VAN LINDER Maria Henrica Alberta, geboren te Tilburg (Nederland) op negen juni negentienhonderd drieënveertig, echtgenote van de heer Spierings Amoldus Johannes Albertus Maria, voornoemd, wonende te 2460 Kasterlee, Retiesebaan 164. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De jaarvergadering heeft plaats de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Bijzondere volmacht: er werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JONKERS & PARTNERS", met zetel te 2382 Poppel (Ravels), Mierdsedijk 5, en/of mevrouw Van Beek Monique, wonende te 2382 Poppel (Ravels), Amie 2, ieder van hen bevoegd

afzonderlijk opte-treden.en-met.recht van indeplaatsstelling,-een bijzondere..volmacht -gegeven-om. de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 2.1

vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoordineerde statuten, verslag raad van bestuur en IAB Accountant.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beiouden '1 aan het

Belgisch

Staatsblad

30/12/2010 : TU085078
16/07/2010 : TU085078
07/07/2009 : TU085078
02/07/2008 : TU085078
27/06/2007 : TU085078
12/07/2005 : TU085078
01/02/2005 : TU085078
16/11/2004 : TU085078
10/09/2004 : TU085078
24/06/2004 : TU085078
01/07/2003 : TU085078
29/06/2002 : TU085078
20/07/2001 : TU085078
21/07/2000 : TU085078
28/10/1998 : TU85078
25/06/1998 : TU85078
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 20.06.2016 16187-0432-010

Coordonnées
WORLDWIDE TRANSIT

Adresse
RETIESEBAAN 164 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande