XOKAS

Société en commandite simple


Dénomination : XOKAS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.446.161

Publication

06/11/2014
ÿþ 341otl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

28 OKT, 2014

afdeling Antwerpen

i,riffit&

i

n

MII

Ondernemingsnr : 0834.446.161

Benaming

(voluit) : XOKAS

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Veldstraat 32A, 2160 Wommelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN INVEREFFENINGSSTELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR - COORDINATIE DER STATUTEN

Uit een onderhandse akte, ondertekend door de vennoten op 20 juni 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap "XOKAS", gevestigd te 2160 Wommelgem, Veldstraat 32A, ingeschreven in het rechtpersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0834.446.161, beslist heeft;

1. het boekjaar te verlengen tot 31 december 2014 om het voortaan te laten aanvangen op 1 januari en af te. sluiten op 31 december van ieder jaar,

2. de datum van de jaarvergadering te wijzigen naar 1 juni om 18 uur, van ieder jaar.

3. de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen. Derhalve bestaat zij vanaf 20 juni 2014

nog slechts voor de noodwendigheid van haar vereffening. Het mandaat van zaakvoerder neemt hierdoor

een einde.

4. om over de kwijting van de beherend vennoot/zaakvoerder te beraadslagen op de eerstvolgende jaarvergadering die zal samengroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening. 5, om als vereffenaar aan te stellen: de heer DRIEZEN Johan, die verklaart te aanvaarden. Zijn

mandaat is onbezoldigd.

Machten van de vereffenaar:

De vereffenaar zal beschikken over de machten zoals deze hierna zullen worden vastgesteld. Overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 §1 besluit de vergadering dat de vereffenaar pas in functie zal treden nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming. Daartoe zal door de vennootschap een verzoekschrift worden ingediend bij de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen samen met een afschrift van deze akte en de boekhoudkundige staat van activa en passiva, Onderhavig verslag van de bijzondere algemene vergadering zal worden neergelegd ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad na de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank, dan wel na aanwijzing van de vereffenaar door de Rechtbank:

De vereffenaar wordt door de vergadering gemachtigd om het verzoekschrift namens de vennootschap te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen.

6. dat de statuten voortaan dienen gelezen en geïnterpreteerd te worden, rekeninghoudend met de toestand van ontbinding en invereffeningstelling.

De bepaling, welke handelt over bestuur (artikel 10 en 11) is niet meer van toepassing, in de mate zij onverenigbaar is met deze toestand.

De gecoordineerde tekst van de statuten werd aangevuld met een nieuwe bepaling, welke zonodig voorgaande artikelen vervangt en die luidt als volgt:

"Toestand na ontbinding en invereffeningstelling

Bij besluit van de bijzondere algemene vergadering van 27 mei 2014 werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening. De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen voor de gevallen voorzien in de artikelen 187 en 190 van gemeld Wetboek, daar de vergadering hem uitdrukkelijk machtiging verleent voor alle handelingen in voornoemde artikelen aangestipt, met uitzondering van de voortzetting van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

activiteit van de vennootschap.

Hij wordt, onder zijn verantwoordelijkheid, gemachtigd over te gaan tot het uitkeren aan de vennoten van tussentijdse liquidatie-uitkeringen.

De vereffenaar zal onder meer alle goederen van de vennootschap mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden. De vereffenaar zal derden als gevolmachtigde mogen aanstellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of nodig acht.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en hij zal zich mogen beroepen op de boeken en geschriften van de vennootschap,

De vereffenaar zal pas in functie treden nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming. Een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie van zijn benoeming dient daartoe samen met het afschrift van deze akte, te worden neergelegd overeenkomstig de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen".

7, de vereffenaar verklaart het mandaat, onder de hierna vermelde voorwaarden en de hierboven toegekende machten te aanvaarden, De vereffenaar werd ervan in kennis gesteld dat hij pas in functie treedt na de bevestiging zodat alle handelingen die de vereffenaar eventueel zou stellen tussen zijn benoeming en de bevestiging ervan door de Rechtbank eveneens ter bevestiging dienen te worden voorgelegd aan de Rechtbank die ze met terugwerkende kracht kan bevestigen dan wel nietig verklaren overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 §1. De vereffenaar verklaart tenslotte dat hij zich niet bevindt in één van de uitsluitingsgronden bepaald in artikel 184 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW en/of bij een erkend ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba "ACCOUNTANTSKANTOOR COOLS EN PARTNERS", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Fruithottaan 124 bus 12113, met recht van indeplaatsstelling door de heer Paul COOLS en/of mevrouw Carine THOMAS.

De heer Johan DRIEZEN

Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

-

gecoördineerde statuten

- beschikking van de rechtbank

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

,b2hcaden

aan hei`

Belgisch

Staatsblad

44.

23/03/2011
ÿþLuik B

£1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Motl 2.0

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : XOKAS

0834.446.161

Ilseeorjel gaie ves de

iedgbal gooptedel bitwel#oA

~ 1 1 MAMi 2; 11

Griffae ltlriffier,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l'Ili!!!

1 bel a; Se Sta

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Veldstraat 32A - 2160 Wommelgem Onderwerp akte : OPRICHTING

Een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht tussen de hierna genoemde vennoten die het maatschappelijk kapitaal als volgt volstortten:

1.0e heer Johan Driezen (rijksregistemummer 66.03.31-503-71), wonende te 2110 Wijnegem, Beukenlaan 49, onderschrijft en volstort het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van 19 000,00 (negentienduizend) Euro en zal optreden als beherend vennoot.

2.0e heer Eric Roodhooft (rijksregistemummer 70.08.14-099-37), wonende te 2242 Zandhoven (Pulderbos), kleinheide 58, onderschrijft en volstort het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van 1 000,00 (duizend) Euro en zal optreden als stille vennoot.

Het onderschreven maatschappelijk kapitaal bedraagt aldus 20 000,00 (twintigduizend) Euro dat volgestort werd op de financiële rekening van de vennootschap in oprichting.

De statuten werden vastgesteld als volgt:

STATUTEN

1. Naam, duur, zetel, doel: Artikel 1

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en handelt onder de benaming "XOKAS".

Artikel 2

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel uit deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamheid, faillissement, toestand van kennelijk onvermogen of, voor wat betreft rechtspersonen, ontbinding van één der vennoten.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2160 Wommelgem, Veldstraat 32A

De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) verplaatst worden naar iedere andere plaats in

België.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

~ Artikel4

De vennootschap heeft tot doel:

1. het verlenen van allerhande dienstprestaties zoals hulp in de administratie, allerlei logistieke en technische dienstprestaties met uitzondering van de gereglementeerde diensten; het verstrekken van advies aan bedrijven op het vlak van marketing, management, logistiek, publiciteit, verkooppolitiek, marktonderzoek, consulting, distributie, administratie, boekhouding, secretariaat e.a.; handelsbemiddeling.

2.het geven van cursussen, seminaries, opleidingen, alsook het verlenen van diensten inzake aankoop- en verkooptechnieken en leveren van prestaties op commissiebasis voor eigen rekening of voor rekening van derden.

3.alle activiteiten en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel vermeld onder 1 en 2 hiervoor.

4.het uitoefenen van de functie van bestuurder of van vereffenaar bij andere vennootschappen.

5.het eigen onroerend en eigen roerend patrimonium, gevormd door inbreng en verwerving behouden en in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden zowel in België als in het buitenland: dit is onder andere het beheren en het uitbaten, het aankopen en verkopen, het ruilen, het valoriseren, verhuren of in huur nemen van eigen onroerend en eigen roerend patrimonium alsmede van alles wat hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

6.het aankopen, uitbaten of afstaan van brevetten, vergunningen of werken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

7.het betrokken zijn door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping in ondernemingen of vennootschappen die al of niet hetzelfde of soortgelijk doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

8.het zich ten gunste van andere ondernemingen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of als haar vertegenwoordiger.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De zaakvoerder mag de draagwijdte van het doel interpreteren.

2. Vermogen van de vennootschap:

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 20 000,00 (twintigduizend) Euro en is verdeeld in 200 (tweehonderd) aandelen van 100 (honderd) Euro elk.

Artikel 6

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten.

Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt door de ondertekening van het register der vennoten en met inachtneming van de vormvereisten van het burgerlijk recht.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige.

De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

3. Vennoten:

Artikel 7

Volgende personen zijn vennoot van de vennootschap: alle natuurlijke en rechtspersonen die:

- erkend worden door de algemene vergadering die zich uitspreekt met eenparigheid van stemmen;

- tenminste inschrijven op één aandeel, waarbij deze inschrijving strekt tot aanvaarding van de statuten der

vennootschap, en in voorkomend geval, van het reglement van inwendige orde.

De toelating van een vennoot wordt vastgesteld door de ondertekening van het register der vennoten.

Overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot De erfgenamen in rechte lijn of de echtgeno(o)t(e) van de overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van rechtswege vennoot. Andere erfgenamen worden slechts vennoot mits zij als vennoot worden toegelaten door de algemene vergadering beslissend met eenparigheid van de aanwezige of geldig vertegenwoordigde stemmen. De stemmen van de overleden vennoot zijn geschorst tot wanneer de aandelen definitief zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

toegewezen. Indien de vergadering de toelating weigert hebben de erfgenamen recht op de waarde van de aandelen zoals deze wordt bepaald in onderling akkoord met de overblijvende vennoten of bij gebreke van akkoord door een door de rechtbank van koophandel aangestelde deskundige. De overblijvende vennoten kunnen een persoon aanduiden die de aandelen van de erfgenamen overneemt tegen de hierboven vastgestelde prijs.

Uitsluiting

Een vennoot kan worden uitgesloten door de algemene vergadering, beslissend met gewone meerderheid van stemmen. Een vennoot wordt van rechtswege uitgesloten ingeval van faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamheidverklaring (voor natuurlijke personen) of faillissement of vereffening met ontbinding (voor rechtspersonen). In dat geval heeft de uitgesloten vennoot recht op de waarde van de aandelen zoals deze wordt bepaald in onderling akkoord met de overblijvende vennoten of bij gebreke van akkoord door een door de rechtbank van koophandel aangestelde deskundige. De overblijvende vennoten kunnen een persoon aanduiden die de aandelen van de uitgesloten vennoot overneemt tegen de hierboven vastgestelde prijs.

Artikel 8

Het kapitaal van de vennootschap wordt samengesteld door inbrengen van de beherende vennoten en van

de stille vennoten. De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen

van de vennootschap.

Is beherende vennoot op het ogenblik van de oprichting van de vennootschap:

de heer Johan Driezen, voornoemd.

De overige vennoten zijn stille vennoten; zij staan slechts voor de schulden en verliezen van de vennootschap in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

Artikel 9

De aandelen zijn onverdeelbaar, de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

Telkens meerdere personen eigenaar worden van een aandeel, kan de vennootschap de rechten van dit aandeel opschorten totdat één enkel persoon aangeduid wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de vennootschap. Dezelfde regel is van toepassing bij splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in naakte eigendom en vruchtgebruik, om welke reden dan ook. In geval van onenigheid tussen de rechthebbenden of van hoogdringendheid, kan de voorzitter van de bevoegde rechtbank op verzoek van één van hen, een gezamenlijke mandataris aanwijzen.

4. Bestuur;

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gewone of statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten. Enkel beherende vennoten kunnen worden benoemd tot statutair zaakvoerder.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de vergadering van de vennoten mits eenparigheid.

Gewone zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen met gewone meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde, of voor een reeks bepaalde, rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamheidverklaring of het ontslag van de statutaire zaakvoerder.

De overblijvende zaakvoerders zullen de vennootschap verder besturen en kunnen, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen en, zo nodig, een beherend vennoot aan te wijzen.

Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere al dan niet statutaire zaakvoerders te benoemen en zonodig om één of meerdere beherende vennoten aan te wijzen, dit onverminderd het recht van de stille vennoten om in afwachting van deze benoeming en overeenkomstig de vennootschapswet de voorzitter van de rechtbank van koophandel te verzoeken om tijdelijk een niet vennoot als bewindvoerder aan te stellen voor dringende daden van beheer.

Artikel 11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd worden naargelang de beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder verbindt zich ertoe slechts te handelen in naam en voor rekening van de vennootschap bij het stellen van daden die binnen de doelstelling van de vennootschap vallen zoals bepaald in artikel 4.

5. Controle:

Artikel 12

Iedere stille vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

6. Vergadering van de vennoten:

Artikel 13

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op 5 december om 15 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag of een zondag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping geschiedt door een zaakvoerder, bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste vijftien dagen voor de vergadering. De zaakvoerder(s) is (zijn) verplicht een vergadering samen te roepen indien de stille vennoten die tenminste één vierde van de aandelen bezitten hierom verzoeken.

Artikel 14

De algemene vergadering van de vennoten beslist over de goedkeuring van de jaarrekening, over de wijziging aan welke bepaling ook van de statuten van de vennootschap, over de ontbinding van de vennootschap en in het algemeen over alles wat volgens de statuten uitdrukkelijk buiten de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) valt, daaronder begrepen:

- de vaststelling van de jaarrekening;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s), het instellen van een vennootschapsvordering tegen hen en het verlenen van kwijting.

Artikel 15

Elk aandeel heeft recht op één stem.

In de vergadering worden besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen; bij wijziging van de

statuten is eenparigheid van stemmen vereist.

Van elke vergadering worden notulen gemaakt.

7. Inventaris, jaarrekening, winstverdeling, verliezen:

Artikel 16

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 01.07 en eindigt op 30.06 van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de beherende

vennoten de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Artikel 17

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van een reserverekening in de boekhouding. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de jaarvergadering.

8. Ontbinding, vereffening:

Artikel 18

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de beherende vennoten die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182 en 183 van het Wetboek van Vennootschappen.

9. Keuze van woonplaats:

Artikel 19

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 20

Voor al wat niet in deze statuten is voorzien gelden de wettelijke bepalingen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 juni 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012.

INTEKENING

Verklaren als volgt te participeren in het vermogen van de vennootschap:

- de heer Johan Driezen, voornoemd, ten belope van 19 000,00 Euro;

- de heer Eric Rood hooft, voornoemd, ten belope van 1 000,00 Euro.

De vennoten verklaren onmiddellijk de tegenwaarde van hun participatie te hebben gestort op de bankrekening van de vennootschap, ter nakoming van hun verplichtingen.

In ruil voor de door Johan Driezen, voornoemd, toegezegde inbreng worden hem 190 aandelen met een nominale waarde van 19 000,00 (negentienduizend) Euro toegekend.

In ruil voor de door Eric Roodhooft, voornoemd, toegezegde inbreng worden hem 10 aandelen met een nominale waarde van 1 000,00 (duizend) Euro toegekend.

De aandelen worden in de gezegde verhoudingen ingetekend in het aandelenregister van de vennootschap.

AANSTELLING ZAAKVOERDER

Wordt voor onbepaalde duur tot gewone zaakvoerder van de vennootschap benoemd: de heer Johan

Driezen, voornoemd.

Het mandaat zal niet bezoldigd worden tot andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

BEKRACHTIGING

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de vennootschap, vertegenwoordigd zoals hierboven vermeld, over te gaan tot de bekrachtiging van alle opdrachten en verbintenissen die door de oprichter(s) en de zaakvoerder(s) zouden aanvaard of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Bijgevolg wordt de vennootschap van bij het begin af geacht partij te zijn geweest bij de namens de vennootschap in oprichting aangegane verbintenissen en dit ter volledige bevrijding van diegene of diegenen die zijn opgetreden namens de vennootschap in oprichting.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Cools en Partners", gevestigd te 2600 Berchem, Fruithoflaan 124 bus 12/13, met ondememingsnummer 0861.174.305, aan wie de macht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling, om aile verrichtingen te doen inzake de neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de publicaties in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad, alle inschrijvingen en wijzigingen door te voeren bij de erkende

I. ,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, een sociaal verzekeringsfonds, de fiscale administratie, evenals de BTW-administratie,

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Waarvan akte opgemaakt en verleden te Wommelgem op 16 februari 2011.

Akte neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge Voor Accountantskantoor

COOLS en PARTNERS BVBA,

Gevolmachtigde,

de heer Paul Cools,

Accountant / zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
XOKAS

Adresse
VELDSTRAAT 32A 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande