YAGI HEATING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YAGI HEATING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.185.548

Publication

28/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/03/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

ik

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

ELEGb

82 -03- 20H1

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDELGWNECHELEN

011111111

*11039869*

Ondernemingsnr : le34 /tó5 s 4/,? Benaming

(voluit) : "YAGI HEATING"

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2830 WILLEBROEK, KROMMESTRAAT 5

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Cadia SCHELTENS, notaris met standplaats te Willebroek, op 14 februari 2011, dragende de volgende melding van registratie:

"Geboekt te Puurs, de 22.02.2011, Deel 480, blad 35, vak 2, tien bladen en geen verzendingen Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25). De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE".

BLIJKT DAT:

De Heer AERTS Dominique Anna Louis, geboren te Reet op zeven oktober negentienhonderd zesenzeventig (identiteitskaart nummer 591-2398374-54  nationaal nummer 76.10.07-411.75), echtgenoot van Me-vrouw: De Clercq Nancy Martha Françoise, wonende te 2830 Willebroek, Krommestraat 5.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend aandelen (1.000) zonder vermelding van nominale waarde.

Inbreng in geld

De comparant verklaart dat het gehele kapitaal is geplaatst middels inbrengen in geld en dit als volgt:

-door de Heer AERTS Dominique, tot beloop van acht-tienduizend zeshonderd euro 18.600,00 EUR); hij, ontvangt hiervoor duizend (1.000) aandelen, valstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Volstorting

De comparant verklaart dat het maatschappelijk kapi-taal gedeeltelijk werd volgestort tot beloop van in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) en dat het bedrag van de gedane afbetalingen in contanten werd gestort op een bijzondere rekening met nummer 143-0799262-83, welke uitstui-'tend ter beschikking van de vennootschap in oprichting wordt gehouden bij FINTRO agent-schap Kruibeke. De comparant verklaart dat elk aandeel voor evenveel en dus voor méér dan één/vijfde werd vol-gestort. Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen door de comparant bedraagt zesduizend tweehon-derd euro. (6.200,00 EUR).

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt:

STATUTEN

1. De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en onder de benaming : " YAGI HEATING".

2. De maatschappelijke zetel wordt gevestigd 2830 Wille-broek, Krommestraat 5.

3. De vennootschap heeft tot doel, De vennootschap heeft tot doet, in België en in het buitenland, al dan niet in eigen naam en/of voor eigen rekening, alleen of in samenwerking met derden, niet limitatief: de installatie, reparatie en onderhoud van centrale verwarming, sanitair, koeltechniek, klimaatregeling (airconditioning) en ventilatie. Zowel de leidingen als de toestellen. Alsook het ontwerpen, het maken van leidingstelsels; de installatie' van elektrische installaties, elektrische bedrading, bewakings- en alarmsystemen, elektrische verwarmingsinstallaties; het ontstoppen van afleidingen, afvoerbuizen, etc; het plaatsen en of herstellen van voorzieningen voor het opvangen van regenwater; het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, alsook iso-latiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen. De isolatie van koelkamers en  pakhuizen; het behandelen van muren en vloeren met vochtwerende en waterafstotende produkten; de aanleg en bouw van zwembaden, speel- en sportterreinen, enz.; het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, sportvelden, visvijvers, etc.; de vervaardiging en montage van metalen constructiewerken en gebinten van gebouwen en onder-delen ervan; het smeden van metaal en de vervaardiging van gesmede werkstukken voor de bouw :: trapleuningen, borstweringen, enz.; het aanbrengen van chape; het plaat-sen van al dan niet verplaatsbare: tussenwanden in gips-platen en metaal; het plaatsen en bekleden van wanden en plafonds; de montage van. buiten- en binnenschrijnwerk, serres, veranda's, deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen enz., in metaal, hout of kunststof; de installatie van garagepoorten, luiken,:

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

4 I " Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in hout, kunststof of metaal; het schilderen, binnen en bui-ten, van gebouwen en metalen constructies; de gevetreini-ging door middel van zandstralen, met behulp van stoom,enz.; overige werkzaamheden in verband met de af-werking en de renovatie van gebouwen; het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van terreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen; de verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van ter-reinen, land- en bosbouwgrond; de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort "tussenpersoon in de handel"; het beheer van een eigen onroerend ver-mogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, als-mede alle handelingen die rechtstreeks of onrecht-streeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevor-deren, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen; beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende goederen be-heren; Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Com-missie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbe-houden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies, evenmin deze voorbehouden aan deposi-to- en spaarbanken; Het waarnemen en uitoefenen van al-lerhande bestuur- en beheersopdrachten en mandaten.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is volledig en on-voorwaardelijk geplaatst en werd bij de oprichting ge-deeltelijk volgestort door inbrengen in geld, en meer bepaald tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). Het maatschappelijk kapitaal wordt ver-tegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zon-der vermelding van nominale waarde, elk met een fractie-waarde van één/ duizendste (1/1.000ste) van het maatschap-pelijk kapitaal. Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de liquidatiebonus.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering onder de aandeelhouders, met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden be-noemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De zaakvoerder oefent zijn functie onbezoldigd uit zolang de algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Bevoegdheid van de zaakvoerders (intern bestuur)

a) Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan deze toegekend, met de mo-gelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

b) Zijn er meerdere zaakvoerders dan beschikt iedere zaakvoerder individueel over de meest uitgebreide macht om namens de vennootschap alle daden van bestuur te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlij-king van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor bij wet enkel de algemene vergadering bevoegd is en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar

verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengewor-pen. Het

voorafgaand akkoord van alle zaakvoerders is evenwel vereist voor elke ontlening, verkoop, ruil of andere vervreemding van of hypotheekstelling op onroe-rende vennootschapsgoederen, elke borgstelling door de vennootschap, alle hypotheek- of borgstelling, de op-richting van alle vennootschappen, alle inbreng in bestaande of op te richten vennootschappen, en voor elke rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan tienduizend euro. Deze kwalitatie-ve en/of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt. externe vertegenwoordiging:

Onverminderd bijzondere volmachten en behoudens inrich-ting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, wordt de vennootschap geldig vertegenwoor-digd, jegens derden en in rechte als eiser of verweerder: door één zaakvoerder, die alleen mag optreden, ook als er verschillende zaakvoerders werden aangesteld (tenzij bij hun aanstelling anders zou worden besloten), en zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen (tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet on-kundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten al-leen is echter geen voldoende bewijs).

7. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaar-vergadering genoemd, wordt elk jaar gehouden op de eerste donderdag van juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag .is, wordt de vergadering de eerstvol-gende werkdag op hetzelfde tijdstip gehouden.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort, en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Beraadslagingen; Elk aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

9. Bestemming van de winst  réserves: Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Na aanzuivering van overgedragen verliezen, wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Verdeling van het netto-actief bij ontbinding: Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vo9r-behouden aan het 'Belgisch Staatsblad

i kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en

verder dient gehandeld naar het voorschift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2013.

2. Commissaris

De oprichter verzoekt mij, notaris, nog te akteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattin: gen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissa-rissen verplicht wordt en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen, zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

3. Overneming van de verbintenissen namens de vennoot-schap in oprichting

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennoot-schappen, en met ingang van de dag waarop zij rechtsper-soonlijkheid verkrijgt, neemt de vennootschap alle ver-bintenissen over die, vóór de datum van deze akte, door of namens haar oprichters of zaakvoerders werden aange-gaan in naam en voor rekening van de vennootschap in op-richting. Van zodra de vennootschap de rechtspersoon-lijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van meet af aan door de vennootschap zelf te zijn aangegaan. Alle verbintenissen en alle verplichtingen ondernomen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting door één of meerdere oprichters of zaak-voerders, vanaf heden doch vóór de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap mits uitdruk-kelijke of stilzwijgende beslissing van de zaakvoerders die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

4. Benoeming van gewone zaakvoerder

De oprichter beslist hierbij te benoemen tot gewone zaakvoerder van de vennootschap:

De Heer Aerts Dominique, voornoemd.

Die verklaart te aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd. Het mandaat is van onbe-paalde duur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BIJLAGE -expeditie van de akte en bankattest.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
YAGI HEATING

Adresse
KROMMESTRAAT 5 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande