X4CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : X4CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.277.984

Publication

03/03/2014
ÿþ trr i~~, .~ Moa Wera 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grime van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 0 fEB 101

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 Qndernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Fil

0889.277.984

X4Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpen-Deurne (B, 2100), Boekenberglei 184

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging inbreng in natura - zetelverplaatsing - statutenwijziging - aanduiding statutair zaakvoerder opvolger

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 3 februari 2014, "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 7 februari 2014, boek 180 blad 49 vak 14, Ontvangen : vijftig euro (50 EUR) De ontvanger (getekend) I. Michielsen Adviseur", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "X4 Consulting" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Zetelverplaatsing : De vergadering besluit om de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Brasschaat (B. 2930), Ploegsebaan 217.

2) Kapitaalverhoging

De besluiten van het verslag opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 W. Venn. door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Wouters, Van Merode & C° Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Joris Van Merode, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt

"HOOFDSTUK IV BESLUIT

Bij schriftelijk besluit van 24101/2014, genomen conform artikel 268, §2 van het Wetboek van Vennootschappen, besliste de enige vennoot om een bruto-dividend uit te keren van 98.000,00 EUR en om een kapitaalverhoging door te voeren bij X4Consulting BVBA middels een inbreng in natura van netto-dividenden ten bedrage van 88.200,00 EUR door de heer Xavier Criel, overeenkomstig art. 537 WIB.

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura in X4Consulting BVBA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%,

b)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt neet het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 882 nieuwe aandelen van de vennootschap X4Consulting BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen " fairness opinion " is,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 W.Venn. in het kader van de hiervoor beschreven inbreng in natura, rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WIB, en is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van X4Consulting BVBA die de kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wommelgem, 29 januari 2014 (getekend) Wouters,Van Merode & Co Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door Joris Van Merode Bedrijfsrevisor"

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met achtentachtigduizend tweehonderd euro (88.200 EUR), om het te verhogen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) tot honderd en zesduizend achthonderd euro (106.800 EUR) door inbreng van de schuldvordering in hoofde van de enige vennoot voortvloeiende uit het netto bedrag na afhouding van roerende voorheffing van het aan de inbrenger toegekend tussentijds dividend.

Voornoemde heer Xavier CRIEL bevestigt en verklaart hierbij inbreng te doen van een aan hem netto uitgekeerd dividend ten bedrage van achtentachtigduizend .tweehonderd euro (88.200 EUR), in ruil waarvoor achthonderd tweeëntachtig (882) nieuwe aandelen worden uitgekeerd die dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande honderd zesentachtig (186) aandelen en zullen delen in de winsten met ingang vanaf heden. De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van de vaststelling dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en volstort werd, zodat het kapitaal thans honderd en zesduizend achthonderd euro (106.800 EUR) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door duizend achtenzestig (1.068) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

3) BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER OPVOLGER

De vergadering besluit om nagenoemde mevrouw Maria MEYERS te benoemen als statutair zaakvoerder-opvolger. Haar mandaat wordt niet bezoldigd behoudens andersluidend besluit genomen door de algemene vergadering.

4) WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om de tekst van de statuten aan te passen aan hoger vermelde besluiten en aan het Wetboek van vennootschappen ais volgt:

Artikel 2 : de eerste zin van dit artikel wordt vervangen door hetgeen volgt

"De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Brasschaat (B. 2930), Ploegsebaan 217."

-Artikel 5: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en zesduizend achthonderd euro (106.800 EUR) en wordt vertegenwoordigd door duizend achtenzestig (1.068) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen worden genummerd van 1 tot 1.068.'.

Artikel 15: de tekst taan dit artikel wordt vervangen door volgende tekst

"Wordt benoemd als "statutaire zaakvoerder" voor de duur van de vennootschap ; De heer CRIEL Xavier Maria Leopold, geboren te Wilrijk op acht juni negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2930 Brasschaat, Ploegsebaan 217, (rijksregisternummer 64.06.08-495.69)

Hij verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de al-'gemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen.

Het ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan wcrden voorzien.

Bij ontslag, overlijden of onbekwaamverklaring van de statutaire zaakvoerder, zal hij van rechtswege worden opgevolgd door mevrouw MEYERS Maria Gertrudis Michel, geboren te Genk op eenentwintig januari negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2930 Brasschaat, Ploegsebaan 217, (rijksregisternummer 68.01.21-260.60).

Zij heeft het recht om dit mandaat op het gestelde ogenblik te weigeren. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaar gemaakt.

Eveneens kan de opdracht van een zaakvoerder slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 1856 op grond van wettige redenen. De betrokken zaakvoerder blijft zijn functie vervullen tot dat de rechter de afzetting zal hebben uitgesproken.

Bij het definitief worden van herroeping van de opdracht van de enige zaakvoerder wordt op dezelfde wijze gehandeld als hiervoor is uiteengezet met betrekking tot het ontslag van een zaakvoerder.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Onderhavig artikel kan slechts worden gewijzigd dan mits unanimiteit der vennoten."

-Artikel 24: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan wordt de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, mits bevestiging door de bevoegde rechtbank overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen en met uitzondering van hetgeen voorzien is in artikel 237 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan evenwel onder opschortende voorwaarde van bevestiging van zijn mandaat door de bevoegde rechtbank. Met het oog op het bekomen van de vereiste bevestiging dient de vereffenaar hiertoe een verzoekschrift in bij de rechtbank.

Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening, De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder,"

.t" , . -"i"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd, 3 februari 2014

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de`iaatste biz. van Luik B vermeiden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.11.2013, NGL 23.12.2013 13697-0078-014
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.11.2012, NGL 21.12.2012 12676-0054-012
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.11.2011, NGL 22.12.2011 11647-0498-012
24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 16.11.2010, NGL 22.12.2010 10639-0441-012
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 17.11.2009, NGL 29.12.2009 09913-0068-011
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 18.11.2008, NGL 19.12.2008 08861-0301-011
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.11.2015, NGL 17.12.2015 15692-0052-014

Coordonnées
X4CONSULTING

Adresse
PLOEGSEBAAN 217 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande