YARI WIJNEGEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YARI WIJNEGEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.611.810

Publication

28/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312689*

Neergelegd

24-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Sportlaan 19 Bus 2

Ondernemingsnummer :

0634611810

Benaming (voluit) : Yari Wijnegem

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op vierentwintig juli tweeduizend vijftien, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming  YARI WIJNEGEM .

1) Vennoten-oprichters

De besloten vennootschap naar Nederlands recht  YARI HOLDING B.V. , opgericht bij akte verleden voor notaris Cornelia Mols-Bohlen, notaris als waarnemer van notaris Lucas Dirk Malherbe te Weert op dertien juli tweeduizend vijftien, ingeschreven in de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 63734443, RSIN nummer 855376880, ingeschreven in het handelsregister op veertien juli tweeduizend vijftien, met zetel te 6003 DD Weert (Nederland), Marconilaan 6, Belgisch kbo-nummer 0633.907.965

2) Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder

de naam  YARI WIJNEGEM .

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Sportlaan 19 bus 2.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land,

mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

- De handel onder al zijn vormen (zowel in het groot als in het klein, de aan- en verkoop, de in-, uiten doorvoer) in alsmede de verhuring of ter beschikking stellen van schoenen, kleding, lederwaren en de er al dan niet rechtstreeks mee verband houdende nevenartikelen en accessoires in de ruimste zin en dus niet met beperkende opsomming

- Het exploiteren van een groothandel in schoenen, kleding, accessoires en lederwaren

- Handelsbemiddeling in schoenen, kleding, accessoires en lederwaren

- Kleinhandel in schoenen, kleding, accessoires en lederwaren

Dit alles in de meest ruime zin van het woord

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

Voor eigen rekening zowel in België als in het buitenland:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede

3680 Maaseik

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook , van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsfinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen. - De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

5) Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD

DUIZEND EURO (¬ 100.000,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichter de besloten vennootschap YARIS HOLDING

B.V.ingetekend als volgt:

- voor honderd (100) aandelen, hetzij voor HONDERD DUIZEND EURO (100.000,00 EUR);

TOTAAL: honderd (100) aandelen, hetzij voor HONDERD DUIZEND EURO (100.000,00 EUR).

Dat op de aandelen als volgt werd gestort in speciën:

- door de besloten vennootschap YARI HOLDING B.V., voornoemd, voor een totaal bedrag van

VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000,00 EUR);

Zodat er thans een bedrag van VIJFTIG DUIZEND EURO (50.000,00 EUR) ter beschikking is van de

vennootschap.

Dit bedrag van VIJFTIG DUIZEND EURO (50.000,00 EUR) werd gedeponeerd op rekening nummer

BE46 7360 1689 4636 geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank, op naam van de

vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op vierentwintig juli tweeduizend

vijftien.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten). De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerders benoemd, de besloten vennootschap  YARI HOLDING B.V. ,voornoemd die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie. De besloten  YARI HOLDING B.V. voornoemd heeft besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid van bestuurder in onderhavige vennootschap aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap en dit vanaf heden, de heer vAN NIEUWENHOVEN Paulus Johannes geboren te Nederweert (Nederland) op negentien mei negentienhonderd zestig, houder van een Nederlandse identiteitskaart met nummer IGFHJPK55, bisnummer 604519-079-53, gehuisvest te 6004GT Weert (Nederland), Schuttebeemd 24,die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van voornoemde rechtspersoon-bestuurder in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Al deze mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

9) Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van

ieder jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand juni om tien (10) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op de eerste

woensdag van de maand juni tweeduizend zeventien om tien (10) uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

en met eendertig december tweeduizend zestien.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

14) Volmacht

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparant aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Monnens & Partners, met zetel te 3680 Maaseik, Weertersteenweg 158, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en ondermeer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 24 juli 2015

08/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
YARI WIJNEGEM

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 5, SHOP 371 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande