YANOS MEDIA GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YANOS MEDIA GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.367.596

Publication

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 14.08.2013 13426-0134-007
16/01/2012
ÿþ mod 11.1

fl " ",.,_ ü 5 F

L.E,`

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lir vcs Coë

me ge fA/Wiy: t e' t."~ Gav ~7

0 4 JAN. 2012

Griffie

H11I I1 I III II III III I

*12012348*

v<

behc

aar

Bel! Stam

Y

~.

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :Yanos Media Group

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Stokerijstraat 60 2110 Wijnegem

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 22 december 2011, blijkt wat volgt.

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "YANOS MEDIA GROUP".

2. De vennoten zijn: a. de heer Yannick VAN OSSELAER, wonende te 2110 Wijnegern, Stokerijstraat 60; b. de heer Rony VAN OSSELAER, wonende te 2110 Wijnegem,; :!Stokerijstraat 60.

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2110 Wijnegem, Stokerijstraat 60.

4. De vennootschap heeft tot doel:

- alle handelsactiviteiten die verband houden met informatica, internet & marketing,' onder meer de marketing van diensten via internet;

- de import en export, het kopen en verkopen, het huren en verhuren, de fabricage en; leasing van alle zogenaamde computerhardware, randapparatuur en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende elektronische of elektrische; componenten, onderdelen, systemen en apparaten;

- het verstrekken van allerhande prestaties op het gebied van informatica, zoals advies,; diensten en ondermeer het inrichten en beheren van centra voor informatieverwer-king en het verstrekken van aansluitende diensten, ter plaatse of elders, het opstellen en het; leveren van compu-terprogramma's, de commercialisatie van computers en van alle! toestellen en materiaal in samenhang daarmee;

- alle handelsactiviteiten en dienstverleningen die verband houden met informatica,'; onder meer de verkoop, het onderhouden, het ontwerpen en ontwikkelen van alleÉ computer-figuraties, en van alle elektrische en elektronische apparatuur en toestellen, hun toebehoren en verbruiksgoederen, met inbegrip van software en van de uitvoeringen van mechanografische verwerkingen.

Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en;; ' onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of;; deels verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de;; verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag;; bij wijze van inbreng, bijdrage, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in alle;; zaken, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of;; geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van;; haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan de functie van bestuurder of;: ::vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

' 5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde, volledig;; onderschreven door de oprichters; hierop is zesduizend tweehonderd euro effectief;!

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de, bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertes'" .---

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

gestort; ondergetekende notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout verklaart dat dit bedrag van 6.200 euro gestort werd bij BNP Paribas Fortis.

6. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de oprichtingsakte.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Yannick Van Osselaer, voornoemd. Zijn opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tot aan een andersluidend besluit van de algemene vergadering.

8. Bestemming van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo op voorstel van de zaakvoerder.

9. Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2012.

10. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, elk jaar de laatste vrijdag van de maand mei om 11 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

11. De verrichtingen die vóór de datum van de oprichtingsakte, voor rekening van deze vennootschap in oprichting en in haar naam werden verricht sinds 1 september 2011, zijn door deze vennootschap bekrachtigd en aanvaard, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zodat deze, onder gemelde opschortende voorwaarde, dienen aanzien te worden als zijnde rechtstreeks door haar verricht.

12. Bijzondere volmacht werd verleend aan

"Fiduciaire Gerrits" met zetel te 2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan 421 en vertegenwoordigd door de heer Axel Gerrits, fiscaal jurist, en alle door hem aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen,

om de vennootschap te vertegenwoordigen:

bij alle belastingsaministraties en bij alle om het even welke sociaalrechtelijke administraties en sociale secretariaten, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemers loketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap bei de Kruispuntbank van ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte, volmacht.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 30 december 2011.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
YANOS MEDIA GROUP

Adresse
STOKERIJSTRAAT 60 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande