YETIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YETIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.861.389

Publication

10/07/2014
ÿþMod Word 11.1

;dL 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grIffie der rechtbank v. koophandel Antwerpen, aftl, 'rongera

3 -116-

Ondernemingsnr : 0833.861.389

Benaming

(voluit) : Yeties

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langveldstraat 56 te 3570 Alken

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoemingen en ontslagen - wijziging maatschappelijke zetel

Op de algemene vergadering van 2 juni 2014 van de aandeelhouders van de BVBA Yeties, gehouden op de zetel van de vennootschap, werd besloten:

De NV Intact° Group, Borchtstraat 30 te 2230 Hersa, vertegenwoordigd door Janssens Pieter, wordt, met ingang vanaf heden benoemd als zaakvoerder, dewelke wordt aanvaard.

Dhr, Janssens Pieter, wonende te Borchtstraat 30 te 2230 Herselt, wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger.

Dhr. Severy Yoeri, wonende te Tiensesteenweg 220/101 te 3800 Sint-Truiden, neemt, met ingang vanaf heden, ontslag als zaakvoerder, dewelke wordt aanvaard.

Dhr. Eisen Tim, wonende te Draaibankstraat 49 te 2800 Mechelen, neemt, met ingang vanaf heden, ontslag als zaakvoerder, dewelke wordt aanvaard.

De maatschappelijke zetel wordt, met ingang vanaf heden, overgebracht van Langveldstraat 56 te 3570 Alken naar Industrielaan 45 te 2250 Olen.

Gedaan te Alken, 2 juni 2014

Intracto Group NV Janssens Pieter

Zaakvoerder Vaste vertegenwoordiger

vertegenwoordigd door

Janssens Pieter

Op de laatste biz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111101110111

ifiliagen-birletSelgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 11.08.2014 14409-0501-015
24/12/2014
ÿþ Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1111111111ilillijIlj!j[1,111111111*

Ondernemjngsnr : 0833.861.389 Benaming

(voluit) : YETIES (verkort) .

NeergeIegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 5 DEC. 2014

ANTWERPEN a e TURNHOUT

Da rime

fliez.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : INDUSTRIELAAN 45 - 2250 OLEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Fusievoorstel - met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - geruisloze fusie ENERZIJDS:

Naamloze Vennootschap INTRACTO GROUP, waarvan de zetel gevestigd is te 2230 Herselt, Borchtstraat 30; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnum mer 0861.085.232.

Opgericht onder de vorm van een Vennootschap onder Firma blijkens onderhandse akte verleden op 26' september 2003, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 oktober daarna, onder nummer 2003-10-22 /0110354.

ANDERZIJDS:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid YETIES, waarvan de zetel gevestigd is te 2250 Olen, industrielaan 45; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, onder ondememingsnummer 0833.861.389.

Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Christophe Nolens te Sint-Truiden op 8 februari 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 maart daarna, onder nummer 2011-03-02 0033543.

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN:

1. De specifieke aansprakelijkheid vervat in artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen (art. 719 Wetboek van Vennootschappen).

a/ FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de-rechten als de verplichtingen - van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid YETIES (overgenomen vennootschap) met zetel te 2250 Olen, Industrielaan 45, overgaat naar de Naamloze Vennootschap INTRACTO GROUP op basis van een staat afgesloten op 31/12/2014; alle verrichtingen verwezenlijkt na deze datum zijn voor rekening van de Naamloze Vennootschap INTRACTO GROUP.

Op heden bezit de NV 1NTRACTO GROUP aile 100 aandelen van de BVBA YETIES. Het betreft dus een: fusie door vereniging van aile aandelen in één hand, zodat er bij de fusie-operatie géén aandelen uitgegeven worden. (Een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform artikel 676 van het Wetboek van. Vennootschappen)

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de vennootschappen luidt als volgt:

De Naamloze Vennootschap INTRACTO GROUP (overnemende vennootschap)

"De vennootschap heeft als doel:

-het ontwerpen van websites;

-het ontwerpen van grafische producten;

-het ontwerpen van grafische videoprojecties;

-technische ondersteuning van intemetgerelateerde projecten;

-het ontwerpen en ondersteunen van IT-gerelateerde projecten;

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en

onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of

gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen

bevorderen. De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten,

die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn. De vennootschap mag deelnemen aan de

bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng,

versmelting of hoe dan ook,"

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid YETIES (overgenomen vennootschap)

"Het verlenen van diensten in alle facetten van het e-commerce proces, zijnde het opzetten en beheren van webshops, concept, businessplan, marketing en communicatie, betaalbeheer, stockbeheer, logistiek en service.

De belangrijkste focus ligt in het ontwikkelen van concepten voor webshops en uitwerken en uitvoeren van marketingplannen om kwalitatieve bezoekers naar webshops te sturen, deze te converteren en om effectief te communiceren met bestaande klanten van webshops.

Concreet betekent dit: het uitschrijven van online businessplannen en marketingplannen, het uitwerken van online concepten, project management en informatiearchitectuur bij het opzetten van webshops, content marketing, (copywriting met oog op gevonden worden in zoekmachines, sociale media zoals Facebook, Twitter, video of andere), e-mailmarketingprogramma's opzetten en uitwerken, Google Adwords opzet en beheer (en dergelijke), Affiliate marketing en display advertising voor webshops, testing, conversie optimalisatie en analytics.

De vennootschap zal daarenboven zelf een aantal webshops in samenwerking met derde partijen beheren evenals een aantal vergelijkende websites en contentwebsites die inkomsten genereren uit affiliate marketing beheren.

Tenslotte biedt de vennootschap interim online marketing management, web project management, onliné channel en campagne management op korte en lange termijn aan bedrijven. Hierbij zal ze inhouse of vanop afstand de online marketingactiviteiten voor bedrijven managen.

Zij mag haar maatschappelijk doel persoonlijk of bij wijze van onderaanneming verwezenlijken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, en in het algemeen, alle commerciële of burgerlijke, roerende of onroerende, industriële en financiële handelingen verrichten die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken. Zij kan alle roerende beleggingen doen en belang nemen bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen en zich voor eender wat borg stellen voor rekening van derden."

bl RUIL VERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

Aangezien het hier een geruisloze fusie betreft, met name een vereniging van alle aandelen in één hand, dient het fusievoorstel géén ruilverhouding te vermelden, Dit is logisch aangezien er géén aandelen uitgegeven worden. Noch is er sprake van een opleg in geld.

cf DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

Aangezien geen aandelen uitgereikt worden, die recht geven te delen in de winst, wordt er geen datum voor deelname in de winst bepaald,

dl BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2015.

e/ BIJZONDERE RECHTEN

° De overnemende vennootschap kent geen rechten toe aan de vennoten van de over te nemen

vennootschap, die bijzondere rechten zouden hebben. Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen.

~Vsor-behou'dbn aan het Belgisch Staatsblad

f/ BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

g/ BIJZONDERE VOORDELEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Neerlegging

Het fusievoorstel zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Herselt, 20 november 2014

Voor YETIES BVBA

JANSSENS Pieter

Zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 24.07.2013 13340-0070-014
31/01/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 833.861,389

Benaming (voluit) : YETIES (verkort)

II I H11fl1 if I 01H10] N

*12027134*

bel a: Be Sta

I

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tiensesteenweg 220/101

3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit een akte verleden voor notaris Christophe NOLENS te Sint-Truiden op 27 december 2011, ter:. registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de hierboven:; genoemde vennootschap volgen$ beslissingen heeft genpmen

1. de maatschappelijke zetel vanaf 27 december 2011 te verplaatsen naar Alken, Langveldstraat 56 en aldus in artikel 2 der statuten in die zin aan te passen.

2. Het eerste boekjaar (dat aangevangen heeft bij het bekomen van de rechtspersoonlijkheid) te verlengen : tot en met 31 december 2012. Aldus vangt het eerste volgende boekjaar aan op 1 januari 2013 en zal de eerste gewone algemene vergadering plaatsvinden in 2013.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Christophe NOLENS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- de uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering

- de gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/03/2011
ÿþOndernemingsnr : (=> SS. --U3 b $

Benaming : Yeties

(voº%uº%t)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tiensesteenweg 220/101

3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Christophe NOLENS te Sint-Truiden op 8 februari aangeboden, blijkt dat :

1. De heer SEVERY Yoeri, wonend te 3800 Sint-Truiden, Tiensesteenweg 220/101;

2. De heer ELSEN Tim, wonend te 2800-Mechelen, Draaibankstraat 49,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder hen hebben opgericht onder de naam;: "Yeties" met zetel te 3800 Sint-Truiden, Tiensesteenweg 220/101 met een onbeperkte duur, met maatschappelijk doel:

Het verlenen van diensten in alle facetten van het e-commerce proces, zijnde het opzetten en beheren van;'. webshops, concept, businessplan, marketing en communicatie, betaalbeheer, stockbeheer, logistiek en service.;' De belangrijkste focus ligt in het ontwikkelen van concepten voor webshops en uitwerken en uitvoeren var;:. marketingplannen om kwalitatieve bezoekers naar webshops te sturen, deze te converteren en om effectief te; communiceren met bestaande klanten van webshops.

Concreet betekent dit het uitschrijven van online businessplannen en marketingplannen, het uitwerken van° online concepten, project management en informatiearchitectuur bij het opzetten van webshops, content';; marketing (copywriting met oog op gevonden worden in zoekmachines, sociale media zoals Facebook, Twitter,:: video of andere), e-mailmarketingprogramma's opzetten en uitwerken, Google Adwords opzet en beheer (en; dergelijke), Affiliate marketing en display advertising voor webshops, testing, conversie optimalisatie en: analytics.

De vennootschap zal daarenboven zelf een aantal webshops in samenwerking met derde partijen beheren evenals een aantal vergelijkende websites en contentwebsites die inkomsten genereren uit affiliate marketing;: beheren.

Tenslotte biedt de vennootschap interim online marketing management, web project management, online! channel en campagne management op korte en lange termijn aan bedrijven. Hierbij zal ze inhouse of vanop` afstand de online marketingactiviteiten voor bedrijven managen.

Zij mag haar maatschappelijk doel persoonlijk of bij wijze van onderaanneming verwezenlijken, voor eigen; rekening of voor rekening van derden, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest;: geschikt lijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, en in het algemeen, alle commerciële of burgerlijke, roerende;. of onroerende, industriële en financiële handelingen verrichten die op welke wijze ook, rechtstreeks of'

onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan:;

vergemakkelijken. Zij kan aile roerende beleggingen doen en belang nemen bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle bestaande of nog op te richten:; vennootschappen en ondernemingen en zich voor eender wat borg stellen voor rekening van derden.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD:. EURO (¬ 18.600,00) en verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde,'': vertegenwoordigend elk één/100ste van het maatschappelijk kapitaal, waarop volledig in geld ingeschreven' werd en dat volstort werd bij deze oprichting ten belope van één derde, zijnde ZESDUIZEND TWEEHONDERD:; EURO (¬ 6.200,00).

De comparanten verklaren en erkennen dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde; inbrengen in geld voor de oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten:; name van de vennootschap in oprichting geopend bij ING, onder nummer 363-0841995-75.

Een bewijs van die deponering werd aan ondergetekende notaris overhandigd.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer; mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*11033543*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18.92- 2011

HASSELT

~

V beh aa Bel Star

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

2011, ter registratie:;

Voor-behoudep qan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

maci 2.1

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking tel stellen die de vennootschap aan belangen, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, evenwel onverminderd de bepalingen hierna.

Wat de vertegenwoordigingsbevoegdheid betreft, worden alle rechtsvorderingen in naam van de vennootschap en alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook alle machten en volmachten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend door.

- hetzij door één zaakvoerder voor alle handelingen, verrichtingen, verkrijgingen of vervreemdingen met een waarde van maximum vijfduizend euro, en twee zaakvoerders samen voor alle handelingen, verrichtingen, verkrijgingen of vervreemdingen, met een waarde boven vijfduizend euro,

- hetzij door elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig i toegekende machtsafvaardiging, met opgave van de hoedanigheid waarin zij handelen.

Werden benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer SEVERY Yoeri en de heer ELSEN Tim, beiden voornoemd, voor onbepaalde duur, die verklaren uitdrukkelijk te aanvaarden.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar begint vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief op de eerste maandag van de maand juni om 20.00 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2012.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Er werd geen commissaris aangesteld.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Notaris Christophe Nolens

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
YETIES

Adresse
INDUSTRIELAAN 45 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande