WRMM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WRMM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 533.874.934

Publication

03/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen: bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbh 1 n1

*14032286*

Pecepfce ter gela van R ank van roop%andei Anfwcrpon, op

2 3 JAH, 2014

Griffie

Onderriemingsnr : 0533.874.934

Benaming

(voluit) : WRMM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de raad van bestuur van 20 november 2013 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel vanaf 16 december 2013 naar het volgende adres:

Mechelsesteenweg 64 bus 401

2018 Antwerpen

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en de KBO en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen.

Voor eensluidend verklaard afschrift

Laneet IVV Lumob BVBA

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door Vertegenwoordigd door

I-iannecart Serge Slijpen Lucas

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/05/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelee ier griffie van de Recht ank van Koophandel te Antwerpen, op

03MD2Du

Griifie

Voor-

behouden aan het Belgisch

St&atsl]lati

1111

*13 73966*

Ond_rrt+amirtgsrrr : 33 $,3y g~y

Benaming (voluit) ; WRMM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Scheldestraat 9

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Ondervserp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vele registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris,, te Antwerpen, op 2 mei 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap met als naam "WRMM".

2. Zetel: 2000 Antwerpen, Scheldestraat 9.

3. Oprichters:

1. De heer ROSEN JACOBSON Jaap, geboren te Nijmegen (Nederland) op 15 april 1950, wonende te 3646 AB Waverveen (Nederland), Botsholsedijk 28.

2. De heer HANNECART Serge Frédéric Jean-Louis François, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 15 juli 1965, wonende te 2000 Antwerpen, Cockerillkaai 15 bus 71.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUMOB", rechtspersonenregister Tongeren 0478.473.680, met zetel te 3620 Lanaken, Van Kerckemstraat 23.

4. Kapitaal: 300.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 75.000,00 euro,

6. Nog niet volgestorte inbrengen:

- sub 3.1: 56.250,00 euro;

- sub 3.2: 56.250,00 euro;

- sub 3.3:112.500,00 euro.

7. Samenstelling: in geld

8. Boekiaar: Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

10. Verdeling vereffeningsaido: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Dageliiks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

12. Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met al zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee afgevaardigde bestuurders samen handelend,

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die.alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Op de laatste blz. van Luik P vermelden : Kecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tors aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

13. Bestuurder:

11 de naamloze vennootschap "FREVAG", rechtspersonenregister Antwerpen 0415.120.507, met zetel te 2000 Antwerpen, Happaertstraat 23, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer ROSEN JACOBSON Jaap, voornoemd, die voor de duur van haar mandaat als bestuurder tevens werd aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur;

2/ de naamloze vennootschap "LANEET", rechtspersonenregister Antwerpen 0461.878.267, met zetel te 2000 Antwerpen, Scheldestraat 9, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer HANNECART Serge, voornoemd, die voor de duur van zijn mandaat als bestuurder conform artikel 9 van de statuten tevens werd aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met dezelfde vaste vertegenwoordiger,

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUMOB", voornoemd, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vertegenwoordiger de heer SLIJPEN Lucas Joseph Marie, geboren te Maastricht (Nederland) op 8 december 1950, wonende te 6211 JA Maastricht (Nederland), Witmakersstraat 5, die voor de duur van zijn mandaat als bestuurder conform artikel 9 van de statuten tevens werd aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met dezelfde vaste vertegenwoordiger.

Al deze functieti zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2018.

14. Commissarissen: geen.

15. Doei; De vennootschap heeft tot doel:

1. Het geven van adviezen aan de maatschappijen waarin zij deelnemingen heeft. Het geven van ' bestuursadviezen in de meest uitgebreide zin, zowel aan natuurlijke personen als aan vennootschappen. Eveneens optreden als agent, makelaar of tussenpersoon, rechtstreeks of onrechtstreeks met verbonden maatschappijen of derden.

2, Voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, het doen van alle onroerende operaties of ermee verbandhoudende verrichtingen zoals - zonder dat deze opsomming beperkend is - aankoop, verkoop, ruil, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zowel gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

3. Alle plaatsingen van kapitalen en het beheer van alle roerende en onroerende goederen hoegenaamd teneinde haar patrimonium te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te bouwen, met uitzondering van alle activiteiten aangaande vermogensbeheer of beleggingsadvies als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies en de vennootschap dient zich te onthouden van alle handels- en financiële operaties welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Verrichtingen van geldleningen, persoonlijke leningen en verkopen op afbetaling, kredietverleningen en toekennen van voorschotten, hiertoe alle waarborgen te nemen, inclusief de inpandname van handelsfondsen.

4. De aan- en verkoop, oprichting, vernieuwing, verbetering, huur, verhuring, onderverhuring, concessie en uitbating van alle handelsfondsen, licenties, werken, brevetten, knowhow.

5. Elke aan- en verkoopverrichting, huur en verhuur in verband met meubelen, kunstwerken, alle ' goederen en materialen voor binnenhuisinrichting en het uitvoeren van bureel- en binnenhuisinrichting zelf.

6. De vennootschap heeft tot doel alle activiteiten van een algemene bouwonderneming in de ruimste zin

van het woord voor de uitvoering van alle aannemingen van werken, eventueel in coördinatie met'

onderaannemers, en omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- onderneming voor de vervaardiging en plaatsing van geprefabriceerde wanden in alle constructies;

- onderneming voor het optrekken van geprefabriceerde woningen;

- onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten);

- onderneming voor metselwerken en betonwerken;

- onderneming voor plafoneerder- en cementwerken;

- onderneming voor schrijnwerken en timmerwerken;

- onderneming voor vloeren en tegelzetten;

- onderneming voor afbraak- en sloopwerken;

- onderneming voor renovatie- en restauratiewerken;

- monumentenzorg;

- algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf en bouwpromotie;

- de studie en verwezenlijking van alle industriële en commerciële installaties;

- het uitoefenen van alle activiteiten in verband met bouwcoördinatie en veiligheidscoördinatie, in de

meest brede zin;

- de technische bijstand onder alle vormen en voornamelijk het ter beschikking stellen van bevoegd

personeel;

- fabricage, levering, plaatsing, onderhoud en herstelling van diverse structuren en materialen in alle

mogelijke constructies;

- alle werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

- verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel.

Dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen- als buitenland.

Op de laatste blz. van Luit; B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris he dj van de perso(o)nlen ) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Woor- i32}YOLucie tt

aan tie" .

E2lgisch 5tr,acs+atad

mod 11.1

De vennootschap mag tevens deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen en alle assistentie verlenen op om het even welke wijze, onder andere in technische, commerciële, administratieve en financiële aangelegenheden, hierin begrepen onder de vorm van borgstelling, avalverlening, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire enfof andere waarborgen verstrekken, dit alles voor zover de wet zulks zal toelaten.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor de rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met andere vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of op elke wijze dan ook, Zij kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder, lid van het directiecomité of vereffenaar van vennootschappen uitoefenen.

16. Gewone algemene veraaderinq: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de Vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste wordt gehouden in het jaar 2015.

Om de algemene vergaderingen bij te wonen en om hun eventuele stemrecht uit te oefenen, dienen de ' houders van effecten op naam, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen vóór de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De houders van gedematerialiseerde effecten worden, indien dat in de oproeping wordt vereist, slechts tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van het bewijsschrift van neerlegging van een attest opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling die de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde efecten tot op de datum van de algemene vergadering vaststelt. De neerlegging van dat attest dient te gebeuren vijf dagen vóór de vergadering, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats daartoe aangeduid in de oproeping.

17. Volmachten: Sub 3.1 en sub 3.3 werden vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door sub 3.2.

18. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

19. Bijzondere volmachten: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs -BDO Conseillers Juridiques", rechtspersonenregister Brussel 0892.456.715, met zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9  Box E.6, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij elle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

wç,flï-

b hc udcn

aars het

Belgisch

SS.uatab led

J17

Op de laatste blz.. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefrij van de persoíolnsen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.07.2015 15379-0193-012
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.06.2016 16250-0439-012

Coordonnées
WRMM

Adresse
MECHELSESTEENWEG 64, BUS 401 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande