WOUTER GHIJSELS - ADVOCAAT, AFGEKORT : WOUTER GHIJSELS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOUTER GHIJSELS - ADVOCAAT, AFGEKORT : WOUTER GHIJSELS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.776.870

Publication

16/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 12.12.2013 13681-0559-014
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.05.2014, GGK 07.11.2014, NGL 01.12.2014 14678-0425-015
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.05.2012, GGK 30.11.2012, NGL 21.12.2012 12671-0356-014
12/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

L ;J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tieorrilagd tor rrifk+ van do Rodent van Koopharrdel to átecrpeir, op

Griffie 0 1 JUNI 2912

19 *12104023

bel

ai

Be Sta.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0832.776.870

Benaming

(voluit) : WOUTER GHIJSELS - ADVOCAAT

(verkort) : WOUTER GHIJSELS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakkelijkheid

Zetel : POURBUSSTRAAT 12, 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de beslissing van de enige zaakvoerder, dd. 25 mei 2012

De enige zaakvoerder neemt vervolgens met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

1. De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt per 1 juni 2012 overgebracht naar de Van Putlei. 52, 2018 Antwerpen

2. De enige zaakvoerder verleent volmacht aan Sylvie Deconinck, Anouk Hermans, Régis PANIS1, Marcos (AMIN-BUSSCHOTS, allen kantoorhoudende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk alleen handelend en met. de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om de beslissingen van de enige. zaakvoerder te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, om de inschrijving van de Vennootschap te' wijzigen bij het rechtspersonenregister, om in het licht daarvan alle administratieve formaliteiten te vervullen en, onder andere, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een: ondernemingsloket naar keuze en de griffie van de rechtbank van koophandel en te dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Wouter Ghijsels

Zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2011
ÿþte Mod 2

J . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i ii II 111111 II I III III hO II III

*11066197*

Ondernemingsnr : 0832.776.870

Benaming

(voluit) : Wouter Ghijsels - Adv d

Rechtsvorm : Bes en nnootsccrh-ap met beper te aansprakelijkheid

Zetel : Pourbusstraat, 12 - 2000 Antwerpen - België

Onderwerp akte : Benoeming van een vaste vertegenwoordiger - Volmacht

Uittreksel uit de notulen van de beslissing van de zaakvoerder, dd 23 februari 2011

Na beraadslaging en op basis van de bovengenoemde overwegingen neemt de enige zaakvoerder volgende beslissingen:

- Overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek Vennootschappen benoemt de enige zaakvoerder met onmiddellijke ingang Wouter Ghijsels, als vaste vertegenwoordiger van de Vennootschap met het oog op de uitoefening van het mandaat van vennoot-zaakvoerder van Stibbe.

- De zaakvoerder beslist om deze benoeming van een vaste vertegenwoordiger met het oog op de uitoefening van het mandaat van vennoot-zaakvoerder van Stibbe mede te delen en verzoekt Stibbe om de bij wet vereiste formaliteiten en publicaties te vervullen.

Wouter Ghijsels

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

13-01-2011



Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11300385*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Wouter Ghijsels - Advocaat

0832776870

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2000 Antwerpen, Pourbusstraat 12

Onderwerp akte: OPRICHTING  BENOEMING - VOMACHT

Uittreksel uit de akte verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 13 januari 2011.

De Heer GHIJSELS Wouter Josepha Gaston, wonende te 2000 Antwerpen, Pourbusstraat 12,

heeft een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid opgericht, waarvan de statuten onder meer vermelden wat volgt:

ARTIKEL 1. - VORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam Wouter Ghijsels - Advocaat, afgekort WOUTER

GHIJSELS.

ARTIKEL 2. - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Pourbusstraat, 12. (...)

ARTIKEL 3.  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

" Het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle andere aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

" De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven

" De vennootschap mag eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in alle roerende en onroerende goederen, onder meer door middel van aankoop, verhuring, constructie, het in vruchtgebruik nemen van gebouwen, of de aankoop van roerende goederen, zelfs gefinancierd door leningen, maar zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen en zonder dat dit, op enig ogenblik, aanleiding mag geven tot het ontwikkelen van een handelsactiviteit. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

" De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen en verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

ARTIKEL 5. - KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Inschrijving en volstorting

De oprichter verklaart in te schrijven op de 186 aandelen, tegen de prijs van honderd euro (EUR 100,00) per aandeel en elk aandeel af te betalen tot beloop van twee derde, door een overschrijving op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Bank Van Breda.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. De vennootschap heeft bijgevolg vanaf vandaag de beschikking over een som van twaalfduizend vierhonderd euro (EUR 12.400,00).

ARTIKEL 6.

(...) Zolang de gevraagde stortingen niet zijn gedaan na het verstrijken van de termijn bepaald in de kennisgeving, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, geschorst.

ARTIKEL 9. ONDEELBAARHEID DER AANDELEN

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkele persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, met inbegrip van het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

ARTIKEL 10. - ALGEMENE VERGADERING

10.1. Ieder jaar wordt op de eerste vrijdag van november om 20 uur, een algemene vergadering gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering worden gehouden op de eerste werkdag die daarop volgt. Deze vergadering gaat door op de zetel of op iedere andere plaats aangeduid in de oproepingen. (...)

ARTIKEL 11. - ZAAKVOERDER - BENOEMING

11.1. Zolang er slechts één vennoot is dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

11.2. Slechts personen ingeschreven op het tableau van een Orde van advocaten van België kunnen zaakvoerder zijn. Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

11.3. De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, behoudens deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

11.4. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, hetzij als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder kan bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

ARTIKEL 13. - BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juni van ieder jaar en eindigt op eenendertig mei van het daaropvolgende jaar.

ARTIKEL 14 . - WINSTVERDELING

Van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste afgenomen om een reservefonds te vormen totdat dit één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt ieder jaar beslist door de gewone algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder.

ARTIKEL 16.  VEREFFENING

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstelt (herstellen) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Slot- en (of) overgangsbepalingen

De oprichter, de bevoegdheden uitoefenend die toekomen aan de algemene vergadering, neemt volgende beslissingen die, in overeenstemming met de wet, slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 mei 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste vrijdag van november 2012.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. Benoeming van een zaakvoerder

Als niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap: Wouter

GHIJSELS, oprichter.

Zijn mandaat wordt bezoldigd.

4. Volmacht

De Heer Filip De Herdt, of elke andere door haar aangewezen persoon, wordt aangewezen als

lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige

formaliteiten te vervullen om de vennootschap als burgerlijke vennootschap met handelsvorm in te

schrijven bij een ondernemingsloket.

Met het oog hierop, kan de lasthebber ad hoc alle verbintenissen aangaan in naam van de

vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het

algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij

belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.05.2015, GGK 06.11.2015, NGL 25.11.2015 15672-0182-014

Coordonnées
WOUTER GHIJSELS - ADVOCAAT, AFGEKORT : WOUTE…

Adresse
VAN PUTLEI 52 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande