XEBRYSY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XEBRYSY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.669.547

Publication

15/07/2014
ÿþ _flelterinootschap_heeft_totdo_e___._

_ _ .....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : .Ç--5 (0

Benaming -/

(voluit) : XEBRYSY

(verkort):

REM Word 11.1

El-re.M31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel BIJENSTRAAT 7, 2880 BORNEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING

Hot blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de dertigste juni, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

Do heer BRYS Robert Leo Jozef Louis, geboren te Bornem op 16 mei 1967, houder van de Belgische identiteitskaart met nummer 691-7277244-18 en gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 67.06.16-221.92, wonende te 2880 Bornem, Bijenstraat 7.

Hoofdelijke borgstelling van de enige vennoot

Ten einde vast te stellen dat hij persoonlijk niet hoofdelijk borg staat voor de verbintenissen van de door hem bij deze opgerichte vennootschap verklaart de comparant oprichter dat hij niet de enige vennoot is in een andere personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

UIT DEZE AKTE BLIJKT VERDER NOG HET VOLGENDE:

VORM NAAM:

Do vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aan-risprakelijkheid.

Zij heeft als naam: "XEBRYSY".

Do vennootschap mag haar activiteiten ook uitvoeren onder de handelsnaam "ROBBY'S MOTOR SERVICE".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

Do maatschappelijke zetel is gevestigd te 2880 Bornem, Bijenstraat 7.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig - Gewest worden veriplaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bijhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen of buitenland.

DOEL:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MM In II

uI

I

NEERGELEGD

O 3 -07- 2014

PllgeiT5ANK atifeCDPMANDËL

ANTWEMPEN, MECHRLEN

I I

I I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Handel en service in motorvoertuigen (moto's, scooters etc...) en alle toebehoren (banden, onderdelen ...) in de meest ruime zin, zowel nieuw als tweedehands.

Aankoop en verkoop in smeer- en koelmiddelen voor moto's, auto's etc...

Slepen en depannage van motorvoertuigen, pechverhelping onderweg.

Herstellen en onderhoud van rijwielen, fietsen etc

Wassen, poetsen, diepreiniging van voertuigen en moto's.

Handel in nieuwe en gebruikte aanhangwagens, motorhomes, auto's en lichte bestelwagens.

Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment en overige goederen.

Kleinhandel en groothandel in onderdelen en accessoires van auto's, rijwielen, moto's etc.. (niet limitatief) zowel nieuw als tweedehands.

Verhuizing van meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen en fabrieken. Vervoer en logistieke handelingen voor derden.

Alle roerende en onroerende handelingen welke betrekking hebben op de hierboven vermelde activiteiten, zowel in binnen  als buitenland en dit gerelateerd aan directe verkoop, postorder etc.

Commissies en aanverwante vergoedingen aan hierboven vermelde handelingen. Administratieve handelingen in de meest ruime zin voor bedrijven en/of particulieren.

De vennootschap mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag aile commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrecht-istreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie, innschrijving, participaties, financiele tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of veriwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activhteiten te bevorderen.

Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden.

DUUR:

De vennootschap is van onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN  PLAATSING  STORTING:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro, vertegenwoordigd door driehonderd aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst en onderschreven en volstort door de enige vennoot;

- deels door inbreng in geld ten bedrage van vijfduizend euro, zoals blijkt uit het aan ons, notaris, voorgelegde bankattest;

- deels door inbreng in natura ten bedrage vijfentwintigduizend euro, éénmanszaak en vermogensbestanddelen in persoonlijk bezit.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR:

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren", te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door Guy Franken, bedrijfsrevisor, heeft het verslag opgemaakt voorschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde bedrijfsrevisor besluit zijn verslag de dato 24 juni 2014 letterlijk als volgt: BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de oprichting van Xebrysy BVBA door inbreng in natura van de éénmanszaak en vermogensbestanddelen van de heer Robert Brys dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat de oprichter van Xebrysy BVBA verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte éénmanszaak en vermogensbestanddelen en voor de bepaling van het aantal door Xebrysy BVBA uit te geven aandelen;

2.de beschrijving van de inbreng in natura in het bijzonder verslag opgesteld door de oprichter aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in nature door de oprichter weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

er dient een voorbehoud te worden gemaakt voor het bestaan en de waardering van de voorraad van EUR 6.483,21, en dit op basis van het feit dat onze aanstelling is gebeurd na vaststelling van de voorraad;

er een voorbehoud dient te worden gemaakt voor het feit dat de nodige fiscale en sociale attesten In het kader van de overdracht van de éénmanszaak van de heer Robert Brys naar de op te richten vennootschap niet werden opgevraagd.

Als vergoeding voor de inbreng in nature en in geld worden 300 aandelen uitgegeven zonder vermelding van waarde.

Mijn opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting zodat onderhavig verslag derhalve geen "fairness opinion" bevat."

BIJZONDER VERSLAG VAN DE OPRICHTER

De oprichter heeft het bijzonder verslag opgemaakt voorschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

In de besluiten van het verslag van de oprichter de dato 23 februari 2014 wordt niet afgeweken van de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor daar waar het handelt over de toegepaste schattingswijze, en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

BESCHRIJVING VAN DE INBRENG IN NATURA:

De bovenvermelde inbreng omvat de eenmanszaak van de oprichter, geregistreerd als BTW- . belastingplichtige onder nummer BE-0864-063-719, omvattend materiële vaste activa ten bedrage van achttienduizend vijfhonderd zestien euro

4.

5.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

negenenzeventig cent en een voorraad ten bedrage van zesduizend vierhonderd drieëntachtig euro éénentwintig cent.

Voor zover de bovenvermelde inbreng bij onderhavige akte niet of onvoldoende gespecifieerd is, wordt uitdrukkelijk verwezen naar hogervermeld verslag van de bedrijfsrevisor, waarin de inbreng in natura in onderhavige vennootschap gedetailleerd is.

VERGOEDING VOOR DE INBRENGEN:

In ruil voor de inbrengen in speciën en in natura worden aan de heer Brys, voornoemd, driehonderd volstorte aandelen toebedeeld.

BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING  BEVOEGDHEID:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, statutair te benoemen.

Omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat van zaak-'voerder besluit de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID:

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur der vennoot schap aangesteld, BRYS Robert Leo Jozef Louis, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

ALGEMENE VERGADERING  STEMRECHT:

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste vrijdag van juni om 18 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, behoudens zaterdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

De buitengewone algemene vergadering kan over een statuten wijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en de wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST:

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het re servefonds eenitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING:

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015;

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016;

3.Alle handelingen en daden, die voor rekening van de ven-inootnschap in oprichting zijn uitgevoerd sinds 1 juni 2014 en de daaruit voortivloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aange-gaan door de bij deze opge-irichte vennootschap.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

bezoldiging zaakvoerder:

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is benoemd vanaf heden, met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeen,komstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, zal optre-iden als volmachtd rager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Tot bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld, teneinde bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW-administratie en bij aile fiscale besturen aile formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van deze vennootschap, de eventuele wijzigingen hieraan en de doorhaling ervan: Fiscal First Antwerpen BV onder de vorm van een BVBA, Scheldeboord 26 & 35 b4.

,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vàèr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celle, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag oprichter.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de iaatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/09/2014
ÿþMod Word Bi

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0665.669.647

Benaming

(voluit) XEBRYSY

(verkort):

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel BIJENSTRAAT 7,2880 BORNEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: RECHTZETTING AKTE OPRICHTING DD 30 JUNI 2014

RHet blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de achtste september, dat notaris Chris Celis, te Brasschaat, verklaard heeft dat in de akte verleden voor haar ambt op dertig juni tweeduizend veertien, inhoudende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "XEBRYSY", onder de beschrijving van de inbreng in natura een foutief nummer van de eenmanszaak van de oprichter is vermeid, met name BE-0854-063-719 als overgenomen uit het verslag van de bedrijfsrevisor; het nummer van de eenmanszaak dient gelezen te worden als nummer BE-0810-717-783.

Het betreft hier een materiële vergissing.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vààr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Chris Ces, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte rechtzetting, aangepast verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatsto blz. van Luik B vermelden; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RII lit1111111

V beh

aa

Bel Staa

tRGELE

1 2 SEP, 2014

RECHTBANÏÇI,y,ran KOOPHANDEL ANTWERPM,1%fd. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
XEBRYSY

Adresse
BIJENSTRAAT 7 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande